Boşanmak istiyorum, ne yapmam gerek?

Esimle soyle bir sey oldu direkt anlatmak istiyorum.

kocamin telefonunda cok eskiden beri tanidigi dedigi bir kizla mesajini gordum, birlikte buyuduklerini biliyorum. Eskiden ailelerin cok yakin oldugu ama artik okadar cok gorusmedikleri biri.

Kizin annesi surekli kaynamla gorusuyorlar halen, kaynanam esime is nedeniyle birsey sormak icin kiza sor o biliyormus demis ve esimde yazmis.

mesajda, kiza nasilsin diye basliyor kizda bir sekilde yeni ayrildini ve bekarliktan cok memnun oldundan bahsediyor. Esimde hayatina hayranim valla hep geziyorsun beni de gotur diyor. Sonra kizda guluyor ve yine hayat boyle daha iyi diyor. Esimde “ evlilige karsi degilim ama zor olabiliyor” gibisinden cevap vermis.

Tam ben okurken bunlari telefonda, esim geliyor ve bana neden telefona bakiyorsun diye bagirmaya basliyor. Ben de nasil bu kiza bunlari yazdin dedigimde daha cok uste cikarak kizla birlikte buyuduk saka muhabeti diyor.

ben uzaklasmak icin odama gidiyorum, arkamdan gelip daha cok kavga etmeye devam ediyor. Sen evli bir adamsin nasil bunlari dersin dedigimdeyse seni aldatmisim gibi davranma kiza donunun rengini sormadin diyor. Ben bunu duyunca artik cinnet gecirdim ve onu odadan atman icin itip vurup durdum. oda geri donup benim telefonuma girmeye basladi, ki korkacak biseyim yok ama cok zorumda gitti. Hatalisin, ve halen benim bir hatami ariyorsun. Telefonu elinden kaptom ve oda elimden alip paranparca etti ikiye ayirdi. Ben korkarak birden aglayip yere dustum cok sasirmis ve cok korkmustum. Ben agladikca o daha cok beni itip durdu beni cinnet gecirmeye basladim.
sonra kardesini arayip herseyi soyleyip benim ona siddet uyguladigimdan bahsetii

Daha cok devam ederim ama kimse okurmu bilemem.

Dayanamiyorum artik.

Boşanmak istiyorum, ne yapmam gerek?