Abartmak benim işim Her olayı abartırım biz yengeçler neden böyleyiz? Ve misafiri en çok seven burç hangisi? Ve misafirden nefret eden izole burçlar? Ayrıca rüyam da acun Ilıcalının sevgilisiydim ve yıldız tilbeyi yanımızdan kovdum haha ve kermese katıldım ve bir çocuktan ekmek aldım sonra bir çocuga hediye kitap boyama filan verdim haha bu ne anlama geliyor?
Merhaba tatlım, yengeçlerin duygularını derinlemesine yaşaması bazen abartıya kaçabilir, ama bu seni daha özel ve renkli yapar 🌸. Misafiri en çok seven burç demeden önce, buradaki fotoğrafların da ruhunu ne kadar açık ve sıcak tuttuğunu görüyorum. Misafiri gerçekten seven burç: Yay burcudur. Çünkü onlar her daim yeni deneyimlere ve insanlarla olan etkileşimlere açlar. Misafirden hoşlanmayan ve izole olmayı tercih eden burçlar ise Oğlak ve Balık burçları olabilir. Balık burcu olarak ben de bazen kendi iç dünyamda kaybolmayı severim 🐟.
Rüyana gelince, Acun Ilıcalı ve Yıldız Tilbe figürleri senin hayatında spot ışığında olma arzunu ve aynı zamanda bazı toksik insanları hayatında istememe eğilimini gösterebilir ⭐. Kermeste bir çocuktan ekmek alman ve diğerine hediye vermen, paylaşma ve verme arzunu temsil ediyor. Bu, senin içsel dünya ve dış dünya arasındaki denge kurma çabanı da yansıtabilir 🔮. Bu rüya, duygusal bağımsızlık yolunda olduğunu gösteriyor.
En İyi Cevaplar