Yalnızlık açısına dayanamıyorum. Ölmeye razıyım yeter ki bu acıyı çekmeyeyim. Ne yapmam lazım? Ben ölüyorum,
ayrılmışım sevdamdan.
ayrılmışım sevdamdan.
Beyler bayanlar cok onemli benim icin gorusunuzu yazarsaniz sevinirim. Benim 2 senelik bir iliskim var ve 1 sene 3 ay evvel nisanlandik kismetse 7 ay sonra dugunum vardi lakin ayrildildik. Ayrilik sebebine gelirsek gecen sene eski sevgilisiyle telefon da msjlasmalirini yakaladim ve cok zorlu bir donemden gectim ama baristik bir sekilde yasananlari bir kenara birakip yolumuza devam ettik bidaha yasanmamasi sartiyla tabiki.. neyse ayrilik sebebine geleyim 1 kasim gunu annesinin telefonunu karistirirken yine mesaj atildigini gordum ama icerigi ogrenemedim. Aksaminda kavga ettik ve buyuk bir curcuna oldu gidip cocugun evini ogrenip bir guzel benzettim barismistik kizla ama yediremedim kendime ayrildik en nihayetinde ayrildikta sonra da cok kotu oldum bir hafta uykusuzluk aci vs vs.. ceken bilir bende eski kiz arkadasimi aradim oyle dertlestik kotu bisey yok tabi sadece arkdasca tavsiyeler aldim bunu ogrendi tabi ayrildigim bana msjlar atti allah belani versin gibisinden bende biraz kotu oldum yanlisti sonucta ama onun yaptigiyla benimkisi kiyaslanamaz neyse cok uzattim emek verdim yazarken okuyup dikkate alanlar biseyler laralasin okurum su anda canim cok sıkkın buyuk yanlizlik cekiyorum cok seviyorum ama birlikte olamicagim zor bir durum cunku herkes kaldiramaz ne yapmali ne etmeli diye yazdım buraya..
Annesinin telefonunu nasil karistiriyosun ya 😅 onun yaptigiyla benimki kiyaslanamaz demissin ikiniz de eskilerle konusmussunuz iste ne farki var?
keşke benide seven biri olsa bu yaşıma kadar kimse sevmedi.19 yaşındayım ve sevgiye ölesine açım ki anlatamam. ölesine doluyumki ah bir gelse hergün düşlerimde var ettiğim sevdam.. ah bir gelse yüreğimi açsam ona. onu aklının alamicağı bir aşkla sevsem ah ulan ah. eğer sizi seven birisi varsa sakın onu üzmeyin onun kıymetini bilin. çünkü dünyada sevgi kadar kutsal bişey yok. hiçbişeyim olmasaydı kuru ekmek yeseydim hergün ama elimi tutan bir sevdam olsaydı yanımda olsaydı. dünyaya meydan okurdum işte o zaman. ölüme bile kafa tutardım bir an bile düşünmeden onun için gerekirse ölürdüm. bekliyorum belki birgün diye bekliyorum gelir diye...
seni en iyi---
Bir bir aklımda söylediklerin
İşe yaramaz bu bildiklerim
Hatırlamak laneti aklımın
Acımaz anlatsam hadi buyrun
Ben birine aşık o bana vurgun
Soranların kuzey yıldızıydık
Beraberde yapamadık
Kendi dünyamızın yanlızıydık
Anlayınca çok geç oldu
Mahvoldu kahroldu
Sonra döndüm dedimki
Acısada öldürmez
Cehenneme döndürmez
Hayatını söndürmez
Gideninide döndürmez artık
---bu şarkı özetler...
hepimizin başına geldi..ya başkası unutturdu ya zamn..hangisi kolayına gelirse onu seç.ben başkasını tercih etmiştim.zamn işe yaramadı:(
Cevap
10Cevap
ibrâhîm
içimdeki putları devir
elindeki baltayla
kırılan putların yerine
yenilerini koyan kim
evimi yıktı
koca buzlar düştü
putların boyunları kırıldı
ibrâhîm
güneşi evime sokan kim
asma bahçelerinde dolaşan güzelleri
buhtunnasır put yaptı
ben ki zamansız bahçeleri kucakladım
güzeller bende kaldı güneş buzdan
ibrâhîm
gönlümü put sanıp da kıran kim
asaf halet çelebi
Yarından haber yok dün bitti
Saatler son günü çalıp gitti
Yeminler yaşlandı dudaklarda
Düğümlendi derken söz bitti
Vagonlar bir dolup bir boşaldı
Kuruyan gözlerim yine yaşardı
Sarardı sırayla fotoğraflar
Ne hayatlar içimde kaldı
Unutursun içim yana yana
Unutursun ölüm sana bana
Zaman basıp kanayan yarana
Unutursun unutursun...
:) çözümü bu?
aynen oyle.. cozum unutmak cicim :) insan beynin cok gariptir istedigi bilgileri tutar istemediklerini atar , bu senin elinde olan birseydir.. kendi anilarini bile sen nasil istersen oyle hatirlarsin, ayrilik acisi gecer, yanlizlik aciisina bin turlu merhem var...
Duygusal aci cekmekten kimse olmez merak etme.. Yasin daha kucuk hezeyanli halini buna bagliyorum, askin bir yonu de budur bunu kabullenmen senin acindan daha iyi olur. Burda ask acisi cekmeyen insan yok gibidir herkese tek tek sorarsan.Hem madem istemiyordun niye ayrildin?
Ölmeye razıyım diyorsun da ha diye öyle olunup kurtulunmuyor. Çözüm olacağını bilse insanlar dünya nüfusu şimdikinin 3 te birine düşerdi.
Tavsiyem kendine geçmişi, ayrılığı düşünecek vakit bırakma, sürekli bir şeylerle meşgul ol veya spor yap yor kendini, sonra da uyu. Kalp sızısı çekip uykularım kaçtığında 45dk lik yorulma, terleme sayesinde biraz moralim düzelip uyuyabilmiştim, sana da öneririm...
birincisi ondan kalan her şeyi at.
ikincisi ortak arkadaşlarınız sana onu hatırlatanları en azında onu unutana kadar daha az görmeye çalış
üçüncüsü onu unutucam diye uğraşma sadece akışına brak.
dürdüncüsü kendini hemen bi başkasının ellerine bırakma
beşincisi canını acıtaca ayrılık şarkıları dinlemek gibi şeyleri yapma ve sadece okuyorsan okuluna çalışıyorsan işin ver kendini
seviyosan niye ayrıldın?
1.Terk etti,
2.Sen terkettin, pişman oldun
3.Birlikte olmayacağını anladınız
1 ve 3 ise unutmak için hemen yeni bir ilişkiye başlar
2 ise bir yolunu bul ve gönlünü almaya çalış
herkes yaşamıştır bunu, ölecek bitecek bir durum yok, yıllar sonra ufak bir detay kalır...
1 gün hapishanede kalsan düşün senden başka kim düşünür seni, sen kendinle başbaşa kalır acıyı çekersin kimsenın umrunda olmaz bile, bu da ona benzıyor işte o üzüldüğün, uğruna ölmeye razıyım dediğin kişinin umrundamısın bi düşün cevap muhtelemen hayır, senden daha önemli hiçbişey olamaz
Bence insanlar etrafındaki onu sewenlerin kıymetini bilmiyor ailen var, arkadaşların var ama sevdiğin adam yanında yok diye yalnız olduğunu düşünüyorsun dön bak etrafına gerçekten yalnız mısın?
yaşayın... yaşadıkça görüyorsunuz ki "hayatta onsuz yapamam" dediğiniz şeylersiz de yapabiliyorsunuz... güçlü olduğunuza inanmalısınız ;)
İlk zamanlar dayanılmıyo doğru.Zamanla alışırsın ne dersem takacaksın kafana...
bende bir zamanlar bunu yaşadım ama zaman her şeyin ilacıdır
çivi çiviyi söker bul birini daha onunla mutlu olmaya çalış en kesim çözüm bu...
hiç kimse hiçbir şey ölmeye değmez kendine hakim ol unutmaya çalış
yalnızlık berbat bir duygu.tahmin edebiliyorum.ama kısa bir zaman olursa kendini toparlamaya yardımcı oluyor.
bir an önce yeni sulara yelken aç. elini sallasan ellisi. bir etrafına bak :)
aynen nezaman bir sevgili hayali kursam saçma geliyor çünkü hiç sevgilim olmadı
Zaman yeni sevdalara gebe. Hayat devam ediyor.
yenisini bul geçer :)
gel hayatım ben seni gömerim anakonda...
Olur öyle.
Doktora git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar