Herkesin mutlaka çekilmez yanları vardır. Israrcılık, dedikoduculuk, inatçılık, çok bilmişlik, gevezelik, kötümserlik, iyimserlik, umursamazlık, acelecilik vs vs. En çekilmez yanın nedir sence?
Aşırı derecede inatçıyım kafama koyduğum şeyi yaparım yani istediğim şey mutlaka yapmam gerekiyor yoksa sinirleniyorum.
Bir de çok fazla sinirliyim bir ortama girdiğim zaman herhangi bir şey yapılsa mesela benim hoşlanmadığım bir şaka yapılsa bana bunu şakayı ciddiye vururum ortamda kavga çıkartırım çünkü sinirlenirim.
Bi de aşırı laf sokan bi yapım var tersleme gibi huylarım var hoşlanmadığım sevmediğim konuşmak istemedigim kişilere karşı.
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Benim en çekilmez yanım sanırım fazla dobra oluşum.. İnsanların yüzüne duymak istemediklerini bile söyleyebiliyorum maalesef.. Bu kimi zaman takdir edilesi bir özellik olsa dahi kimi zaman da bazı insanları rahatsız edebiliyor.. İşler güçler konusunda da biraz fazla hızlı olmayı isterim, hızlı ve dikkatli olmak da her zaman mümkün olmuyor herkes için elbette.. O zaman da beni eleştirebiliyorlar ne bu sürat az biraz yavaşla gibi.. Bunun dışında kendimde tahammül edilemeyecek bir özellik göremiyorum.. Zaten çekilmez bulan insanların da hayatımda olmasının bir anlamı yoktur.. Keyifli günler..
Sıkılmam sanırım.. Israr edilen birseyden çok hızlı soğurum mesela.. Israr eden kişiden de..
Aşırı kıskancım.. Kafayı yiyecek kadar kıskancım.. Boguyorum bu yüzden hayatimda ki kişileri..
Asosyalim.. İnsanlarla cafede biseyler içmek bile zor geliyor bazen.. Ciddi iyi tanımam lazim kişileri.. Çok yakın olmamız lazım.. Baska türlü iki kelimeyi bir araya getiremem..
Gülşen'in şarkıda dediği gibi, say çocukluğuma say cahilliğime ister aymazlığıma ister haylazlığıma... İşte benim çekilmez yönüm de aylaz ve haylaz olmak..
Bu sitede benim kadar nazar boncuğu koyan yok renkli yazılar yok nazara geldim bana koşma diyorlar 😂 bende ergen gibi kostüm rengarenk yazılarım varmış😂🧿💃🤸🤸💃🧿