Merhaba Maske kullanımıyla artan cilt problemlerine , yağlanma gibi sorunlara karşı 5 adımda kolayca çözüm bulabiliyoruz. Nasıl mı? İşte onlar 1. Makyajını nazikçe çıkar Hassa ciltlerde makyaj çıkarmak diğerlerine göre biraz daha zor oluyor. Bilmeden denediğiniz ürünler cildinizde aşırı tahrişe ve kızarıklara yol açıyor. Bu Simple ile bu sorunlara son diyoruz. Gözler için özel olarak tasarlanmış bir makyaj temizleyici, ovmaya gerek kalmadan çabuk, etkili ve nazik bir şekilde makyajı çıkarmak için doğru içeriklere sahip olmalıdır (evet, suya dayanıklı inatçı maskarayı bile). Makyaj temizleme pamuğunu birkaç dakika boyunca gözünün üzerinde tut, sonra sadece sil.2. Cildini temizlerken mutlu et Cildinizde maske takmakla birlikte birçok ölü deri hücreleri oluşuyor. Onları gözeneklerinize girmeyecek şekilde temizlememiz gerekiyor. Eğer gözeneklerde ölü deriler kalırsa cilt problemlerine sebep olabilir. Simple® Water Boost Micellar Yüz Temizleme Jeli gibi bir günlük yüz temizleyici ile cildini ve gözenekleri temiz tutabilirsin. Bu ürün cildin yüzeyinde yavaşça kayan, kirleri sürtünmeden arındırarak temizleyen ve nemlendiren, hassas ciltler için en iyi yüz temizleyicilerimizden biri haline getiren micellar baloncukları ile doludur.3. Kızarıklığı rahatlat ve azaltParfüm, UV ışınları cildinizde kızarıkların oluşmasına neden olabilir. Simple Water Boost Nemlendirici Gece Kremi gibi yatıştırıcı bir nemlendirici de tahriş olmuş cildi sakinleştirmeye yardımcı olacaktır.
4. Hassas cildini nemlendir. Hassas ciltler bir zamandan sonra nemini kaybediyor ve cildin kuruma başlıyor. Simple nemlendirici kremiyle bu soruna artık son diyoruz. Ciltteki nemi korurken, aynı zamanda hassasiyet seviyelerini arttıran kirlilik, hava ve sert kimyasallar gibi çevresel faktörlere karşı da korur. Hassas ciltler için en iyi krem, komedojenik olmayan (yani gözenekleri tıkamayan) bir kremdir. 5. Hassas ciltler için en iyi peelingi tercih et Yağ ve kir ciltte siyah noktaların çıkmasına neden olabilir. Bu nedenle cildini haftalık olarak peelingle temizlemelisin. Hassas ciltler için en iyi peelingler hassas cildini yumuşatan ve pürüzsüzleştiren Pro-Vitamin B5 ve E Vitamini gibi cilt dostu içeriklerle doludur. @Simple iyi kalpli cilt bakımı 💚
Cildi benim gibi çok kuru olanlar da eminim ki cildimin neme duyduğu ihtiyaç da arttı! Yağlı nemlendiricilere iyi bir alternatif bulamadığım için kullanmaya devam ediyorum seçeneğini seçmiştir. Ben ne yaparsam yapayım buna bir çözüm bulamamıştım ta ki @Simple ile tanışıncaya kadar.Simple Daily Skin Detox SerisiSimple Daily Skin Detox Serisi
Öncelikle ben Simple Daily Skin Detox Serisi kekik ve cadı fındığı içeren formülüyle cildindeki yağlanma ve sivilceli görünümü azaltmaya yardımcı olduğu için cildimi derinlemesine arındırmak için Simple Daily Skin Detox Serisi’ni günlük bakım rutinime ekledim. Seriyi 3 4 ay önce kullanmaya başladım ve çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca @simpe maskelerini kullanmayı oldukça seviyorum :) Simple Daily Skin Detox Serisi cildimde ki kuruma sorununa çözüm oldu sadece kuruma da değil maske yüzünden çenemde çıkan sivilceler için birebir. Gözeneklerimin küçüldüğünü hissediyorum. Sizlere de gönül rahatlığı ile ürünü öneriyorum. Düzenli kullanım sonucunda faydalarını sizler de göreceksiniz. #İyiKalpliCiltBakımı
Seriyi kullanmanızı tavsiye ederim. Makyaj sorunuma bile birebir çözüm oldu.
xKimMiyimx | Cilt Bakımı konusunda 122 görüş paylaştı.
Fenomen
13 gü
Cildim yavaş yavaş karmadan yaģlıya dönüyor gibi. Cildim her zamankinden daha fazla yağ üretiyor. Bu durum canımı sıkmaya başladı. Sabunla yıkamak, ev yapımı maskeler kullanmak da geçici çözüm sağlıyor. Ben artik sabah uyandığımda aynada yağli bir cilt görmek istemiyorum.
@JUDYTA zaten herşeyi cilde surmemek lazım cilt çok hassas sana iyi gelen ona iyi gelmez bu yüzden karismlar bilmemler yapacakken araştırmak gerekir cilt yapına ne kadar uygun alerji yapar mı vs diye geçmesine sevindim 🥰
Afraa2727 | Cilt Bakımı konusunda 103 görüş paylaştı.
Fenomen
13 gü
Hellöööö son bir yıldır simple ın ürünlerini kullanıyorum ve herhangi bir sivilce problemi ile karşılaşmadım. Daha önce kullandığım ürünlerde sivilce problemi yaşadığım da cildimi nemlendiriyordum ve cilt bakımı yaptırıyordum. Bu şekilde sivilceleri azaltıyordum Ki maske kullanılmı sırasında ciltte sivilce oluşumu oluyor ise bunun nedeni cilde uygun maske kullanılmamasıdır.
Maske kullanımıyla artan cilt problemime çözümümü @Simple ile buldum. Maske kullanımıyla birlikte cildim maske yüzünden aşırı yağlandığı için yüzümü devamlı yıkamak zorunda kalıyorum. Bu durumdan son derece rahatsız olduğum için köklü bir arayış içerisindeydim. Kızlar Soruyorda @Simple ürünlerini gördüm ve yorumları okudum. Daha sonra ürünü gidip alma kararı aldım ve ürünü kullanmaya başladım. Ürünü ilk başta düzenli kullanamadım daha sonra düzenli kullanmaya başladım. Bugün tam 1 ay oldu ve ürünü kullanmaya ilk başladığım zamanla şu an ki farkları görüyorum. Ben üründen çok ama çok memnunum. Sizlere de tavsiye ederim.
Maske kullanımında özellikle makyaj yapan kızlar adına konuşayım. Ben de yapıyorum tabi o yüzden tavsiye vermek isterim. Maskenin kapattığı yerlere fondöten vs tarzı cildi tıkayan, yağlandıran ürünler sürmemeyi tercih edin. Sürdüğümüzde üstüne maskeyi kapadığımızda hem cilt nefes alamıyor hemde yağdan, nemden dolayı cildin alt tabakasında sivilceye sebep olan iltihaplar oluşmaya başlıyor. Bunun yanı sıra kızarıklık, lekelenme durumları da çok oluyor. Eğer makyaj tarzı vs kullanmayanlar için de şunu söyleyebilirim maskeyi çıkarınca gül suyu tarzı toniklerle cildinizi temizleyin. Kalabalık olmayan daha doğrusu tek olduğunuz bir sokakta maskeyi çok az indirip hava alın
Makyajı bırakalı zaten çok oldu. Bir de makyaj yapsam cildim ne hale gelir kim bilir. Cildim kuru olduğu halde sürekli maske takmak cildimde yağlanmaya bağlı sivilcelerin çıkmasına sebep oluyor. KS'nin yıl başında gönderdiği simple yüz temizleme jelini denemek farz oldu.
Gözeneklerimi arındırabilmek için duyduğum en çılgın yöntemleri bile deniyorum. Kendim için @Simple ile tanıştım ve kendime en iyi iyiliği yaptım. Ürünü kesinlikle kullanmalısınız.
Selamlar benim cildime yaptığım en büyük yatırım @Simple serilerini kullanmakla başladı. Cildimde bir çok sorun oluşmaya başlamıştı maskeden dolayı. Aşırı yağlanma ve sivilce oluşumu beni inanılmaz üzüyordu. Öncelikle @Simple ile tanıştığım için çok mutluyum. şu an cildim normal dengesinde ve bende mutluyum. Tavsiye ederim.#İyiKalpliCiltBakımı
Gözeneklerimi arındırabilmek için duyduğum en çılgın yöntemleri bile deniyorum. Denemediğim şey kalmamıştı cildim yanmıştı bir süre hiç bişey kullanmadım daha sonra kızlar soruyorda @Simple ile karşılaştım 15 gündür kullanıyorum ve çok memnunum. Tavsiye ederim.
fukanınhatunu | Cilt Bakımı konusunda 115 görüş paylaştı.
Master
13 gü
Merhaba,
Sitenin bana fayda sağlayan bir diğer yönü ise Simple ile tanışmama vesile olması. Tanısmamiza vesile olan KizlarSoruyor'a ve bizim içi en iyisini yaptığınızdan dolayı size teşekkür ederim 🌺
Makyaj bile kullanmıyorum desem inanır mısınız? Çünkü cildim çok yağlanıyor artık, kozmetik ürünü kullanmaya çekiniyorum. Sadece cilt bakım ürünleri kullanıyorum. Simple nemlendiricisi çok iyi bu konuda. Vazgeçilmezim hatta. 💚
Maskemi 2 saatten az bir sürede değiştiriyorum çünkü hem virüsten korunmuş oluyorum hem de nemlenen maskem cildine zarar vermemiş oluyo ayriyeten maske takmadan once krem surebilirsin. Bir de fondöten sürüyorsan o da maskenin etkisiyle cilde zara verebilir
Artık makyaj yapmıyorum sadece göz makyajı o da bazen onun dışında yüzümü yıkarım veya o an yüz temizleme ürünlerim varsa yüzümü onlarla da temizlerim alicamda bakalm ne zaman yaaa
0|0
0|0
Gizli Üye
9 gü
Maske kullanımıyla beraber hiçbir cilt problemi yaşamadım
Maske kullandığım anda cildimde sivilcelerime oluyor hele ki peeling içerikli bir ürünse ondan dolayı yapmıyorum sadece temizleme jelleri ile yıkıyorum.
Maske kullanmıyorum. Cildime daha çok zarar veriyor gibi hissediyorum. Bebek sabunu ile yüzümü yıkıyorum sadece. Arada sırada nemlendirici krem sürüyorum.
Ben her sabah ve akşam yüzümü doğal eşek sütlü sabun uygulayıp 20 dk sonra yıkıyourm yüzüm hem beyazlıyor hem de sivilcelerim azalıyor ve yüzüm hani tertemiz bulaşıklar gıcır gıcır olur ya yüzüm tam olarak öyle oluor bayılıyorum bu uygulamaya simple serisinden de her pazar günü yararlanıyorum bazılarını hergün. Simple bu maske döneminde yüzümüzün olmazsa olmazı simple detox pürüzsüz temizleme jeline bayılıyorum teşekkürler SİMPLE
Çene bölgemin yağlaması ve nemlenmesinden bıktım ama burun ve alın kısmımında kuruluğundan bıkmıştım bende hep simple ürünlerini kullanıyorum nemlendiricileri çok çok iyi yüz yıkama jeli yüzüme çok iyi geldi sivilcerde geçti
Hassas cildim var. Kullandığım yüz bakım ürünleri cildimde kızarıklığa neden oluyordu. Simple’dan çok memnun kaldım. Cildime ihtiyacı olan nemi veriyor ve cildimi yatıştırdı.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş