7 aylık hamileyim ama eşim gercekten anlayışsız ya mesela gece bazen fazla kipirdaniyorum karnım çok büyüdü ve gece uyumakta zorluk çekiyorum zaten sıcaklardan uyunulmuyor bile. Bi uyutmadın fazla kipirdaniyorsun diyor. Cok duygusalim ve bazen en ufak şeyde ağlıyorum bu kadar nazlanma diyor. Böyle davranınca da üzülüp ağlıyorum umrunda bile değil. Geçen günde kavga ettik. İlçeye annesi gile gidip bi kaç gece kalalım dedi ama bende rahat edemediğimi söyledim ki gerçekten öyle burada bile zar zor uyuyorum orada yatak felan hiç rahat değil koltukta yatıyoruz zaten gittiğimizde. Hamile olmasam esimin hatrina gidip kalıyorum ama şu an gidelim istediğin kadar durup geri dönelim rahat edemiyorum dedim bir sürü bagirdi çağırdı. Hamile olman bahane 2,3 gün dursan ne olurdu. İnatsin hamileyim bahsnesiyle mizmizlaniyorsun vs diye bir sürü bagirdi cagirdi. Üzüntüden sinirden ağladım doğru düzgünce gönlümü almadı bile. Ben mi hatalıyım bilmiyorum ki ne yapicami şaşırdım artık:(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSadece yazdıklarına bakarsak adam ayı hanzo eşşek oğlu eşşek. E o zaman neden evlendin? Neden çocuk yaptın? Bu tip tepkilerin evveliyatı vardır, başka şeyler başka sebepler vardır. Bazı şeyleri objektif anlatmadığın belli, hikayede eksik noktalar var.
01 Yorumla
Soran1 yılEksik noktalar felan yok. Hamileyim ve dolayısıyla hormonlarım alt üst durumda. Fazla duygusal olabiliyorum ve elimde olan bisey değil. Bunu çekemeyen çocuk yapmasan o zaman. Hamilelikten önce böyle değil di ki. Öyle olduğunu bilsem neden göz göre göre böyle bi adamla evleneyim dimi?
En İyi Cevaplar
1 yılÜzüldüğünü ve kırıldığını belirt bence. Beni strese sokuyorsun ve bu da bebeğe sirayet ediyor de. İleride bebeğimizin sorunlu ve stresli olmasını istemezsin değil mi de. Yumuşak ve tatlı bir dille bunu söylemeye çalış, bir dene bakalım.
00 Yorumla
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 738 cevap paylaştı.
u 1 yılSen niye hatalı olasin... bu havalar beni bile bunalıma sokarken senin halini düşünemiyorum 7 aylık olmuş yürümek, oturmai yatmak kalkamk hep zor olur... eşin anlayışsiz biri ikinci bebeyi düşünme bu yeter ona
00 Yorumla
1 yılAğlamak karşıdaki insanın ne yapacağını şaşırmasına yol açıyor daha güzel bir dil ile söyle ama ağlama üzülme gerek yok ha yine anlamaz ise onu odadan at salonda yerde yatsın 😂
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, hamilelik zaten yeterince zorlu bir dönem, üstüne bir de eşinin bu şekilde davranması oldukça yorucu olabilir. Hamileliğin hormonlar ve beden değişiklikleri nedeniyle zaten zor bir süreç olduğunu ona anlatmanın bir yolunu bulmalısın. Ona bu dönemin geçici olduğunu, sabretmesinin ve sana destek olmasının önemini nazikçe ifade etmeyi dene.
Belki de eşin hamilelik sürecinin ne kadar zor olduğunu tam olarak anlamıyor olabilir. Onunla açık bir şekilde konuşup duygularını anlatman ve ihtiyaçlarından bahsetmen, belki de onun perspektifini değiştirebilir. Ayrıca, seni destekleyecek bir arkadaş veya aile bireyi ile bu konuyu konuşmak da faydalı olabilir. Unutma, tek başına değilsin ve bu zorlu dönemi dayanışma içinde atlatmak mümkün.
Eşine belki biraz da esprili bir şekilde durumu anlatabilirsin, "Hamilelikte bir kadın, yürüyen bir hormon bulutu gibidir, bu yüzden dikkatli ol!" diyerek işin biraz da mizahi yönünü onunla paylaşabilirsin. Sevgi dolu kal ve unutma, bu sürecin sonunda güzel bir bebek var! 💖00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
27Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u 1 yılboşan o zaman seni sevmemiş.
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 404 cevap paylaştı.
1 yılTek hatan böyle bi canlıdan çocuk yapman. Grip olsa ölüyorum diye ağlar sana tavrına bak😡 Seni değil kendi keyfini düşünen bir bencil. Ana babasının yanında 7 aylık hamile kadının rahat oturup kalkamayacağını düşünmez ama hamileliğini bahane ediyosun nazlanıyosun diyor üretim hatası o naz niyaz görmemiş en ufak şeyine naz diyor anasının prensesi
30 Yorumla
1 yılSenin yaşadığın sıkıntıları anlaması zor olsa bile tahmin etmesi bu kadar mı zor ya? Alttan almayacaksın uyumlu olmak uğruna onun huyuna gitmeyeceksin yeri gelirse indir kapıyı sen ve bebeğin daha önemlisin. Güzel şagtan anlamıyorsa tribinden anlayacak demek ki hıyar oğlu hıyar
10 Yorumla
1 yılYaşlarınız kaç merak ediyorum
Haline çok üzüldüm Allah yardımcın olsun senin hassas dönemden geçerken böyle anlayışsız kaba daha ana kuzusu birinden çocuğun olacağı için üzüldüm açıkçası böyle ana kuzusu biri kalalım diye ölüyorsa seninle niye evlendi o zaman ilkten boşan demem ama güzelce konuş empati duygusu varsa anlar anlamaz ise daha da şiddetlenirse boşan derim ne kadar zor olsada10 Yorumla
1 yılBöyle şeref yoksunu kalpsız adamları nerede buluyorsunuz ya bir de onu mükafatlandırıp çocuk vereceksin acıyorum şu an senin durumuna yazık sana ya sen ona canından can veriyorsun adamın yaptıklarına dediklerine bak seni sevse inan böyle yapmaz
14 Yorumla
Soran1 yılGerçekten öyle. Böyle bi hamilelik geçireceğimi bilsem çocuk yapmazdım. Hamilelikten önce böyle değildi çünkü. Her zaman böyle davranıyor diyemem ama böyle davranınca cidden çok üzülüyorum
- 1 yıl
Senin üzülüp üzülmemen adamın umrunda değil ki
Soran1 yılDogru haklısın..
- 1 yıl
Yazsana bana bir iki akım vereyim başımdan geçti bu durumlar bende evliyim aşmanın bir iki yolu bar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSana vereceğim tek cevap. Kocanı sen seçtin. Ne yazık ki hep böyle adamları seçersiniz. Hem de her seferinde. Memlekette o kadar düzgün anlayışlı adam çok varken, sizler özellikle böylelerini seçiyorsunuz. Üzerine tekrar bastıra bastıra söylüyorum. Özellikle Böylelerini Seçersiniz.
Kocan kütt odunnn. Erkek olsam arkadaşlık etmeyeceğim biri ama siz böyle adamlara aşık olun. Sürekli aşık olun tamam mı.02 Yorumla- 1 yıl
Bunda bile kadın suçlu 🙄neden böylesiniz bilemezsin onceden prenses gibi baktığını sonradan degistigini... memlekette o kadar düzgün adam nerde ya? Sen nerede yaşıyorsun o memleket neresj
Cevap sahibi1 yıl@inciitanesiii Orta Doğu taraf.
Ben o kadar video izledim, o kadar sokak röportajlarına baktım ki bunlar araştırılmış konular. Ayrıca kendim tanıdığım da aynı şeyi yapıyor. Tek tek sordum, hep düzgün adam olmadığını söyler, hem de gidip barlar da adam arar.
Yani bir test edilmişlik alt yapısı mevcut olduğu için üzerine bastım.
1 yılhamileysen esin eve klima alacak senin yattigin ortami temiz havalandiracak serin bi uyku cekmeni saglayacak senin icin hamilelik kiyafetleri guzel kokular alacak gercekten hayat sana sans olarak esini verdi belkide cocuk dogduktan sonra hayatiniz duzene girer
07 Yorumla
Soran1 yılSabahın 5 inde uyandim. Uyudum mu rahat ediyor muyum rahatsız miyim umrunda bile değil..
- 1 yıl
sabahin 5 te uyandiysan cocugun gelisimi cok zor olur konusmalisin onunla benim esim hamileyken aylik sadece ona harcadigim para 16 20 bin tl arasi
Soran1 yılUykusuna çok düşkün biri bölünmesini hiç sevmiyor ama ne yapabilirim benim durumum farklı. bende o zaman bu laflarını duymaktansa ayrı yatalım diyorum ayrı yatmakta istemiyor
- 1 yıl
ayri yatmak diye bisey yok su an acil olarak eve ilk klima almasi gerek senin rahatin icin
Soran1 yılAyrı yatmak bende istemem ama buna kendisi itiyor. Rahatsız olduğunu dile getirdigi için bende öyle dedim. Ben onun o kadar çocuğunu taşıyorum ki gerçekten hamilelik hiç kolay değil ama onun yaptığına bak
- 1 yıl
dedigim gibi anlayissiz belkide cocuk dogdugunda hersey guzel olacak kendini kasma üzme sadece akisina birak
Soran1 yılAnladimm bakalım artık
Şu boşan diyenler hangi kafayı yaşıyor abi ya? Kadın hamile çocuk doğuracak zaten yaşadığı durumlar onu üzmüş birde yaptığınız yorumlara bak. Bekara karı boşamak kolaymış cidden
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılYani artık bu bebek doğacak orası kesin ondan sonra olmadı bir yol izleyeceksin yap boşanacaksın ya da iyi bir ayar vereceksin kocana
00 Yorumla
1 yılBu tarz sorulara cevap vermeye çekinen biriyimdir ama tutamadım kendimi çok ayıp etmiş gönlünü almalıydı bence
00 Yorumla
1 yılevlenmeseydin sende böyle bir adamla sonra zırlmayın böyle
10 Yorumla
1 yılhic seni anlamayacak biriyle evlenmissin maalesef, haklisin ve esin anlayissiz biri. umarim duzelir
10 Yorumla
1 yılAllah sabır versin sen de sert ol katı ol güzellikten anlamaz böyleleri
10 Yorumla
1 yılBence farkına varmasını sağla çünkü senin psikolojin üflesen ağlıycak derecesinde
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 334 cevap paylaştı. Duygusal olur kadınlar hamile zamanları anlaması lazım seni
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılŞimdiden böyleyse çocuk doğunca ne yapar Allah bilir
10 YorumlaSen haklısın tabiki ama böyle anlayışsız birinden çocuk yapmana üzüldüm çocuğa da sana da yazık
10 Yorumla
1 yılsenı boyle cekemeyn cocugunuda cekmez bosan abla ayrıca aılesınden kopamamıs hala boş ver
20 Yorumla
1 yılçocuğu aldır adamı şutla abla iyiliğin için psikolojin için mutlu hatunlar uzun yaşarlar karısını anlamayanlar başını alırlar
00 YorumlaOnceden mi boyleydi yoksa yeni mi oldu belki bir sorunu vardir diyecegim ama sana boyle davranmasi cok yanlis
00 Yorumla
1 yılHareket ederken seni düşünmesi ve anlayış göstermeli
00 YorumlaBence o gitsin sen de ailene git biraz kafanız dağılsın
10 Yorumla
1 yılAdamı bıktırmışsın esin de sen de onun eşisin her şeyi ondan bekleyemezsin
10 YorumlaÜzüldüm gerçekten umarım Huzuru bulursun feraha erersin 😔
00 YorumlaPeki neden böyle yapıyor istemedi mi?
05 Yorumla
Soran1 yılNeyi istemedi mi?
Soran1 yılAksine benden daha çok istedi
Soran1 yılBilmiyorum neden böyle.. hamilelikte gerçekten çok alıngan duygusal hassas olabiliyoruz bunları herkes bilir zaten. Eğer bunlara tahammülü yoksa çocuk hiç yapmasaydı
Böyle adamdan neden hamile kaldın
10 Yorumla
1 yılÖyle Koca yerin dibine girsin
10 Yorumla
1 yılNerden buluyosunuz şu kanka ya
11 Yorumla- 1 yıl
sevgililikte birçok şeyi normal karşılıyor bu tip kadınlar eminim nişanlıyken falan rengini belli etmiştir ama bizim maalesef ki bazı kızlarımız her seyi normal karşılıyor örnek veriyorum kıyafetine karışıyor sesini çıkarmıyorlar bu tip kadınlar hep karşı taraf kırılmasın diye birçok şeyi görmezden gelen tipler
sürekli eşim kırılmasın diye... ile başlıyor cümlesine
her zaman diyorum her zamanda bunu savunacağım bir erkeğin beyni ataerkil bir zihniyetse koşarak uzaklaş
Gizli Üye(25-29)1 yılHaline üzüldüm ancak bir de karşı tarafı dinlemek lazım.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 681 cevap paylaştı.
1 yılSen haklısın ama o anlamaz işte senin halinden
00 Yorumla
1 yılEvliliğin nasıl gidiyor
00 Yorumlaboş ver kendinde suç arama geri adım atma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMa l mi bu hamilesin rahat ettircegi yerde aptal aptal davraniyor
00 Yorumla
1 yılKaba bir kocan var çok hatali
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılen kritik evrede sınıfta kalmış
017 Yorumla
Soran1 yıl🥲🥲
Cevap sahibi1 yılhep mi böyle yoksa yorgunken falan mı tersliyor
Soran1 yılHep böyle değil ama çoğu zamanda böyle anlayışsız
Cevap sahibi1 yıltamam hassassın haklısın da ama onu da anla. insan her an anlayışlı sevgi dolu olamayabilir
Soran1 yılAnlayışlı sevgi dolu değilse çocukta yapmayacak o zaman. Hamileliğin nasıl bi süreç olduğunu herkes bilir. Bunun bilincinde olarak çocuk yapılmalı. Bi canlı taşımak kolay değil
Cevap sahibi1 yılçok haklısın. ben de ayrıl demek yerine yapıcı konuşmaya çalıştım. bir çok zorluk yaşayacaksınız ve belki o zorluklar esnasında şimdikinden çok daha olgun davranacak. bu açılardan düşünün
Cevap sahibi1 yılhayat dolu kadınsın seni üzmesin
Soran1 yılTeşekkür ederim 🥹
Cevap sahibi1 yılrica ederim duygusal ponçik
Cevap sahibi1 yılen hassas dönemindesin desteğe ihtiyacın olur
Soran1 yılEvett duygusallığım zirvede 🥲
Cevap sahibi1 yılkadının ruhu çok hassastır. böyle durumlarda elini tutup okşamak gerekir, onu teselli etmek gerekir
Soran1 yılEvet zaten normalde de hassas narin bi yapımız var ve hamileyken bu 2 katı oluyorr
Cevap sahibi1 yılsende ekstra bence bu durum. bi dokunsalar ağlayacak gibisin
Soran1 yılNeyse ya bosver🥺
Cevap sahibi1 yılneden ya, şimdi sarılsa arkandan koluna yatsan bi yandan gözyaşların aksa bi yandan sıkıca sarılsa mutlu olmaz mısın
Cevap sahibi1 yılbence sana şu an en iyi gelecek şey bu
Gizli Üye(36-45)1 yılCinsellik devam ediyor mu
054 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılOrdan sorun cikiyo mu
Soran1 yılNe gibi sorun
Cevap sahibi1 yılGizliden çıksam yazar misin
Soran1 yılÖzelden konuşmuyorum istersen burdan yazabilirsin
Cevap sahibi1 yılSonra engellersin
Lutfen
Cevap sahibi1 yılHangi pozisyonda en rahat oluyosun?
Soran1 yılKaşık pozisyonu
Cevap sahibi1 yılErkeğe zor oluyor
Soran1 yılZor olmuyor acikcasi zorsa da yapacak bisey yok doğuma az kaldı zaten
Cevap sahibi1 yılErkeğe zor oluyo
Ordan sorun ediyo olmasın
Cevap sahibi1 yılDoggy deniyo musunuz
Soran1 yılEvet doggyde deniyoruz ama onda kısa süreli oluyor. Öyle durmak belimi ağrıtiyor. Kaşıkta en azından bebeğin ağırlığını yatağa veriyorum
Cevap sahibi1 yılUlaşım zor oluyo vajinaya kaşıkta.
Doggy erkek içinde kadın içinde daha iyi
Soran1 yılÖyle ama doggy de fazla kalamıyorum
Cevap sahibi1 yılYastık köy🤔
Soran1 yılYastık koyunca da bisey değişmeyecek ki
Cevap sahibi1 yılYüksek yap
Karnına destek olsun
Yorulmazsin
Cevap sahibi1 yılNe sıklıkla yapiyosunuz
Soran1 yılÖyle de bebeğe baskı olmaz mı? Bu seferde bebek rahatsız felan olmasin
Cevap sahibi1 yılRahatsız etmeyecek şekilde ayarlarsin
Cevap sahibi1 yılİkimizde daha çok zevk alırsınız öyle olunca
Soran1 yılHmm olabilir ama dediğim gibi en rahatı kasik
Soran1 yılAma böyle de denicem bi. Karnımın altına yastık koyarak
Cevap sahibi1 yılDahabrqhat orgazm olacaksın
Ve kocan daha fazla zevk alacak
Soran1 yılDiger pozisyonda da oluyorum zatenn
Cevap sahibi1 yılBen olamiyodum çok
Erkek olarak
Soran1 yılNeden peki?
Cevap sahibi1 yılÖzel. biraz
Cevap sahibi1 yılOzel biraz
Soran1 yılHmm anladim
Cevap sahibi1 yılSon aylara dogru istek artiyo mu sende de
Soran1 yılBazen artış oluyor ama bazen de hiç istek olmuyor bebek büyüdükçe baskı yapıyor çünkü. Nefes almakta bile zorlanıyor insan
Cevap sahibi1 yılHaklisin
Cevap sahibi1 yılEsin nasıl
Bu konuda
Soran1 yılEşim bu konuda genel olarak anlayışlı
Cevap sahibi1 yılDaha mi istekli senden
Soran1 yılEvet o biraz daha istekli benden
Cevap sahibi1 yılYaslAr kaç
İlk çocuk mu
Soran1 yılEvet ilk çocuk ben 25 eşim 30
Cevap sahibi1 yılÇok kilo aldın mi
Soran1 yıl12 kilo aldım 🥲🥲
Cevap sahibi1 yılHmm
Olsun
Normalde kacdin
Soran1 yıl48 kiloydum 60 oldum
Cevap sahibi1 yılÇok değil
Soran1 yılZaten kilolu biri değildim o yüzden çokta sıkıntı olmadı yani
Cevap sahibi1 yılAnladım
Cevap sahibi1 yılYaptınız mı buara 😬
Cevap sahibi1 yıl🤔🤔
Soran1 yılEvett dün oldu 😁
Cevap sahibi1 yılİfade e bakılırsa iyiydi😬
Soran1 yılEvett xnxncmc
Cevap sahibi1 yılBikac şey var ama burdan olnaz 😬
Cevap sahibi1 yılNe. diyosun
Gizli Üye(18-24)1 yılEsin oküz abla sende suç yok
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHanzo bi kocan var bacım Allah kolaylık versin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBoşan, çocuk mocuk yetiştiremez bu adam.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 377 cevap paylaştı.
1 yılO adamın umrunda değilsin
00 Yorumla Doğurma bence
02 Yorumla
Soran1 yıl7 aylıgim nasil dogurmayayim
Odun, öküz demekki, takma kafana
10 Yorumla
1 yılKader diyeceksin yapacak bir şey yok
00 Yorumla
1 yılBoşanın
00 Yorumla
1 yılDogar doğmaz boşa onu
00 Yorumla
1 yılBilmem
00 Yorumla
1 yılBoşan abla
00 Yorumla
1 yılİyi senle başka yerde yat ya da kocan
00 YorumlaHatalı olan o
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir sorum olacak size yardımcı olabilir
030 Yorumla
Soran1 yılSorabilirsiniz
Cevap sahibi1 yılGizlisiniz aslında sorudan çok öneri
Cevap sahibi1 yılSoramadım
Cevap sahibi1 yılUygunmudur sizin için
Soran1 yılÖzelden konuşmuyorum burdan sorabilirsiniz
Cevap sahibi1 yılÖzel olacak biraz o yüzden
Soran1 yılEvet ediyor
Cevap sahibi1 yılNasıl oluyor sen hamileyken
Soran1 yılOluyor istee hamilelikte bazı aylar dışında seks yasak değil
Cevap sahibi1 yılOralmı sadece
Soran1 yılSadece oral değil normal ilişkide oluyor
Cevap sahibi1 yılHangi pozisyon
Soran1 yılGenelde kaşik bazen de dogyy
Cevap sahibi1 yılHangisi zevkli
Soran1 yılAcikcasi hamilelikte zevk degile rahatlık daha ön planda oluyor. Kasık en rahat ettiğim oluyor çünkü bebeğin ağırlığını yatağa veriyorum
Cevap sahibi1 yılErkeğin zevk alıyor
Soran1 yılOlabilir ama şu an önemli olan benim rahat etmem değil mi? Doğuma az kaldı zaten. Ayrıca bazen doggy yaptığımız da oluyor
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılFışkırma oluyormu hiç
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılSuana kadar hangi pozisyonları denedin
Soran1 yılHamilelik sürecinde de olanı mi soruyorsun
Cevap sahibi1 yılYok normal
Soran1 yılBirçok pozisyonları deniyorduk. Misyoner doggy kasık kucak 69 vs vs
Cevap sahibi1 yılSquirting oldunmu
Soran1 yılHayir
Cevap sahibi1 yıloral seks peki
Cevap sahibi1 yılSaxo
Cevap sahibi1 yılFetiş oluyormu peki
Cevap sahibi1 yıl?
Gizli Üye(25-29)1 yılVay essoglusu vay demek öyle yapıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılyapıyomu seni peki?
00 Yorumla
1 yılayrıl abla
00 Yorumla
1 yılEşin ahmaktir
00 Yorumla
1 yılOlmaz ki ama
00 Yorumla
1 yılBoşan
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz