Selamun Aleyküm KScanlar ☺ Kıskanç bir sevgilinizin olmasını mı isterdiniz, yoksa umursamaz bir sevgilinizin olmasını mı?
İkisi arasında tercih yapmak gerekirse ben kıskanç olanı tercih ederim.. Umursamaz bir bireyle ömür geçmez bence, canınız bir şey çekecek "ee napayım" diyecek.. Daha neler neler. Sadece ömür törpüsü.. Seven insan kıskanır 😅Benim fav resmim 😂
Bir kere şunu söylemek istiyorum günümüzde bir şey bu kıskançlık dozaji ve boş vermişlik dozajı çok ayarlanamadıgi için bütün ilişkiler kısa ömürlü gidiyor ya da başlamadan bitiyor Halbuki bunların orantısını iyi ayarladıktan sonra hiçbir sıkıntı olmayacak ama Bakıyorum Artık insanlar birbirlerini Uçan sinekten bile kıskanır oluyor kıskançlığın aşırsı güvensizliktir rahatlığın aşırısı da sevgisizliktir yani karşı tarafı sevmiyor dur
tatlı tatlı çok sıkmadan çok haddini bilerek kıskançlık yaparsa benim de hoşuma gider ilişkiye renk verir canlılık verir böyle kısa tatlı tartışmalar 🙂 umursamayan birisi zaten benim hayatımda olamaz o başka da 😂
Karşıma nereden çıktı bilmiyorum bu soru ama umursamayan erkek gram umrumda olmaz. Kesip atarım hayatımdan. Kıskanç bir erkek olursa sevildiğimi anlarım. Mutlu olurum. Kıskanmayan bir insanla da konuşmam.
Kıskançlık yoksa sevgide yoktur. Kimse kusura bakmasın o kadar geniş olmıycam. Seven kıskanır. Önemli olan dozunda kıskanmak ve ayarı kaçırmamak sevdiğini boğmadan sıkmadan kıskanmak..