7 aylık hamileyim karnım burnumda ev temizligi yapmaya çalışıyorum. Ama hiç yardım etmiyor. Bebek büyüdugu için çabuk yoruluyorum. Birimiz evi süpürelim değerimiz silelim diyorum hiç sesi çıkmıyor yapmak istemiyor. Ben söylenince yalan yalnış süpürdü. Bende düzgün süpürsene dedim beğenmiyorsan al kendin süpür dedi sonra ağlamaya başladım hemen de ağlıyorsun felan diyip bu lafının arkasına isteksiz bir şekilde özür diledi. Bende sinirlendim senin yaptığın işi istemiyorum bırak ben yaparım dedim. Aglayarak evi süpürdüm sildim , mutfağı topladim. Kendimi fazla yordum sanırım dün sancim oldu söylemedim. Dogru duzgunce bisey yemeyip aglayarak yattım. Cidden çok umursamaz bu konularda.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvleneceğin kişiyi, yoruluncaya kadar ara diye boşuna dememişler. Senin yaptığın evlilik, sadece gelişigüzel olsun, zaman geçireyim, evlenmiş olayım adı altında olduğu için bunlar normal. Karısını seven bir adam, hamileyken değil normalde bile her şeyine yardım eder. Sana böyle davranması, benim gözümde seni sevmediğinin işaretidir kusura bakma.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAbla diyorum ama sakıncası olmaz inşallah. Benim ablamda aynı dertten muzdarip abla hamileyken de eşi aynı seninki gibiydi bebek doğduktan sonra daha da beter oldu eve kimseyi istememeler herşeyden rahatsız olmalar ablam hem bebeğe bakıp hem evden çalışıp hemde evin ihtiyaçlarına yetişmeye çalışıyor ben gittim bi kaç gün kaldım destek olmak için hemen eşi surat asmaya laf yapmaya başladı geri döndüm ablam bunalıma girmişti en son eşyalarını toplayıp bize geldi bebeğiyle ve babam karşısına alıp adam gibi konuştu istemiyorsan boşan felan dedi şimdi biraz daha iyi diyor ama neden erkekler böyle gerçekten anlamıyorum inşallah seninki iyi olur 🥺
00 Yorumla
+1 yılYok abi ya nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum ev işi yaparım öyle üstün körü süpürme falan da değil he koltukları kaldırıp ince ince süpürürüm cam silmekten tut ütü yapmaya kadar herşeyi yaparım yemek zaten sınırsız herşeyi yapıyorum ama yok abi yine de yaranamıyorum bir yerden sonra o yaptıklarım benim vazifem miş gibi görünüyor yapmayınca olay çıkıyor nefret ediyorım yıllardır aynı şey
030 Yorumla
Soran+1 yılEvli misin sende
- +1 yıl
Evet evliyim
- +1 yıl
Sen kaç yıllık evlisin
Soran+1 yıl2 yıllık evliyim sen?
- +1 yıl
6 bn yaş kaç sizin eşinle
Soran+1 yılBen 24 eşim 29 sizin yaşlar kaç?
- +1 yıl
İkimizde 29
- +1 yıl
Hamile iken senden bi beklentisi oluyor mu ev işleri dışında peki
Soran+1 yılNe gibi bi beklentisi?
- +1 yıl
Hani hem halden anlamayıp hem sana yardım etmeyip hemde bencillik edip seni istiyor mu yani
Soran+1 yılEvet istediği oluyor
- +1 yıl
Yapma işte bunu onca yapmadığı şeye rağmen bir kadın olarak onu hiç bir şeyden yoksun bırakmadığın için bu hatalarını tekrarlayacaktır ve sen bu adamı bir de kendin ile ödüllendiriyorsun adam diyor ki iş yapsam da yapmasamda zaten bu kadın bana veriyor beni hiç yarım bırakmıyor ben neden yardım edeyim ki kafasında dolaşıyor
- +1 yıl
Kız mı erkek mi bebişin
Soran+1 yılEvet haklısın o konuda
Soran+1 yılKız
- +1 yıl
Acaba kendine hakim mi olamıyorsun yoksa kocamdır diyip de mi birlikte oluyorsun
- +1 yıl
Allah bağışlasın kız çocuğu başka bak gör kızın doğsun o adam nasıl da düzelecek
Soran+1 yılYani şöyle bazen mesela o isteyipte ben istemiyorum. Bilerekte yapmıyorum bunu. Ama bende istediğimde birlikte oluyoruz.
Soran+1 yılAslında kendisiyle ilgili sıkıntım yok ama ev işleri konusunda sıkıntılı yani hiç yapmak istemiyor
- +1 yıl
Yapanı bulmak zor bu devir de millet bi şeker oyununa dadanmış karı yüzüne bakmıyorlar işte kimisi de benim gibi hasret kalıyor özen gösterip üstüne titrediği halde
Soran+1 yılÖyle maalesef
- +1 yıl
Severek mi evlenmiştiniz?
Soran+1 yılEvet severek evlendik
Soran+1 yılSizin çocuğunuz var mı peki?
- +1 yıl
Demekki görücü usulü evleneceksin abi bende severek evlendım yani eşim seviyordu karışık biraz 1 kız da bende var
Soran+1 yılYa cidden bilmiyorum. Mesela sevgililik ve Nişanlilik donemlerinde felan böyle biri değildi. Ama işte ev işlerini yapmayı sevmiyorsa bile bari hamilelik sürecinde yardım etse. Zaten tartışsak hep bu ev işleri yüzünden tartışıyoruz. Yoksa aramiz kötü değil.
- +1 yıl
Çok ilginç vallahi işte böyle sudan sebepler yüzünden tartışmalar büyüyor büyüyor ve 6-7 yıl sonra nefret ya da sevgisizliğe hissizliği dönüşüyor gör bak deneyimleyeceksin
Soran+1 yılSevgi nefrete döndüğü an her şey bitiyor zaten. Umarım öyle olmaz. Peki sen neden anlasamiyorsun sadece ev işleri yüzünden mi?
- +1 yıl
Ulu orta söylemesem olur mu mesaj atabilirsin
Soran+1 yılPeki olur
selam.. içinde bulunduğun konu gerçek anlamda çok üzücü ve çaresizce kalmak gibi bir durum.. ne olur bundan sonrası nasıl devam eder ya da bundan sonraki süreçte ne kadar mutlu oldugunu düşünürsün bunuda düşünmek üzer bence. kişi beli elindeki ( mal ) çok özür değişmez değişmeyecek olan sadece sana ve yaşadığın açılarla üzüntülerle sürecek..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
40Cevap
+1 yılEve arada sırada bi bayan çağır. Yardımcı olsun. Yani en azından 2 haftada bir. Tabi maddi durum müsaitse. Bu arada bende 4 tane var. Hiçbir hamilelikte öyle ev falan silmedim. Bacısı yengesi benimkiler geldi yardım ettiler. Erkek eğer temizlik yaparsa ruhen yipranabilir. En azından mecbur kalıp yaparsa...
00 Yorumla
+1 yılYapma arkadasım ne yemek ne temizlik bir gün boyunca sadece kendine hazırla ye ve uyu. Aksam geldiğinde de sancım var yapamıyorum hiç bir şey de. Bir kaç gün böyle devam et bak nasıl pervane olucak. ne kadar kendinden ödün verirsen o kadar değersizlestiriyorlar. Seni şu halinde yalnız bırakıyor ise bebek dogunca nasıl olacak? Gece bebek ağladığında ayrı odaya kaçar heralde böylesi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben hamile eşimi kolayına ayağa kaldırmam hele de ilk 6 aydan sonrasında, nasıl insan müsvetteleri bulup evleniyorsunuz. benim eşim aşkım hayatım biricik karım karnında doğmayı bekleyen de evladım bu haldeyken eşine gereğinden fazla ilgi göstermeli insan, gereği kadar bile göstermiyorsa zaten ondan olmuyordur saydığım sıfatların hiçbiri de değildir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHamileliğin son evlerindeyken bu süreci anlayışsız bir eş ve tek başına geçirmen zorlayıcı oluyordur öz ailen ya da sevdiğin bir akraban yanına gelip seninle kalsın hem kendini yalnız hissetmemiş olursun hem de ev işlerine yardımcı olan biri olur eşinde zamanla seni anlamaya çalışır
00 YorumlaMaalesef yanlış eş seçmişsin. Valla ben sinirlendim burada okurken allah sabır versin. Bence asla kendini yorma bırak öyle kalsın ev. Onun işlerini de yapma çamaşırlarını falan kendi yıkasın
30 YorumlaErkeklerin çoğusunun evlenme amaçları zaten yatağım dolsun, karnım doysun, çocuğum doğsun.. zaten kadın ihtiyaçlarını karşılaşın diye var hayatlarında.. Böyle sığırlardan ne fayda bekliyorsunuz ki..
10 YorumlaSeninki gene özür dilemiş ben hamileydim ve sancı girdi sırtıma çok kötüydüm dedim biraz da masaj yapıp ovsana sırtıma kıyafet üstünden hayır dedi yapmam dedi sevmiyorum dedi öyle şeyler Ben de odaya gittim ağladım ben de ona hastayken 3 hafta boyunca sürekli masaj yapmistik öncesinden bezle islatiyordum çünkü ateşi vardı covitti Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama bir daha hasta olursa ben de ona masaj yapmam ve yapmadım da bir daha o günden sonra
10 Yorumla
+1 yılÖküzle evlenmişsin çünkü. Bırak hiç bişey yapma yapmak zorunda da değilsin orası sizin ortak yaşam alanınız sonuçta.
20 Yorumla
+1 yılablam o supurgeyi adamın kafasında kırasım geldi keske yakın olsam sana yardım etsem
21 Yorumla
Soran+1 yıl🥺🫠
+1 yılsende böyle beceriksiz düşüncesiz birinden çocuk yapıyon bi de onun işini yapıyon iyi halt yemişin yani bırak yapma yapmak zorunda kalsın ya da harca parasını temizlikçi tut
00 Yorumla
+1 yılErkekler sizin kadar titiz değil temizlik mpnusunda. Bu konuda adam elinden geleni yapıyorsa ve saien yine memnun kalmıyorsan elbet adam da laf eder sana
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlarla hemfikirim maalesef bi öküzle muhatap oluyorsun. Kendiliğinden içinden gelerek yapmadığı bişeyi hatırlatarak yaptırmak ya kısa sürelik ya da uzun vadede başarısız olacaktır
00 Yorumla
+1 yılKendi işini kendin yap erkekler bilmez bir çoğu sanada bilmeyeni düşmüş kızmaya hakkın yok bu konuda kız kardeş falan varsa onun ya da senin onları çağır
07 Yorumla- +1 yıl
Bilmeyen öğrenmek de istemez
- +1 yıl
Hamilelikte sadece olabilir sende ona yardım edersin ben 9. aya kadar kendim yaptım doğumdan sonra da kendime ben baktım kimse olmadı yanimda Bi beklentin olmasın diyorum hani
- +1 yıl
İşe gidiyor ya ağır işte çalıştığı için tabiki beklentim olmaz akşama kadar yapıyorum yavaş yavaş ne varki bunda annem 9 aylık hamileyken tarlada çalışmış eve gelmiş evde iş yemek çocuklar diğer onlarda küçük tabi az nazı birakmak lazım kadın güçlüdür unutma bunu Allah kolay doğum nasip etsin sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin
Yardım etmiyorsa haftada 1 en kötü gündelikçi tutsun
20 Yorumla
+1 yılBöyle düşüncesiz erkekler çocuk sahibi olmamalı diye düşünüyorum. Olgunlaşıncaya kadar sakın başka çocuk yapma derim.
00 Yorumla
+1 yılÇok mu aradın bu balta görmemiş odunu, her haltı geçtim zerre merhamet yok ondan baba maba olmas süs olur anca
00 YorumlaEvleneceğiniz kişinin huylarını baştan belirlemeden sonradan sorun olduğunda gelip buraya yazmanız hiçbir şeyi değiştirmez.
00 Yorumla
+1 yılbiktim su sitedeki su sorulardan evlenmeseydiniz mk bize mi sordun
10 Yorumla
+1 yılKatıksız düz organik bir okuz. Allah yardımcın olsun kızçe
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen Hamileyken Ev İşleri yapıyordumda çok değil kocam yapıyordu temizlik gibi tek camları silmiyordu yemek falan yapıyordu ayaklarımı bile yıkatmıştım yani başka bir zamanda ayaklarıma masaj yaptırmıştım şimdi işler değişti ne kadarda yap diye söylesem yapmaz ama en güzel yıllar benim için hamilelik yıllarıydı ne kadarda acı çeksemde en güzel yıllar oydu
10 Yorumla
+1 yılGüzel bir vicdanına oyna onun de ki bu cocuga bişey olursa sorumlusu sensin tabi vicdanı varsa
10 YorumlaYa siz böyle öküz gibi adamlarla nasıl evleniyorsunuz aklım almıyor
15 Yorumla- +1 yıl
@mhgkshn dedi öküz
- +1 yıl
Adımı nerden biliyon kral
- +1 yıl
Ne alakq
+1 yılEvi dört dörtlğkmtemizlemek zorunda değilsin. Bırak ne kadar yapıyorsa o kadar temizlikte otursun
10 YorumlaBencil biri senin ne kadar acı çektiğinin farkında değil maalesef umarım erken atlatirsiniz
00 Yorumla
+1 yılOhoo o ne ya ben eşimi sırtımda taşırdım şahsen hamiliyeken
00 Yorumla
+1 yılOndan bi parçayı taşıyosun. Nasıl bukadar vicdansız oluyolar
00 YorumlaOdun odun empati kursa biraz yardim eder sen demeden
00 YorumlaHamilesin moralin yüksek tut. Her zaman enerjikli neşeli ol eşin seni bu hali görsün şaşırıp kalır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin merhaba nasılsın canım benim ya
Hayat daha yeni başlıyor daha neler yapcak sana o020 Yorumla
Soran+1 yıl🥲🥲😔
- +1 yıl
Hamile kadina denilcek laf mi o?
- +1 yıl
O kadar üzülme sen şimdi hamileligin verdiği aşırı duygusalliktan böylesin. Yapabildiğin kadar yap çok is yapmak, yemek yememek cocuguna ve sana zarar verir yapma. Çocuğunu düşün başka şeyleri kafana takma sağlıklı olsun hayirlisiyla olsun diye dua et kocana da et. Kocanin üzerine de cok gelmemeye çalış o da belki biraz ilgi ariyordur biz cocugun sorumlulugunu daha hamileyken alip eslerimizi biraz yalnız birakabiliyoruz belki ters davranmazsan düzelir bi dene bakalim.
Cevap sahibi+1 yılEver sert oldu ama kendine gelmesi lazım
- +1 yıl
Hamileliğin verdiği duygusalliktan böyle. Daha kötü eşlerde var bu devirde iyi bi insan bulmak cok zor zaten insaAllah düzelir.
Cevap sahibi+1 yılZor çünkü anlamayan adam. Bunu hamile değilken fark edip evlenmemesi gerekirdi
- +1 yıl
Böyle değildi demis hep öyle olur zaten
- +1 yıl
Bizde yaşadık ama sonradan düzeliyor insaAllah onunki de düzelir
Cevap sahibi+1 yılGerçekler ancak o zaman belli olur sana dm attım ben
- +1 yıl
Mesaj kutu. m kapali
Cevap sahibi+1 yılKapatmışsın
Cevap sahibi+1 yılBen de sana engel attım zaten
- +1 yıl
😂ne alaka
Cevap sahibi+1 yılUyuz oldum çünkü
- +1 yıl
tamam gel
Cevap sahibi+1 yılTakip attım
- +1 yıl
engellemek ne ya
Cevap sahibi+1 yılAlışkanlık
- +1 yıl
🥺
Cevap sahibi+1 yılEngeli kaldırdım
+1 yılAbla sen çok yanlış bi seçim yapmıssın da geç kalmışsın gibi biraz şimdi bu kusura bakma ama itin evladi çocuk dogunca da böbürlene böbürlene sanki kendi doğurmuş gibi triplere girmezse bende bişi bilmiyorum ah erkekler Allah belanızı versin
00 YorumlaOha ya işte bu yüzden gün geçtikçe evlilikten soğuyorum ablacım tek tavsiyem temizleme evi o soruncada halimi görmüyormusun falan de yani başka çözüm yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlilik olsun ne olursa olsun yapacağın evlilik böyle olur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSensimdi kendini haklı saniyorsun ya? İste sorunun kaynagi tam da bu. maalesef cöžümü de yok
00 Yorumla
+1 yılBoyle y*vsaklarla evlenirseniz bu durumları çekersiniz iste ama şansın olduğunda söyle yoksa yoksa bebeğine sıkıntı olabilir
00 Yorumla
+1 yılValla evlenirken dusunucektin bu adan nasıl eş ve baba olur diye
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce zaten bu tarz davranışları olsaydı evlenmedim. Nişanlilik vs döneminde hiç böyle biri değildi
- +1 yıl
O zaman ona bunu anlat eğer devam ederse gerekeni yap
O konuda çok sansliyim 3 aylik henüz ne istesem yapar
10 Yorumla
+1 yılKusura bakma da bir ayı ile evlisin
21 Yorumla- +1 yıl
Kurban olurum kıyamam ya
Sen vicdanlı misn peki?
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılAksine ben her zmaan vicdan merhamet sahibi olan biriyim. Eğer onda vicdan merhamet olsaydı hamile halde beni yorup strese sinire sokmazdi.
Onu protesto etmek lazım 😒
10 Yorumla
+1 yılKolay gelsin böyle birinden neden çocuk
12 Yorumla- +1 yıl
@mhgkshn eyvallah
+1 yılBu KS deki 18-24 yaşın maşallah hepsi evli 😄
00 YorumlaNereden buluyorsunuz böyle adamları garip
00 Yorumlaİşte erkenden evleniyosunuz sonra durum bu
00 Yorumla
+1 yılAyı oğlu ayının b*k kafali oğlu
00 Yorumla
+1 yılÇok vicdansız bir eşin var
00 Yorumla
+1 yılHizmetçi tutmalı valla
00 YorumlaBöyle durumlarda yardımcı olmak gerekiyor ilginç
00 YorumlaMaalesef tercihler hayatı belirliyor
00 Yorumla
+1 yılYardım etmesi lazım
00 YorumlaGeçmiş olsun boşa gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGörücü usulü mü evlendin
31 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYanlış kişiyle evlilik
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden evlendiğini hatırla
00 Yorumla
+1 yılsana gurban olsun
164 Yorumla- +1 yıl
seni önemsemiyor mu
Soran+1 yılBilmiyorum ama ev işlerinde vs hiç yardım etmek istemiyor
- +1 yıl
hele ki bugünde
Soran+1 yılEvet zaten hamile olmasam bu kadar da sorun yapmam ama gerçekten yoruluyorum bebek büyüdükçe hareket etmekte zorlanıyorum nefes nefese kalıyorum
- +1 yıl
geçmiş olsun
biraz diri birisi olsa
seni önemserdi
Soran+1 yılTeşekkürler evet öyle ama maalesef..
- +1 yıl
önemsenmek ve arkadaşlık
en önemli iki şeydir
ama maalesef yok
Soran+1 yılBeni önemsemesini de geçtim artık. Ya çocuğunu taşıyorum onun bari bebegi düşün. Cidden sinir stres yapınca bebeğe yansıyor istahim kapanıyor yemek yiyesim bile gelmiyor. Sonra hiç yemek yemiyorsun bebeğin gelişimini düşün diyor. Şaka gibi ya
- +1 yıl
yerinde olsam
ona ve dünyasına
rest çekerdim..
sadeliğimle uyumlu kalırdım
Soran+1 yılÖyle demeyle olmuyor işte..
- +1 yıl
başarırsın
kulak arkası etmeye bakar
Soran+1 yılNeyse ya bakicam artık caresine
- +1 yıl
dirileş biraz
adınızı sorsam
Soran+1 yılAdimi mi neden?
- +1 yıl
sade bir soRuydu
isim merakı
Soran+1 yılGamze
- +1 yıl
güzell miş..
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
kaç zamanDır
sana ilgisiz gibidir
Soran+1 yılYa aslında ilgisiz değil sadece ev işlerinden nefret ediyor ev işine dair hicbisey yapmak istemiyor bu da sinir ediyor beni
- +1 yıl
aşk haliniz iyiyse
çok kötü bakma
ama önemsemeli
bnce en önemli kriter budur
Soran+1 yılEvet sıkıntı yok aşk konusunda ama cidden önemsemeside çok önemli.
- +1 yıl
ewlilikte sorun açan tek şey
arkadaşlık ve önemseme olmamasıDır..
Soran+1 yılEvet öyle
- +1 yıl
ama maalesef ki
bu en zOrr şeydir.. - +1 yıl
cidden ağladın mı
Soran+1 yılEvet ağladım
- +1 yıl
oyy oyyy, doğuma da az kalmış
o naptı yanında mı uyudu
Soran+1 yılBen dinlenmek için gündüz vakti yatmıştım öyle ama sonra akşam olunca beraber uyuduk tabi
Soran+1 yılEvet az kaldı
- +1 yıl
ona aşkın çokmu
orta mı
Soran+1 yılÇok.. ikimizde ne kadar tartissakta duskunuz birbirimize.
- +1 yıl
hmm maşallah
yaşlar uyumlu mu - +1 yıl
yaşlar kaç..
Soran+1 yılBen 24 eşim 29
- +1 yıl
uyum tam iyi
Soran+1 yılEvet bencede
- +1 yıl
arada sertleş
ağlama
Soran+1 yılYa iste hamilelik hormonları çok etkiliyor çok duygusalım o yuzden
- +1 yıl
bu zamanında
ilgisi olmalı..
ev hanımı msn
Soran+1 yılHamilelikten dolayı çalışmıyorum
- +1 yıl
hıhı İzmir'de msnz
Soran+1 yılHayir değilim
- +1 yıl
bir ara hamile birisi wardı
o yüzden sordum..
Soran+1 yılHmm anladim
- +1 yıl
karnın seni zorlayacak gibi mi
Soran+1 yılEvet öyle zorlanıyorum artık ağırlaştım çünkü
- +1 yıl
kilon arttı mı
Soran+1 yılEvet 48 kiloydum 59 oldum 🥲
- +1 yıl
hmm 48 de baya az mış
Soran+1 yılEvet ama zayıflığı seviyorum şimdi kilo aldım biraz
- +1 yıl
boy kaç
Soran+1 yıl1.66
- +1 yıl
iyi miş
Soran+1 yılÖyle
- +1 yıl
kaç aydır sana ilgisiz gibidir
Soran+1 yılBana karşı hiçbir zaman ilgisiz olmadı ki. İlgisini sevgisini her zman gösterir ama sadece dediğim gibi ev işi konusunda sıkıntılı. Ama dün ağladığımı felan görünce telafi için kahvaltı hazırlamış hatasını anladı demek ki bilmiyorum
- +1 yıl
düzeldiniz mi
- +1 yıl
@bellaumay peki
+1 yılBoşan
22 Yorumla- +1 yıl
Hemen bosan
+1 yılÖküzle evlenmemeliydin
01 Yorumla
Soran+1 yılBöyle biri olduğunu bilseydim evlenmezdim zaten
+1 yılÖküz oğlu öküz
011 Yorumla
Soran+1 yıl😔🥲
- +1 yıl
Açık açık söyle sen adam değilsin de ben bu haldeyken öküz gibi yatma de
Soran+1 yılHamile halde yapmaya çalışıyorum yoruluyorum artık diyorum. Sende yapma o zaman otur diyor. Öyle sinir oldum ki dün. Hem yorgunluk hem sinir olunca sancim oldu. Gerçekten sıkıldım yani
- +1 yıl
Allah sana sabır versin. Aah ah isteyene nasip olmaz. Olanda öküz olur
Soran+1 yılAminn🥺
- +1 yıl
Kardeşleriyle konuş ablası vs annesi
Soran+1 yılAblası felan yok. 2 abisi var annesine de söylemedim. Söylesem de değişen bisey olmayacak çünkü. Ayrıca başkalarının zoruyla yapacaksa hiç yapmasın. Vicdan merhamet sahibi olsaydı yapardı zaten...
- +1 yıl
Bu saatten sonra artık zorlada olsa yapacak. İçinden gelecek birini bulmalıydın sen başta
Soran+1 yılBöyle biri olduğunu bilseydim evlenmezdim zaten. Hatta çocuk bile yapmazdım
- +1 yıl
Çok yazık ama inşallah yakında kıymet bilir
Soran+1 yılİnşallahh:(
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. boşanın yol yakınken
10 Yorumla
+1 yılPsikoloğa git
00 YorumlaEee çok normal
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı