Boşanmak istiyorum ne yapmalıyım?

Benim 6 senenlik bir evliliğim var eşimi çok seviyorum eşim beni evliliğimizin ilk günden itibaren aldatıyor bunu onu sevdiğim için katlanıyordum küçük yaşta evlendim bide 4 yaşında bitane oğlum var çocuğumuz olunca değişir dedim aynı hep tartışıyoruz yani hata analsmiyoruz bile neyse evliliğimizi böyle devam etti ben dört beş aydır ondan hareketlerinden beni aldatmasindan bıktım yoruldum artık arkasını toplamaktan tabi bunları benden başka kimse bilmiyor çok ilgisiz hatta hareketlleri bana karşı hiç güzel değil beni boşansam arkamda durcak hiç kimsem yok annem babam var ama ailemizde bitane ablam boşandığı için bende bosanirsam kimse arkama vermez korkusu kendime nasıl bakacam hiç çalışmadım korkusu bide oğlumu benden alır en büyük korkum ona nasıl bosanacagimi soylicegimi bile bilmiyorum nerden baslicam gerçekten tükendim benim yardıma ihtiyacım var ne yapabilirim nerden basliybilirim ona soğuk davranıyorum ama ciddiye almıyor ona göre hayat şakadan itibaren ama benim nekdara yoruldugumu görmüyor bir yandanda ona aciyorum onu bırakıp gitmsem ne yapar diye oğlumu babasiiz büyütmeye hakkım yok ne yapabilirim lütfen ciddi olsun yorumlar sidmiden teşekkür ederim
Boşanmak istiyorum ne yapmalıyım?