Kremlerde paraben adlı kimyasal zarar veriyormuş cilde. En son vaseline adlı kremi kullandım; güzel nemlendiriyor ama biraz yağlı ve 2 türlü paraben maddesi var. Sizin kullanıp da memnun kaldığınız, güzel nemlendiriyor dediğiniz en iyi nemlendirici krem hangisi? en iyi parabensiz krem markaları?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Merhaba. Cildine iyi gelebilecek birkaç nemlendirici önermek üzere geldim. Umarım memnun kalırsın.
Cildi Besleyen En İyi Nemlendirici Krem Önerleri
1. L’Oréal Paris Nem Terapisi Aloe Vera Suyu
Özel formülü sayesinde cilde nemi hapseder ve ferahlık verir. Ayrıca ışıltılı bir cilde sahip olabilmeniz bu ürünle gayet mümkündür. 72 saat boyunca da cilde etkili bir nemlendirme sağlar.
2. Kiehl's Ultra Facial CreamBu ürünün en güzel özelliği tüm cilt tipleri için uygun olmasıdır. 24 saat boyunca etkili bir nemlendirme sağlar. Başka bir nemlendiriciye gerek kalmadan cildin ihtiyacı olan nem oranını gün içinde sağlar.
3. Garnier Hyaluronik Aloe Jel Nemlendirici
Bu ürünün en önemli özelliklerinden birisi de %98 doğal içeriğe sahip olmasıdır. 48 saat boyunca nemlendirme özelliğine sahiptir.
4. Estee Lauder Day Wear Nemlendirici Krem
Buyurun yaşlanmayla birlikte meydana gelen cilt kırışıklıklarını önlemeye yardımcı olur. Ayrıca cilde iyi bir şekilde nüfuz ederek rahatlatır ve canlandırır.
5. La Roche-Posay Toleriane Sensitive Krem
Ürünün en güzel özelliği bebekler için de kullanıma uygun olmasıdır. 48 saate kadar nemlendirme ve yatıştırma özelliğine sahiptir. Ayrıca içeriğinde termal su ve Shea Yağı bulunmaktadır.
6. Clinique Moisture Surge 100 Saat Etkili Nemlendirici
Nemlendirme özelliği yüzünüzü yıkasanız dahi 10 saate kadar devam eder. İçeriğinde bulunan hiyalüronik asit sayesinde cildi dolgunlaştırır ve nemlendirir.7. Bepanthol Derma Yoğun Nemlendirici Gece Bakım Kremi
Yüksek oranda içerdiği doğal lipid sayesinde gece boyunca rahat etmenizi ve kuruluğun tekrar oluşmasını engeller. Kuruluğun kaynağına kadar ulaşarak uzun süreli koruma sağlar.
8. Vichy Aqualia Thermal Nemlendirici Krem
Bütün alerji testlerinden ve dermatolojik kontrollerden geçen bu ürün gözü kapalı tercih etmenize güzel bir sebebiyet verir. Özel formülü sayesinde 48 saat boyunca nemlendirme sağlar.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Nemlendiri kremin işlevi
Nemlendirici kremler cildi derinlemesine nemlendiren, kurumasını önleyen cilt bakım ürünleridir.
Nemlendiri kremin faydaları nelerdir?
- Nemlendirici kremler cildin bariyerini güçlendirir. Böylece dış etkenlere karşı cildi korur.
- Cildi nemlendirerek kırışıklıkları ve ince çizgileri önler.
- Cildin yaşlanmasını yavaşlatır.
- Cildin taze ve canlı görünmesini sağlar.
Cilt tipine göre nemlendiri seçimi
Cilt tipine göre nemlendiri seçimi oldukça önemli. Aksi halde cildiniz için doğru ürünü kullanmazsanız nemlendiri kullanıyor olmanız bir fayda sağlamayacaktır. Bu nedenle ürün seçerken cilt tipinize göre seçim yapmalısınız.
Kuru ciltler yoğun nemlendiri kremleri tercih edebilir. Yağlı ve karma cilt tipine sahip kişiler ise su bazlı nemlendiriceleri severek kullanacaktır. En iyi nemlendirici krem hangisi konusu her cilt tipi için değişkendir.En İyi Nemlendirici Krem Markası Hangisi?
1. Simple Daily Skin Yağ İçermeyen Sıvı Nemlendirici
Cilt bakım ürünlerini severek kullandığım Simple ürünleri arasından özellikle yağlı ciltlerin severek kullanacağı ilk önerim su bazlı nemlendirici krem. En iyi nemlendirici yüz kremi hangisi sorusunun cevabı her cilt tipi için değişiyor. Yağlı ciltleri sebum dengesini bozmadan nemlendirecek kremler su bazlı veya yağ içermeyen nemlendiricilerdir. İçeriğinde kekik özü, cadı fındığı, çinko ve jel formülü ile cildi nemlendirirken mat görünümü devam ettirir. Nemlendirici krem kullananlar ve yağlı cilde sahip olanlar bu kremden genel olarak çok memnun olduklarını dile getiriyor.
- Simple Daily Skin Yağ İçermeyen Sıvı Nemlendirici Nerede Satılır? Watsons ve Gratis gibi kişisel bakım marketlerinde ve e-ticaret sitelerinde bulabilirsiniz.
- Simple Daily Skin Yağ İçermeyen Sıvı Nemlendirici Fiyatı Ne Kadar? 69,70 TL
Okumak İstersen: Simple Cilt Bakım Ürünleri Nasıl?
2. Neutrogena Hydro Boost Water Gel
Cildi 24 saat derinlemesine nemlendiren Neutrogena Hydro Boost Water Gel içeriğinde hiyalüronik asit bulunur. Hafif formülü ile cildi nemlendirirken gözenekleri tıkamaz. Nemlendirici krem yorumları genel olarak iyi. Özellikle kuru ciltlerin seveceği bir krem olarak değerlendiriliyor.
- Neutrogena Hydro Boost Water Gel Nerede Satılır? Gratis, Rossmann gibi kişisel bakım marketlerinde ve e-ticaret sitelerinde bulabilirsiniz.
- Neutrogena Hydro Boost Water Gel Fiyatı Ne Kadar? 50 TL
Satın Almadan Önce Mutlaka Okumalısın: Neutrogena Hydro Boost Serisi İncelemesi
3. Caudalie Vinosource Moisturizing Sorbet
Kullandığınız ilk andan itibaren cildinizi derinlemesine nemlendirir. Özellikle hassas ciltlerin seveceği bir formüle sahiptir. Gece ve gündüz kullanıma uygundur. Nemlendirici krem tavsiyesi olarak kuru ciltlere önerilen bir krem.
- Caudalie Vinosource Moisturizing Sorbet Nerede Satılır? Eczanelerde ve e-ticaret sitelerinde bulabilirsiniz.
- Caudalie Vinosource Moisturizing Sorbet Fiyatı Ne Kadar? 170 TL
4. Clinique Moisture Surge 72 Saat Nem Koruma Teknolojili Nemlendirici Krem
İçeriğinde bulunan kafein, hiyalüronik asit ve aloe vera suyu cildi derinlemesine nemlendirir. İçeriğinde parfüm bulunmaz ve akne oluşumuna neden olmaz. Daha pürüzsüz ve sağlıkla ışıldayan bir cilde kavuşmanızı sağlar.
- Clinique Moisture Surge 72 Saat Nem Koruma Teknolojili Nemlendirici Krem Nerede Satılır? Clinique ve Sephora mağazalarından temin edebilirsiniz.
- Clinique Moisture Surge 72 Saat Nem Koruma Teknolojili Nemlendirici Krem Fiyatı Ne Kadar? 229 TL
Senin Görüşün Ne: En İyi Cilt Bakım Markası Hangisi?
https://www.youtube.com/embed/zlnFrsqPsLM
Ayrıca cilt tipinize göre nemlendirici seçimi konusunda size yardımcı olması için buraya bir video bırakıyorum.00 Yorumla
En iyi nemlendirici yüz kremi, kesinlikle Neutrogena. 30'u geçtim ama kimse inanmıyor. 40 yaş için nemlendirici kullanmama da gerek kalmayacak bu gidişle. En iyi renkli nemlendirici de Garnier bence tabii. BB krem mantığıyla üretiliyor. Cildi nemlendirirken aynı zamanda da renk veriyor. Benim tavsiye ettiğim parabensiz nemlendirici markaları da Sebamed ve Diadermine. Kullandığım ve memnun kaldığım markaları şöyle sıralayabilirim;
- Sebamed nemlendirici krem; paraben içermiyor. Bir Alman markasıdır. Dolayısıyla kalitesi konusunda hiç şüphem yok. Nemlendirici ürünleri çok iyi. Bunun yanı sıra güneş koruyucu ürünlerinden de çok memnun kaldım.
- Diadermine nemlendirici krem; yine hassas ciltler için paraben ve parfüm içermiyor. Henkel'in ürünlerinden yine kalitesi konusunda için rahat bir şekilde kullanabilirsin.
- Neutrogena cilt bakım ürünleri; hepsini denemişimdir. Nemlendirici kremleri, tonikleri, yüz temizleme jelleri, cilt bakım maskeleri... Hepsi çok çok iyi. Özellikle nem konusunda Hdyro Boost serisi mükemmel.
- Garnier renk verici cilt bakım ürünleri; BB krem, CC krem, göz altı kapatıcısı gibi birçok ürünü kullandım. BB krem dediğimiz şey zaten cilt rengini eşitleyen, fondöten gibi aşırı kapatıcılık içermeyen renk verici bir ürün. Fondötenden farkı cildi nemlendirme özelliği. Hatta şu an son çıkan BB kremlerde güneş koruyucu faktör de bulunuyor.11 Yorumla- +1 yıl
yaşıda geri alıyor mu :))
- +1 yıl
- Ben özellikle kış aylarında Bepanthol cilt bakım kremi kullanıyorum yüzüm için. Temiz içerikli ve eczane ürünü olduğun için güveniyorum. İçerisinde paraben yok. Kış aylarında cildim çok fazla kuruduğu için güçlü nemlendirmeye sahip bir krem kullanmam gerekiyor. Hem de yağlandırmaması önemli. Gözeneklerde birikme yapmıyor. Ne ağır ne de hafif bir krem. Bepanthol tüm kriterlerime uyuyor.
- İkinci olarak da Simple markasının kremlerini çok seviyorum. Kış aylarının aksine yazları cildim yağlana biliyor. Bu yüzden su bazlı ürünler kullanıyorum. Yazın cildimde ağırlık yapmaması önemli. Bu yüzden Simple Daily Skin Yağ İçermeyen Sıvı Nemlendiricisini kullanıyorum.
00 Yorumla
Annem 40 yaş için nemlendirici kullanıyor ve cildi bebek gibi. Önemli olan yaşa göre kullanmak bence. En iyi nemlendirici yüz kremi benim için birçok marka ama cildime uygun olduğu için bunlar. Belki sizde kötü sonuç verir. En iyisi cilt tipinizi öğrenin.
10 Yorumla
- +1 yıl
En iyi nemlendirici yüz kremi bana göre Neutrogena. Norveçliler biliyor işini. Cilt tipine uygun kremi seçtiğinde baya faydasını görürsün. Paraben konusunda emin değilim ama piyasadaki pek çok krem, deodorant, parfüm, duş jeli ve saç ürünü markasında paraben var. Herkesin tercih ettiği Loreal ürünlerinde bile mevcut. İlaç ve kozmetik sektöründe sıklıkla kullanılıyor. Bir koruyucu kimyasal aslında. Onu iyi araştırmak lazım.
00 Yorumla
En iyi nemlendirici krem en hafif ve ağırlık yapmayandır. Kızlar en iyi renkli nemlendirici kremleri tercih eder diye düşünüyorum ama. Normal nemlendirici kremlerden ziyade. Bir taş ile iki kuş. Özellikle göz çevresi için hafif kapatıcı özelliği olan kremler mevcut. Hem nemlendirip bakım yapıyor hem de hafif bir aydınlık görüntü veriyor.
00 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
211
öncelikle bu konuda fikir beyan eden erkek sayısı beni çok şaşırttı. erkeklerin en üst seviye bakım bilgisi sabah kalkınca yüz yıkamak diye düşünüyordum :D şaka bi yana yazılan önerilerin çoğunu okudum içeriğinde onlarca zararlı kimyasaldan tutun da copy paste fabrikasyon ürünlere kadar onlarca saçma sapan şeyi saymışsınız yahu. cildimiz, hele hele yüzümüz en önemli vücut yerimizken böyle genelgeçer
bir şeymiş gibi kafanıza göre marka isimlerini saymanız beni dumura uğrattı açıkçası.
nobel gibi bir firmanın, her sağlık otoritesinden tam onay almış lisanslı formülü her kutusunun üzerinde yazan, her şeye bir kulp bulan ekşi sözlükçülerin dahi deli gibi övülüp kullanılan hidroten gibi bir demirbaş varken biz hanımların gözbebeği KizlarSoruyor'da bu ismin pek anılmaması üzücü.
hidrotenin hem nemlendirici hem onarıcı bakım kremini kullandım özellikle geçtiğimiz yaz aylarında. ayvalıktaki nem miktarı malum, güneşlenmeden hemen öncesi ve sonrası vücuduma sürdüm, güneşten kuruyan cildimi
yeniden nemlendiriyor.
aklı başında ve bilinçli tüketici olan bir Türk kadının kesinlikle şaşmaması gereken bir marka00 Yorumla- u+1 yıl
hımmm soyle bısey var. nemlendırıcıyı gunde 1 sefer surersen zaten ıse yaramaz. ellerını nemlı tutmak ıcın baska onlemlerde alman gerekır ama sana fınalde bır nemlendırıcı onerıcem.
ellerını yıkadıgın sabununda ıyı bısey olmasına dıkkat et. sıklıkla suya gırıyorsa sabununda onemı var.
gun ıcınde bu mevsımlerde 2-3 lt su ıc ve gun ıcınde fazla yaglı olmayan ve eczanede satılan dexerly ısımlı kremı kullan ( kutu ıcerısınde satılır dıs macunu gıbı ve 20 tl cıvarı bır parası var.
bunu elının ıste ve suda olmayacagı zaman dılımlerınde hep kullan. fazla yaglı bır krem olmadıgı ıcın ana sıkıntıda vermez.
ha son olarak nemlendırıcı kremın ozellıgınden cok, kullanma sıklıgıda elını nemlendırır.07 Yorumla- +1 yıl
yanındada tasıyabılırsın :)
- +1 yıl
woow :) eig ıcın tesekkur ederım :)
- +1 yıl
haha saol :)
- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
arkadaş yiyesim geliyor arko fındık - vanilya link
03 Yorumla- Gizli Soran+1 yıl
haha bu alcam merak ettim :D
- Cevap sahibi+1 yıl
bide bunun bim versiyonu var n�a diye onunda mandalinalısını seviyorum :D
- Gizli Soran+1 yıl
:D
Lancome un goz alti kremini kullandim cok iyi. Bide yasina gore degisiyo her krem farkli yas grubuna gore yapilmis.
estee loader in serumunu kullaniyorum. Ustune avonun leke giderici nemlendiricisini kullaniyorum.
Clinic in de nemlendiricileri gayet basarili. Su pembe renk kabi olan13 Yorumla- +1 yıl
Yaşa göre nasıl seçicem bir fikrin var mı
- +1 yıl
Clinic in pembe kabi olan zaten 20li yaslar icin.
hangi yas grubuna hitap ettigini magazadaki calisan kizlara sorabilirsin. Onlar urun egitimi aliyorlar. Ama tabi buyuk magazalardan bahsediyorum. Ayrica kendi cilt tipini bilmen gerek. Yagli mi? karma mi? Normal mi? Kuru mu? Hassas mi? Genelde estetisyenler yapiyor bu testi. Bazi Eczanelerde ya da unlu kozmetik magazalarinda yapiyorlar. Internetten arastir kendin de cilt tipini tespit edebilirsin. Ona gore urun al.
bide soyle yapabilirsin magazaya git kizdan bilgi al tavsiye ettigi birkac urunu dene begen sec. Sonra o urunun tam ismini ogren internetten ucuza siparis et. - +1 yıl
Teşekkür ederim. .
- +1 yıl
Loreal Paris'in bir kremi var: www.google.com.tr/search
02 Yorumla- Gizli Soran+1 yıl
Fiyatı nedir?
- +1 yıl
İndirimdeyken 20 tl ye almıştım.
Cildim kuru maalesef. :/ Başlarda avene ve murad kullandım, ama pek etkili olamadılar.
Skinmedica tns ultra nemlendirici kullanıyorum şimdi, memnunum. Günde iki kez kullanıyorum ve gercekten çok iyi. (içeriğine baktım hemen, o dediğin belirtilmemiş)
Tabi her cilt de aynı etkiyi gösterecek diye birşey yok. Doktora görünmek veya bazı eczanelerde belirli günlerde cilt uzmanları ücretsiz cilt analizleri yapıyor, onların tavsiyeleriyle uygun nemlendirici kullanılmalı.00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
benim şimdiye kadar kullandığım en iyi krem bepanthene oldu. üstelik fiyatı da inanılmaz uygun. çok az yüzüne sürdükten sonra fazlasını küçük bir kağıt mendille alıyorsun, bebek yumuşaklığına kavuşuyorsun:))
ama o dediğin var mıdır içinde bilemem...
bu arada vaseline yüze kullanılmaz. çok yoğun olduğu için gözeneklerin açılmasına neden olur. topuk veya dirsek gibi yıpranmaya açık yerlerde kullanıma daha uygundur...115 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
bak onu bilmiyordum. merheminde olabilir ama kreminde de olduğundan emin misin? kutunun üzerine bakarım gerçi bir dahaki sefere...
- Cevap sahibi+1 yıl
desene body shop'un yolları göründü yine bana:))
- Cevap sahibi+1 yıl
bende de ondan var abla hediyesi bir tane:) ürün şahane, fakat kokusu çok ağır geliyor bana. zaten genel olarak kokulara karşı biraz hassasım, bu yüzden alacağım kozmetik ürünlerini önce bi koklarım ben. sırf bu yüzden iyi olduğunu bildiğim halde kullanamadığım bir - iki şampuan var öyle diyeyim; ciddi biçimde baş ağrısı ve mide bulantısı yapıyor bende fazla solursam... kılım, evet:)
- Cevap sahibi+1 yıl
yok valla bilmiyorum. hatta bunu bana söyleyen milyonuncu kişi olmana rağmen bilmiyorum, bilmek istemiyorum. kendimi mental şifalandırmaya verdim ben...
acı yok rocky, acı yok! - Cevap sahibi+1 yıl
bale?
- Cevap sahibi+1 yıl
:)
- Cevap sahibi+1 yıl
valla geyiğin mahiyetinde bir sorun yok ama, sanırım rose93 sorunu murdar ettiğimiz için şu anda bizden nefret ediyordur:)
- +1 yıl
Başkalarının kullandıklarına bakma senin için uygun olmayabilir öncelikle cildin yağlı mı karma mı onu analiz etmelisin. Yağlı bir cilde sahipsen yağ oranı düşük su oranı yüksek bir nemlendirici kullanmalısın ki nemi hapsetsin.
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Diadermine garnier vichy abon orirlame amway gibi salak ürünlere para verme..!
La Roche nin ürünleri ve Avene nin ürünleri kesinlikle cildi temizliyor. Nemlendiricileri zaten başlı başına mükemmel.. cilt tipine uygun eczaneden alabilirsin
Bunları sadece dermokozmetik eczanelerinde bulabilirsin. Dermatoloji alanına girdiği için sonucu ilk kullanımda görüyorsun06 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Kesinlikle sabun sürme yukarıda arkadaş söylemiş sabun cildin ph dengesini bozar sivilce akne ve birçok sorun yaşarsın
- Gizli Soran
Neutrogena nasıl?
- Cevap sahibi+1 yıl
La Roche ve Avene 80liradan başlıyor
- Gizli Soran+1 yıl
Teşekkür ederim
- Cevap sahibi+1 yıl
Neutrogena daha kötü yani
Parana kıyıp La roche veya Avene al internetten bak yorumlara eczaneler de satıyor. Market ürünleri ve avon gibi dandik dundik ürünlerle cildin daha kötü olur - Cevap sahibi+1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Bu çok basit ve yararlı maskeyi uygulaya bilirsiniz.
-2 yemek kaşığı bal,
-2 yemek kaşığı süt
Bal ve sütü karıştırdıktan sonra cildinize ve boyun bölgenize masaj yaparak sürün. 15 dakika sonra ılık su ile yıkayın, Yıkadıktan sonra kağıt havlu ile kurulayın. Hafda 1 kere uygulaya bilirsiniz cildinize.00 Yorumla - +1 yıl
Doğal kullanmak istersen tamamen kendin evde nemlendirici yapabilirsin:) Ayva çekirdeğini çıkar onu bir bardağın icinde koy uzerine az bir su bir 2 saat kadar beklet o jel kıvamına gelince kullanabilirsin:)
06 Yorumla- +1 yıl
Eklediğin suya göre çıkıyor. Ama en az bir 4 kullanımlık oluyor:)
- +1 yıl
Yok ya ayvayı ye çekirdeği at 😂
- +1 yıl
Himm😂Annene yesin çekirdeği sana atsın
- +1 yıl
Vichy ya da SkinCeuticals diyorum..
Biodermada olabilir.. Ben şu an vichy kullanıyorum, gece kremi + gunduz kremi.. oldukca memnunum, nemlendirmesi guzel, emilmesi güzel, bide en onemlisi yapıs yapıs his olmaması.00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Hayır yazmıyor reklam broşürü veriyor gidiyor eczaneden 30-40 liraya alıp kullanıyorsun ben o hataya düştüm oradan biliyorum cilt problemine gittim dr.senin cildin çok yikiyorsun çok kuru falan filan verdi elime broşürü iki tanede reçeteye ilaç yazdı yolladı net bilememde heralde 100 liranın uzeriydi bayağı miktarla eczaneden çıktık hiç gerek yok al bir marketten krem sür aynı şey onun kutusu daha janjanlı o kadar benim fikrim bu iyi geceler
11 Yorumla- Gizli Soran+1 yıl
teşekkür ederm bugün gidemedm ama dediğin gibi o kadar ücret ödeyemem :(
- +1 yıl
yağlıya dönük veya karma cildin varsa jel formlu nemlendiricilerden kullanmalısın Pure Beauty geoaqua ultra hydrating gel önerebilirim Watsons'larda bulabilirsin
14 Yorumla- +1 yıl
Fiyati ne kadar canim hatirliyormusun?:)
- +1 yıl
25 tl civarı ama indirime denk gelirsen daha uygun bir fiyata alabilirsin kesinlikle değer :)
- +1 yıl
Tesekkurler:)
- +1 yıl
rica ederimm :)
- +1 yıl
Eczaneden panthenol nemlendirici krem aldım. Cildi çok iyi yatıştırıyor, bu aralar benim cildim aşırı kuru ve gerçekten o bölgelere çok iyi geliyor bu krem.
11 Yorumla- Gizli Soran+1 yıl
sağol teşekkürler :)
'excipial hydro'
doktorum yazdı kaç aydır kullanıyorum tavsiye ederim heryerde kullanabilirsin çok iyi hemen emiliyo. bittikçe eczaneden al 5tl fiyatı13 YorumlaBIODERMA Sebium Hydra 40 ml sadece belirli eczanelerde satılan bir nemlendirici kremdir ilaç kullanıyorum yüzüm kuruyor tek kullanmamda pamuk gibi yaptı çok memnunum setleri de harika tavsiye ederim. şu an ki fiyatı 74.50 tl
00 Yorumla- +1 yıl
Her sabah kullanmak lazim gun boyu nemli tutmasi icin. kremden en önemlisi bol bol su içmek. ben ersag markasinin gunduz ve gece kremini kullaniyorum oldukca da menmunum.
01 Yorumla- Gizli Soran
teşekkürler
- +1 yıl
Yüz için mi kullanacaksınız?
Genelde kozmetik marketlerde satılan nerdeyse tüm markalarda paraben ve türevi katkı maddeleri mevcut.
Eczaneden dermokozmetik markalara bakmanızı tavsiye ederim.02 Yorumla- +1 yıl
Evet yüzüm için siz ne kullaniyorsunuz
- +1 yıl
Ben yüzün için Loreal'in Skin Perfection serisini kullanıyorum.
Onun içinde de paraben var ne yazıkki.
Dermakozmetik önerdim size çünkü kullanan ve memnun kalan çok arkadaşım var.
Ben daha önce bir indirimden almış bulundum ve benim cildimede iyi gelen bir ürün oldu.
Yağlı his bırakmayan su bazlı nemlendirici ürünler kullanmalısın
Dermokil ve Dove gibi.00 Yorumla- +1 yıl
Neutrogena krem en iyisi onu al benim ellerim bir ara baya çatlamıştı 1 günde yağlandırmadan nemlendiriyor.
10 Yorumla rosense'ın nemlendiricieri güzel oluyor. hem hoş kokusu var hem de yoğun nemlendiriyor. ayrıca işlem görmeyen saf zeytinyagını da önerebilirm.
10 Yorumlasağlık ocağında nemlendirici kremler losyonlar yazmıyorlar onlar özele giriyor eczacıya danış sana uygun kremi versin
14 Yorumla- Gizli Soran
ben yazıyor diye biliyordum :( diğer ilaçları yazdırırken bunu yazdırım diye düşünmüştüm :(
- Gizli Soran
tamam teşekkür ederm
nivea nemlendirici kremi tavsiye ederim her gün düzenli uyguladığında cildinin nem dengesini koruyacaktır. ayrıca SPF özelliği vardır yani kışın soğukdan yazın sıcakdan koruma sağlar. paraben vb kimyasallar içermez.
01 Yorumlaçok değişiyor ya en iyisi kendin bulmak burda bazılarının en iyisi dediğinin bende sivilce çıkarttığını biliyorum ya da kuru olmasına rağmen ampul gibi parlayan ciltle uyanmıştım
01 YorumlaVazelin kullanbilirsin aslında bir de şey var nutregena- inş doğru yazdım 😂- onlar çok yopun oluyolar
00 YorumlaKullanıyorum ve bence herkes kullanmalı, yağlı ciltler de dahil. Neutrogena'nın Pembe Greyfurt Yağsız Nemlendiricisi çok iyi.
00 Yorumla- +1 yıl
The Body shop'ın nemlendirici güzel canım pembe renklisi özellikle cildede pembe renk veriyor... Nivea filan alma çok uyduruk
00 Yorumla - +1 yıl
neutrogena hızlı emilen :) ya da fito dye bir krem var eczanelerde satılıyor hücre yenileyici ve gerçekten iyi
00 Yorumla Yaz kis farketmedeb gunes kremi sur. O kavlayan deriye birebir. Ben oylr yapiyorm kisin bile gunes kremi suruyorum. Ama tenime cildime uygunundan
04 Yorumla- +1 yıl
canım benm ki karisik t bolgesi yagli digerleri kuru ama yagsiz olanindan kullaniyorum cok pahali bir gunes kremi degil ama en oahalisindn daha iyi gelio cildime vchiy 50 faktor capital soleel kullaniyorum. harika umarim omrum boyunca kaybetmem kremi;) not: interntte satinlar ucuzlari sahte kozmatikten almani tavsiye ederim 35 tl ye almistim
- Daha fazla (181)
Daha fazla(206)
Erkekler Ne Diyor
115
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
öncelikle bu konuda fikir beyan eden erkek sayısı beni çok şaşırttı. erkeklerin en üst seviye bakım bilgisi sabah kalkınca yüz yıkamak diye düşünüyordum :D şaka bi yana yazılan önerilerin çoğunu okudum içeriğinde onlarca zararlı kimyasaldan tutun da copy paste fabrikasyon ürünlere kadar onlarca saçma sapan şeyi saymışsınız yahu. cildimiz, hele hele yüzümüz en önemli vücut yerimizken böyle genelgeçer
bir şeymiş gibi kafanıza göre marka isimlerini saymanız beni dumura uğrattı açıkçası.
nobel gibi bir firmanın, her sağlık otoritesinden tam onay almış lisanslı formülü her kutusunun üzerinde yazan, her şeye bir kulp bulan ekşi sözlükçülerin dahi deli gibi övülüp kullanılan hidroten gibi bir demirbaş
varken biz hanımların gözbebeği KizlarSoruyor'da bu ismin pek anılmaması üzücü.
hidrotenin hem nemlendirici hem onarıcı bakım kremini kullandım özellikle geçtiğimiz yaz aylarında. ayvalıktaki nem miktarı malum, güneşlenmeden hemen öncesi ve sonrası vücuduma sürdüm, güneşten kuruyan cildimi yeniden nemlendiriyor.
aklı başında ve bilinçli tüketici olan bir Türk kadının kesinlikle şaşmaması gereken bir marka.00 Yorumla nivea nin for men serisi rehydrating nemlendiricisini kullaniyorum, oldukca memnunum. asiri yaglanma yapmiyor ama bayanlar icin olanlarinda zaten soynenene gore biraz daha yaglandirma ozelligi varmis. sevgilim body shop ve lancome kullaniyor gayet de memnun ama tam olarak hangi urunleri bilemiyorum.
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
İyi kremi test etmenin yolunu şöyle buldum elimde egzama var doktor kremlerin içindeki zararlı ve kimyasal maddelerin egzamayı arttıracağını söyledi hakikaten bazı kremler yara bile yapıyor iyi gelen tek krem arko classic doktorda önermişti egzamayı hiç azdırmıyor birde eczaneden alınan exipical lipo bunları yüzüme yüruyorum çünkü ellerime allerji yapmayan yüzümede zarar vermez diye düşünüyorum haftada bir e vitamini yüzüme sürerek kullanıyorum
10 Yorumla Yaklaşık 2 yıldır herbalife cilt ürünlerini kullanıyorum. Tıpkı organlarımız gibi cildimizin de iyi beslenmesi lazım. En büyük organımız cildimizdir. Onun da protein vitamin minerale ihtiyacı var. Ben bir erkek olarak sabah aksam düzenki şekilde cilt bakımı yaparım. Nemlendirici de Herbalife Skin serisinden Günlük Parlaklık Veren nemlendiriciyi kullanırım. Gece de gece kremi.
00 Yorumla- +1 yıl
avon kadar dandik bir marka olamaz herkes ucuz diye alıor ama asil ülkesinde pazar ürünü zaten oriflame al sen çok iyi onun bir tane sihirli kremi var bıldırcın yumurtası gibi aynı şekli cevizli var hindistan cevizli var bide dşı pembe olan var 6 tl sanırım mucize krem o kesin işe arar onu al
02 Yorumla- +1 yıl
Haklisin Avon hakkında ayni. Düşünüyorum dediğine bir bakariz oriflamenin teşekkürler :)
- +1 yıl
annemden biliyorum annem ypıyor da :D
Bende krem seçimi çok önem veririm kimyal etkilerden uzak kremleri tercih etmeme karşın özellikle bepantol ve neutrogena ilk tercihin olmalı... İnternette baktım biraz ama neredeyse her site aynı kremi yazmış.
20 YorumlaHer cilde her nemlendirici olmaz. Cildin kurumu yağlı mı. Alerjin var mı. Haa dersen ki krem olsunda farketmez diyorsan ultra correction lift diye bir krem kullanıyorum. Cildim yağlı sayılır. İyi geliyor ;)
01 Yorumla- Gizli Soran+1 yıl
Yagli degil kuru
geceleri yatarken bepanten sür öyle yat cildinin yenilenmesini sağlayacaktır gündüzde yanında dove nemlendirici taşı kurudukça sur 5 günde kurtulursun... kızlara sormussun bende atladım maksat fayda dokunsun :D
21 Yorumla- Gizli Soran+1 yıl
:) teşekkür ederim
yüzünü çok soğuktan soğuk ortamlardan ve rüzgardan koru. koru soğuk suyla yıkama daima ılık suyla yıka. onun haricinde kullandığın normal nemlendiriciler işe yarar bir tıp öğrencisinden tavsiyeler
02 Yorumla- Gizli Soran
teşekkürler :)
- +1 yıl
Mecitefendi kayısı çekirdeği yağı. Öncesinde sabun ya da temizleme jeliylebtemizle. Kullandığın tonikten sonra sür. Hafif yağlandırmayan hoş kokulu bir krem.
02 Yorumla- +1 yıl
Bunu es geç madem bu yüz için sadece
maske kurutuyorsa senin cilt karma olabilir... su bazlı nemlendirici veya aleo vera kullansan iyi olur babe marka bak istersen
06 Yorumlapirdolin krem öneririm kesinlikle dene ve gör fiyatı biraz tuzlu internetten al, hemde ilk yaşlılık belirtilerini engelleyici özelliğe sahip
01 Yorumla- Gizli Soran+1 yıl
teşekkürler :)
- +1 yıl
Dudaklarım hep çatlar onun için nıveanın ya da dovenin nemlendiricisini kullanıyorum
10 Yorumla BU: "Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Moisturizing Face Cream"
Türkiyede var mi bilmiyorum ama10 Yorumla- +1 yıl
Nutrigena nemlendirici super bide arkonun özel nemlendirici peri var bunlar fevkalade ;)
00 Yorumla bol sivi tuketmelisin ve ayva yemelisin cildi guzellestirir :)
00 Yorumla- +1 yıl
öyle markaları blmiyorm duymadım hiç vazelin sür :p ya da bepanthen var hametan var bunlar etklili oluyor
11 Yorumla- Gizli Soran
teşekkürler
Kullanmıyorum. Sadecd kışın hava eksilere düştüğünde çatlamasın diye kullanıyorum
11 Yorumla- Gizli Soran
Erkekler değilde kızlar çok kullanıyormuş 😅
- +1 yıl
Arko nem.
Ben kullanıyorum el ve yüz kremi. Tavsiye ederim. :)00 Yorumla farmasi'nin bir zeytinli kremi var parabensiz on numara bişey 3 lira falan hemde
10 Yorumlakız adını unuttum ama olive olması gerek zeytinyağlı çok iyi
00 YorumlaAnnem hep nivea nın ürünlerini kullanır. Benim bilgim yok o konuda. Cildim zaten yağlı.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
benim dde annem onu beğeniyor. ama ben niveayı beğenmiyorum güzel nemlendirmiyor ve de biraz yağlı..
- +1 yıl
once dove sapunan yuzunu tamizle yağ alir
sonra fazla yagli olmayan nemlendirici kulan
gunde1,5 litre su icmelisin
vitaminlerde alirsan guzel cildin olur00 Yorumla yan komşumuzda var bir tane çok güzel yaa şimdi elime sürdüm yumuşacık yaptı birde bir kokusu var böğürtlen gibi hasta oldum çıkışta bende alacam..adını öğrenip sanada atarım..
01 Yorumlaexcipial yazdırınızz hücree yenileyici özelliği var
18 Yorumla- Gizli Soran+1 yıl
teşekkürler
- Gizli Soran+1 yıl
cildim özellkle kollarım çok kuru ama yüzüm karma cilt türünde.. netten epey araştırdım ürederm ve excipialın etkili olduğunu düşünüyorum sanırım fiyatıda uygun bugün doktora gidemedm ama yarın eczaneye sorup almayı düşünüyorum
- Gizli Soran+1 yıl
cildim çok hassasaslında güneş kremide kullanmam lazım :( napcam bilmiyorum cildiye doktorlarına da pek güvenmiyorum kendim araştırıp duruyorum
- Gizli Soran+1 yıl
yorumlarınız için teşekkür ederm
- +1 yıl
kese vur sonra lif len yıkan haftada en az 3-4 gün yap bunu düzelir.
10 Yorumla Ürederm kullan cok iyidir eczanede satiliyor markette var mı yok mu bilmem :)
14 YorumlaMarkette yoktur :) annem için soruyorum ben kullanmicamda kadim iyice strese girdi cildin kurudu nebicim oldu DİE bende bir sorun dedim ne kullanilabilir :)
Teşekkürler denemekten zarar gelmez yarin bir bakicaam :)
nivea bence en iyisi kullandıklarım içinde en kalitelisi
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
avon care aloe vera shea yagi ve e-vitamini iceren yuz el ve vucut kremi kullan
20 Yorumla - +1 yıl
doğal değil ama roc hydra after shave olarak kullanıyorum, en iyi üründen daha iyi..
ROC al, beğenmezsen o ürünü 2 katı fiyatına senden alırım00 Yorumla - Daha fazla (85)
Daha fazla(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?