Güzellik & Bakım Sence cildini yaşlandıran etkiler neler? (Sayfa 5) Simple Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4552 Sence cildini yaşlandıran etkiler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 97 kişi beğendi
kumsalchanbaek Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Her sey yaslandiriyor cildi ama en cok stres yaslandirir 0 0 Yorumla
herhangi-biri62 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Yani daha iyi olabilir bence ama başka alternafte olmalı. 0 0 Yorumla
noraannie Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kozmetik ürünlerSağlıksız beslenme Fazla güneş isinlariMineral kaybıVitamin kaybi 0 0 Yorumla
Esra1blasım Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Daha çok makyaj ve bakım ürünlerini sürekli kullanmak bence. 0 0 Yorumla
evbertuala Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Yazın sıcağı maalesef hem yüzüm yağlanıyor hemde ten rengim kapalu oluyor 0 0 Yorumla
kaÇak_34 Takip Et Xper 3 Yaş: 44 +1 yıl Islenmis etler.. Rafine seker. Kizartmalar. Alkol sogara. Kalitesiz karbonhidratlar. 0 0 Yorumla
elifsavage Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Genellikle güneş yüzünden cikdim yaşlanıyor ama diper sebeplerden dolayıda başım bunla dertte.. 0 0 Yorumla
suflle Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Yaşlandıran en önemli etken stres ve paketli gıdalar bence 0 0 Yorumla
cyncoskun Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Bence cildi en fazla yaşlandıran şey sigara, cildi genç tutmaya en yardımcı olan doğal şey ise limon 0 0 Yorumla
mustafas24 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Stresle birlikte toz toprak gibi dolaşırken yüzümüze yapışan tozlar. 0 0 Yorumla
krkdkuxjdj Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Sinir stres, hatta çoğu hastalığın tek sebebi, bir çok hastalığın da en önemli sebebi 0 0 Yorumla
frequinn Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bence sadece bazı şeyleri sıkıntı etmek cildi zayıflatır 0 0 Yorumla
hakanselimli Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl stress stress stress ve kimyasallar ilaçlar kanserojenler 0 0 Yorumla
gelemedimustesinden Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Her gördüğün cilt bakım ürününü kullanmak kızlar gratise girip her gördüğünü alıyorlar 🤦🏻♀️ 0 0 Yorumla
zarifbirimsan Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Güneş ışığına maruz kalmak hem cildi yaslandirir hemde cilt kanserini tetikler 0 0 Yorumla
qwyikik Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Cildime iyi seyler kullanamaliyim cunku iyi seyler kullanamliyim 0 0 Yorumla
EstePrincipessa Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Zararlı güneş ışınları, cilt yapısına uymayan ürünlerin kullanımı, az su tüketimi 0 0 Yorumla
hadisinavukatı Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Bence kesinlikle şeker hatta kanıtlanmış bir olay da biraz araştırın götürürsünüz yemeyin 0 0 Yorumla
Erkeğiniz777 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yağlı bir cilt herkes tarafından iyi kabul edilse de lanet birşey :( 0 0 Yorumla
WheremI Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl En büyük etken stres gerisi hikaye, duvarı nem yiğidi gam öldürür diye bir atasözü var 0 0 Yorumla
gulsumss Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Stres , yanlış bakım , zararlı kozmetik ürünleri kullanmak. 0 0 Yorumla
kawaii_ Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Çok yağlı şeyler yemek, bakımsız bir cilt, vitaminsizlik, protein eksikliği 0 0 Yorumla
cicocktella Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Kafaya tokadan baska birsey takmiyalim kizlarcem benim ex oyle derdi 0 0 Yorumla
Tatlişşşkizzz Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Çok fazla makyaj yapmak ve kalitesiz ürünler kullanmak 0 0 Yorumla
destek1 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Stresten uzan, beslenmeye dikkat ve her bulduğunuzu kullanmamak en iyi çözüm. 0 0 Yorumla
TEKLATT Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Stres ya harbiden başka bir şey değil yani tamamen stres 0 0 Yorumla
élann Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl sizinkini bilmiyorum da benimki stres sıkıntı anksiyete 0 0 Yorumla
Aziz_peder Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Bütün neden, makyaj,, fazla traş cildi bozar hesabıı 0 0 Yorumla
Peloş_ Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Şekerli yiyecek ve içeceklerden cilt daha çabuk yaşlanır 0 0 Yorumla
ismilazımdeğilseda Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl güneş ışığı makyaj malzemesi güneş kremi yanlış bakım malzemeleri 0 0 Yorumla
Halktannbiri0 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl canım stres bizi yıpratan en kötü his anlıyormusun? 0 0 Yorumla
arduçmemo Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Benim cildim iyi çok şükür ama bundan sonra iyi olurmu bilemiyorum stres kötü etkilicek 0 0 Yorumla
Murat454545 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Genelde fazla yağlı yemekler ve güneş ışınları oluyor 0 0 Yorumla
Alpago42 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Güneşin etkisi cok kapalı ortamda duran kişilerin cildi daha genc 0 0 Yorumla
faysalogmen Takip Et Xper 5 Yaş: 50 +1 yıl Her ürün cildimiz için uygun olmayabilir piyasada çok sahte ürün var 0 0 Yorumla
Walher Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çiller çiller çiller keşke çillerim olmasa kimine göre iyi görünüyor ama bana göre rahatsız edici. 0 0 Yorumla
Cosh_82 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Cildimizi stres başta olmak üzere bir çok zararlı fiziki etmen olumsuz etkiliyor. 0 0 Yorumla
DilaraCinar_ Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Leke ve çizgilere neden olup cildin yaşlanmasını hızlandıran zararlı güneş ışınları 0 0 Yorumla
Ariagkck Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Cilde en büyük etkenlerden birisi strestir.Ama herkesin cilt tipi farklıdır.. 0 0 Yorumla
russia_yulia Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl zararli isinlar malesef ama bundan bana gire kurtuluş yok 0 0 Yorumla
tutsaközgür Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Zararlı güneş ışınları Ve ne olduğu belli olmayan kremler 0 0 Yorumla
Wetbear Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Güneş yüzde çok leke yapıyor bu yüzden erken yaşta yıpramıyor insan yüzü 0 0 Yorumla
SevgiÇalışır Takip Et Xper 3 Yaş: 71 +1 yıl Bence stres ve sınır bunlar yaşlanmayı baya erkene alır oyuzden Sakin olmaya çalışın 0 0 Yorumla
parlayanyildizlai Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Dışarı çıktığımda yüzümün kirlendiğini hissediyorum 0 0 Yorumla
hepigörl Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Hepsi etkili bence + beslenme şeklimiz en büyük pay sahibi 0 0 Yorumla
Daisyyshhf Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Özellikle doğudaki insanlar bu yüzdn2 erken yalkadın 0 0 Yorumla
Sselinn_n Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Cevresel kirliligin gozeneerin tikanmasinda etkisi oldugunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
Arzuyuuujn Takip Et Xper 3 Yaş: 43 +1 yıl Yanlış bir ürün kullanıldığında cildi olumsuz etkiliypr yaşlanmayı erkene alıyor 0 0 Yorumla
Limonkafalıseytan Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Tütün alkol ve yağlı zararlı besinler ayrıca güneş ışınları bence. 0 0 Yorumla
Şehvetli_Duygular Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl Doğal olmayan herşey cilde zararlıdır 👍👍👍🙋♂️🙋♂️🙋♂️ 0 0 Yorumla
Anonim4563 Takip Et Xper 5 Yaş: 49 +1 yıl Öyle yani herşey cildi yaşlandırıyor özellikle stres 0 0 Yorumla
falafel12 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl bol su içilmeli. günde iki adet soda da eklenmeli. cildi ve vücudu tazeliyor 0 0 Yorumla
ROCKİNTHE Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Çok makyaj yaoan hatunlar var. Onlar daha iyi bilir...😁 0 0 Yorumla
Zehra190355 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Güneşe çok fazla maruz kalma , nemli ortamlar.. hele ki yüz yağlı bir yapıya sahip ise 0 0 Yorumla
msjanedoe Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Mavi ışık o kadar zararlıymış ki. Artık en çok ondan korkuyorum. 0 0 Yorumla
iyibokyedincaner Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl ben şahsen kesinlikle stres olduğunu düşğnüyorum!!! 0 0 Yorumla
Kafday Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl D diyorum fazla makyaj yapilmaskndna dokayi da cilt yaslaniyor 0 0 Yorumla
komançi60 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Bence güneş bizi yaşatırken öldürüyorsa bunu biz yaşlanma olarak gözlemliyoruz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
383Cevap
Her sey yaslandiriyor cildi ama en cok stres yaslandirir
Yani daha iyi olabilir bence ama başka alternafte olmalı.
Kozmetik ürünler
Sağlıksız beslenme
Fazla güneş isinlari
Mineral kaybı
Vitamin kaybi
Daha çok makyaj ve bakım ürünlerini sürekli kullanmak bence.
Yazın sıcağı maalesef hem yüzüm yağlanıyor hemde ten rengim kapalu oluyor
Islenmis etler.. Rafine seker. Kizartmalar. Alkol sogara. Kalitesiz karbonhidratlar.
Genellikle güneş yüzünden cikdim yaşlanıyor ama diper sebeplerden dolayıda başım bunla dertte..
Yaşlandıran en önemli etken stres ve paketli gıdalar bence
Bence cildi en fazla yaşlandıran şey sigara, cildi genç tutmaya en yardımcı olan doğal şey ise limon
Stresle birlikte toz toprak gibi dolaşırken yüzümüze yapışan tozlar.
Sinir stres, hatta çoğu hastalığın tek sebebi, bir çok hastalığın da en önemli sebebi
Bence sadece bazı şeyleri sıkıntı etmek cildi zayıflatır
stress stress stress ve kimyasallar ilaçlar kanserojenler
Her gördüğün cilt bakım ürününü kullanmak kızlar gratise girip her gördüğünü alıyorlar 🤦🏻♀️
Güneş ışığına maruz kalmak hem cildi yaslandirir hemde cilt kanserini tetikler
Cildime iyi seyler kullanamaliyim cunku iyi seyler kullanamliyim
Zararlı güneş ışınları, cilt yapısına uymayan ürünlerin kullanımı, az su tüketimi
Bence kesinlikle şeker hatta kanıtlanmış bir olay da biraz araştırın götürürsünüz yemeyin
Yağlı bir cilt herkes tarafından iyi kabul edilse de lanet birşey :(
En büyük etken stres gerisi hikaye, duvarı nem yiğidi gam öldürür diye bir atasözü var
Stres , yanlış bakım , zararlı kozmetik ürünleri kullanmak.
Çok yağlı şeyler yemek, bakımsız bir cilt, vitaminsizlik, protein eksikliği
Kafaya tokadan baska birsey takmiyalim kizlarcem benim ex oyle derdi
Çok fazla makyaj yapmak ve kalitesiz ürünler kullanmak
Stresten uzan, beslenmeye dikkat ve her bulduğunuzu kullanmamak en iyi çözüm.
Stres ya harbiden başka bir şey değil yani tamamen stres
sizinkini bilmiyorum da benimki stres sıkıntı anksiyete
Bütün neden, makyaj,, fazla traş cildi bozar hesabıı
Şekerli yiyecek ve içeceklerden cilt daha çabuk yaşlanır
güneş ışığı makyaj malzemesi güneş kremi yanlış bakım malzemeleri
canım stres bizi yıpratan en kötü his anlıyormusun?
Benim cildim iyi çok şükür ama bundan sonra iyi olurmu bilemiyorum stres kötü etkilicek
Genelde fazla yağlı yemekler ve güneş ışınları oluyor
Güneşin etkisi cok kapalı ortamda duran kişilerin cildi daha genc
Her ürün cildimiz için uygun olmayabilir piyasada çok sahte ürün var
Çiller çiller çiller keşke çillerim olmasa kimine göre iyi görünüyor ama bana göre rahatsız edici.
Cildimizi stres başta olmak üzere bir çok zararlı fiziki etmen olumsuz etkiliyor.
Leke ve çizgilere neden olup cildin yaşlanmasını hızlandıran zararlı güneş ışınları
Cilde en büyük etkenlerden birisi strestir.
Ama herkesin cilt tipi farklıdır..
zararli isinlar malesef ama bundan bana gire kurtuluş yok
Zararlı güneş ışınları Ve ne olduğu belli olmayan kremler
Güneş yüzde çok leke yapıyor bu yüzden erken yaşta yıpramıyor insan yüzü
Bence stres ve sınır bunlar yaşlanmayı baya erkene alır oyuzden Sakin olmaya çalışın
Dışarı çıktığımda yüzümün kirlendiğini hissediyorum
Hepsi etkili bence + beslenme şeklimiz en büyük pay sahibi
Özellikle doğudaki insanlar bu yüzdn2 erken yalkadın
Cevresel kirliligin gozeneerin tikanmasinda etkisi oldugunu düşünüyorum
Yanlış bir ürün kullanıldığında cildi olumsuz etkiliypr yaşlanmayı erkene alıyor
Stres
Salgliksiz beslenme
Üzülmek
Sinirlenme
Tütün alkol ve yağlı zararlı besinler ayrıca güneş ışınları bence.
Doğal olmayan herşey cilde zararlıdır 👍👍👍🙋♂️🙋♂️🙋♂️
Öyle yani herşey cildi yaşlandırıyor özellikle stres
bol su içilmeli. günde iki adet soda da eklenmeli. cildi ve vücudu tazeliyor
Çok makyaj yaoan hatunlar var. Onlar daha iyi bilir...😁
Güneşe çok fazla maruz kalma , nemli ortamlar.. hele ki yüz yağlı bir yapıya sahip ise
Mavi ışık o kadar zararlıymış ki. Artık en çok ondan korkuyorum.
ben şahsen kesinlikle stres olduğunu düşğnüyorum!!!
D diyorum fazla makyaj yapilmaskndna dokayi da cilt yaslaniyor
Bence güneş bizi yaşatırken öldürüyorsa bunu biz yaşlanma olarak gözlemliyoruz
Stresliyiz bunlar hep stres