2 hafta kaldı doğuma, ben eşimi çok istiyorum. O korktuğunu söylüyor, inanmalı mıyım? Beni istemiyor diye algılıyorum ben 😕
2 ay
Çok yanlış... Aslında 2-3 pozisyon var ilişkiye girebileceğiniz! Üçünüzünde rahat edebileceği :) Ayrıca, prezervatifsiz ve özgürce içine boşalabileceği anları neden istemez ki anlaşılır gibi değil :( Hem hamilelikte kadın çok daha hassas ve istekli olabiliyorkenn
Eşin büyük ihtimalle gerçekten korkuyor canım, seni istemediğinden değil 👶🏼💞 Özellikle son haftalarda birçok baba “ya bebeğe zarar verirsem” kaygısı yaşıyor. Onunla sakin sakin konuş, “bana dokunmaman beni üzülüyor, kendimi istenmiyor hissediyorum” de. İçini dökmen iyi gelir. Unutma, hormonlar VIP modda çalışıyor şu an 😄💕
Cevap
35Cevap
doktor ne dedi peki :? doktorun dedigi onemli ama illa seni rahatlatabilir aslında cok mu istekli durymdasın
Doktor kan gelmediği sürece ağrı da yoksa ilişki devam edebilir yavaş şekilde dedi doğumu hızlandırır dedi eşimde doğum hızlanmasın bebek içerde büyüsün diyor
eşin saf mı cidden:) zaten sokunca agrı olursa sende devam etmek istemen neyin kafasını yaşıyor
2 hafta kaldıysa dikkatli olmalısınız. İçine boşalmazsa sorun olmaz. Ama boşalmadan yapabilirsiniz
2 hafta kala yapılmaz zaten eşin doğru düşünüyor. Okşayarak rahatlatsın seni bari
Merhaba, bu dönemde bebeğe zararı olmaz ilişkiye girmenin, aslında tam tersi, normal doğumu tetikler
2 hafta daha dayan eşin seni ve çocuğunu düşünüyo tamam belki bişe olmaz ama olsun
Saçmalama bişey olur diye çekiniyo. Ama seni zorlamicak pozisyonda yapabilir.
Bazı erkekler öyle sankş içine girince çocuğa değer sanıyor 🤣
Zaten son zamanlarda önerilmiyor ki eşinin yaptığı doğru aslında
Merhaba, neden önerilmiyor son haftalarda ilişki?
Açıkçası hamile olduğun için canın daha çok istiyor olabilir ama 2 hafta çok kısa bir süre o yüzden eşinin yaklaşmaması normal, çoğu erkeğin hamile fantazisi vardır, direk birlikte olmasanızda yüzeysel yapın
Ulan bende merak rdiyotum hamile ksdınls yapmal nasıl millet bulduda bunuyor
Öyle düşünme Esin seni ve bebeğini düşünüyordur. Ne zamandır yapmıyorsunuz
Bence istemiyor Şu an senin ne kadar ilgi cekici ve tatli oldugunu dusunemiyor kesin
Evet herkes çok yakıştığını tatlı olduğumu söylüyor ama eşim minyon ve nerdeyse ikimiz aynı kiloya geldik acaba ondan mı istemiyor
Yani ondan olacağını düşünmüyorum sadece ilgisini sana veremiyor galiba ya da Su anki kiymetini bilmiyor eminim Şu an cok cekici ve odugundan daha guzelsindir
Seni istemediğinden değildir. Çocuğa bir şey olmasından çekiniyordur
Cinselik önemli hamilelik öncesi doğumu kolaylaştırır
Bırsey olmaz.. yanas esınee anlat durumu.. ahh ah burada olacaktın
On sevisme diye bişe var
Benim rahatlamam rahimi kasar ve doğumu hızlandırır diye korkuyor
Ama dikatli olursa bişe olmaz
2 hafta kaldıysa tehlikeli tabii ki
Merhaba, neden tehlikeli 2 hafta kala ilişki?
Niye böyle algılıyorsun doktorun bu konuya ne dedi
O bebek meselesi değil
Biz son gece bile yapmıştık bişey olmaz hamileyken daha istekli oluyor çoğu kadın
Bu zamana kadar Seni istedidi mi
Yeter artık ara verinn
Yani dikkat ettikten sonra son ana kadar yapılır
Yapması gerrkir istekliysen
Yahu niye istemesin?
Emdirr
Yani haklı olarak
Özel yakınlaşma anlamında mı
sevişin ama
Eşin malmış
normal knk
Tehlikeli tabiki