- +1 yıl
Adliyeye başvurmalı ve boşanmak için tarih almalısın, günü geldiğinde eğer karşı taraf ile bir anlaşmaya vardıysanız o yönde giriş yapmalısınız mahkemeye.
Anlaşmalı boşanmalarda tek celsede bitiyor heleki şiddet ve ihanet sözkonusu ise.
Hakkınızda hayırlısını dilerim.
Haa eğer ispatın varda darp raporu gibi ya da ihaneti belgeleyen birşey, hiç anlaşmaya varma derim kıçındaki donu bile alırsın yani:)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Avukat tut her seyı takip ediyor, vekalet verıyorsun
11 Yorumla- Soran+1 yıl
sagol..
1 Evlilikte bayana şi, ddet uygulanıyorsa o evliliğin yürümesi olanaksız. Ayrıca boşanmak isteyen bayan aldatılmış. En kısa yoldan boşanmak için her 2 tarafın da boşanmaya istekli olması gerekiyor. Eğer eşiniz boşanmayacağım derse iş uzar. Ama sonuçta boşanırsınız. Böyle 1 durumda 1 avuklata başvurmalısın. O sana neler yapman gerektiğini söyler. Yaşlarınız kaç? Çocuğunuz var mı? Kaç yıllık evlisiniz?
08 Yorumla- Soran+1 yıl
güzel güzel konustuk karar verdik. aradan 2 saat geçiyor kavga cıkıyor. babamlada srunlarım var döneiyorum. babam bosanmadan gelme diyor. gidecek yerim yok. oda uzatırım sureci bitene kadar burnundan getiririm diyor. ben 23 o 27 yasında. 3 sene olacak 3 gun sonra :( cocugumuz yok
- +1 yıl
Allah allah. Babanla ne gibi sorunların var? Yav benim bildiğim kız babası her zaman kızının yanında olur. Ben şahsen öyleyim. Öncelikle baban ile arandaki sorunu çözmelisin. Bu konuda annenden yardım alabilirsin. Babanı arkana alırsan daha kolay düze çıkarsın gibime geliyor. Allah sana kolaylık versin kızım. Benim de kızım 29 yaşında o da boşanacak. Ona her türlü desteği veriyorum vallahi.
- Soran+1 yıl
cok uzun hikaye. ondan kaçtım o yüzden evlendim :'(
- Soran+1 yıl
evet
- Soran+1 yıl
sagol.. ilkokul mezunu. sayelerinde okuyamadım. üniye devam edeceğim
Değerli kardeşim. Henüz yaşın çok genç. Bizim insanımızı biliyosun. Bu yaşta boşanırsan sana her şekilde askıntı olurlar ve dedikodu alır başını gider. Hemen karar verme. Bir anlık öfkeyle ömür boyu pişman olacağın kararlar verme. Evlilikte her zaman yapıcı olmak gerekir. Yıkılması ise çok basittir. Boşanmayı istemenin nedenlerini biraz açarsan sana daha iyi yardımcı olabiliriz sanıyorum..
05 Yorumla- Soran+1 yıl
aldatıldım güven kalmadı. cok yıprandık ikimizde. kızınca bana siddet uyguluyor
- Soran+1 yıl
3 seen oldu. cocuk yok. 3 kez yakaladım.
- Soran+1 yıl
bak gözlerimin içine baka baka söz verdi yemin etti. bebeğimi yeni kaybetmiştim. ertesi gün yine yaptı yine yine.. dayanamıyorummmm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Bir boşanma avukatına gidecek ona durumu anlatacak ve vekalet vereceksin bir de olaylar ile ilgili şahit söyleyeceksin...
16 Yorumla- Soran+1 yıl
anladım tesekkurler. anne baba vs sahit olabiliyor değilmi
- +1 yıl
Her kez şahit olabilir yalnız başka şahitte bulsan daha iyi olur.. Çoğu zaman hakimler anne ve babanın duygusal şahitlik yaptığına inanıp duruşmaları uzatabiliyor.. Her ikinizi de tanıyan bir şahit daha geçerli oluyor.. Çünkü hakimler kolay kolay boşanma kararı vermek istemiyor.
- Soran+1 yıl
evlendğimden beri kimseyle görüşmüyorum. anne babamla bile 3 5 ayda bir. aramızda 2 durak olmasına ragmen.. hep onun cevresi var ve o ne derse onu konusurlar :S
- Soran+1 yıl
anladım tesekkur ederim
- +1 yıl
Bence iyi düşün. Kötü bir evlilik boşanmış biri olmaktan daha mutlu ediyor. 2 hafta önce anlaşmalı olarak boşandık. O da bende iyiki boşanmışız demiyoruz. Tabi ortada ağır bir hakaret veya tahrik varsa o ayrı
14 Yorumla- Soran+1 yıl
aldatma ve şiddet var sence napmalıyım?
- +1 yıl
Kusura bakma kardeşim o zaman konu ayrı. İnsan onurunu rencide edici olaylar varsa başka
- Soran+1 yıl
durum bu. defolsun gitsin hayatımdan istiyorum
- +1 yıl
Yinede enine boyuna düşün derim. Düşünürken konuları eşinede aç. Kimse boşanmak için evlenmiyor. Biz 3 kere kendimize şans verdik ama olmadı. İleride çocuğuna baba olamayacaksa düşünme bile. İleride değişir ve seviyorum dersen bit kere daha düşün...
- +1 yıl
sebep aldatılmaysa iş bitmiştir zaten güzel bir dille aldatan bir erkekle olamıycağını anlat hatta onu çok kızdırmıycak sekilde seninde ondan intikam almamak için ayrılcağını falan dile getir. Aldatılma onla birlikteyken baskasıyla birlkte olma riskini göze alamaz
10 Yorumla Eğer sorun çıkarmayacaksa aile mahkemesine gidin ve beraber açın davayı. Aksş takdirde süreç biraz sıkıntılı olabilir.
04 Yorumla- Soran+1 yıl
anladım tesekkurler
- Soran+1 yıl
saol hayır yok
Boşanmak isteminin nedeni ne önce bunu bir açığa kawustur sana ne şekilde olabilir diye ondan sonra yol gostereyim
011 Yorumla- Soran+1 yıl
aldatma şiddet.
- Soran+1 yıl
istemiyorum
- Soran+1 yıl
23..
- Soran+1 yıl
kaçtım babamdan onla evlendim. yagmurdan kaçarken..
- Soran+1 yıl
hayır yok
Karşı taraf ile anlaşırsan 5 dakikada biter. Benim celse 5 dakika sürdü; Hakimin odasına girdik ve çıktık. Kâtip odasında da karar yazıldı imzaladık. Bu kadar.
013 Yorumla- +1 yıl
Dilekçeyi verir vermez mi 5 dk surdu yani ilk başvuruda mi
- +1 yıl
İlk başvuru kabul edilirse celse için her iki tarafa davet yazısı gider. O arada karakola da gidip maddi durum beyanı veriyorsun. Polisler zaten evine gelip karakola davet eden bir yazı bırakıyor önceden.
Ondan sonra mahkeme günü ve saati geldiğinde hakim e anlastiginizi söylüyorsunuz. O da size nafaka ve mal paylaşımı için anlaştınız mı diye soracaktır.
En ufak bir konuda anlaşmazlık olursa 3 sonra gelmeniz için erteliyor oturumu. - Soran+1 yıl
lanet olsun 3 ay mı :(
- Soran+1 yıl
dayak mı yiyeyim intiharmı edeyim?
- Soran+1 yıl
zannetmiyorum. adam benim bile değil be midem kaldırmıyor
- Soran+1 yıl
aldatıyorr
mahkemeye gidip dilekçe vermen gerekli. Kaldı ki eğer hiç muhattap olmak istemiyorsan avukatınla işi bitirebilirsin
07 Yorumla- Soran+1 yıl
son anda ben bosanmak istemiyorum falan derse iş uzarmı ya :S hiç zamanım yok gidip danısayım
- +1 yıl
boşanmak istemiyorum eşimi seviyorum vb gibi bahanelerle süre kazanma ihtimali elbette ki var ama belli durumlar dışında. eğer aldatıldıysanız ve ispatınız varsa şiddet görüyorsanız ve bunun ispatı varsa bu gibi durumlarda kendini de yırtsa mahkeme sizi boşar. Ama şiddet varsa onu haklı çıkaracak bişeyler olmamlı facebookta erkeklerle konuşuyordu dövdüm kıskandım vb derse indirime gider çünkü iş
- Soran+1 yıl
öyle birşey yapmadım benim ispatım var ama iş büyüsün babamın kulagına gitsin istemiyorum. hersey daha kotu olabilir :S
- Soran+1 yıl
olur tesekkur ederim
- Soran+1 yıl
mesaj gonderemiyorum size?
gidicen mahkemeye avukata gerek yok sanırım artık bu işlerde tam bilmiyorumda başvurunu yapıcan karşılıklı anlaşmanız varsa karşı tarafada bir ihtarname gidecek oda gelicek karşılıklı anlaşarak boşanıyoruz diyince tek celsede biticek işiniz
00 YorumlaAnlaşmalı boşanma ile taraflar birbirinden birşey istemeyecek şekilde boşanabiliyorlar... Ama İyi Düşün Eğer ki ufak meseleler için boşanıyorsanız iyi düşünmeni öneririm sana...
02 Yorumla- Soran+1 yıl
çok düşündüm küçük şeyler değil
Başbakan Kadın Haklarını Cogalttı Mahkemeye Başvur Sorunsuz Boşanırsın Bu Devirde Kadına Şiddet Cok Kötü Yasalar Ve Sayre
00 Yorumla- +1 yıl
Cevaplara bakma. Düşünecek birşey kalmamış ortada. Aldatılmak neysede şiddet görmek nedir ya! Ailen sana destek oluyorsa düşünmeden git ailenin yanına ve dilekçe ver.
00 Yorumla soyledgini ispat edersen. tek celsede boşanırsın. nafa ve tazminatta alırsınız.
00 YorumlaAllah yardimcin olsun canim insallah bir an once kurtulursun bu durumdan
10 Yorumlasorun çıkaracaksa en temizi avukat. ki zannediyorum çıkaracaktır. borcunu öde, aldatsın, dayak atsın, sonra da güzel güzel boşansın? sanmıyorum. avukat tut kurtul
00 Yorumla- +1 yıl
önce avukata gidip, gerekcelerini soylersın anlasmalı ıse tek celsede boşanırsın.
kaç yıllık evlıydın03 Yorumla- Soran+1 yıl
anlaşmalı olacak ama son anda sorun cıkarabilir
- +1 yıl
gururuna yediremeyebilir. zor karar ama hakınd ahayırlı olsun. ömür boyu köle olmanı istediyse deger vermediyse dogru karar.
- Soran+1 yıl
te4sekkur ediyorum
- +1 yıl
Bu olayları bilen bir şahitle tek celsede hallolur, hakim şahit istiyor bilgin olsun
00 Yorumla - +1 yıl
Ayrılığı son çare olarak düşün. Sonra pişman olma ihtimalin çok fazla sana iyi fgbi görünerek zor durumundan faydalanmak isteyenler şimdiden kolları sıvamıştır
08 Yorumla- Soran+1 yıl
onları gebertirim ben istemediğim sürece kimse bişey yapamaz.
- +1 yıl
İşte insan oğlu pat diye karşına çıkıp gerçek niyetini sana arzetmez bazı gerçeği baya baya üzüldükten sonra anlarsın.. anlarsın ama iş işten çoktannnn geçmiltir
- Soran+1 yıl
umarım öyleleri çıkmaz karşıma..
- +1 yıl
İnşallah çıkmaz ve bu söylediliklerimi barajlıpa girdikten sonra hatırlamak zorunda kalmazsın
- Soran+1 yıl
inşallah..
- +1 yıl
Bu ayrılıktan sonra mümkün olduğu kadar sana iyilik yapmak için önüne fırlayan insanlardan erkeklerden uzak dur demedi deme !
- Soran+1 yıl
hiçbiriyle işim olmaz iyi kötü..
- +1 yıl
İnşallah
- +1 yıl
Geriye birşey kalmamışki beklenen bile hata dik dur ve karşılıklı konuş genede boşuna durmak mantıksız yani
00 Yorumla Gittiğin yer bulundugun ortamdan daha iyi mi olacak?
01 Yorumla- Soran+1 yıl
hayır bu yüzden sabrettim ya
- +1 yıl
boşanma nedeninden çok önemli olan bir konu var. çocuk kaç yaşında. yoksa hemen mahkemeye dilekçe ver
02 Yorumla- Soran+1 yıl
cocuk derken
- +1 yıl
çocuğunuz varsa bu psikolojik olarak ona sıkıntılar dogurur. ama çocukta yoksa anlaşamıyorsanız mutlak ve mutlak boşanın ilerleyen zamanlarda bu zorlaşacaktır.
- +1 yıl
Karsina al konus ve direk aile mahkemesine dilekce ver pisman olacaginseyi yapma ayrica tanismak isterim bende aldatildim bosandim benim halimden anlayan biri lazim
00 Yorumla - +1 yıl
Karşı taraf sorun çıkartmayacaksa direk boşanırsınız. Fakat siz boşanmak istemeyip eşiniz boşarsa durum farklı oluyor kesinlikle bir yetkiliden bilgi alın
00 Yorumla Bak arkadaşım sana ne diyicem yuvanı bozma yuva kurmak zor iş yuvayı bozmak 5 dakkanı alır eğer gerçektende onemlı bir şey yoksa yıkma yuvanı..
02 Yorumla- Soran+1 yıl
tamam kocan gozunun icine baka baka aldatsın seni jhesap sor dayak ye. sonra yuva kolay kurulmuyor naraları...
Mahkeme seni korur yasalar kadindan yana eger boşanmak istiyordan avukata git esinin isi varsa bosanma surecinde nafakani bile alirsin
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Kanunlar haksız da olsa kadından yana zaten. Dava açarsın bitti gitti
05 Yorumla- Soran+1 yıl
haklıyım!
- Cevap sahibi+1 yıl
Haklısın zaten hiç bekleme. Ya benim yerimde olan ne yapsın, bir dayak yemediğim kaldı. Kim koca kim karı anlayamadım. Hayır tavır da koyuyorum açık açık uyarıyorum rest çekiyor istediği gibi davranıyor. Keşke senin gibi haklı olduğumu ispatlayıp kurtulabilsem
- Soran+1 yıl
olmuyorsa ispata gerek yok.
- Cevap sahibi+1 yıl
Gerek yok diyorsun da haksız yere neden ben zarara uğrayacağım? Nafaka falan. Neyse, Allah büyük, elbet görüyor. İnşallah sen bari tez zamanda kurtulursun
- Soran+1 yıl
amin sende umarım.
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Bosanmis Kadinlar Derneği BOKADER baskaniyim 444 0 333 ten bizi arayabilirsin.
09 Yorumla- +1 yıl
Sizin adınızda hayır yok :D
- +1 yıl
Bokader :D
- Cevap sahibi+1 yıl
:) kisaltmanin gunahi olmaz :)
- +1 yıl
Böyle bir derneğin başkanının erkek olmasi da ilginç
- Cevap sahibi+1 yıl
Bir erkegin dagittigi bir kadini ancak bir erkek toplayabilur dusuncesinden yola ciktik.. BOERDER baskani da kiz arkadasim :)
- Soran+1 yıl
dalga geciyor ya
- Cevap sahibi+1 yıl
Dalga gecmiyorum ya aradin mi ki cagri merkezini de dalga diyosun..
- Cevap sahibi+1 yıl
Niye pisman olayim aamq.
Avukat sayesinde halledebilirsiniz ama direk adliyeye gidip o sekildede halledebilirsiniz
00 Yorumla- +1 yıl
Sorun nedir bilmiyorum ama en son çare ayrılmak. çocuk falan varsa rezil olmasınlar..
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
gecmis olsun anlasmali bosan ma mi olcak :( bir avukata danis bence bir sozkesme yao bence bosanma sebebin nedir mahkemede oda onemli
09 Yorumla- Soran+1 yıl
saol. şiddetli geçimsizlik
- Cevap sahibi+1 yıl
benim kiz kardesimde fecimsizlikten bosandi anlasmaliydi... eski esi avukat tutmadi kiz kardesim tutu bosa avukar parasi verdik mehir paran filan ne istiyosun bide ew hanimimisin calisan mi bebek var mi
- Soran+1 yıl
calısanım. cocuk yok. hiçbirşey istemiyorum dünya kadar borcunu ödedim. ama istemiyorum kurus biseyini. yeterki bitsin
- Cevap sahibi+1 yıl
calisansan nafaka istemiyosan cocuk yoksa bir mal istemiyosam avukata gerek yok bosa avukata oara verme bir celsede vilemedin ikincisinde bosanirsin ama bence kadinin hakki mehir mahkemede odedigin borcun kadar olmadada bir para iste derim sonra pisman olursun cunki bosandiktan sonra paraya ihtiyacin olcak
- Soran+1 yıl
haklısın dusunebilirim
- Cevap sahibi+1 yıl
ben kiz kardesimde senin gibi bosanda hic para ustemedi sonra cok. pusman oldu kizginlikla hareket etme arzuhalciler var inlara danis dava dilekcesi tazdir bide avukat parasi verme yazik hangi ildesin kac yillik ewliydin
- Soran+1 yıl
istanbuldayım 3seen olacak
- Cevap sahibi+1 yıl
gecmis olsun bosanmak cok zor allah yardimcin olsun :(
- Soran+1 yıl
amin saol..
- +1 yıl
Avukat â git ver parayı bir bakmışsın tek celseyle iş bitmiş :)
00 Yorumla - +1 yıl
Sebep yok sorun yazmamışlın? soru saçma olmuş Git boşan o zaman?
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Boşanmak bu kadar basit mi sizin. Boşanacaksan niye evleniyorsun.
05 Yorumla- Soran+1 yıl
sanane kardeşim. ya bosanıcam ya intihar edic em ya da kocası tarafından öldürülen kadınlardan biri olucam. sence bosanmalımıyım?
- Cevap sahibi+1 yıl
detay vermemisin ondan söyledim.
- Soran+1 yıl
vereyim. aldatıldım kcuuk goruyor beni srürekli şiddete maruz kalıyorum bıktım canımdan bıktım
- Cevap sahibi+1 yıl
sende gerekeni yap. Allah yardımcın olsun.
- Soran+1 yıl
saol
Karşı tarafın sana 3 defa "Boş ol" demesini iste :-)
00 Yorumla- +1 yıl
dava açıcan onu mu soruyosun ya da gidicen avukat tutucan o halletcek sen parasını ödücen
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
kadınlarklubune yaz orası bu konularda daha taecrubelilerle dolu
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
bence hemn burdan bir avukat bul hemn boşan bide arkadaslar cok sıkıştım wc ye gitsem mi ki bune ya utanmasanız yek yiyim diyede sorcaksınız :D
00 Yorumla Bir avukat ile konuş.
00 YorumlaDava acmayi denedinmi.
07 Yorumla- Soran+1 yıl
denicem ondan soruyorum
- Soran+1 yıl
son anda sorun cıkarmasından korkuyorum
- Soran+1 yıl
hayır 1 senedir sabrediyoum 4 5 aydır tahammulum kalmadı
- Soran+1 yıl
evet.. hem hayırlısı hemde dogrusu bu.
- +1 yıl
savcılığa boşanmak için dilekçe veriyorsun
00 Yorumla boşanmak istersen öldürebilir dikkatli ol
01 Yorumla- Soran+1 yıl
farkındayım. 3 . sayfa haberi bir kadının son yazıları bile olabilir bu.
Boşalmak istiyorum olarak okudum ya ilk başta :(
00 Yorumla- +1 yıl
Mahkemeye git devlet yardım ediyor adliyeye yani
01 Yorumla- Soran+1 yıl
teşekkür ederim
Bir avukatla görüş önce.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
hiç zamanım yok izin alıp gidemiyoerum. izin günlerimde sürekli dibimde bitiyor.
- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun. .. :(
00 Yorumla Avukatın yolunu izle.
00 Yorumlanie boşanmak istiyorsun
00 Yorumla- +1 yıl
bosanma talebini mahkemeye sundunmu
00 Yorumla ne kadardır evlisin..
04 Yorumla- Soran+1 yıl
3 sene
- Soran+1 yıl
hayır yok
Dava aç sorun çıkarırsa avukat tut
01 Yorumla- Soran+1 yıl
sanırım yöle olacak
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Neden boşanmak istiyosun?
02 Yorumla- Soran+1 yıl
şiddet aldatma küçük görme baskı vs.
- Cevap sahibi+1 yıl
şimdiden yol görünmüş yol yakınken boşan bencede. Mahkemeye başvur Allah yardımcın olsun.
- +1 yıl
senin kararın. Kadınlara hayvan gibi davranılıyor
00 Yorumla Evi terket avukata git konuş
00 YorumlaŞiddet görüyorum deyip şikayet et gerisi kolay :)
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Beni kullan :) benimle aldat esini bosansin seninle :)
22 Yorumla- Soran+1 yıl
pis bir insansın
- Cevap sahibi+1 yıl
Ciddiyim ben.
- +1 yıl
Beraber adliyeye gidip görüş alın.
00 Yorumla geçmiş olsun mahkemeye ver
00 YorumlaE burada mı soruyorsun bunu :D
01 Yorumla- Soran+1 yıl
evet burada soruyorum. cıkıp avukatla goruscek zamanım yok. fikir almak istedim kaybetcek zamanım yok cunku
öncelikle bunu ona söylemeilisin
07 Yorumla- Soran+1 yıl
bilyor konustuk
- Soran+1 yıl
3 sene. aldatma şiddet
- Soran+1 yıl
evet olması gereken bu..
- Soran+1 yıl
sagol..
- +1 yıl
Boşanma Davası aç adliyede Görüşürün
00 Yorumla - +1 yıl