Hamileyim, eşim bana biraz sert ve agresif davraniyor? Ne yapmali?

Boşanacaktık, o istedi hatta ayrilmayi ama cocuk olunca olmadi. Daha yeni öğrendi hamile oldugumu. 3 yıldır beraberiz. Yaklasik 1 yil sevgili,1 yil nişanlı,1 yildir evli.

Inanin bu 3 yılda bana sesini yukselttigini bilmem. Gecimli biridir. Genel olarak bana karsi naziktir ama bugun bana ilk kez sesini yukseltti bağırdı. Doktora gidecektik beraber. Hava sogukmus bende cok sıkı giyinmedim. Arabaya bindim sogukmus, üşüdüm yukari cikip diger montumu mu giysem dedim.

Havanin soguk oldugunu bilmiyor musun, Mart ayindayiz, havanin durumu belli, yagmurlu, kapalı. Cocuk gibi davraniyorsun, biraz büyü artik, anne olacaksin bir de. Ne giyeceğini bile bilmiyorsun. Çık giyin, zaten cok beklettin beni, daha da bekletme dedi.

Bunlari sesini yukselterek söyledi. Ilk kez boyle bir çıkış gördüm esimden. Normalde hem sesini yukseltmez hemde bu kadar agresif olmaz. Bana da boyle cumleler kurmaz.

Eve aglayarak gittim, zaten hormonlar tavan, cok zoruma gitti. Yol boyu gidiste ve geliste hic konusmadik. Hastanede de sadece durumla ilgili konuştuk.

Beni kendi icinde hayatindan ve kafasindan çıkarmış galiba. Yol verecekti, boşanacaktı yaninda olmam nefret sebebi gibi artik sanki. Kendi icinde cok kabul edemiyor galiba bunu.

Hic gelip gonlumu falan da almadi. Hep boyle mi olacak bilmiyorum. Ya da ben mi buyuttum olayi bilmiyorum ama beklemedigim bir tepkiydi. Normalde yumusak huyludur dedigim gibi.

Hamileyim, eşim bana biraz sert ve agresif davraniyor? Ne yapmali?