çevremdeki insanlara baktığımda en sık yorulduğumu hissettiğim insanların balık burcu olduğunu gördüm. Sizde durumlar Nasıl?
Sizce çevresindekileri en çok yoran burç hangisi?
18 Cevap
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kapat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
9
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
su ve hava grupları problem. su grubu burçlar aşırı duygusal alıngna vs. hava grubu insanlar da asla bir dediği diğerni tutmaz zırnık güven vermeyen insanlar
@Vanessa1 çok dengesizler ben ömrü billah böyle bir burç görmedim 5 dk önce söylediği 5 dk sonrasını tutmaz. Bir yere gidecek oluruz kırk kez fikir değiştirir. Bunlara güvenip yola çıkarsan yolda kalırsın. Acayip inişli çıkışlı insanlar. İkizler yüzünden saçımın bir teli beyazladı :D Yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkürler
Benim de bir tane arkadaşım var bugün ikizler burcu pldugumu duyunca arkadaşlığımızı bitirdi ya neden herkes önyargılı davranıyor burcumu değiştirme hakkım var mı ağlamak istiyorum gerçekten bak simdi aklıma geldi üf
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
su ve hava grupları problem. su grubu burçlar aşırı duygusal alıngna vs. hava grubu insanlar da asla bir dediği diğerni tutmaz zırnık güven vermeyen insanlar
Gına geldi şu saçma burç sorulrından ya burclara inanacak kadar aptal olmayın ya kskskdkd
Terazi kadınları ile çok iyi anlaşıyorum. Aslan burcuyum.
Neden balık burcu yoruyor peki? merak ettim :D Bence terazi kesinlikle
En duygusal zırlak mıy mıy alıngan kimse onlar yoruyor
lanet ikizler. İkizlerden sevgili arkadaş hiçbir şey yapmayın
Yaaaaa niyee😂
@Vanessa1 çok dengesizler ben ömrü billah böyle bir burç görmedim 5 dk önce söylediği 5 dk sonrasını tutmaz. Bir yere gidecek oluruz kırk kez fikir değiştirir. Bunlara güvenip yola çıkarsan yolda kalırsın. Acayip inişli çıkışlı insanlar. İkizler yüzünden saçımın bir teli beyazladı :D Yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkürler
Üzüldüm🥺
Bende ikizler burcuyum ve böyle denince üzüldüm yaa
@bernayagmurr var mı sende de böyle ikilemler?
Yani dengesiz olduğum doğrudur ama dönek bi insan değilim
@bernayagmurr dürüst bir insansın en azından.
Evett senin burcun ne peki
@bernayagmurr Koç
Koclarla iyi anlaşırım genelde ama boğalar beni mahvediyor
@bernayagmurr boğaların sıkıntısı ne?
Yanii bilmiyorum aslında çok ama şuana kadar kavga ettiğim ve nefret ettiğim insanların burcu hep boğaydı pek güvenilir değiller açıkçası
@bernayagmurr enteresan. Niye kavga ettiniz yamuk mu yaptılar
Evet biraz öyle yaptılar sen de sanırım ikizler burcundan nefret ediyorsun o zaman benden de mi nefret etmiş oluyosun
@bernayagmurr yok seni tanımıyorum ki nasıl nefret edebilirim?
O zaman iyi çünkü benden herkes kaçıyor ama ben iyi biriyim ikizler burcu olmama rağmen lütfen kaçmayınnn benden üzülüyorumm
@bernayagmurr tamam kaçmayız :D
@bernayagmurr bizden kaçtıkları doğrudur ama biz sevdiklerimiz için çok fedakârız😔
@Vanessa1 mesela ne yaptın sevdiğin insan için
Ben çok yaptım da. hep arkamdan vurdular pçler🤬
Ayy o kadar haklısın kii bazı insanlar için çok şey yaptım ama hepsi arkamdan vurdular benimde
demekki yapmamanız gerekiyormuş tecrübe oldu
Benim de bir tane arkadaşım var bugün ikizler burcu pldugumu duyunca arkadaşlığımızı bitirdi ya neden herkes önyargılı davranıyor burcumu değiştirme hakkım var mı ağlamak istiyorum gerçekten bak simdi aklıma geldi üf
Daha kim yaparki onlara.
Ya bide şu varki benim mizacim sert sanrm iyilik yaptığımda kötülük zannediyorlar nankörlr
@bernayagmurr bırak o seni kaybetmiş böyle bişey mi olur ikizler burcu olunca konuşmaması ergen çocuksu 😕unut gitsin😄
@Vanessa1 ikizler burcundan değildir o başka bir şeydendir
@SanSebastian23 ikizler burcu sevdiği kişiye birz saf oluyo ya mizaç konusu benden kaynaklanan bir şey onun farkındayım.
Kova burcu tabi ki. Kova burcunun kadınından da erkeğinden de hayır gelmez.
Yengeç. Kanım çekiliyor artık yengeç görünce
İkizler , Kova , Akrep , Aslan
Terazi hic dertleri bitmiyor
Aslan Yengeç Oğlak.
Boğa bnce
Başak
Kova
Su grubu
Memnun oldum
Her burc
İkizler