Evlilikte saygı mı önemlidir yoksa sevgi mi? ↗
Soruya da değerli görüşünüzü bırakmanız rica olunur.
Sevgiyle kalın efendim.
İlk fotoya bayıldım :djdj Bemce kadın kıskanmalı ama paranoya yapacak şekilde değil , yani rahat olmalı , her kıskançlığını söylememeli bu sefer de hızını alamaz , sadece kendine göre eşini koruma sistemi geliştirmeli.. Böylece dengeyi sağlamış olur :) Çünkü kıskançlık öyle bir şey ki ayrılığa kadar yolu var
Çok doğru :)
Kıskançlığında bir dozu olmalı abartılı olmadıktan sonra herşey güzeldir.
"ORtası karar, fazlası zarar" ;)
Kıskanç olsunda aşırı değil o fotoğraftaki gibi saçma kıskançlık için bana tokat atamaz aynı şekilde bende atamam kıskansın ama yerinde kıskansın
Dozunda olduğu sürece kıskanan candır.
Cevap
167Cevap
Kıskananan ama sıkmayan akıllı kadın..
Aynen katiliyorum guzel yorum
Kıskanan kadın candır gerisi heyecan dir
Bu soruda şık kullanmayan kadın
Çok değişik bir cevap
Teşekkürler Yorumunuz için
Ahahahahha gülümsettin
İkiside iyi değil diye aşağı inerken bunu görmek cjajxkajfks
Ben de bu yorumu arıyordum 😂
bir kedim olsun istiyorum ama annem bana kedi almıyor
Sebepsiz kıskançlık yapmasın kimse , seven de kendisini kıskandıracak durumlar yaratmaz hiç problem olmaz.
Kıskanmayan kadınlar bunu nasıl başarıyor diye hep ilgimi çekmiştir :) acaba onlar da içten içe kıskanıyor da belli mi etmiyor. Belli etmemeyi başarmak ta zor ama :)
Güçlü kadın diyebiliriz efendim.
Buyurun bence`me davetlisiniz
Erkeklerin hayallerini süsleyen kadınların 8 özelliği ↗
hemen bakıyorum. :)
Ben hiçbir zaman o güçlü kadınlardan olamayacağım sanırım :/ :)
Her kadın güçlüdür.
Sadece kendinize güvenin.
Kendinizi sevin
Sağlıcakla kalın
Sevgiyle kalın*
Kıskanmamayı, sevdiğim kişinin üstüne düşmemeyi bir türlü başaramıyorum. Onu da bunaltıyorum maalesef :/
Teşekkür ederim bu arada :)
Rica ederim efendim
Kıskanmayan insan yoktur. Benim gibi orta derecede kıskanan vardır olası durumlarda. Kıskanmak var kısıtlayarak, boğrak kıskanmak var. Bana çekici gelen şu şahsen kıskandığı anda efendi gibi uyaran kişidir.
kadınımı kıskandıracak hareketlerden kaçınırım. kıskanması güzel hem de çok güzel. kıskansın ama bu güdüsünü dizginlemeye çalışsın. ara da bir kızıp patlasın. o zaman aşşşşkımmmmmm deyip dudaklarına yapışırım sonra biz sadece birbirimize aitiz derim.
ßence kiskanan kadın daha çekicidir çünkü erkeğini ßenimsediginin sahiplendiğinin ßir qosterqesidir ama şuda var kıskanmanında ßelli ßir seviyeside var aşırı kıskanması erkeği sıkar ve ßuda 2 kişi arasında tartışmalara yol açar
tartışmaya açık güzel sorular soruorsun.. bencede kıskanan kadın iyidir. ama paranoyak değil.
Paylaşımlarımı beğenmenize sevindim efendim.
Teşekkürler değerli yorumunuz için.
Kıskanmayan özgüvenli kadın kıskanan kadın kezbandir özgüvensizdir net
hahahhahhaha😁😁
Ergenliği geçtim canım ya
@Sıla0778 Bildirim manyağı yaptınız efendim :)
@Sıla0778 Ne demek efendim iyi akşamlar
gelmez gelmez 😄
Ben kimseye bağlanck bir insan değilim ya narsistim ben kimseyi sevemiyorum
Kendimi öyle hayal edemiyorum bana çok ters şeyler 😁😁😮
Sadece huzur istiyorum ben o da beni kıskanmasın zaten özgüvensiz adam bana göre değil birlikte olunca mutlu olalım ama hayatımıza karışmayalm bu kafadaym
Valla ben böyle ilişkiler yaşıyorm çok da mutluym 😁 karışamaz kimse bana kıskandığı an biter bende zaten yok öyle şeyler
Dozunda kiskanan erkek bence sıkılmaktan nefret ederim yasında basında insanlarız sonuçta ne yaptığımızı biliyoruz dimi
Acaba soru mu yanlış yoksa yanlış mı anladınız efendim?
Kıskanan kadın mı yoksa kıskanmayan kadın mı daha çekici? ↗
Kendime gore cevap verdim kiskanan veya kiskanmayan kadinla ne isim var
Anlıyorum efendim.
İyi günler
Çok kıskanarak boğar ilişki zedelenir en önemlisi saygı sonra guven sevgı sevgı yıllar sonra bıtse bile saygı asla bıtmemesı gerek kıskan tabi ama belli etme
Kıdkanc olmaz ise erkek rahat olur her boku yapar yani grek yok sıkıcaksın biraz erkegi ama onun beybibide deşmiyceksin tabiki yerinde ve zamanında yapıcakdın davranışları
Bnce kıskanmak güvensizlikle alakası yokdur vee bnce kıskanan candır
İstemsiz güldüm kusura bakmayın :D
Tüm bu cevaplardan kıskanılmanın çok iyi birşey olarak algılandıgını gördüm. Birinin sizi kıskanmasının hoşunuza gitmesi çok tuhaf. Kıskanmasın kardeşim istemiyorum bende kıskanmam.
Kıskanan kadını kıskandırmayan adam daha çekicidir.
Abartmadan kıskanmalı. Televizyonda tatilde birisinim fiziği güzeldir bakmıştır eyvallah zaten sahip olamayacak ona bakmasa ıyi ama kavga etmemeli. Lakin yan konusunun kızıyla işveli cilveli konusuyosa yapışacaksın umugune. 😂
Kıskanmayan kadın cünkü o kadınlar özgüvenli kadınlardır kendilerine ve karşıdaki kişiye güvenirler gerektiğinde de topraklama yapmasını iyi bilirler
Ikisininde ayri kotu yanlari var en iyisi ayarinda olmasi kiskansin ama yeri gelince herseyde degil anlayisli olsun yeter
Kıskanmayan kadını asla tavsiye etmem kadının doğasına bir kere kıskançlık yakışır ben açık ve net kıskanç kadın derim
Kiskanan kadin oldugunda hic sorun yok dimi hanimlar amaa mazallah erkek kiskanmaya gorsun bu cifte standart :) ayrica ezik insan kiskanir
Bence ikisinde kıskan mamalı hayatı rahat yaşamalı birbirine zehir etmemeli kötülük lerden korumayı kıskanç likla karıştırmayın lütfen
Kadını tarafından kıskanılmak istemeyen erkek çapkın erkektir gözü orda burda olan erkektir
Kıskandığını belli etmemeye calısarak belli eden kadın 😑
Ayarında olduktan sonra istediği kadar kıskansın bu benim daha çok ilgimi çeker
Insan değer verdiği kişiyi benimser ve haliyle kıskanır. Ama görseldeki gibi tokatlamaz 😁
Kıskanan kadın çekici. Erkek de dozunda kıskanılmayı sever bence.
Bu kıskanmayan olsun güvensin diyenler hep bir halt yiyen erkekler 😂😂😂
Kıskanıyorum hem de çok çünkü o benim ve benim olanı kıskanırım
Sevgilimde bnde kiskanciz en guzeli bu bence kiskanc kadin😍😍😍
Kıskanan ilgilenen sahiplenen kadın candır ama bunu adamın ömrüne eziyet işkence olarak yapmadığı sürece
Bir kadın kıskanıyorsa adamın yaptığı şeylerde bir bokluk vardır.
aşırı kıskançlık guvensizliktir ama geregince olan aşktan &kiskaniyorsaSeviyodur
Kıskanç tipler az ötede kendileri gibi kıskanç erkeklerle takılsın. Benimle değil!
Bazisi Kiskanmaninda bokunu cikariyo. Biktiriyo resmen insani yaa
Kıskanmayan kadından hayır gelmez. Kıskanan kadın candır :)
Ortası bence, kıskanan kıskançlığı abartmamali, o zaman iyidir.
Seven sevdiğini kıskanır, kıskanmıyorsa vardır bir problem bence.
Kıskanan kadın tabiki. Sevdiğini anlarsın. Bir kadın kıskanmıyosa zaten yakında kıçına tekmeyi vuravakyır.
Çekiciliyini bilemem ama kıskanmayan kadın daha akıllı ve mantıklıdır diye düşünüyorum
Kıskansın ama dozunda kıskansın. Çok kıskanç olmasındansa hiç kıskanç olmamasını tercih ederim...
Bu kişiden kişiye değişir ikisi de çekici değil bence
Böyle tip tip bakacağına alıp o bardağı tepesinden aşağı döken kadın daha daha daha çekicidir
Az kıskanırsa umursamaz görünür, çok kıskanırsa boğar.
Yerinde bir kıskançlık olsun.
Kıskanmayan kadın yoktur. Kıskandığını pek belli etmeyen kadın candır.
Erkekler her ne kadar sıkılsa da kıskanmayan kadın severler:) HErhalde çekici de geliyordurr
Kadın erkek farketmez kıskanmayan insan sevmiyordur
Kıskanıp napiyim kendime yaparım ne halt ediyorsa etsin beni kaybetmeyi göze alıyorsa eğer
Tabiki de kıskanan kadın candır ya yerinde ve dozunda yaptığı sürece çok çok çok çok daha fazla çekicidir
kıskançlığı karşı tarafı mutlu edecek derece de kıskanmalı 😉
oo kıskansın akrabaya kadar çok aşırıya gitmedikçe her arkadaşımı kıskanabilir :) problem değil çokta iyi olur bende kıskanırım :D kıs kıs gideriz
Ne asırı kıskanclık nede hic kıskanclık olacak
Ortasını bulabilen kadın daha cekicidir
Bu adam aldatiyor hala kislkanan dan bahsediyorsunuz suna güzel kardeşim diyin tam olsun
Kıskanancaksın abi ne olursa olsun sevdiğini kıskanmazsan olmaz...
Kıskanan kadın candır.
Seviyordur
Bir tanedir
Dünya iyisidir
cekicilini bilmem ama kiskanc kadinlardan biktim. biraz akilli zeki ve olgun bir bayan gereksiz yere kiskanmaz ve bunaltmaz. Hele bide baliksa ve bide kiskancsa hic cekilmezzz
Ben çok kıskancım bu bana zarar veriyor karşı tarafın hoşuna gidiyor
Kiskaninca cekici oldugumu düsünmyürum cok pislesebilirim
pisles )
kadının doğası zaten biz olmadan hemcinslerini kıskanan yapıda biz varsak bir de kıskanmamak mümkün mü
ben cokk kıskancım
kıskanan seviyodur mantıgındaym
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar