+1 yılArkadasim yorumlar dahil herseyi okudum, bir kac yerde hata ustune hata yapmayayim demissin aynen dedigin gibi eger bu adamla evlenirden hata uzerine bir hata daha yapmis olacaksin tabi bunu benim pesin pesin soylemem dogru degil adami iyice tanimak lazim ama
Soylede bir durum var senin yaptigin coook abarttigin kadar buyuk bisey degil Allah daha buyuk kazadan beladan korusun bunlar sevdigin gercekten baglandigin baska bir adami buldugun zaman asilacak seyler sen boyle moralini bozmakla kendine zarar vermektwn baska bisey yapmazsin sakin ol once herifi biraz daha gozlemle bak bakalim gercekten de umutsuz vakami eger oyleyse hic dusunme bir hata yapmissin diye daha buyuk bir hata daha yapma sakin sonra evlenip birde cocuk yapip sorun sikinti stres ayrilirsaniz sorunlar cook daha buyuk haller alir.
Dedigim gibi tamam uzucu bir durum ama boylede kendini kahretmene gerek yok eger boyle tatsiz bir olayi yasamasaydinizda bu adamla evlenip gercek yuzunu o zman gorseydin bundan cok daha agir sonuclari olabilirdi suanlik gorunen asilmayavak sorunlar yok ortada
Derler ya her şerde bir hayır vardır bence o çok kötü düşündüğün olay belkide senin gerçekleri görebilmen için senin için hayırlı olmuş olabilir tabi sen bunuda görmezden gelip dediğin gibi hata üstüne hata yaparsanilerde böyle fırsatlarda eline geçmeyebilir,
Hiçkimse senden önemli değil seni hak etmeyen bir insanla birlikte olmana gerek yok böyle şeyler bence eskide kaldı yani birbirini çok seve iki insan olduktan sonra böyle şeyler aşılabilir.
Sana 2 örnek vereyim şu an bir arkadaşım eşinden ayrı ve çocuğu var kadın ortada kalmış çok kötü bir durumda keşke evlenmeseydım diyor o adamla hergün bunun pişmanlığını yaşıyor,116 Yorumla- +1 yıl
2. örneğim daha yol gösterici olabilir senin iiçin lise edebiyat öğretmenimizle bu yaz muhabbet ediyoruz tabi yıllar geçince 2 arkadaş gibi ediyoruz muhabbetim yaşı 33 civarı hala bekear olan on numara bir adam, neyse her muhabbetin ucu evliliğe taliplilere falan geliyor adam bir sürü kadını reddetmiş ama sadece 1 kız aklında kalmış ve hala keşke o kızla evlenseydim diye hayıflanıyordu bize ve kız çok masum temiz bir kız olmasına rağmen kötü bir olay yaşamış ve erkek arkadaşıyla ilişkiye girip bekaretini kaybetmiş, tabi biz hocamızdan duyunca şaşırdık o kadar talibinden neden buna takıldığını ama söylediği gibi kızın gözlerinden zaten belli oluyormuş ne kadar masum olduğu ve haksız yere bu durumlara düştüğü eğer sende iyi bir insansan bunu birileri mutlaka farkeder ve bu sorunu görmezden gelip seninle mutlu bir aile kurmak isteyebilir bence iyi düşün dpğru kararı kendine ver. İyi akşamlar
Soran+1 yılşükretmek istiyorum ama ypamıyorum bulamıyorum evet sağlıgım ailem arkdşlarım yanımda fakat onlarda böyle birşey yaptıgımı bilse gidecekelr eminim ve bn her baktıgımda onalra vicdanım la baş başa kalıyorum öyle pişmnım ki onunla geçen her güne lanet okumaktan ziyade nasıl bir körlüktür ki nasıl bir aptallıktır ki neyime güvenipte bu yola çıktıgımı soruguluyorum :(
Soran+1 yılçook çoook teşekkür ederim içimi bir nebzede olsun rahatlattın rahatlattın derken düşünemem sebep oldun sorguladım
- +1 yıl
Ya bu kadar kasmana gerek yok bu yaptığını arkadaşının ailenin ya da bir başkasının bilmesine gerek yok ve bilmeyeceklerde zaten bunu sadece bir kiişi bilmesi gerekiyor bu da senin işerde eş olmayı düşündüğün arkadaş bunuda ona güzel bir şekilde anlatırsan zaten eğer iyi anlaşıyosanız bunlar aşılabilecek şeyler
Soran+1 yılişte ben tekrar çok sonra bir hat kurmak istsem ya o kabul etmezse ya da sürekli bunu dillendirrse önümdeki hayatımı hep karnalık görüyorum artık :(
- +1 yıl
Ve bu yaşadığın sadece senın başına gelimiyor yüzbinlerce genç kızında başına gelmiş ve gelebilecek bir olay düşüncelerimi etkilemesin sdece gözlemlerime devam et eğer iyi olmayacağını görürsen tavrını koy yani kimse kimseyle evlenmeye mecbur değil ve olamazda ayrıca senın arkadaşların ailen o adamla evlenmeyecek sen evleneceksın kendini düşün milletin ne diyeceğine kulak asma herkes nişey söyler yani boşver
Soran+1 yılben hep evleneyim amdem birşeyi yaptım katlanayım dedim düzelir belkide dedim ama öyle bitirdiki beni zaten oda çekip gitti :/
- +1 yıl
Hayır böyle şeylerden korkma bunu ilerde karşına çıkarırsa zaten kendi acizliğidir senin bir suçun yok burada onun şerefsizliği karaktersizliğidir boşver herkes ettiğini bulur bir gün sen önüne bak.
Soran+1 yılallha havale ettim bende allhıma sıgındım çok tövbe ettim pişmn oldum şu an bile sağlıklı düşünemiyorum içimde öyle fıtınalalar varki kendimi saf salak boş hissediyorum
- +1 yıl
Zaman herşeyin ilacıdır, takdiri ilahi diyelim yapacak bişey yok olan olmuş arkana değil önüne bakmaya becerebilirsen bunları aşarsın arkadaşım
Soran+1 yılumarım dediğiniz gibi olur teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Tek kelime ile mükemmel bir yorum olmuş.. Sıkıntısı olan arkadaş, yorum yapanı dikkate alamanı tavsiye ederim. Allah yar ve yardımcımız olsun inşaallah. Derdi veren dermanını da verir..
Soran+1 yıl@sarılacitual inşallah allh razı olsun evet gerçkten yorumu düşünmeme sebep oldu allh razı olsun
- +1 yıl
Tevbe kapısı her daim açıktır. Rabbim diyor ki: dua edin duanıza icabet edeyim.. Rabbim'in affedemiyeceği hata yoktur.
Mevlana Hz ne güzel demiş;
«
Gel, gel, ne olursan ol yine gel,
İster kafir, ister mecusi,
İster puta tapan ol yine gel, ,
Bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir,
Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel...
Şu toprağa sevgiden başka bir tohum ekmeyiz,
Şu tertemiz tarlaya sevgiden başka bir tohum ekmeyiz biz...
Beri gel, beri ! Daha da beri ! Niceye şu yol vuruculuk?
Madem ki sen bensin, ben de senim, niceye şu senlik benlik...
Ölümümüzden sonra mezarımızı yerde aramayınız!
Bizim mezarımız âriflerin gönüllerindedir. - +1 yıl
İkiniizede Teşekkürler arkadaşlar
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk olarak şuna karar vermeniz lazım karşınızdaki kişi ile kalan yaşamınızı devam ettirebilecek misiniz? Söylediğinize göre pek mutlu bir yol sizi beklemiyor. Şimdi ise onunla birlikte olduğunuz için istemeseniz de evlenmek zorunlu gibi görünüyor.
Bence hayatınızın tamamını zehir ederek geçirmektense bir kaç ayınızı heba etmeniz daha doğru bir yol. Şimdi ailem ailesi ne der, elalem ne der diye evlenmeye razı olursanız, daha sonra geri dönmek isteniz bile daha da kötü bir durumla karşılaşmanız kaçınılmaz. Çünkü ortada resmi bir evlilik var.
Ancak şu an evlenmiş değilsiniz.
Karşınızdaki kişi de size sahip olarak ve bundan yararlanmaya başlayarak zaten rengini belli etmiş. Aslında bir anlamda da şanslısınız. Ya gerçek yüzünü siz evlendikten sonra görseydiniz?
Bence yaşamınızı düzene oturtmak için halen şansınız var.
En iyi kararı sizin vereceğinizi düşünerek şunu söylüyorum, istemiyorsanız kimse sizi zorla biri ile evlendirmeyecektir.
Evet ilk zamanlar tepki almanız kaçınılmaz ancak ömür boyu sürmez bu en fazla bir kaç ay insanlar konuşur eleştirir ve susar.
Bence kendi ayaklarınız üzerinde durmak için halen şansınız varsa okuyun lisans yapın. Kendi geleceğinizi kendiniz şekillendirin. İşte o zaman tamda kafanızdaki bir düğün yapma şansınız artabilir.
Ve unutmayın ki ömür boyu da yalnız kalmazsınız. Namus kavramını yalnızca bacak aramasında aramayan birileri sizin ruhunuza tutulacak ve durumu anlayacaktır.05 Yorumla
Soran+1 yılben hp özel olsun istedim ve gerçkten birşeylere inandım çok sevdim olayın güzelliği aşkımızın gerçkliğine iananmıştım ve her ne olursa olsun asla bitmeyecegine kavgalar anlaşmazlıklarda olsa bıktım desese tekrar tutunacagımıza inanmıştım ve şu an yalnızım kafam karma karışık pişmnlıklarım diz boyu önümü göremyorum düşünemiyorum ne diecegimi bile bilemez duruma geldim ama yorumun için tşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılEn iyi kararı siz vereceksiniz elbette. Ancak şunu unutmayın asıl odaklanmanız gereken nokta şu an değil, yarın neler olacağı. Yeteri kadar üzgünsünüzdür, kafanızda karışıktır ancak ömrünüzün tamamını size böyle hissettiren birine bağlamayın derim.
Aksi taktirde yaşamınızın geri kalanı da pek istediğiniz gibi olmayabilir.
Rica ederim.
Soran+1 yılallh herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin ben kendim ettim kendim çekiyorum diorum
Cevap sahibi+1 yılKendinize bu kadar yüklenmeyin.
İnsanlar dünyada neler yapıyordur tam şuanda kim bilir..
Soran+1 yıldiyecek inanın birşey bulamıyorum tekrar teşkkür ederim
Bu çok önemli bir karar buna iyi düşünüp senin karar vermen lazım ama fikrimi söylemem gerekirse asla evlenme derim. Ne kadar zamandır berabersiniz bilmiyorum ama garip bir durum yani nişandan hemen sonra bu derece dönmesinden. Evlenince daha kötü olur daha ilgisiz olur hatta başka kadınlara dahi gider sen nasılsa onu evde bekliyorsun diye. Her şey insanlar için hata yapabilirsin ama kimseye mecbur değilsin. Çalışıyor musun ya da bir mesleğin var mı bilmiyorum ama gayet kendi ayakların üzerinde durabilirsin sakın bir hata daha yapıp o karakterde bir adamla hayatını birleştirme derim
00 Yorumla
Seviyormsuun ? Seviyormu? Bunu cevapla ve onun öyle davranmasina mecbur bana diye dusundurmesine sebep olmusun yine aynı olsaydın kizdigin şeylere kızıp istemediğin şeyleri syleseydin kavgada etseydiniz. seviyosa zaten gitmezdi sevmese nisanlanmazdi zaten. suanda sen gider bırakır diye hep üstüne düştun istemegi şeyi yapmadın kizmadin v. b ve o bu durumdan sıkıldı soğudu. suanda seviyorsan dur ayrılma ama kendin ol yine Ailene karşıda suçlu hissetme bunu yanlış birsey yapmisin ama bunu yapan ilk kişi değilsin ve herkez hata yapar.
02 Yorumla
Soran+1 yılcanım o zaten çekip gitti :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlan olmuş biten bitmiş. Biz ne dersek boş. Şimdi senin önünde iki Seçenek var, birincisi yaptığın Hatanın Acısını bir Ömür boyu çekeceksin ama nişanlın sana Ömür boyu kötü davranacak diye bir kâide de yok bunu unutma. burada anlattıklarını nişanlına anlatmayı denedinmi sen?
Belki baştan öyle ahım şahım takı takmayacaklardı.
Ikincisi nişanlından ayrılabilirsin. Eğer şansın varsa seni olduğun gibi kabul edecek birini bulursun. Şimdi yorumların hiç birini okumadım ama tahmin ediyorumki kesin diktir diyen olmuştur, sakın böyle bir çirkinlik yapma.
Belkide senin Mutluluğun evlenmişte boşanmış birinde olabilir. Başka bir alternatif ise sana ilk başta iyi davranıp sonra afedersin patlak lastik muamelesi yapan birini bulursun.
Kısacası bir hata yapmışın elindeki büyük bir kozu çok fazla erken kullanmışın.
Sana işine yarayabilecek tek bir tavsiye edebilirim, o da hatanı başka bir hata ile telafi etmeye kalkışma22 Yorumla
Soran+1 yılyorumun için teşekkür ederim allh razı olsun
Cevap sahibi+1 yılÂmin cümlemizden inşallah
+1 yılHayır hak etmiyorsun bunları. Sana yol göstermek haddime değil ama şunu açıklamak istiyorum;
Eğer bir erkek sana, bakire değilsin diye yaklaşmıyorsa bu senin suçun değil, sadece onların ahlakıyla uyuşmadığın için o insanlara göre uygunsuz bir eşsindir. Bu meseleyi dert etmeyen onlarca tanıdığım olduğu gibi etrafta da çok insan olduğuna inanıyorum. Yalancı, sahtekar biri değilsen, ve sevdiğine yanlış yapacak karaktere sahip değilsen, bu bahsettiğim tip insanlar seni dünyanın en mutlu kadını yapabilirler. Yeter ki sen aradığın insanı ve gideceğin yolu bil...12 Yorumla
Soran+1 yılbuna inanmak istiyorum fakat benim aileme bile ters geldigi için bu tarz şeyleere inanmıyorum pişmnım gecen zmanı geri almak istiyorum alamıyorum o gitti kaldım ve hazmedemiyrum çnkü bn gerçkten birşeylere inanmıştım herşeyi geçtm olduysa oldu aman boşverdiecek biri dğeilim :(
- +1 yıl
Tabi ki kolay kolay boşver diyemezsin. Zamanı geri getiremeyeceğin gerçeği ortada olduğu için söyledim bunları. İnanman zaman alır belki, ya da şu kötü günlerini atlatman uzun sürebilir, ama kadın dediğin güçlü olur. Tabiata boşuna "ana" dememişler. Her şeyin üstesinden gelmeyi başardığı bir gerçektir. Bunun üstesinden sen de geleceksin buna inan...
+1 yılbacım olan olmuş, önüne bak. gelinlikti, setti, bilezikti maddi şeyler gelir geçer, bundan sonra mutlu olmaya bak. ailenede ben onu seviyorum teneke bile taksa falan diyeceksin artık. asıl iş evlendikten sonra. evlendikten sonra bakarsın herşey istediğin gibi olur. allah öyle birşey göstermesin ama baktın olmuyor ayrılırsın. benim sana verebileceğim tavsiye şu olur, nişanlı iken alacağını alıpta değişen insandan bir müddet çocuk yapma, bir bak durumuna yine sana bu şekilde davranırsa olan yavruya olur. şimdi evlenir evlenmez millet çocuk bekler kendini korumaya al, erkeğe bırakma korunma işini. umarım mutlu olursunuz.
17 Yorumla
Soran+1 yılo herşey bitirip gitti zaten :(
- +1 yıl
gitti derken nişanı mı attı. eğer öyle ise üzüldüm. ama hayat devam ediyor. seni isteyene artık durumu anlatırsın. allah kolaylık versin.
Soran+1 yılkime nasıl analtıcam bu naıl anlatılırki :/ çevremdeki herkes üzülme dior ama olayın iç yüüznü bilmiyorlar ki :(
- +1 yıl
bak bacım dünyada herşey bizler için. hayırda şerde. bazen şer gördüklerin hayrınadır bunu unutma. önce allaha töbe ve şükret. nasıl anlatılıra gelince dosdoğru anlatılır seni seven olduğun gibi kabul eder merak etme. namus iki bacak arasında değil. bunu söylemem ne kadar doğru bilemem ama için rahatlasın diye söylemem gerektiğini düşünüyorum, benim eşimde nişanlısı ile senin durumuna düşmüş, tanıştığımızda anlattı biraz utandı ama anlattı. şimdi bir çocuğumuz var.
Soran+1 yıl:( yorumlarınızı görüdkçe tutunmak için cesaret almıyor dğeilm çok saolun allh razı olsun
- +1 yıl
allah senden razı olsun. illaki insan üzülür üzülme diyemem ama dediğim gibi allaha her zaman şükret. allah yar ve yardımcın olsun. herşey gönlünce olsun. mutlu olursun inşallah.
Soran+1 yılsaolun çok saolun
Ah be arkadaşım! ya güvenmeyin şu erkeklere adam alacağını almış tabi böyle davranır ya neden beklemezsin anasini satim 2 dklik zevk için değer mi tüm hayatını mahvetmeye? bir kere sakın evlenme hayatin boyu bunu yüzüne vurur sonra evlenmeden seni yatağa atabilen biri sence seni aldatmicak mi? Ayril ve sakın kizligini diktirmeye çalışma. .. seni kabul eden böyle etsin.. hata üstüne hata yapma daha ve Allah'tan af dile. . cidden üzüldüm adina ve hemcinslerimden nefret ediyorum... bir insan sevdiğine nasil kiyar anlamıyorum ben sevdiğim istese bile yapmam çünkü bu bir mahrem ve kültürümüzde kutsal olan bişey. .. çok üzüldüm Allah affetsin inş ilerde mutlu olursun
25 Yorumla
Soran+1 yılasla zaten diktirmeyi düşünmüyorum düşünmemede öyle kafada olsam kendimi çaresiz hissetmezdim çözümü var derdim ileride hayatımda beni kabule dne olurmu bilmem de olursa da böyle etsin onun sucu günahı nee :(((
- +1 yıl
Bence olay suç günah değil bak mesela ben 21 yaşındayım muhtemelen 5 seneye evlenmiş olucam karşıma senin gibi biri çıksa ve cidden pişman olmuşsa ve sevmissem evlenirim ben buna takılmam benim için senin için önemli insaniz ya sonuçta beşeriz sasariz benim için bekarer elbet çok önemli bakire birini isterim ama nasıl kaybettiği daha önemli bak demekki neymiş insanlar seni böyle de kabul edebiliyormus.. hem erkek yaparken bisi yok kiz yaparken ayip iste Kültürel deforme bu neyse... mutlu olmanı isterim ama o aşağılık adamdan hemen ayrilmali ve kendine güzel bir yol cizmelisin arkadaşım. .. hayat bizim için var kimse için değmez umarim yardimci olup senin biraz moralini düzeltmişimdir
Soran+1 yılteşekkür ederim öyle bir boşluk ki önümü göremiyorum en kötüsüde bir yol çizmek için sağlıklı düşünemiyorum bile
Soran+1 yıladam bana hangi umudu gerçekleştiriyor biz evleniyoruz ve benim kararlarıma saygısı yok benim düşüncelerim hep yanlış geliyor kendisi hep haklı hngi kızın evlilikle ilgili hayali yoktur ki? gelinliğimi bile secemedim ötesi var mı herşeyim hayl kırklıgı ve şu an ne yaprsan yap umrumda bile değilsin bni hiç anlamadın dior bunu neden diecek olursanda gelingi benim seçmememi istedim bazı şeylere fikrimi söyledim ona uymadı direttim bu yüzden dedi çnkü nasıl olsa yaptık bana macbursun düşncesinde beni bitirende bu
Mecbur olduğunu düşünme ve zamana bırak evlenme. Bugün bu yüzden mecbur olduğunu düşünür böyle davranırsa, yarın evlendikten sonra daha zor geçecek evliliğin. Bu sefer bu konunun yanında, hem ayrılmış biri olmamak için, hem baba evine geri dönmemek için, hem daha farklı şeyler için seni bir şeylere zorlayacak. Bir de çocuk olursa hayat sana zehir olabilir. Evde otur evlenme ama yine hayatını zehir etme.
Dürüst birine benziyorsun bu şekilde devam et, allah kalbine göre versin.10 Yorumla
+1 yılşimdi bunu yapan sana 1 yılda doyarsa boynuzuda takacak.
al karşına konuş eğer tutumu değişmezse bırak bırakmazsan 1 -2 yıl sonra bırakırsın adın dul olur.
şimdi bu halde bırakman ve gerçek seveni araman daha mantıklı
ben bakire olsun olmasın bakmam şeref bacak arasında değil beyindedir.
bakire alırsın arkadan her hafta yapmıştır çokmu namusludur.
bakire alırsın işe gidersin tüpçü sütçü kocası olur çokmu namusludur.
herkes hata yapar!.30 YorumlaSakinnn ama sakinnnnn evlenme. Su anda senbboyle bisey yasadigin icin bosluktasin ve cok karamsar dusunuyosun bak kesinlikle gaz vermek icin soylemiyorum. Kimseyi kandiracsgin falanda yok gayet saf ve temiz niyetletlisin ve insallahda senin kadar saf ve temiz dusunen birisiyle karislasicaksin hayatini serefsiz biriyle evlenipte karartma ayril hic birsey olmaz buna emin ol cok daha iyi birisni cikarticaktir hayat karsina kendini mahvup hissetme sen sadece sevdigine guvendin hepimizin yaltigi gibi kimi senin gibi oder bunu kimi aldatilarak karsindaki sevdigin karaktersiz oluncs sakin arkadasim karamsarligs kapilipta hayatinin sonuna kadar seni uzucek bisi yapma sakinnn diyorum.
010 Yorumla
Soran+1 yıldaha ne kadar hata yapa bilirm ki zaten çekip gittti :(
Soran+1 yılherşey bitti yani nişanı attı :(
Soran+1 yılumarım umarm herşey dediğiniz gibi olurr
Soran+1 yılartık birine güvenecegimi zannetmiyorum ama allh büyük
- +1 yıl
Oyle zannetigi zamanlar cok oluyo insanin ama insaniz biz mutlaka ki kaptiriyoruz kendimizi umarim sen dogru insana kaptirirsin gelecekte :) senin dedigin cumleyi ben de cok kullandim zamaninda degistimi desen? Hayir hala kullanmaya devam ama bir gun gelicek biliyorum insallah seninde oyle olur
Soran+1 yılinşallahh
+1 yılBak aynı durumu ben de yaşadım. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki sen ne kadar rezalet çıkmasın diye alttan alırsan al ona mecburmuş gibi davranırsan davran bu iş zaten bir noktada bitecektir ve sen de bu kaygılarına değmeyeceğini bittikten bir süre sonra anlayacaksın. Ben kendime şunu demiştim "İnsanlar kötü yola düşüyor sonra o hayattan kurtulup kendilerine yeni bir hayat kuruyorlar yollarına devam ediyorlar" Hiçbir zaman son değildir. Önündeki yılları düşün güzel olabilecek o yılları kötüye çevirme. Ailen kızacaktır ama ailen onlar senin. İlla evleneceğim diye bir ömrünü mutsuz bir evlilikle geçirmek istemezsin. Güçlü ol. bu da biraz uzun oldu ama
26 Yorumla
Soran+1 yılcanım teşekkür ederim ama benim ailem asla kaldıramaz bunu ben kendimide geçtim onalra bunu yaptıgım için öyle vicdan azabı çekiyorum ki öyle hayal kırıklıklarıyla iç içeyim ki sanki kimsesiz çaresiz yapa yanlızım beni böyle kimse kabul etmez ben bile iğreniyorum böyle aptallık yaptıgm için kendimden :( bn ömrümün sonuna kadar evlenmesemde olur fakat ailemin yüüzne bu lekeyle nasıl bakarım söyleyemem asla bunu söylesem sonum olucak bu kez onlarıda kaybedicem adım akdar eminim söylemzsemde her gecen gün ben biticem onlara bu haksızlıgı yaptıgım için içimdeki duyguyu hissetiklerimi umarım anlata bilmişimdir
- +1 yıl
canım uzman desteği almayı denemelisin bu konuyu içinde büyütürsen hem beden sağlığına hem akıl ruh sağlığına ciddi zarar verirsin. psikolog ya da pskiatriste başvurabilirsin devlet hastanelerinde de bunlar mevcut eğer maddi durum sıkıntısı varsa bunu tek başına halletmeye çalışma
Soran+1 yıltşekkür ederim canım alh razı olsun
- +1 yıl
senin için dua edicem ama sen de harekete geçmelisin sorununa çok odaklanmışsın artık biraz çözüme odaklan tatlım Allaha emanet ol
Soran+1 yılsaol canım çok tşkkr ederim
Canım öncelikle bu halimle deme çünkü halinde bişey yok, mecbur olduğun için sakın evlenme, asıl o zaman hata yapmış olursun. Gerçekten detaylı bir şekilde düşün ve ona tahammül edemeyeceğine, onunla bir hayat geçiremeyeceğine eminsen ayrıl, kendini üzme yaptığın hiçbişey için.
12 Yorumla
Soran+1 yılyaa gerçekten çok pişmanım ben birşeylere gerçekten inandım şu an ona mecbur oldgumu düşünüyor aslında bakarsan gerçkten haklı beni bu halimle kimse kabul etmez önce ben hazmedemem herşeyi bir kenara bırktım evelniyorum ve istedigim hiç birşey benim istedigim gbi değil o nerde o oluyor ne gelinligimi bn aldım ne başka bişreyimi ailem bir yandan ialemede hak veriyorum için iç yüüznü bilseler yıkılırlar kimseyede bu durumda oldugumu asla söyleyemem kendi kendimi maf ettim artık cidden hiç birşey düşünemiyorum ne yaprsan yap gelirsen evelniriz böyle olur gelmzsende sne bilirisn dior
- +1 yıl
Canım madem öyle diyor o zaman sende ona meydan verme ve gelmiyorum evlenmiyorum de. Inanki yaptığın şey o kadar da abartılacak bişey değil, günümüzde bu detaya takılmayan o kadar çok erkek var ki emin ol sorun değil. Sırf bu yüzden öyle birine ömür boyu katlanmak, her gece onunla uyumak ve onun davranışlarını çekmek tahammül edilemez, evlendiğiniz zaman bu sefer seni zaten kimse almazdı ben aldım gibisinden de diyebilecek bir karakter anladığım kadarıyla. Ayrıca böyle şeyi kafaya takma, her türlü yolu var, sadece duygularınla ve düşüncelerinle hareket et, lütfen kendini mecbur hissederek gerçek hatayı yapma, şu an hiç hatan yok.
Ne varmış halinde? Böyle düşünerek kendini yıpratma. Mutlu olmadığın hiç bir şeyi yapma, evlenmek falan zorunda değilsin, ona da muhtaç ya da mecbur falan da değilsin. Sen böyle düşünüyorsun sadece.. Bak sana şunu söyleyeyim. Zar dediğin 1000 TL lik bir şey artık tıp bunu da hallediyor. Or... luK yeter ki ruhunda olmasın insanın. Senin şu düşüncelerin şu çaresizliğin ne kadar temiz ve saf olduğunu ortaya koymaya yetiyor zaten, kendini boş yere üzme. Kimseye muhtaç değilsin, yapmış olduğun hiç bir şeyden pişman olma çünkü hepsi senin için çok değerli ve de çok anlamlıydı eminim. Üzme kendini istemediğin biriyle de bu tür bir geleceğin hayalini kurma. Bırak o üzülsün senin gibi tertemiz birini kaybettiğine, sen de daha iyi insanlar tanı ve bu güzel anlarını onlarla yaşa.. Hayatında mutluluklar güzel insan, temiz ve saf düşüncelerin sana zorluklar değil, hep iyi insanlar çıkarsın karşına.. İyi geceler.
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim asla diktirmeyi düşünmedim düşünmüyorum da evet köepk gibi pişmanım belki bitik çaresiz haldeyim fakat bunu yaparak kendimi tekrar bir boşluga atamam onu diktirmemle yaptıgım hataları kapatmış olmuyorum birkere içim raahat değil
- +1 yıl
Demek istediğim de oydu zaten, bunu yap demiyorum çünkü yaşanılan ne olursa olsun bir anlam ifade ediyordu senin için. Bunu kendine bir yüz karası olarak değil de bir deneyim olarak gör. Yaptığından kendini suçlu hissetme ve kimseye de muhtaç olma, etrafta o kadar çok temiz görünüp ruhu or. insan var ki senin gibi temiz insanları arar oluyoruz işte. İyi düşün güzel insan, ne sonra pişman olmanı isterim ne de üzülmeni. Hayat senin hayatın..
Soran+1 yılallhıma sıgındın zaten ondan başkası yaratıkları kullarında yalan oldugunu yaşadıkça gördüm :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılBişey diycem sana Sen evlendiğin adamla ALDIGI EŞYALAR İÇİN Mi evleniyorsun ki bunu sıkıntı yapmışsın?_ Belki yaşadıklarınızla alakası yok belki işleri ters gitti alamıyor... Neden herşeyi hemen o yaşadıgınız birlikteliğe bağlıyosun ki saçmalıyosun ve bir gün çok pişman olucaksın ve biliyomusun anlamıyorum kızların mal mülk merakını... Verende allahtır alanda allahtır canıda malıda... Para Kolay Kazanılmıyor hayatı toz pembe görüp art arda istekler sıralamaktan vazgeçmelisiniz bu sözüm bütün kızlara.
01 Yorumla
Soran+1 yılaldıg eşyalar için evlenecegimi çıkardın burdan farkındamısın bilmiyorum ama birşeyler yaşandıktan sonra çok değiştigini bana saygısı kalamdıgını gelinliğimi bile kendim seçemedigimi herşeyi mecbura koştugunu onamecbur oldugum için herşeyi yaptıgını söyledim ben kimsenin parasında pulunda değilim olmadım olmamda benim istedigim sadakatti bn birşeylere inandıgım için birşeyler yaşadım ve şu an gerçkten öyle pişmnım ki :/
+1 yılHayatıma bir kız girmişti. Nişanlıydı ve nişanlısıyla birlikte olmuştu. Nişanlısı sen artık benimsin, bırakırsan her şeyi anlatırım diyerek kızı tehdit ediyormuş sonradan öğrendim aynı durum yani. Yaptığı hata yüzünden yüzüğü atıp bana gelemedi. Seni seviyorum dedi, sensiz olmayacak dedi ama güle oynaya gitti anlam veremiyorum. Umarım gönlüne göre olur ne diyim. Yazdıklarını okuyunca o geldi aklıma, gözlerimde bir damla yaş artık... Bazı hatalar hayatlara yön veriyor
03 Yorumla
Soran+1 yılbana sahip çıkar zannetmiştim yanılmışım ne varmış durumumda böyle olan bir sürü kız varmış sadece ben yokmuşum artık olmuyormuş dedi ve gitti :/
- +1 yıl
Yazık ya Türk erkekleri hep övülür ama uçkur peşinde koşar çoğu beş para da etmez. Delikanlılığına laf kondurmaz, şerefsizliğin alasını yapar. Harbiden yazık
Soran+1 yıl:(((((
+1 yılBüyük hata yapmışsın ama onu iyi bir kokutman lazım , bırak gitsin ona mecbur olmadığını anlasın.
Ha en kötü ihtimalle kimseyler evlenemez evde kalırsın , kalitesiz bir adamla evlenip hayatını mahvecedeğine bekar ve huzurlu yaşa.. Bırak gitsin o mayağıda !08 Yorumla
Soran+1 yılbenim şu an tüm düşüncem bu söylediklerin üzerinde aslındaki herşey bu dogrultuda bırakıp gitmek mecbur olmadıgımı görüp allaha havale etmek
- +1 yıl
Sen bu adamı sevebilir misin artık , aynı yatağı kendi isteğinle paylaşabilir misin?
İstesende yapamazsın çünkü tiksindirmiş kendisinden , yerinde olsam gider çalışır kendime bakar anemle babamla ömrümün sonuna kadar yaşar ama böyle adi bir şrefsizde muhtaç mecbur olmazdım. Bırak Allah'a havale et..!
O kadar emin olmuş ki onu bırakamaycağından kendini kaf dağında sanıyor kalitesiz adam , iğreniyorum bu tiplerden adamı bırak sokaktaki it olamazlar
Soran+1 yılkesinlikle ne olursa olsun bana sahip çıkması gerekirken bana yaptıklarını taşıyamıyrum gerçekten aban cesaret verdin canım
- +1 yıl
Doğru diyorsun sana sahip çıkması lazımdı , başının üstünde taşıması lazımdı.
Ha tamam maddi gücü düşük olabilir ama bunu seninlle konuşup " aşırıya gitmeyelim bütçemize uygun olanını alalım canım " demesi lazım dı , sen o zaman onu anlar tamam senin istediğin olsun derdin. Ailene karşı onu savunurdun, bişeylerin eksik kalmasına üzülmez tam tersi sevdiğin adamın gönlündeki tahtı hiç yılkılmazdı.
Ama bu yapabileceği en büyük adiliği yapmış pislik adam kusasım geldi yeminle, bırak bu adam için düşündüğün tek bir saniyeye bile DEĞMEZ , defolsun gitsin.
Ona mecbur olmadığını görsün, kendi hayatına bak.
Ve bu halimle de deme herkes hata yapabilir , dediğim gibi en kötü evlenmezsin kimseyle, oda olmasın boşver. Huzurlu ve mutlu ol gerisi hikaye
Soran+1 yılbeni aradı şimdi ne yapmak istiyorsan onu yap artık özgürsün artık söylediign hiç birşeyede inanmıyorum dedi beni sevmiyormusun onu söye dedim sustu ve sadece artık sorgulamıyorum umrumda bile dğeilsin kendine iyi bak dedi ve kapattı yaa allhım neden ben gerçktn yoruldum :(((
- +1 yıl
Hala sen onun peşindesin farkıda mısın?
Soran+1 yıl:(((( off ondan gitmek istiyorum ama halimde böyle ilerisinde ne yapacagımı biledigim için kalmak zorundasın diorum
sen onla birlikte olduğun zamanmı böyle olmaya başladı bana muhtaç diye o düşüncedeyse sakın evlenme hayatın daha kötü olur bakire değilsin ama böyle kabul eden cok erkek var sen ona muhtaç değilsin hayatın daha kötü olur evlenme çoluk çocuk olursa hayatın biter
30 YorumlaKardeşm madem öyle evlenme anlat ailene bana kötü davranıyor de. Ayrılmak istiyorum. Kocan olacak adamın yanında da pısırık durma lafını söyle önce ona niye böyl e böyle yapıyosun de sonra yaptıklarını ailene anlat hiçbir zarar veremez sana ayrıl gitsin
08 Yorumla
Soran+1 yılcanım iste ben sustum sustum sonra sesizğimi bozdum oda neymiş onu anlamıyormusum artık bitmiş rahatsız etmicekmişim onu ne halim varsa görücekmişim ilk kez bu durumd aoln kız bn dğeilmişim :( aileme anlatamam asla kabul etmezler bu durumu evet bitti bunu olgunlukla karşılar ama bekaretimi kybettimi asla :(((((((((((
Soran+1 yılsöyleyemem :/
Soran+1 yılyok söylemez o annesine söylemiş ailesi bile ayrılma demedi olan olmuş cahilliğinizden demiş oda şu düşüncedeydi ayrılırken bu durumda ilk sen dğeilsin ki üüzülme dedi canımı en çokta yakan bu böyle bir adamı sevmiş olmam inanmam herşeiymi vermem
Sakın kesinlikle evlenme. Bir söz var bilir misin? "1 musibet 1.000 nasihatten iyidir diye." ALLAH'a dua et seni böyle birinden korumuş koparmış. Böyle mi olmalıydı? O da senin imtihanın. Kesinlikle evleneyim deme. Beni kimse böyle almaz deme. Kimse mükemmel 4-4'lük değil. ALLAH yardımcın olsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılamin umarım allh herksin yardımcı olsun allh razı olsun sizdende saolun
Soran+1 yılinşallah allh herkesin hakkında hyırlısını nasip etsin :(
olan olmuş yapacak birsey yok. fevri davranma evlen. bu işin adı konulsun. sonra boşanmak istersen yine boşanırsın. tek tavsiyem şu olur. çocuk yapma. korun. biraz zor bir süreç olacak ama tek çare bu bence. ayrıca üzme tatlı canını. olmuş bir hata. kendini topla ve bu süreci atlatana kadar mantıklı davran
03 Yorumla
Soran+1 yılbeni terk etti ben onu anlamıyormuşum bunu yaptık diede kalacak dğeilmiş artık istemiyrmuş beni sevmiyormusun artık dedigimdede cevap vermedi susutu ardındada artık snei sorgulamıyorum ne yapıyorsun açmısın tokmusun die dedi bnde anlıcagımı analdım tamam git bu düşüncelerdeysen kalmanın bir analamı yok bana acıma zaten ne yaptıysam bn kendim yaptım kendime ben acımadım sana güvendim senmi acıyacaksın bana dedim bana bunlarla gelme dedi öyle iğrendim öyle tükendim ki :(
Soran+1 yılevet :(
+1 yılBir konuş kendisiyle, istediklerini önceden yapıcam deyip şimdi yapmıyorsa kesinlikle evlenme. Mecbur falan değilsin. Sen bir hata yapmışsın ama asıl karaktersiz o ki sana o güveni vermiş, sonra böyle davranmış. Sen dürüst ol yeter ki merak etme kabul edicek biri çıkar.
00 Yorumlabir cahillik etmişsin olmuşla ölmüşe çare yok eğer onu istemiyorsan gerçekten hiç girişme o evliliğe elbet seni anlayan biri çıkar diktirmek karşındakini kandırmak değil kendi vicdanını insanlığını kandırmak seni bu halinle kabul eden eder etmeyen yoluna gider
02 Yorumla
Soran+1 yılumarım herşey böyle olur
+1 yılbence sabret nikah olsun. gerisini sonra düşünürsün. evlenmek ne kadar doğalsa ayrılmak da öyle. kafana takma herşey hayal ettiği gibi olmuyo insanın. ben iki defa evlenip boşandım ve boşanmalar hat safhada şu an. yalnız değilsin yani. ve de iffet namus bacak arasında değil, böyle düşünen insanlar hiç de az değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılyaa kendimi öyle kötü hissediyorum ki beni sevse beni bu duruma düşürmezdi öyle çöaresiizm ki kolum kanadım kırık onunla evelnemk istiyormsun dersen asla çnkü nefret bile etmiyorum artık öyle uzakki bana her hangi biri bile olmaz artık o benim hayatımda sorun ne biliyormusun aslında bu ilşki bitti ve bn şimdi ne yaaprım :(
- +1 yıl
sevgili kardeşim her insanın başına gelebilir bu tarz şeyler. sen ona güvenmiş değer vermişsin fakat o bunları haketmeyen bir insanmış. yani problem sende değil kesinlikle, kendini suçlama. kendi koşullarını en iyi bilen sensin o yüzden ya evlenmeden ayrılıcaksın ya da nikah kıyıldıktan sonra (tabi illa ayrilcam diyosan). senin için en mantıklısı nikahtan sonra gibi geldi bana ama sen bileceksin sonuçta.
Soran+1 yılbende hep öyle düşündüm fakat şu an geldigmiz nokta şu ki o gitti ben varım hyal kırklıkları var çaresizlik var herşeyvar ama artık o yok
+1 yılEvlenmeden önce bunu yaptiysa boyle birseyi evlendikten sonra dusunemiyorum kendimi onun yerine koyuyorumda tam tersi kiz namusum olur diye daha da 4 elle sarılırdım neyse sende tavrını koy ona mecbur olmadigini hissettir ama cokta yapma birakirsa kalirsin ortada
01 Yorumla
Soran+1 yıldurum zaten ortada bırktı
Halinde bisey yok senin , yanlis bir kisiye inanip sevicek kadar safmissin kendi yolunu ciz bence , bunlar oldu diye bütün güzel seylerden koptun demek degil ya? daha karakterli biri mutlaka cikar karsina yeterki sen bitirme kendini
01 Yorumla
Soran+1 yılyaa çıksa ne olucak kii ben bu haldeyim kendimden iğreniyorum
+1 yılEvlenme. Bir hata yapmışsın ikinciyi sakın yapma. Sonra çocuk olur hataların üçe çıkar bu sefer tamamen ona bağlı olursun. Şu an ona bağlı değilsin her insan hata yapar hayatını mahvetme daha fazla. Kendine çeki düzen ver
00 Yorumla
+1 yılbunun cevabı sende saklı. nişanlının cinselliğe bakış açısı önemli, belkide evlilik öncesi kendini ona teslim etmen onun kafasını karıştırmıştır. karşına al konuş derim. belliki temiz bir kızsın, kimse kaybetmek istemez. sahip olmak için ait olmak lazım, o da sana ait olduğunu bilmeli ;)
00 Yorumla
+1 yılkimseye yalan söylemeyecek kadar iyi bir insanmışsın. evet bir hata yapmışsın ama en azından kimseyi kandırmaya çalışmıyorsun. kendini o adama mecbur hissetme bence ve kimseyi de dinleme. yüreğin ne diyorsa onu yap.. mutlu olursun inşallah..
01 Yorumla
Soran+1 yılinş ama şu an ölye çıkmaz öyle çaresiz hissediyorum ki kendimi takatim kalamdı artık içimdeki bu sır beni gün geçtikçe bitiriyor
+1 yılBak ben evlendimde ne oldu şerefsiz yıne serefsız ıkı yıllık evlıyım 7 aylık bebegımle bosanıyoruz böyle daha mı iyi nişanlıyken ayrıl gıt dıktır olur biter dul demezlerde nişanlandı ayrıldı derler boşver basta yuzunu gostwrmıs boşver ayrıl bacımm
04 Yorumla
Soran+1 yılben diktimeyi düşünmüyorum hayatıma biri girerse o ona ayıp dğeilmi sonuçta onun sucu günahı ne kendimden gerçkten iğreniyorum
- +1 yıl
Durust oldukda ne oldu sankı hep aşalanan biz olduk bundan sonra sadece kendını dusun bacım
- +1 yıl
Hangi şehir
Soran+1 yılBursa
+1 yılYa ne biliyim çok kötü zor bir durum tabii ki. Ben de çok mutsuzum ama senin derdinin yanında benimki tırt. Allah yardım etsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılallh razı olsun senin derdini bilmiyrum ama allh sanad ayardım etsin krdeşim
+1 yılÖnce annenle veya tetzenle konuş derdini aç. İkincisi diğer bulacağın adama birşey demezsin nikah tan üç gün önce diktitrirsin olur biter ne var bunda abartılacak anlamıyorum kasma
04 Yorumla
Soran+1 yılyaa nasıl gidip diktirirsin saçmalama benim vidanım rahat etmez o admaın sucu günahı ne onu nasıl bu şekilde aldatırım ben yapamam
- +1 yıl
E o zaman yaptığın şeyin sorumluluğunu almanın iki yolu var ya kendine ihanet edip bu erkek müsvettesiyle evlenecek ve hep mutsuz yaşayacaksın. ya da başa gelen çekilir her cezaya razıyum deyio atıcan nişanı ben sana mecbur değilim beni kirletmiş olsan bile kirli olan senmişsin dersin ve ailene açıkça anlatırsın
Soran+1 yılaileme anlatamam başlıca sorunda bu ya benim ailem asla kabul etmez
- +1 yıl
Tecavüz etti bana de. Madem o kadar nefret ediyorsun
+1 yılSimdi ben neden kimseye gvenmiyorum anladniz mi?
Iste buda sevgi buda ask sen seversn guvenirsn o s*refszlik yapar10 Yorumla
+1 yılİyide olay bir avuç kan değil sevgin mutluluk ömür boyu mutsuz olamayı kaldırabilecek misin anladığım kadarıyla karşında ki erkekten tiksinmişsin
05 Yorumla
Soran+1 yılevet çnkü beni böyle bir duruma iti ben hiç birşeyi böyle hayal etmedim beni bunlara hiç inandırmadı ona bir gün sıkılırsak ve sevgimiz biterse dedim asla bitmez dedi beni sevdgine yaşadıgımız ilşkinin gerçekliğine çok ianandım
- +1 yıl
Erkeklerin geneli böyle yapar şimdi senin ona mecbur olduğunu düşünüyor ama sen güçlü bir bireysen ilerde bu zorluklara göğüs gerebilirim dersen biraz daha düşün derim hiç bir şeye mecbur değilsin ömür boyu mutsuzluğa itme kendini belki zor olacak ama yapabilirsin bence
Soran+1 yılinan ileride ne yapacagımı nasıl yaşacagımı nasıl bir hayatım olacagını birazda olsa kestire bilsem asla buraya bu soruyu sormazdım öyle boşluktayım ki :(
- +1 yıl
Seni anlamam imkansız ama benim ablam istemediği bir evlilik yapmak zorunda kaldı ve şu an iki çocuğu ile babamlarla yaşıyor ama sen biraz zaman tanıdıktan sonra adam akıllı konuş zaman tanı nişanlına ve mutsuz olucağın birşey yapma sana tavsiyem bu olur çok büyük bunalımlardan geçeceksin ama mutsuzluktan iyidir bence
Soran+1 yılöyle tükendim ki hiç bişrey diemiyorum artık
Hiç bir zaman mecbur değilsin.. Bu yüzden kendini mecbur hissetme herkes hata yapa bilir.. Önemli olan ders çıkarmak... ve sen ders çıkarmışşın.. O yüZden sakına kendini boşlukta hisset me..
02 Yorumla
Soran+1 yılelimde dğeil ki o boşlukta boguluyorum gibi
+1 yılböyle düşünen bir erkekse gerçekten bırak ama bana geliyoki birlikte oldunuz diye değildir uzaklaşması başka sorunlar vardır yoksa bu karakterde bir insanı aklım almıyo yani
02 Yorumla
Soran+1 yılcanım birlikteolduk ve çok dğeişti ben hep sabrettim bn sesimi çıkarmtya başlayınca hoşuna gitmedi nasılsa mecbur dedi hp bastırdı beni ve sonundada çekip gitti
- +1 yıl
o zaman ondan kurtulduğun için şükretmelisin
Funyada evlenmeden ilk iliski yasayan sen degilsin. Ayril tabiki. Seni bubhalinle kabul edecek cok erkek var. Emin ol bir zar degikdir kadini namuslu yapan. Merak etme sen..
00 YorumlaYapılan şey yüzünden ondan ayrılamazmışsın gibi davranır öyle olmaması gerektiğini göster bence ona. Yaparken iyi yaptıktan sonra kötü oh valla erkek işte ya adii. Istersen mesaj at bir bana.
00 Yorumla
+1 yılBende sonuç bu
https://hizliresimyukle.com/image/PWhT00 Yorumlaevlenme sevmedıgın bırıyle evlensen mutlu olamazsın sadece uzulursun allah sıgın allahtan yardım dıle
09 Yorumla
Soran+1 yılevlenisemde hayatım maf olucak evlenemzsemde çnkü ben hayatımı kendi ellerimle maf ettim çok pişmanım zmanı geri almak istiyorum ianan ne yapacagımı bilmiyorum
Soran+1 yılbiranda değişti kendimi çaresiz ynlız kullnılmış ve mecbur kılınmış hissediyorum o böye yaptıgı içi
Soran+1 yılne güven brıaktı bende ne de aşk öyle zor durumlara soktu ki beni
Soran+1 yılallh razı olsun gerçkten umarım bir yol çaresini bulurum :(
Soran+1 yılyapacagınız en büyük yardum dualarınız saolun
+1 yılanlamadoğom bir şey var takıyı seti parayı boş verde sen bu adamı seviyormusun sevmiyormusun bu kadar madiyatcı düşünme sevmiyosan evlenme artık bakirelik diye sorun yok rahat ol
04 Yorumla
Soran+1 yılsorun set altın vs değil asıl sorun bana karşı tavırları geliş çekli konuşma tarzı herşeyi çok değişti o dğeiştikçe ben dğeiştim evet bunu kabul ediyorum o nasılsa o mecbur dierekten geldi ve bn sürekli bunu ona sordum hyr neden mecbur olucamki onu yaptık die bu durumda ilk sen dğelsin dedi yıkıldım beni bu kadar sahiplenmiş işte :(
- +1 yıl
öyle bir mecburiyetin olmadığını ona hisettir bak ozaman neler olacak
Soran+1 yılzannetmiyorum
- +1 yıl
ne diyeyim bildiği yap ozaman
şu an erkekten tiksindim bir erkek olarak... sendede suç var ama onun yaptığıda tam şerefsizlikmiş yani.. eğer gerçekten senin dediğin gibi düşünüyorsa... katli vacip
01 Yorumla
Soran+1 yılben zaten öyle pişamanım ki bn gerçekten çok sevmiştim ve bişreylerin güzelliğine saflıgna inanamıştım... herşey çok güzeldi sonra böyle oldu ve ben tüm gerçeklerle yüzleştim ve ne yapacagımı bilmiyorum bile gitsem çıkmaz kalsamda çıkmazdayım
+1 yılCanim ailen biliyor mu ayrildiginizi?
Taki felan almadiklarin sebebi bence seninki durumu ailesine anlatmis aranizda geceni olabilir mi?02 Yorumla
Soran+1 yıltakı konusu onun ailesinin yanında oldu zaten en büyüt etkende o nasıl yakıştırıyorlardıki kendilerine bunu çocukları böyle düşünüyor olabilir ama nasıl almıcaz alıcaz tabiki bütçemize göre bizimde eşimiz dostumuz var diemediler onu onayladılar oda işine gelirse dedi ve gitti :(
- +1 yıl
Ailenin yaninda bide oldu bu?
+1 yılAdamlarla beraber olmazsanız olacağı bu. Hak ediyorsunuz, üzülmüyorum artık böylelerine.
10 Yorumlasen zaten hayatını mahfetmişsin. bu saatten sonra değişen tek şey kozların senin eline geçmesi. evlendikten sonrada fazla verme armuda çıkar koyar mahmuda
00 Yorumlaİyi olmuş ben olsam seni sokağa atar bırakırdım namussuzlarla işimiz olmaz bizim olanlarda zaten namussuz köpektir.
22 Yorumla- +1 yıl
Sen nasıl bir insansın böyle bişey senin de yakınlarının başına gelebilir bunları nasıl bir insan ağzına yakıştırıp yazabiliyor hayret ediyorum sen ne kadar aciz bir insansın terbiyesiz edepsiz
+1 yılona mecbur olmadığını göstermen lazım. ağlasan da sızlasan da bunu yalnız yap onun yanında güçlü dur.
00 Yorumla
+1 yılbence ayrıl cunku evlenirsen cocuk olcak yine ayrılırsn madem öyle karakterde biri üzülme hayat baskasnı cıkarır
010 Yorumla
Soran+1 yılüzülme demek en kolayı üzüdügüm ayrıldıgımız vsler dğeil benim pişmnlıgım ve vicdan azabım bu noktaya getirdi :(
- +1 yıl
haklsın ama hıcbırsey senden onemlı olmamalı
Soran+1 yılkendi kendimi maf ettim bu yüzden birşeyde diyemiyorum
- +1 yıl
öyle ama nerden bılebılırdın kı olan oldu bence oturup dusun sakınce
Soran+1 yılpeki..:(
- +1 yıl
ıntıhar falan sacmalama olmuyosa bırak kafanı dınle 3 5 sene
Soran+1 yılo pskolojiye girmedim alhta izin vermsin :/
- +1 yıl
Yanı mesela dusun bırkac sene sonra bırı cıkıyor durumunuda anlayısla karsılıyor senınle evlenmek ıstıyor neden olmasın kı o zaman cocuklu ve dul kımseler hıc evlenemezdı hayat bu sen sabret
Soran+1 yıldilerim herşey dedigin gbi olur
- +1 yıl
yanı meseleyıde tek ona soylersın olur bıter
Kendin aranmissin iyi olmus. az bile bu. isledigin gunahi omrun boyu berbat bir hayat gecirerek odersin artik.
04 Yorumla
Soran+1 yılben zaten farkındaysan herşeiyn suçlusu benim bu yüzdende pişnım dedim canım
Soran+1 yılhayat diyorum sadece dilerim seninde en beklenmedik anda vurulmazsın böyle konuşmak koly yşan biliyor bu yüzden saygı duyuyorum
+1 yılkendi elinle yaktigin atesi kendi elinle koruklemissin ve halen de devam ediyorsun. biraz daha sabredpte iffetine sahip ciksan nevardi. Allah sonunu hayretsin ins...
02 Yorumla- +1 yıl
pis herif
- +1 yıl
asasfasfasf?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlar için ibretlik bir durum. Tekrardan söylüyorum, erkeklere güvenmeyin. Erkekler evlenene kadar beyniyle düşünen bir mahluk değildir, aksine evlenene kadar onların beyinleri bacaklarının arasındadır.
10 Yorumla
+1 yılbence ayrılmalısın yol yakınken, ya da düzeltmelisin.
00 Yorumlaıstedıgın hayat dgil evlenme brak ayrıl smdıden byleyse ılerdede cok sorun yasarsn ayrıca bır zar yuzunden kendını heba etme
00 YorumlaEğer sevmiyorsan ki yüzünü bile görmek istemiyorum diyorsun sakın evlenme
01 Yorumla
Soran+1 yılartık zaten olmaz terk etti herşey bitti :(
Nişanlın tam bir o. ç muş, özür dilerim ama gerçek bu.
02 Yorumla
Soran+1 yılzoruma giden 2 şey var biri böyle bir hatayı ona inanmakla yapmış olmam en büyük hata bende.. 2 side beni hiç bir zman anlamadı hep kendisi haklı bu durumda haklı görüyor hala kendini olmuyormuş yürümüyormuş :/
+1 yıltöbe okumam bu kadarını anladığım kadarıyla cevap vereyim evlenmeyi bekle sabret sonra agzına bırakırsın onun
00 Yorumla
+1 yılevlenme gel bak hayatın tadı nasıl çıkar benle çok deyil bir ay takıl sana öğretiyim evlenipte aklınımı kaçıracan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıll*n sacma sacma konusma * 21. Yuzyildayiz ne evlenmesi evlenince bir b*k olmuyo beraber biseyler yasabiliriz rahat takilirsin istediginle yat kalk hayat senin * rahat ol bidaha gelmicen bu dunyaya kararini ver
02 Yorumla- +1 yıl
l*n gevsek 21. Yuzyıl diye onunla bunlamı takılcak din iman ne oldu koçum? Sen bole totoşlara bakma kardesım sen allaha dua et hayırlısını bekle. Yapmısın bir hata allah daha kotulerini gostermesin.
Cevap sahibi+1 yılKes l*n yaraagim
+1 yılBoyle karaktersizler serefsizleri nerden bulursunuz anlamiyorumki.
00 YorumlaAllah sabır versin erkek milletinin böylesinden korusun sizleri... bunlar yüzünden kızlarda iyice kaşarlandı..(afedersiniz ama böyle durum)
02 Yorumla- +1 yıl
Terbiyesizlik yapmayin bu herkesim basina gelebilir.
+1 yılSeven insan bunları sorun etmez. Yolun onunla yürümüyorsa ayrıl.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburadan tüm kızlara sesleniyorum evlenmenize bir gün bile kalsa vermeyin..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazılanları okurken o kadar çok üzüldüm ki gözlerim doldu :(
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkenedi ailesi gibi yaprak dökümü dizisi aklımda canlandı birden geçirmişler olsun pardon geçmiş miş
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat