Hamileliğimde eşim soğuk davranıyor?

Uzun zamandır çocuk istiyorduk eşimde problem vardı ilaç tedavisi vs 1 bucuk senin ardından hamile olduğumu öğrendik ve çok sevinçliydik aradan 1 ay falan geldi çok soğuk 3 aylık hamileyim sürekli kusuyorum yemek yiyemiyorum yemek yediğimdede laf yapıyor az ye abanma öküzmüsün zaten yiyemiyorum yediğimdede laflara maruz kalıyorum sonra kavga ediyorum onunla hep hayalini kurduğum bebek şeyleri alıyorum zıbın vs kavga ediyor benimle neden alıyosun alma parasındanda değil parası var bağırıyorum niye hevesimi kırıyorsun diye uzun zamandır hayalini kurduğum şeyin bile içine sıçıyo yanıma gelmiyor hep oyun oynuyor sarılmıyor etmiyor videolar görüyorum babalar hep karnını okşar falan eşim hiç öyle değil 3 aylık olmama rağmen karnımda bayağa var kot pantolonlar iç çanaşırlarım gelmiyor yani karnımı gösteriyorum bana diyor bebek mi sanıyosun sen onu o senin kendi göbeğin bebek değil o yağ onlar 56 kilo kadınım boyum 1.62 yani ne göbeği bunada sustum ses etmedim yatağın başında yatıyordum ayran aldım kendime o geçmişti nescafe içiyordu dedim kay oraya ben geçeyim çünkü sakarım dökerim hayır dedi nescafeside bitmişti dedim kaysanaa söverek gitti diğer odaya onu yatak odasınada zorla getirdim yanımda kal sarıl bana diye cidden artık katlanamıyorum sevgi istiyorum ikgi istiyorum sanki hamile o ben onu çekiyorum miğde yanmalarım kramplarım oluyor ağlıyorum bana diyor tek sen hamilesin sanki tek sen doğuruyorsun gibi sözler
Hamileliğimde eşim soğuk davranıyor?