Eşimle severek evlendik. İkimiz de öğretmeniz stajyerken tanıştık. İlk adım benden geldi. ondan çok hoşlandım. kendisine açıldım. ilk başlarda istemedi. sonra arkadaş olduk. zamanla bana alıştı ve sevdi. ama ben kör kütük aşıktım. ondan hiçbir beklentim yoktu. yeter ki beni sevsin dedim.5 ay kadar görüştük. sonra nişanlandık. nişanlıyken ayrı şehirlerdeydik. o hakkarideydi pek görüşemedik. sadece tlfnda görüştük. evlenirken de hiçbir şey istemedim ondan ev bile kurmadık doğuda olduğumuz için. eşyalı bir apartta kalıyoruz. şu an 8 aylık hamileyim. eşim üç aydır bana karşı çok soğuk. dönem dönem soğuk davranır içine kapanır ama kısa sürerdi. üç aydır sadece görevlerini yerine getiriyo. duygusal bir yakınlık hissetmiyorum. doğru düzgün konuşmuyo. dalıp gidiyo. sürekli soruyorum neyin var diye geçiştiriyo. bana sarılmıyo öpmüyo bile. çok korkuyorum soğudu iyice benden. gece hiç uyuyamıyo sayıklıyo sürekli. bazen kalkıp geziyo evin içinde
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bir kadın olduğunu düşünmen normal, çünkü tamamen hormonal değişikliklerden ötürü duygusal ve kişisel yaklaşıyorsun ama bu sana zarar verir.
Adamın çocuğu dünyaya gelecek 1 ay sonra, gece sayıklayıp odalarda gezdirmez kadın mevzusu saçmalama lütfen.
Sana anlatmadığı epey sıkıntılı bir derdi var ve hamilesin üzülmeni istemediği için, yansıtmak istemediği için uzak duruyordur. O haldeyken seni öpüp koklamak içinden gelmiyor değil, aklına bile gelmiyordur.
Senin yapacağın tek şey akışına bırakmak, kurcalama, didikleme. Sadece doğumuna odaklan, bebeğine. Geçecektir. Bebek gelince daha da ısınacaktır yuvanız.22 Yorumla
Soran+1 yılYa imkansız bir aşk varsa
- +1 yıl
İlk paragrafımı günde 3 kez içinden tekrar et. 🤦♀️ Ciddiyim.
En İyi Cevaplar
+1 yılSizi aldatıyor demiyorum, ama acaba aklında başka biri olabilir mi? İş sorunu desem Öğretmen adam ne sorunu olsun? Yani etrafında güzel, alımlı bir kız görüp etkilenip aklına girmiş olabilir
015 Yorumla
Soran+1 yılÜç ay önce memlekete gitti bir haftalığına. çok az aradı beni. ordan geldiğinde böyleydi
- +1 yıl
Oo bu daha kötü, hayatında biri olabilir sorgulayın iyice
Soran+1 yılİnstagramda yeni birini eklemiş çok hoş bir kadın sordum liseden sınıf arkadaşım dedi. daha önce hiç görmemiştim dedim. memlekete yeni dönmüş karşılaştık dedi
- +1 yıl
Özelikle erkekler eşleri hamilelik döneminde aldatmaya daha meyillidir pek güvenmeyin, sorgulayan telefonda açık yoktur okulda vardır
Soran+1 yılİş arkadaşı bir bayan samimi arkadaşım. eşimin okulda ne yaptığını sordum o da önce geçiştirdi. sonra tekrar sordum sürekli tlfnla konuşuyo dedi
- +1 yıl
Yani bu adam öğretmen, Nasıl desem İş adamı, ya da Başbakan değil yani telefonla kimle konuşur ki velilerl e mı? Saçmalık hiç normal değil bir durum olabilir eğer sizi aldatıyorsa ne yaparsınız?
Soran+1 yılbir de tlfnda konuşurken gayet mutluymuş. bir ay sonra doğum yapıcam hiçbir şey düşünemiyorum
- +1 yıl
Üzülmeyin, her açık elbet ortaya çıkar.
Soran+1 yılBeni sevmiyo
- +1 yıl
Çocuk da doğucak zor bir durum, boşanın diyemem o kadar kolay değil
Soran+1 yılBiraz sabredicem inşallah düzelir. Bana karşı çok ilgisiz. Sadece görevlerini yerine getirmeye çalışıyo. Çok da yumuşak davranıyo. Çocuk doğunca düzelir inşallah
- +1 yıl
İnşallah, üzülmeyin elbet düzelir siz kendiniz de doğumdan sonra farklılıklar yapın bence mesela doğum sonrası kilo alırsınız sıkı diyet, sıkı spor yapın saç rengi izi değiştirin evde bakımlı olun o zaman degerinizi anlar sizin yaşınız kaç?
Soran+1 yıl26 yaşındayım. ben tesettürlü bir kadınım elimden geldiğince de bakıyorum kendime. eşim asla tesettürlü biriyle olmaz diyodum demişti bana. o pek sevmiyo. onun tarzı değil. görüştüğü kadın da çok bakımlı ve güzelmiş profil fotosunu gördüm açık bir kadın
- +1 yıl
Onla evlendiğiniz de tesettürlü müydünüz? Ama saç boyama olmasa da evde kıvırcık, dalgalı saçlar oldukça çekici olur ve siz de daha çok gençsiniz değişimlerle çok güzel olabilirsiniz ama bu Öğretmenler hep çapkın oluyor gittiğim kustan bir okul müdüründen biliyorum 😑
Soran+1 yılTabi ki yapıyorum bunları ama sanırım mesele bakım falan değil. kocam lisedeki aşkıyla karşılaşınca olanlar oldu
Sizinle bir ilgisi yokda , onun bir derdi var. Kocanızın ne derdi var uygun zamanlardauygun bir şekilde anlsmaya çslışın.
Bu arada kendinizi stres, deprese sokmayın aksi halde dogan bebegin karekteri ve huyu iyi olmaz.022 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasına aşıkmış
Soran+1 yılBelki oğlumuz doğunca düzelir. beni de hiç kırmıyo elinden gelenin fazlasını yapıyo ama yürütemiyo belli
Soran+1 yılGönlü başkasında ama ya bırakırsa bizi
Soran+1 yılZaten bırakıp gidemiyo inanılmaz vicdanlıdır. kendi kahroluyo.
Soran+1 yılİnşallah öyle olur onu çok seviyorum
Soran+1 yılOğlum için sacaşıcam sağolun
Soran+1 yılSavaşıcam
Soran+1 yılBelki pişman olur bekliycem biraz sabredicem
Soran+1 yılİşin kötü tarafı yeni evli olmamız. birlikte yılları devirmedik henüz. bu kadar kısa zamanda sıkıldı benden. o kadını görünce beni sevmediğini anladı galiba
Soran+1 yılEşim bugün kısa bir tatil yapalım mı dedi. olur dedim çıktık yola şu an yoldayız. neşeli değil ama kötü de değil. doğacak çocuğumuzu düşün başka hiçbir şey düşünme dedi. çok ağlamıştım günlerdir. hayırlısı iyi gibiyiz
Soran+1 yılGörmez. düzelir mi bu evlilik
Soran+1 yılİnş
+1 yılZorla beni sevsin dersen ve ısrarcı olursan böyle kara kara düşünürsün. Bence anlattıklarına göre kendini zorla sevdirmişsin ve oda pişman olmuş
117 Yorumla
Soran+1 yılOnu çok seviyorum. kaybetmek istemiyorum. eşimin çok samimi bir arkadaşı var. geçen gün bize geldi. eşim ona bir şeyler anlatıyodu duyamadım. ben içeri girerken adam biraz sabırlı ol kardeşim diyodu. ben girince kesti
- +1 yıl
Belkide bir sıkıntısı vardır seninle alakalı olmayan
Soran+1 yılHiçbir sıkıntısı yok. ikimizin de maaşı var. maddi durumu da iyidir. ailesinin de bir sorunu yok
- +1 yıl
Ailevi sorunu olabilir, sağlık sorunu olabilir, senden habersiz borcu olabilir
Soran+1 yılAşıkmış
- +1 yıl
Nerden duydun eminmisin?
Soran+1 yılEşimin en samimi arkadaşıyla konuştum. beni çok sever. iyiliğin için söylüyorum gardını al dedi. hiçbir şey bilmiyo gibi davran dedi. memlekete gittiğinde lisedeki aşkıyla görüşmüş. o kadın da eşinden boşanmış. o da öğretmenmiş bir çocuğu varmış. aklı onda yani
- +1 yıl
Hiçmi tanıyamadın hu insanı
Soran+1 yılEşim çok iyi bir insandır. en ufakbir kötü alışkanlığı bile yok. bence aşık oldu bu yüzden bunalımda
- +1 yıl
Sence normalmi bu durum
Soran+1 yılÇıkmazda şu an çocuğu doğacak ama kalbi başkasında bütün mesele bu sanırım
- +1 yıl
Akıllı gururlu insan evladı böyle birşey yapmaz, hemde doğacak çocuğu var
Soran+1 yılKadın eşimle görüşmek istemiyomuş. eşim arkadaşına onu gördüm ve dünya durdu benim için demiş
- +1 yıl
Nekadar rahat anlatıyorsun
Soran+1 yılEşim şu an işte oturdum düşünüyorum ne yapacağımı. hiç rahat değilim sadece sizlerden fikir almaya çalışıyorum. gelince konuşucam kendisiyle sakin bir şekilde. bir de kendisinden dinliycem
- +1 yıl
Bence dinleyecek birşey yok, yaptığının yanlış olduğunu çocuğuna sahip çıkıp yuvasını ayakta tutması gerektiğini söyle, düzelmeyeceksen ben durmam diyeceksin. Başka izahı olmaz
Soran+1 yılGit derse
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
Sizi sizin onu sevdiğiniz gibi aşkla sevmiyırmuş demekki büyük ihtimal gölünü birine kaptırdı
03 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi nolucak
Soran+1 yılEşim eve geldi ve uyudu. tlfnunu aldım karıştırdım. arkadaşına mesaj yazmış. sanırım kadın eşimle görüşmüyomuş evli olduğu için. eve gelmek istemiyorum yazmış eşim aklımda gözümde o var kimseye anlatamıyorum ciğerleri patlayacak gibi oluyo yazmış
+1 yılSana anlatamadığı bir derdi var galiba hayrolsun inşallah
04 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarının yanında gayet mutlu. benimle yalnızken ruh gibi
- +1 yıl
Yok bazen insan herşeyi içinde yaşar çevresi işkillenmesin diye rol yapar ama eşine rol yapmasına gerek yoktur illaki bir derdi var bu adamın ama nedir?
Soran+1 yılUykusunda böyle olmamalıydı şimdi değil diye sayıkladı
- +1 yıl
Valla bilmiyorum inan çok genel iki kısa cümle sabret bakalım zaman herşeyin ilacıdır
+1 yılSebep belli zaten
Seni hiç sevmemiş
Sizi sevmeyen insanla yaşamak zor olsa gerek07 Yorumla
Soran+1 yılBeni sever sayar ama aşık değildi. ben ona aşığım bir dediğini iki etmem. ya başkası varsa diye şüpheleniyorum
- +1 yıl
Herkes sevebiliyor birbirini
Ama duyulan istek arzu aşk farklıdır.
Yatakta odun gıbı yatan kadından farkı olmaz boyle adamların
Onada kızamayız
Soran+1 yılBeni hiçbir zaman çok arzulamadı. hep ben ona yaklaştım
- +1 yıl
Bilmiyorum bir kadın olarak gurur kırıcı olmalı
Ama malesef kendin yapmışsın herşeyi
Soran+1 yılGeçen gün ben içeri girince ürktü bir an. tlfnda bir şeye bakıyodu hemen kapattı
- +1 yıl
Aldatıyor olabilir
Soran+1 yılBence de
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelkı beraber olmuosunuz dalan etkılıodur belkı sorunları vardır sor açıkca üstelemeden tabı dertleş kocan sonucta
01 Yorumla
Soran+1 yılBurda olduğum için mutlu değilim dedi bana nasıl yani dedim bu şehirde olmaktan dedi. oysa eskiden mutluydu
Gemi zamanı geldi mi limana döner sabret çocuk sana bağlar onu
00 Yorumla
+1 yılZaman la gecicek tır hamilelik döneminde de bunlar normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli ki evlilikden soğumuş.. Yine cok seven taraf sensin gene encok üzülecek olan sen olacaksin sanırım ne diyelim ki
022 Yorumla
Soran+1 yılBen onsuz yapamam
Cevap sahibi+1 yılHerkes birilerini cok sever inan.. Ne kadar çok seversen o kadar acı çekersin.. Bazen sevginin karşılığı olmadığını anlayınca büyük bir kirginliktan başka birşey kalmio elinde. Ne bilim evlenmemeye sonuna kadar kararliyim artık sevgiler hep heves artık seven sevilmio.
Soran+1 yılYa çocuğumuz
Cevap sahibi+1 yılOnlar mağdurları oluyor işte hep olan onlara oluyor.. Ama onlarda büyüyor onlarda anlıyor hayatı. Ne bilim. Canı yana yana insan hislerinide kaybedio. Ben öyle oldum. Evlenmeyi. 1 kızım olsun diye çok isterdim şimdi hepsinden soğudum. Bilmem senin yapacagin kocana derdinin ne oldugunu acik acik sormak ve oda bahanesiz kacamaksiz cevap vermesi.. Ona göre yolu belirlersim sende
Soran+1 yılArkasını dönüyo gece yatarken sürekli düşünüyo
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama inan belki hamile olup çocuk beklemesen belkide ayrilmak isteyebilir.. Bu yüzden çocuk sen evlilik hepsinin düşüncesi adamida cikmaza düşüncelere mahkum etmis olabilir. Derdini soylemezse dermani olmaz işte eşinde kabahat
Soran+1 yılBeni bu durumdayken kırmak istemiyodur. çok vicdanlıdır
Cevap sahibi+1 yılSenin kendi fikrin ne olabilir peki.. eşinin sorunu ne dir hiç tahmin yürüttün mü. Geçmişte unutamadığı ya da . Ilk başlarda ben sevdim ben arkasına düştüm dedin. O belki evlendim demek için evlenen oldu.. Sonra pişman oldu? İnsan sevmediği ile evlilik yürütebilir mi sence
Soran+1 yılİlk aşkını anlatmıştı bana hiç unutamadığını. Şimdi evli çocuğu var demişti.
Cevap sahibi+1 yılİlk aşkları unutmak zor ve unutmadan evlenirsen daha zor ne diyelim ki. çok insan var öyle evlenen
Soran+1 yılBugün öğrendim o kadının da bir çocuğu varmış ve eşinden ayrılmış. şu an memlekette yaşıyomuş. yaza biz de memlekete tayin istiycektik. şimdi nolacak bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılEşine amacını sor.. Ona dönme gibi düşüncesi varsa yapacagin en mantıklı hareket boşamak.. Ama kocan olacak kişi öyle ya da böyle senin ahını alacaktır..
Soran+1 yılKadın eşimle görüşmüyomuş şu an. sanırım peşinde koşan bizimki
Cevap sahibi+1 yılAnladım genelde böyle olur.. Biri koşar.. Senin içinden olduğun sıkıntı durum gerçekten de üzüntü yaa
Soran+1 yılKadın da aldatılıp boşanmış. eşim gidip kadının karşısına çıkmış. kadın asla eşine böyle bir şey yapamam bir daha karşıma çıkma doğacak çocuğunla eşinle mutlu ol demiş. eşim yalvarıyomuş ona. ne kadar utanç verici
Cevap sahibi+1 yılYanii madem o kadar seviodu. Neden senin sevdiğini bildigi için sırf evlendi desinler diye evlenmiş.. İnan bende bir erkeğim... Erkek olarak %99u eşini aldatır.. Gerçek sevgi saygı yok. şimdi zaman değişti kadinlarda erkekleri geçti özgürüz diye herşeyi yaparız diye. Kisacasi okumuş cahil çoğaldı. İnsanlık gitti o tv programlarinda ki 60 70 yıl aynı yastığa baş koyan evlilikler yok artik. 5 yıl diyorlar simdiki evliliklere. Oda o 5 yılda kimbilir kac kisiyle aldatilan birşey..
Cevap sahibi+1 yılBen 27 yaşındayım. Ben okumuş adam degilim. Eski kafali cahil adamim diyorum. ve bende sevdim. herşeyi herkesi sildim zamanında onun için en son canımdan olacaktım.. Sonuç yine aynı. Aldatmaymiş.. Beni aldatip kandirip geçmişi psilik yalan dolani kapatip. Gelmiş beni dahil edecek hayatina.. Ben şunu gördüm duydum biliyorum ve yaşadım.. Geçmiş benim için önemli değil diyorlar.. Geçmişi unutup devam edecez diyorlar ya hani.. Yok öyle bir dünya geçmiş.. İnsanın geleceğinin gostergesidir. geçmişi pislik olan gelecekte sanmıyorum temiz bir insan olsun
Cevap sahibi+1 yılSenin şu an düştüğün duruma ben düşsem inan eşimi öldürürüm o yüzden eski ve cahil bir insanim beb
Soran+1 yılNiye öldüreyim doğacak bir oğlum var çocuğumu annesiz mi koyayım. son çareye kadar beklerim olmuyosa boşanırız. eşim öyle duygusal, cömert, vicdanlıdır ki hayretler içindeyim. ya gerçekten aşık içinden çıkamıyo ya da yoldan çıktı
Cevap sahibi+1 yılBoşandın ayrıldın yine hayat devam edecek.. Belki senden tekrar evlenirsin.. Sadece sana ait kalabilen sadık birine..
Soran+1 yılHayatın neler getireceğini bilemeyiz. aslında devam ettikçe mutsuz olucaz ikimiz de. bir evlilikte araya soğukluk girdi mi o evlilikten hayır gelmez artık. bazı insanlar bu şekilde yıllarca yaşıyo sonu yine ayrılık oluyo. yine de bir süre bekliycem
Cevap sahibi+1 yılAynen her şeyin sonu illaki gelecek her insan yazliz kalacak ama. işte bitmişi sürdürmek daha zor. Bence en iyisi yanlızlık yanliz geldim yanliz gidicem.. Duygulara yer yok şu hayatta
Sanırım başkasından etkilenmiş üzerine gitme
07 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim bu durumda
Soran+1 yılÇocuk bağlar diyosunuz yani. geçen gün instagramdan takipçilerine baktım. bütün takipçilerini bilirsim. bir kadın dikkatimi çekti. çok hoş bir kadın. sordum. liseden sınıf arkadaşımdı birkaç ay önce karşılaştık ekledim dedi
Soran+1 yılÇocuklara çok düşkündür
Soran+1 yılAmin
+1 yılKarnın burnunda ne yapsın
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Sana yaklaşmak içinden gelmiyor heralde öpmek felan
Soran+1 yılÜç ay önce öyle değildi ama. o kadar dalgın ki aynı soruyu üç kez sordum anca duydu
+1 yılhmm enteresan
15 Yorumla
Soran+1 yılGece uykusunda sayıklıyo
- +1 yıl
ne diyo
Soran+1 yılBöyle olmamalıydı şimdi değildi zamanı falan dedi
- +1 yıl
belki bebeğin kariyerini etkiliceni düşünüyodur
Soran+1 yılBebekle kariyerinin hiç alakası yok ikimiz de kadrolu öğretmeniz. yaza da memlekete tayin istiycez
evlenmeden önce cekingenmiydi
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır çok sosyal bir adamdır inanılmaz rahattır baskın karakterdir
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılAsla serseri değildir. inanılmaz duyarlı duygusal bir adamdır hiç üzmez kırmaz
Soran+1 yılYok değildir arada öyle durgunlaşırdı. bence adam beni görmüyo aynı evin içinde
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kac yıl oldu evleneli?
027 Yorumla
Soran+1 yıl1 yılı yeni geçti
Soran+1 yılSorunlu bir insan değil. aldattığından şüpheleniyorum. sanki bana acıyan gözlerle bakıyo
Soran+1 yılBence aşık başkasına
Soran+1 yılEşimin bir arkadaşı aradı bugün beni. yuvana sahip çık dedi. kocanın lisedeki aşkı eşinden ayrılmış eşin onun peşinde dedi. benden hiçbir şey duymadın önlemini al dedi
Soran+1 yılNe yapıcam şimdi ben bir ay sonra çocuğum doğacak
Soran+1 yılÖzelden görüşmüyorum
Soran+1 yılEşim başkasına aşık artık eminim msjlarını gördüm
Soran+1 yılGörsün
Soran+1 yılHayır sabredicem biraz belki toparlarız
Soran+1 yılEvladım nolucak
Soran+1 yılHemen silemem bir kalemde öyle kolay mı. onların ekmeğine yağ sürmüycem
Soran+1 yılBelki pişman olur. unutur o kadını
Soran+1 yılBöyle konuşmayın
Soran+1 yılZamanla unutur
Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Kendi kendine tribe girmiş olabilrisin
08 Yorumla
Soranİnanın değil. insan eşini bilmez mi. adam gitti yerine ruhsuz biri geldi
Soran+1 yılGörev adamıdır. sorumluluktan kaçmaz
Soran+1 yılNe gibi
Soran+1 yılBabalık mı zor geliyo
+1 yılAyrılın gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBir ay sonra doğum yapıcam nasıl ayrılayım
+1 yılSabret
01 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum
onun bir derdi var
015 Yorumla
Soran+1 yılDefalarca sordum bir şeyim yok sen bunları düşünme dedi
Soran+1 yılÇok iyidir. herkes sever onu burda
Soran+1 yılBeni de hiç kırmaz
Soran+1 yılKonuşmuyo geçiştiriyo
Soran+1 yılHayır maddi sıkıntımız yok. yakın zamanda babası ev aldı bize memleketten arabamız var eşimin iki tane arsası var
Soran+1 yılBaşkasına mı aşık
Soran+1 yıl31 yaşında
+1 yılBisey olmaz
00 YorumlaÖlücek yakında
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
+1 yılbaşkası olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de bundan şüpheleniyorum
+1 yıladam aç kaldı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsence neden dir
023 Yorumla
Soran+1 yılBaşkası var
Cevap sahibi+1 yılilgisi ona mı şu an
Cevap sahibi+1 yıltakip yollasana
Soran+1 yılBence aklı onda sanırım kadın memlekette lisedeki aşkıymış
Cevap sahibi+1 yılama sen en ilgiyi hall eden bir zaman dasın
Soran+1 yılPsikolojim bozuldu. zaten ilgileniyo çocuk gibi bakıyo bana. belki de doğuma kadar böyle olacak. kafasındaki planları bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılhamile kadın daima baştacıdır
Soran+1 yılYa sonra
Cevap sahibi+1 yıljer zaman
Cevap sahibi+1 yılbu sen de olabilirsin
Cevap sahibi+1 yılorda mısın..
Cevap sahibi+1 yılyazını tekrardan okudum
Cevap sahibi+1 yılsustun ama
Cevap sahibi+1 yılorda mısın
Soran+1 yılBurdayım olan oldu. eşimin tlfnunu karıştırdım. her an aklımda gözümde demiş kadın için
Cevap sahibi+1 yılbırak dewam etsin
Cevap sahibi+1 yıldik durmaya bakk
Soran+1 yılOnu çok seviyorum
Cevap sahibi+1 yılonu geç benle biraz
Cevap sahibi+1 yılilgili ol we ilgi yaşa
Cevap sahibi+1 yılsana kendimi tawsiye ediyorum
Soran+1 yılDefol
Cevap sahibi+1 yılkibarlığın için tşkr..
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası