Genellikle ne bulursam okurum diyenlerden biri olsam da benim için edebiyat her zaman bir adım öndedir.
EDEBİYAT-ŞİİR
FELSEFE-DÜŞÜNCE
KİŞİSEL GELİŞİM-EĞİTİM
POLİSİYE-GİZEM
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Spesifik olarak bir tercihim yok aslında. Konusunu beğendiğim ya da bana yakınlarım tarafından önerilen kitapları okuyorum. Bunların içinden en çok okuduğum tür olarak illa bir şey söyleyeceksem de biyografi-ancak klasik şurada doğdum ettim şu tarihte şunu yaptım şeklinde değil- ve bir de polisiye.
felsefi romanları daha çok seviyorum. kitabı okurken kendi kendine tartışabiliyorsun ya da notlar alabiliyorsun, kendini sorgulayabiliyorsun. polisiye heyecan aramak amacıyla okunur bence. benim hayatımda da yeterince var gibi düşünüyorum :)
edebi romanlar ve şiir kitaplarına baktığımızda olmazsa olmaz olduklarını düşünen yalnızca ben değilimdir ancak dediğim gibi üzerine düşünebileceğim, kendimi sorgulayıp eksik ve fazla yönlerimi fark edebileceğim şeyler hep daha çekici geliyor bana :))
Kesinlikle katılıyorum. Edebiyat ve şiirin tartışmaya bile gerek olmadığını düşünüyorum. Bence bunlar insanın zevkine göre okuması gereken değil de, eksikliğini tamamlaması, insanın içinde ki huzuru bulmak için gerekli olan bir ihtiyaçtır edebiyat ve şiir. Sevip sevmemek farklı bir konu tabii.
E şıkkı HEPSİ diyorum. Her türden okurum. Her türün keyfini zevkini ayrı ayrı çıkararak okurum. Örnek vermek gerekirse;
Bir yemek masası düşünün, sadece çorba olur mu? Onun yanında yemeği olmalı, salatası olmalı, içeceği olmalı, tatlısı olmalı. Türlerde böyle benim için.. :) :)
Cevap
0Cevap
felsefi kitapları okumayı seviyorum beni düşünmeye sevk ediyor kültürleniyorum hayata farklı bi bakış açısıyla bakabiliyorum
Roman ve dini kitaplar okurum
Edebiyat, kişisel gelişim
Polisiye-gizem.
Tarih
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?