Biraz uzun ama ne olurr yardım edin boşluktayım: (:( :(?

nişanlımla birikte olduk ve 3 ay sonra düğünümüz olucaktı fakat o süre zarfı içerisinde her şey öyle değiştiki o artık ona mecbur oldugumu düşünüyor aslında bakarsanız haklıda çok pişmanım birşeylerin gerçekliğine sadakatine güzelliğine büyüsüne aldandım çok sevdim herşeyde güzeldi ve hayatımda yapabilecegim en büyük hatayı yaptım... kendimi öyle boşlukta öyle çaresiz hissediyrum ki kimseyi de suçlamıyorum çnkü kendi kendi hayatımı maff ettim... öyle değiştiki hiç birşey istedigim gibi olmadı ne istedigim gelinlik alında ne set takımı ne bilezik bildiginiz kimsesizler gibiyim benim ailem olayalra anlam veremiyor sürekli bana karşı tartışma halindeyiz nasıl almaz nasıl yapmaz haklılar da onlarda hrkes gibi 4 4lük olsun istediler ama bn ben ne yaptım herşeyi maf ettim ailemi hak etmiyorum bile şu an öyle bitik öyle dipte öyle sonda çaresizim ki düşünemiyorum bile artık hiç bir şeyi onunla bu yolu devam edesem tükenecegim tükendimde etmezsemde bitecegim gitmek istiyorum çok pişamnım yüzünü bile görmk istemiyorum onun çnkü biranda herşey dğeişti alacagını aldıgı için nasıl kalitede bir insan oldugunu gördüm yaa kelimeler bile kifayetsiz kalıyor anlatırken diecek hiç bişrey bulamıyorum ben ne yapmalıyım yaa mecbur kaldıgım için evlenmelimiyim böye bir adamla yoksa ayrılıp hiç evlenmemelimiyiz kimseyle beni kim ne yapsın ki zaten bu halimleeee :/
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen diktir demeyn asla bunu yapmam düşünmedim düşünmemde ileride olurda biri gerçekten kabul ederse böye bilsin onun sucu günahı ne ki onu bu şekilde kandırayım ben yaptıgım hata için köpek giib pişmanım.. diktirince acım çaresizliğim gecicekmi aksine hayatıma giren adama yalan söyediigm için dahada vicdan azabı çekecegim
Biraz uzun ama ne olurr yardım edin boşluktayım: (:( :(?