Güzellik & Bakım Bakımlılar sahneye! Evde maske yapmanın en güzel yanı sence hangisi? (Sayfa 4) Simple Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4160 Bakımlılar sahneye! Evde maske yapmanın en güzel yanı sence hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 101 kişi beğendi
pickard Takip Et Xper 5 Yaş: 55 +1 yıl sımple maske ve müzikle dinlenmek iyi bir birleşim olduğu için. 0 0 Yorumla
Badboy5555 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Saçma fotoğraflar icin kullanıyorum baktikca eğleniyorum 0 0 Yorumla
Kucukahmet Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Ben hiç anlamam ki gerek duymuyorum bebek gibi çizdim var 0 0 Yorumla
81YAKUP81 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Maske gibisi yok ya. Hem cildimiz günün yorgunlugunu atıyor hemde tazeleniyor. :) 0 0 Yorumla
Mrzaza Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Daha ĺ ama bilmem herkese göre değisıyiyor benim tercihim 0 0 Yorumla
dilfuzaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl @Simple maskelerini daha denemedim. Ama bu kadar öneri gördükten sonra denemek isteği uyandı 0 0 Yorumla
Colikso Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Maskeyle hem cildime bakım yapıyorum hem de keyifli zaman geçiriyorum! 0 0 Yorumla
kalpsiz_yürek3372 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl A diyorum. Maskeyle hem cildime bakım yapıyorum hem de keyifli zaman geçiriyorum! 0 0 Yorumla
34icelove34 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Herşey yaparken eğlenmek gerek gülüp eğlenerek yapılan herşey güzeldir 0 0 Yorumla
seloleyli Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Maskesiz takılmayalım maskesiz dışarı çıkmayalım 2020 de en çok duyduğum şey maske 0 0 Yorumla
sondajcımüho Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bu secenek hayattan uzaklasip kisada olsa kendini dinlemenin adi iste terapi adeta 👍 0 0 Yorumla
ceydaasir Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Yüzünüzde maske varken nasıl rahat ediyorsunuz? Ben hemen yıkamak için sabırsızlanırım. 0 0 Yorumla
uykucusirineee Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Maskeyle hem cildime bakım yapıyorum hem de keyifli zaman geçiriyorum! 😀😀😀 0 0 Yorumla
pinkღchocolate Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Maskenin verdiği serinlik temiz cilt hissi <3 3 0 Yorumla
Figendoruk Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Çok faydalı içerik oldu teşekkürler 😊 2 0 Yorumla
bensherlock Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Hepsi sayılır kendime vakit ayırıyorum güzelce 2 0 Yorumla
Liyaikra Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Maske ve sakin bir müzik muhteşem ikili❤ 1 0 Yorumla
1n0tgülümse Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Maskeyi çekerken daha eğlenceli 1 3 Yorumla OfsaytKazım +1 yıl O hazza bayılıyorum Yorumla 1n0tgülümse +1 yıl Evet Yorumla OfsaytKazım +1 yıl Tamam Yorumla
delimidirki Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 83% +1 yıl Haftada bir bakım yapıyorum, pazar akşamları.. 1 0 Yorumla
sevda560 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 53% +1 yıl @hiçtanişmamişgibi knka tam senlik 1 5 Yorumla sevda560 +1 yıl @Hictanismamisgibi knka tam senlik Yorumla Hictanismamisgibi +1 yıl Aynen knk 😂 Yorumla Hictanismamisgibi +1 yıl Ilj fırsatmda denicem Yorumla 2 yorumu gör sevda560 +1 yıl Bekliyom ama Yorumla sevda560 +1 yıl Bu yeni anlamışındır Yorumla
Cicilibiciliamasexy Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl Yorgunken yapıyorum aşırı iyi oluyor 1 0 Yorumla
Yolunnyolcusuu Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Peki ya bu soruyu yüzümde maske varken görmem 😄 1 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Daha keyifli oluyor tabii ki. 1 0 Yorumla
Katy_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Maske yüzü canlandırıyor seviyorum maske yapmayı 0 0 Yorumla
pinkkfloydd6s Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bebeksi cildimi maske yapmaya borçluyum ssmsksksm 0 0 Yorumla
iarien Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 81% +1 yıl Muhakkak faydası vardır denemekte fayda var 0 0 Yorumla
Mübarektim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Bakım yapmıyorum zaten evdeyim üşeniyorum 0 0 Yorumla
Quinlan Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 80% +1 yıl 2 gün de bir yapıyorum bende keyif veriyor 0 0 Yorumla
süper_mario07 Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Rahatlatır ve onarır maske olmazsa olmaz 0 0 Yorumla
AsabiMarul Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Masrafınin düşük olması galiba kadınlar için 😃 0 0 Yorumla
Black_Lab Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yararını bilmem ama korkunç görünüyorsunuz :) 0 0 Yorumla
Sherlockunbeyni Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Maske çok sevmem yıkamak iyi geliyo 0 0 Yorumla
sağduyulu1691 Takip Et Guru Yaş: 58 , eic 65% +1 yıl Maskeyle cildim, nefes alıyor ve nemleniyor... 0 0 Yorumla
HerDerdeDevayım13579 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl banyoya girip musik dinleyerek 😄😄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
230Cevap
sımple maske ve müzikle dinlenmek iyi bir birleşim olduğu için.
Saçma fotoğraflar icin kullanıyorum baktikca eğleniyorum
Ben hiç anlamam ki gerek duymuyorum bebek gibi çizdim var
Maske gibisi yok ya. Hem cildimiz günün yorgunlugunu atıyor hemde tazeleniyor. :)
Daha ĺ ama bilmem herkese göre değisıyiyor benim tercihim
@Simple maskelerini daha denemedim. Ama bu kadar öneri gördükten sonra denemek isteği uyandı
Maskeyle hem cildime bakım yapıyorum hem de keyifli zaman geçiriyorum!
A diyorum. Maskeyle hem cildime bakım yapıyorum hem de keyifli zaman geçiriyorum!
Herşey yaparken eğlenmek gerek gülüp eğlenerek yapılan herşey güzeldir
Maskesiz takılmayalım maskesiz dışarı çıkmayalım 2020 de en çok duyduğum şey maske
Bu secenek hayattan uzaklasip kisada olsa kendini dinlemenin adi iste terapi adeta 👍
Yüzünüzde maske varken nasıl rahat ediyorsunuz? Ben hemen yıkamak için sabırsızlanırım.
Maskeyle hem cildime bakım yapıyorum hem de keyifli zaman geçiriyorum! 😀😀😀
Maske yaparım her gün müzik dinliyorum
Maskenin verdiği serinlik temiz cilt hissi <3
Maske candır 😊birde müzik 🙈
Netflix iyi dir. izle izle dur
Hepsini denemek istiyorum.😍
maske yapmıyorum hiç gagfd
Çok faydalı içerik oldu teşekkürler 😊
Keyifli zaman oluyor en çokta çıkarması
Kesinlikle 1. tercih bana en uyan.
Hepsi sayılır kendime vakit ayırıyorum güzelce
Kafana goresin en azindan
Yumurta ve ıslak maya ile çok maske yapılır
Maske yapınca ferahlama geliyor
Tesekkurler cok faydali bilgiler
Maske ve sakin bir müzik muhteşem ikili❤
Hoşuma gidiyor olabilir maske
Maskeyi çekerken daha eğlenceli
O hazza bayılıyorum
Evet
Tamam
Üşenmekten bir şey yapamıyorum
Haftada bir bakım yapıyorum, pazar akşamları..
En güzel yanı evde maske yapmak
@hiçtanişmamişgibi knka tam senlik
@Hictanismamisgibi knka tam senlik
Aynen knk 😂
Ilj fırsatmda denicem
Bekliyom ama
Bu yeni anlamışındır
Aksam dus alip maskemi yapip uyumak
Yorgunken yapıyorum aşırı iyi oluyor
Güzel bilgiler çok teşekkür ederim..
Ben kil maskesi kullanıyorum
Peki ya bu soruyu yüzümde maske varken görmem 😄
Daha keyifli oluyor tabii ki.
Maske ve netflix secenegi ❤️
ben pek maske yapmam yaaaa
Maske yüzü canlandırıyor seviyorum maske yapmayı
Bebeksi cildimi maske yapmaya borçluyum ssmsksksm
Muhakkak faydası vardır denemekte fayda var
Sakin müzik eşliğinde tabiki
Bakım yapmıyorum zaten evdeyim üşeniyorum
2 gün de bir yapıyorum bende keyif veriyor
Rahatlatır ve onarır maske olmazsa olmaz
Maske güzel bir müzik eşliğinde
Zaman geçer o yönden iyi olur
Masrafınin düşük olması galiba kadınlar için 😃
Yararını bilmem ama korkunç görünüyorsunuz :)
Maske bazen iyi oluyor yüz için
Maske çok sevmem yıkamak iyi geliyo
Maskeyle cildim, nefes alıyor ve nemleniyor...
Maske yapmak
Netflix
Müzik
banyoya girip musik dinleyerek 😄😄
Kafa dinlemek en iyi maske bence
Maske ve netflix ötesi yok ✨