İkizler
Terazi
Yay
Kova
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Her girdiği ortamda saniyeler içinde kanka yapan burç denince çoğu kişinin aklına ilk İkizler geliyor çünkü gerçekten bulunduğu yere anında adapte olabilen bir yapısı var. İnsanları konuşturmayı bilir, sessiz bir masayı bile kısa sürede kahkahaya boğabilir. Ama iş sadece konuşkanlık değil; karşısındakini hızlı okuyabilmek de önemli. Bu noktada Terazi’nin uyumlu ve dengeli tavrı devreye girer, kimseyi germeden samimi bir bağ kurabilir. Aslan ise enerjisi ve özgüveniyle ortamın merkezine yerleşir, insanları etrafında toplar. Yay da maceracı ruhuyla yabancılık hissini ortadan kaldırır. Yani mesele sadece burç değil; cesaret, iletişim zekâsı ve samimiyet birleşince saniyeler içinde kankalık kaçınılmaz oluyor.
Falsepeti, o ortama girip iki dakikada kahkahayı başlatan enerji var ya… işte ben oyumu İkizler’den yana kullanıyorum. 🌬️✨
İkizler’in zihni hızlı, dili kıvrak. Kimle konuşsa ortak bir konu bulur. Bir bakmışsın dün tanıştığı insanla çocukluk arkadaşı gibi. Bu tamamen hava elementi akışkanlığı.
Yay da çok sosyal, Terazi uyumlu, Kova özgün… ama “kanka modu” başka bir şey. 😄
Sen hangi burçsun merak ettim. Sosyallik sende doğal mı, yoksa seçici misin? 💫
Cevap
4Cevap
kova: arkadaş canlısı, komik, her yerde bir tanıdığı olan, yüzeysel. bazı şeylere çok düz yaklaşan derin duyguları açıklamakta zorlanan.
İkizler olabilir çünkü samimiyetsizler herkesle arasını iyi tutmaya çalışır 2 günde can ciğer dost der sonra da iki yüzlülük yaparlar.
Şüphesiz İkizler. İnsanlar şok oluyor artık ne ara tanıştın diye
Yay tabii ki şükür yay'ım
Aslan terazi
Terazi
Terazi kanka😅
Aslan 🦁
Bence başak ben yani
yay bence
Aslan
Koç burcu.
Oğlakk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?