Güzellik & Bakım Sence cildini yaşlandıran etkiler neler? (Sayfa 4) Simple Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4552 Sence cildini yaşlandıran etkiler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 97 kişi beğendi
bolâhenkk Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Merhabalar...Güneş ışınları cildi mahvedebiliyor yansıma olarak bile. Bu sebeple ben evde de güneş kremi sürüyorum çook güzel oluyor. 0 0 Yorumla
Yarenncett Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Tabiki de fazla makyaj ve saçma sapan maskeler işe yaradığını düşünüyorlar ama sadece geçici bir etkiye sahipler doğal olmak her zman cildinizi daha iyi göstericektir 0 0 Yorumla
MaKaRiMeSt0 Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Işıklar, radyasyon, Şehir karmaşası, stres, psikolojik takıntılar. 0 0 Yorumla
dicccman Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl çünkü iş ortamı stresli olduğu için ister istemez strese giriyoz buda yaşlanmaya yol açıyor 0 0 Yorumla
mahmut80 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Cilt hiç strese girer mi ya. Bu nedir koyun patates salatayı görün etkiyi :))) 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Denizi ve güneşi cok sevdigim icin omuzlarımda güneş lekeleri oluştu. 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Bakimsizliktan bence bakimli cilt kendini belli eder 0 0 Yorumla
ukubrakaratas Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Makyaj (kaliteli/kalitesiz) fark etmez cildimize zarar veren en büyük etken bu ama maalesef bunu bile bile kullanıyoruz.¯\_(ツ)_/¯ 1 0 Yorumla
KüçükHanıımnm Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Güneş kremi sürmeden asla dışarı çıkmam ve bol su tüketirim. Hafta da bir kez de maske yapıyorum. Çok da memnunum 1 1 Yorumla hazal3438 +1 yıl Göz için ayrı mı oluyor güneş kremi Yorumla
suhanımdancevaplar Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Tabiki sağliksiz besinler aburcubur vs ve kimyasallar farkli urunler fondoten vs artı kesinlikle sigara 👌🏻 1 0 Yorumla
İncilci78 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Hayattaki yaşanmışliklar insanı bazen olduğundan daha büyük gösterir tıpkı annemin babamdan daha büyük görünmesi gibi😊 1 0 Yorumla
oguzcanaslan Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Bekle mesaj atacam dedikten günler geçmesine rağmen mesaj atmayan güzel kız kalbe olduğu kadar cildede müthiş zararı var bence:( 1 0 Yorumla
Okyanusmavisi97 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl STRES. Başka cevabı yok. 90 yaşında tanıdığım var, kadın kendini incitmiyor bile. Bugünlere psikolojimi ayakta tutarak geldim bu yaşıma diyor. 1 0 Yorumla
Fikiravm Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Cilt sorunlarının en önemli nedenlerinden bir tanesi yanlış yapılan cilt bakımı diğeride yaşam ortamıdır. 1 0 Yorumla
Muhammet12133435567 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Sigara. zararli gunes isinlari. makyaj kadinlarda. Birde gun icinde gözleri çok kısmak kaz ayaklarını cikarir 1 0 Yorumla
Aysegul0861 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Yüzümüze yapışan tozlar ve pis hava uzun süre dışarıda kalıp eve geldiğimde yüzümü yıkarken bunu çok fazla farkediyroum 1 0 Yorumla
puravida Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl En önemlisi atlanmış, kesinlikle sigara. boşu boşuna erken yaşlanıyorsunuz 2 1 Yorumla Kraliçesiz +1 yıl Sana yolladığımı sende yollar misin rica etsem Yorumla
kahvekolik12 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bence gelecek kaygısı insan gelecek halini düşünmekten yaşlanıyor 2 0 Yorumla
Hakdiofg Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Valla çok stres iyi değil stresten beslenmen kötü oluyor Buda haliyle cildinize yansıyor 2 1 Yorumla Akrep_Erkeği_ +1 yıl Stres cilde yansıyor gerçekten gözlerimin önü halka halka oldu 🙁 Yorumla
solukmavipapatyaxx Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Valla benim sivilceleriö filan hep stresten çıkıyor herşeye de sters yapan bir insanım 2 0 Yorumla
Zarif_Hatun Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Yaşımı gösteriyorum ama sağlıksız besleniyorum ve az su içiyorum. Cilt bakımı önemli her zaman 🌸💫🌷 0 0 Yorumla
Yıldızkanka Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl İnsanın ruhu yaşlandı mı cildi de yaşlanır.. Önemli olan ruhu genç tutmaktır. Gerisi kendiliğinden gelir zaten... 0 0 Yorumla
yikikbirkadin Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bence Yanlış makyaj malzemesi kullanımı doğal ürünler tercih etmelisin kullanıyorsan makyaj tavsiye verebilirim 0 0 Yorumla
sormakayupmı456 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Yorgunluk kadın olmak herşeyde kadın olmak başta geliyor laflar ağır sözler daha neler neler kızlar beni yıpratan yorgunluk oluyor💔 0 0 Yorumla
Osmanmestci2424 Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Bildiğim kadarıyla vücudun nemsiz kalması , vücudun susuz kalması , aşırı yağlı besinler ve aşırı güneş ışığı 0 0 Yorumla
cemkuyucuoglu Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Hiçbir şeyin takmayan bir insan yoktur illa ki herkes birşeyleri biriktiriyordur bu da yüzde çıkan sivilcr kırışıklık felan hepsine güzel bir örnektir 0 0 Yorumla
NightMare_98 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Leke ve çizgilere neden olup cildin yaşlanmasını hızlandıran zararlı güneş ışınları olabilir ama yinede emin değilim. 0 0 Yorumla
aynen_zıvaynen_ Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Cildi yaslandiran ortak havlular ve gunestir baska seyelre kafa yormayin. Havlu da kullanmayin ortak havlu hic kullanmayin. 0 0 Yorumla
Kaya_ist Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Herkes güzel görünmek için makyaj yapıyor ama bu kimyasallar cildi gerçekten çok yaşlandırıyor uzun vadede 0 0 Yorumla
Mehmett__ Takip Et Xper 3 Yaş: 44 +1 yıl Cildi boşver kalbe dikkat et cilt için ne kullanırsan kullan dönüşüm gerçekleşir sen kalbi zinde tut ki Dünyanda ahirinde güzel olsun :) 0 0 Yorumla
Emoni Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Hemen hemen disarda herkes iyi bir uv isinlarina karsi güneş koruma kremi kullanılmalı şart , bu şık cunku zararli 0 0 Yorumla
sdessdes Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Cildimizi yaşlandıran bir çok etken var sadece şu diyemem ama her gün düzenli bakım yapılırsa engelleyebiliriz 0 0 Yorumla
Kings-Queens Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl 3S; stres, sigara, sentetik. Ben uydurdum bunu, şu anda. Sentetikten kastım cilde çok fazla kimyasal ürün uygulamak. 0 0 Yorumla
aleynabkn Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bütün maddelerin azar azar etkisi var maalesef. Güneş lekeleri, saçma yüz kremleri, stres, regl hepsi toplanıp bela oluyo başa. 0 0 Yorumla
KEHKEŞANI-MUHAFAZA Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Bunun birinci sebebi sitres ikinci sebebi ise aşırı gülmektir asıl en önemli sebebi ise yeteri kadar nem ile buluşamıyor olması cildin 0 0 Yorumla
_marmelat_ Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bence cildi en çok yaşlandıran şey makyaj fandoten dir o dur budur insanlar önüne geleni sürüyor sonra niye kırıştım diye dert yanıyorlar 0 0 Yorumla
dangalaklamala Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Cildi yaşlandıran en büyük etken aşırı makyaj kızlar makyajda kararında ve her zaman yapılmamalı 1 0 Yorumla
mylife1934 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bence fazla makkaj yapılması ve her duyulan şeyin uygulanması 1 0 Yorumla
kayla10 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Kesinlikle stres ve sıkıntı cilde etkisi çok büyük + psikolojikmen de haliyle daha da etkiliyor 1 1 Yorumla Dionisos34 +1 yıl Mutlu insan en az 10 yaş genç durması boşa değil)) Yorumla
emrecanist Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Kadinlarda makyaj bir noktadan sonra bozuyor cildi 0 0 Yorumla
sevvalorhanss Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Hepsi var çünkü bizimkilerde ondan biliyom kdkdkdkr 1 0 Yorumla
Blackcatw Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Nemsiz ortam kesinlikle karadenizlilere bak muhtesem yuz tertemizler 1 0 Yorumla
Miyukii Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl yüzüne çok fazla peeling yapmak yaşlandırır keskinlikle 1 0 Yorumla
kskxkskdkd Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Ne desem bilemiyorum ki 🤷♀️ alsam iyi olur heralde 1 0 Yorumla
CovidliBirKız Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Sigara, alkol, üzüntü, gece yatmadan makyajı temizlememek. 1 0 Yorumla
ecemnurrr Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Toz toprak olduğunu dusunuyorum ve uykusuzluk ama hepsini simple toparlar 1 0 Yorumla
34Samet1 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Stres gerginlik fakirlik dert gam keder say say bitmez 1 0 Yorumla
meyrabss Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl azda olsa cilt temizliği ve cilt bakımı eksikliği bile cildimi yorgun ve kötü gösteriyor 1 0 Yorumla
siyahgölgee Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Hepsiyle başım belada bizim işimiz çok zor çok 😁🤦♀️ 1 0 Yorumla
Borlu Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Cildi yaslandiran en boyuk etken sigara kullanan kisilerdir birde sitres yapan kisilerdir 1 0 Yorumla
meryemhocam Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ne güneş ne makyaj ürünleri ne de tüketilen gıdalar. Kesinlikle stres. 1 0 Yorumla
KadınZevkNirvanası Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Çünkü yazılan seçeneklerin hepsinin belli oranda etkisi var kimisi az kimisi çok 1 0 Yorumla
cryin Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Makyaj, sigara, güneş, cildin yeteri kadar temizliğini yapmamak. 1 0 Yorumla
ayna34 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Doğal şartlarla yaşlanılmaz olgunlaşılır... Doğal olmayan her şey yaşlandırır. 1 0 Yorumla
Melikesatı Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Yaşadığın şehir neresi ve suyu kaynat sonra soğut ve yıka ya da banyo yap böyle nasıl olur bakalım 0 0 Yorumla
Deriynnsworld Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Etkileşim kurdgm herşey en başta insanlar malum bunun da çözümü yokYaşlanıp gideceğiz sevgiler.. 0 0 Yorumla
kaqansahin Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Düzenli şekilde doğal ürünler kullanmak ve cilt yogasi 0 0 Yorumla
Bataa Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Stres, üzüntü, bakımsızlık, spor yapmamak, su içmemek vb şeyler 0 0 Yorumla
Moranka Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Güneş en büyük düşmanı cildin bence doğerleri cok etkili değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
383Cevap
Merhabalar...
Güneş ışınları cildi mahvedebiliyor yansıma olarak bile. Bu sebeple ben evde de güneş kremi sürüyorum çook güzel oluyor.
Tabiki de fazla makyaj ve saçma sapan maskeler işe yaradığını düşünüyorlar ama sadece geçici bir etkiye sahipler doğal olmak her zman cildinizi daha iyi göstericektir
Işıklar, radyasyon, Şehir karmaşası, stres, psikolojik takıntılar.
çünkü iş ortamı stresli olduğu için ister istemez strese giriyoz buda yaşlanmaya yol açıyor
Cilt hiç strese girer mi ya. Bu nedir koyun patates salatayı görün etkiyi :)))
Denizi ve güneşi cok sevdigim icin omuzlarımda güneş lekeleri oluştu.
Bakimsizliktan bence bakimli cilt kendini belli eder
Makyaj (kaliteli/kalitesiz) fark etmez cildimize zarar veren en büyük etken bu ama maalesef bunu bile bile kullanıyoruz.¯\_(ツ)_/¯
Güneş kremi sürmeden asla dışarı çıkmam ve bol su tüketirim. Hafta da bir kez de maske yapıyorum. Çok da memnunum
Göz için ayrı mı oluyor güneş kremi
Tabiki sağliksiz besinler aburcubur vs ve kimyasallar farkli urunler fondoten vs artı kesinlikle sigara 👌🏻
Hayattaki yaşanmışliklar insanı bazen olduğundan daha büyük gösterir tıpkı annemin babamdan daha büyük görünmesi gibi😊
Bekle mesaj atacam dedikten günler geçmesine rağmen mesaj atmayan güzel kız kalbe olduğu kadar cildede müthiş zararı var bence:(
STRES. Başka cevabı yok. 90 yaşında tanıdığım var, kadın kendini incitmiyor bile. Bugünlere psikolojimi ayakta tutarak geldim bu yaşıma diyor.
Cilt sorunlarının en önemli nedenlerinden bir tanesi yanlış yapılan cilt bakımı diğeride yaşam ortamıdır.
Sigara. zararli gunes isinlari. makyaj kadinlarda. Birde gun icinde gözleri çok kısmak kaz ayaklarını cikarir
Yüzümüze yapışan tozlar ve pis hava uzun süre dışarıda kalıp eve geldiğimde yüzümü yıkarken bunu çok fazla farkediyroum
En önemlisi atlanmış, kesinlikle sigara. boşu boşuna erken yaşlanıyorsunuz
Sana yolladığımı sende yollar misin rica etsem
Bence gelecek kaygısı insan gelecek halini düşünmekten yaşlanıyor
Valla çok stres iyi değil stresten beslenmen kötü oluyor Buda haliyle cildinize yansıyor
Stres cilde yansıyor gerçekten gözlerimin önü halka halka oldu 🙁
Valla benim sivilceleriö filan hep stresten çıkıyor herşeye de sters yapan bir insanım
Yaşımı gösteriyorum ama sağlıksız besleniyorum ve az su içiyorum. Cilt bakımı önemli her zaman 🌸💫🌷
İnsanın ruhu yaşlandı mı cildi de yaşlanır.. Önemli olan ruhu genç tutmaktır. Gerisi kendiliğinden gelir zaten...
Bence Yanlış makyaj malzemesi kullanımı doğal ürünler tercih etmelisin kullanıyorsan makyaj tavsiye verebilirim
Yorgunluk kadın olmak herşeyde kadın olmak başta geliyor laflar ağır sözler daha neler neler kızlar beni yıpratan yorgunluk oluyor💔
Bildiğim kadarıyla vücudun nemsiz kalması , vücudun susuz kalması , aşırı yağlı besinler ve aşırı güneş ışığı
Hiçbir şeyin takmayan bir insan yoktur illa ki herkes birşeyleri biriktiriyordur bu da yüzde çıkan sivilcr kırışıklık felan hepsine güzel bir örnektir
Leke ve çizgilere neden olup cildin yaşlanmasını hızlandıran zararlı güneş ışınları olabilir ama yinede emin değilim.
Cildi yaslandiran ortak havlular ve gunestir baska seyelre kafa yormayin. Havlu da kullanmayin ortak havlu hic kullanmayin.
Herkes güzel görünmek için makyaj yapıyor ama bu kimyasallar cildi gerçekten çok yaşlandırıyor uzun vadede
Cildi boşver kalbe dikkat et cilt için ne kullanırsan kullan dönüşüm gerçekleşir sen kalbi zinde tut ki Dünyanda ahirinde güzel olsun :)
Hemen hemen disarda herkes iyi bir uv isinlarina karsi güneş koruma kremi kullanılmalı şart , bu şık cunku zararli
Cildimizi yaşlandıran bir çok etken var sadece şu diyemem ama her gün düzenli bakım yapılırsa engelleyebiliriz
3S; stres, sigara, sentetik. Ben uydurdum bunu, şu anda. Sentetikten kastım cilde çok fazla kimyasal ürün uygulamak.
Bütün maddelerin azar azar etkisi var maalesef. Güneş lekeleri, saçma yüz kremleri, stres, regl hepsi toplanıp bela oluyo başa.
Bunun birinci sebebi sitres ikinci sebebi ise aşırı gülmektir asıl en önemli sebebi ise yeteri kadar nem ile buluşamıyor olması cildin
Bence cildi en çok yaşlandıran şey makyaj fandoten dir o dur budur insanlar önüne geleni sürüyor sonra niye kırıştım diye dert yanıyorlar
Cildi yaşlandıran en büyük etken aşırı makyaj kızlar makyajda kararında ve her zaman yapılmamalı
Bence fazla makkaj yapılması ve her duyulan şeyin uygulanması
Kesinlikle stres ve sıkıntı cilde etkisi çok büyük + psikolojikmen de haliyle daha da etkiliyor
Mutlu insan en az 10 yaş genç durması boşa değil))
Kadinlarda makyaj bir noktadan sonra bozuyor cildi
Hepsi var çünkü bizimkilerde ondan biliyom kdkdkdkr
Nemsiz ortam kesinlikle karadenizlilere bak muhtesem yuz tertemizler
yüzüne çok fazla peeling yapmak yaşlandırır keskinlikle
Ne desem bilemiyorum ki 🤷♀️ alsam iyi olur heralde
Sigara, alkol, üzüntü, gece yatmadan makyajı temizlememek.
Toz toprak olduğunu dusunuyorum ve uykusuzluk ama hepsini simple toparlar
Stres gerginlik fakirlik dert gam keder say say bitmez
azda olsa cilt temizliği ve cilt bakımı eksikliği bile cildimi yorgun ve kötü gösteriyor
Hepsiyle başım belada bizim işimiz çok zor çok 😁🤦♀️
Cildi yaslandiran en boyuk etken sigara kullanan kisilerdir birde sitres yapan kisilerdir
Ne güneş ne makyaj ürünleri ne de tüketilen gıdalar. Kesinlikle stres.
Çünkü yazılan seçeneklerin hepsinin belli oranda etkisi var kimisi az kimisi çok
Makyaj, sigara, güneş, cildin yeteri kadar temizliğini yapmamak.
Doğal şartlarla yaşlanılmaz olgunlaşılır... Doğal olmayan her şey yaşlandırır.
Özellikle zararlı güneş ışınları maalesef 😐
Yaşadığın şehir neresi ve suyu kaynat sonra soğut ve yıka ya da banyo yap böyle nasıl olur bakalım
Etkileşim kurdgm herşey en başta insanlar malum bunun da çözümü yok
Yaşlanıp gideceğiz sevgiler..
Düzenli şekilde doğal ürünler kullanmak ve cilt yogasi
Stres, üzüntü, bakımsızlık, spor yapmamak, su içmemek vb şeyler
Güneş en büyük düşmanı cildin bence doğerleri cok etkili değil