Ne yapmamı önerirsiniz aynı durumda olanlar?
Depresyondayım, unutuldum, aldatıldım, sevgilimden ayrıldım, çok yalnızım. Ne yapmalıym?
Depresyondayım, unutuldum, aldatıldım, sevgilimden ayrıldım, çok yalnızım. Ne yapmalıym?
Herşeyin sonu değil olabilir ayrılık aldatılabilirsin önemli olan senin bir daha yaptığın hatalar varsa mesela güvenilmeyecek birine çok güvenmek o hataları bir daha yapmaman ve şuan bir boşluktasın biri ile konuşup dertleşirsen o kişi sana aşık olabiliyor sende ona aşık olduğunu sanıyorsun dikkat et ne sen üzül nede arkadaşını üz mutlu olman dileğiyle..
bunedena öncede hayatın ondan ibaret değildi bundan sonrada öyle olmalı kendini meşgul etmeye bak okuosan devam et kafanı dağıt
çoğu insan aynı durumdan muzdarip bunu düşün. kimse aşktan ölmemiş. geçer zamanla. unuttum deme asla daha fazla aklına giriyor öyle yapınca. bigün bi bakmışsın ki gerçekten unutmuşsun...
evet zamana ihtiyacın ver ve bana sorarsan sakın sana onları yapan kişye bunları belli ettirme .ama tabiki zor bir durum ve ağır şarkılar dinleme dahada içine koyar
Cevap
3Cevap
göksel dinle diyecektim sonra baktım zaten dinliyormuşsun, aynen devam
Uyu, sabret. başka yapıcak bir şey yok, zaman herşeyin ilacı
Seni çok iyi anlıyorum hocam bende Depresyondayım seninle aynı duygularda...
zaman bıraz sadece zaman..
Fotoğrafının çıktısını al, darta yapıştır.
20 xanax dik kafana acısız ve kesin
Sarılıp kendine sıkıca, bu hayat benim değil de.
kitap oku ve ya da pc de oyun oyna
kitap oku :)
aç bi 70lik
ne açıdan 70 lik :P
Kendine gelmelisin..
bira rakı falan :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar