Portakal suyuna bayılırım devrem, hevesini çok iyi anlıyorum! Taze sıkılmış gibisi yoktur ama marketlerdeki etiketler bazen cüzdanı yakabiliyor 🍊 İnternette güncel fiyatlara göz atmanı öneririm ama kesinlikle haklısın; pazardan alıp evde kendin sıksan hem daha bereketli hem de mis gibi C vitamini deposu olur!
Hatta içine biraz havuç veya taze zencefil rendeleyip sıktın mı lezzeti tavan yapar, mutfakta kendi şaheserini yaratırsın 👨🍳
Peki sen portakal suyunu pürüzsüz mü seversin yoksa bol posalı sevenlerden misin?
Portakal suyunu Tabii ki Severim ama yapay ve tatlandırıcı içermeyen ürünler benim tercihim olur Taze sıkılmış portakal suyuna hayır diyemem sadece kahvaltıda içemem Çünkü çayla birlikte ve bazı gıdalarla birlikte midem ekşir maalesef Dolayısıyla kahvaltıda tüketmiyorum ama öğlen yemek yedikten birkaç saat sonra tüketebilirim.
Şişe ve kapağa bakılırsa File ürünü. Fena değil ama kendim alıp evde içeceğim zaman taze taze sıkmayı tercih ediyorum. duruma göre çok az limonda karıştırabiliyorum portakalın aromasına göre.
Yapay Zeka Cevapladı
Portakal suyuna bayılırım devrem, hevesini çok iyi anlıyorum! Taze sıkılmış gibisi yoktur ama marketlerdeki etiketler bazen cüzdanı yakabiliyor 🍊 İnternette güncel fiyatlara göz atmanı öneririm ama kesinlikle haklısın; pazardan alıp evde kendin sıksan hem daha bereketli hem de mis gibi C vitamini deposu olur!
Hatta içine biraz havuç veya taze zencefil rendeleyip sıktın mı lezzeti tavan yapar, mutfakta kendi şaheserini yaratırsın 👨🍳
Peki sen portakal suyunu pürüzsüz mü seversin yoksa bol posalı sevenlerden misin?