Hamileyim eşim sert davranıyor?

Ben 3 aylık hamileyim 6 aylık da evliyiz eşim bana çok sert davranıyor. Ufacık seylere bağırıp çağırıyor kızıyor. Hamileliğim çok sorunlu geçiyor devamlı bulantı ve kusmalarla uğraşıyorum son zamanlarda yemek dahi yapamıyorum kokular midemi alt üst ediyor. Dün bütün gün hasta yattım mide bulantısından duramadım. Akşam düğün vardı eşimin gömleğini ütüleyemedim diye bağırdı çağırdı düğüne gitmiycem filan dedi ve bana tokat attı Çok üzüyor bu ara beni. Üstüne düğün dönüşü de bir sebepten ötürü kızdı bağırıp çağırdı. (Aksam eve düğünden yürüyerek dönmek zorunda kaldık. Ayaklarımda topuklu ayakkabı vardı ayağımı vuruyor canım aciyordu üstelik yollarda taşlı ve bozuk suratım asık diye yine bana kızdı. Elinde 5 litrelik su vardı yere fırlattı. ) Gece de makarnanın salçalı sosunu hazirlayamiyorum kokusundan duramiyorum diye yine kızdı gece gündüz kızdı anliycaniz bu anlayissizlik karşısında kendinden ben hassas ve hasta bir donemimdeyim eşim ise çok agresif ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum çok yoruldum gerçekten...
Hamileyim eşim sert davranıyor?