Kıskançlık şöyle ne giydiğine karışacak mesela etek aldın giydirmeyecek. Erkek bir arkadaşın var konuşamazsın diyecek. Kıskanmayanda tabiki yeri geldiğinde kıskanacak ama seni kısıtlamadan yapacak bunu.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sosyal medya kullanmama izin vermesin, erkek arkadaş edinmeme izin vermesin
Ne giyinmem gerektiğini de zaten biliyorum.
Tamam belki erkek arkadaşı kabul edilebilir ama sosyal medya kullanmana neden izin vermesin?
O da kullanmasın ben de kullanmayayim bunu isterdim. Kullananların ne amaçla kullandığı belli bence.
Valla ben arkadaşlarla sohbet muhabbet için kullanıyorum. Birbirimize video filan atarız amaç muhabbet olsun :D Ama dediğin gibi giyinilmeye karışılmasına bende karşıyım kısıtlamaya girer bence de bu.
Bence karşıdaki kişiye hakaret oluyor ben şahsen birisi giyimime laf ederse hakaret etmiş gibi hissediyorum herkes ne giyinmesi gerektiğini biliyordur kimseye laf etmek düşmez
Aynen haklısın. İnsanlar istediğini yapmakta özgür ve akılları var zaten ortamına göre giyinip karar verebilirler. Teşekkür ederim yorumun için :)
kısıtlama hakkını kendinde görmeden ayarında kıskanan erkek candır.
Peki ayarında ne senin için. Seni nasıl kıskanırsa hoşuna gider?
çok aşırı uzatmadan tatlı tripler atabilir hatta küsebilir de ama kızların ayarı fazla kaçırmaması gerekir aksi halde erkek soğur... aynı şekilde erkeklerin de
Anladım aslında hafif kıskançlıkla daha doğrusu kıskançlık değilde seni sahiplendiğini belli etsin diyosun o zaman.
Aşırıya kaçmadan kıskanan
Peki aşırısı ne senin için?
Sınırları geçerek kişinin hayatını fazlasıyla müdahale etmek aşırı kıskançlık buna diyorum
Anladım. Mesela ben giydiği şeylere filan karışmam bu kısıtlamaya girer bence. Peki son olarak aşırıya kaçmadan dedin ya nasıl kıskanırsa seni hoşuna gider?
Başkalarıyla konuşmama vb abartilmatacak küçük muhabbetler tam da aklıma gelmdi ama
Anladım kısıtlamasın ama değer verdiğini düşündüğünü belli etsin diyosun. Aslında bu kıskançlık değilde sahiplenme değilmi o zaman?
Birkaç madde de vardır ama aklıma gelmiyor şu an
Az çok anladım teşekkür ederim yorumun için :)
Rica ederim 😊
dozunda kiskanan
Peki o doz ne senin için?
bana suraya gitme buraya gitme mini giyme tel karistirma falan filan tol veririm
Aynen bende böyle düşünüyorum. Belki yerinde kıskanılır ama bu dediklerin filan kısıtlamaya girer diye düşünüyorum.
guzel👏
Peki şu tarafınıda sorayım o zaman dozunda dedin ya seni nasıl kıskanırsa hoşuna gider?
guzel, soru hic dusunmedim... valla su sitede ilkdefa mantikli konusan cikti😂😂
Ahahahaha genelde hep olumsuz yönleri dile getirilir. Bende merak ettim hoşunuza giden tarafı ne diye ama aklına gelmedi :D :D Bir tanede şöyle soru sorayim bari "Sevgiliniz sizi nasıl kıskanırsa hoşunuza gider" diye :D :D
arasira küs kalip sonra hikayelere bakip kime filan demesi ne bileyim iste
Hoşunuza giden tarafı bulması daha zor galiba :D :D Ama anladım gibi sizi tam kıskanmak değilde sahiplendiğini belli etmesi hoşunuza gidiyor gibi.
aynen ole afferim sana, zekisin...
Teşekkür ederim :) Zekimiyim bilmemde insanları genelde iyi anladığımı düşünüyorum. Teşekkürler yorumun içinde :)
zekisin
Teşekkür ederim tekrardan :)
Kıskanmayan erkek
Anladım genelde insanlar kıskançlıkla sahiplenmeyi karıştırıyorlar bu yüzdenmi kıskanmayan erkek dedin? Çünkü sahiplenmek başka bir şey bence.
Sahiplenmek farklı ama böyle hayatıni zindan edecek şekilde kısıtlayan ve bunu kıskanmak diye adlandırılan adlandıran erkek itici benim gözümde, ben kendim mesela az ya da çok hiçbir şekilde kıskanç değilim karşımdaki erkeğin de benim gibi kıskanmamasını isterim
Aynen haklısın bende senin gibi düşünüyorum giydiğine karışmak, nereye gideceğini kısıtlamak, erkek arkadaşı varsa görüştürmemek bunlar bana biraz fazla geliyor. Sonuçta insanları kısıtlamaya gerek yok. Ve kıskanan seviyodur kıskanmayan sevmiyodur lafı biraz saçma geliyor bana.
Aynen öyle, aynı düşüncede olmamıza sevindim
Aynen bende sevindim :) Geçen biri sevdiğim kişi bana kıyafetimede karışacak kıskanacak yoksa dışardaki kişiler benim veya sevgilim hakkında ne düşünür gibi bir şey söylemişti garibime gitmişti çok ondan insanlar ne düşünüyor merak etmiştim.
Şöyle diyim, beraberliğin ilk zamanlarında kız tarafı bu tip kıskanılmaları falan sever başta güzel gelir ama sonrasında illa bir yerde sorun yaşar ve gereksiz kıskançlıklarla ya devam eder ya da bu sebepten ötürü biter ilişki, bu tür şeylere gerek yok, ben kısıtlayan kişilerin kendine karşı özgüveninin olmadığını düşünüyorum, kıskançlık özgüveni yok ettiği gibi beraber olduğun kişiye olan güveni de bitirir, şüphelenmeler başlar
Aynen bence de öyle. Bu kişilerin özgüvenleri yok ve kendilerine güvenmedikleri için karşıdaki kişiyi kaybederim diye kısıtlamaya gidiyolar direk. Sanki bir kapalı odaya kapatayım hiçbir yere gitmesin gibi. Bunun diğer asıl nedenide karşıdaki kişiye güvenmemek diye düşünüyorum. Sonuçta ben tamamen kapalı olan kadınlara bile neler neler diyen kişileri duydum. Zihniyetle alakalı insanlar istediğini söyleyebilir pekte umrumda olmaz. Sevdiğim kişinin mutlu olması benim için daha önemli.
Kesinlikle, özgüven şart bu yüzden, benim şimdi mesela bir sevgilim olsa ve bu tip şeyleri yaşatsa bana, 1 dakika bile durmam, başkası olsa belki der ki beni sevdiğinden böyle yapıyor, ama halbuki öyle değil, bir de bu tip davranışlar bir zaman sonra saplantılı bir hâl alıyor.
Aynen bugün daha sevgiliyken böyle şunu giyme, şuraya gitme, şunla görüşme diyen evlenince neler yapar kim bilir. Bence insanların anlamadığı ve çokça karıştırdığı şey sevdiği kadını sahiplenen erkeği kıskanıyor diye düşünüyolar ve ayrımını yapamıyorlar. Çoğuda bu yüzden kıskanan erkek severim diyor ya da aşırıya kaçmadan dozunda kıskanan diyolar mesela. Hatta dozuna göre veya aşırıya kaçmadan sizi nasıl kıskansa hoşunuza gider diye sordum çoğu aslında erkeğin sahiplendiğinde gösterdiği davranışları söyledi. Yine aynı fikirde olmamıza sevindim :)
Dediklerine kelimesi kelimesine katılıyorum, doğru söylüyorsun :) tekrar aynı fikirde oluşumuza bende sevindim :) benim bir kız arkadaşım var mesela onun bi sevgilisi var, sürekli birbirlerini saçma sapan şeylerden kıskanıp duruyorlar ve ilişkileri çalkalanıyor böyle sürekli, ayrılık yaşamadılar hiç ama adam kızdan sıkıkmış artık
Yani bence kim olsa bir süre sonra sıkılır. Başta da dediğin gibi ilk cicim aylarında güzel geliyor kişilere. O cicim aylarının verdiği heyecan hevesle kısıtlandıklarının farkına varmıyorlar aslında. O büyü ortadan kalkınca bir bakıyorsun hayatın kısıtlanmış :D Neymiş etek diz üstündeymiş onu bir düzeltelimmiş :D :D Benimde bir arkadaşım vardı. Arada görürdüm böyle kıskanç şeylerini. Bir süre sonra kız umursamaz oldu saldı ilişkiyi. Arkadaşımın bana dediği çok güzel ilişkimiz vardı hiçbir sorun yoktu neden böyle oldu anlamadım dedi. Hala kızı kızın böyle kıskançlıklardan ayrıldığını filan aklına bile getirmiyordu. Onun için ilişki çok güzeldi ama bak sen allahın işine biri büyümü yaptı acaba ne olduda ayrıldılar :D :D
😂😂 işte kısıtlamanın ve gereksiz kıskançlıkların zararları 😅 bu tip şeyleri aşk sanıyorlar. Benim o arkadaşımın sevgilisi bir de demiş ki, senden sıkıldım ama bizden sıkılmadım, ne güzel bir kelime oyunudur böyle 🤣 kıskançlık insanı boğar hep ya, ben bu güne kadar hiçbir sevgilimi kıskanmadım şimdi olsa yine kıskanmam, çocukça geliyor bana, ilişki sorunsuz ilerliyor gibi görünse de mutlaka bir pürüzü vardır.
Ahahahhaha senden sıkıldım ama bizden sıkılmadım güzelmiş :D Bunun asıl nedenide alışkanlık. O kadar süredir beraberiz ayrılırsam yeni biriyle nasıl tanışacam ne yapacam endişesi. Ama hayatının sonuna kadarda böyle gidilmez ya. Bende çocukça buluyorum. Kıskanmakla zaman harcıyacağıma onun zor anında yanında olurum destek çıkarım, hastalandığında ona bakarım, biri onu üzdüğünde korurum, haksız olsa bile kırıcı olmadan destek çıkarım. Zaten sevmeyen kişiyi ne olursa olsun tutamıyosun gidiyor yani. En azından kıskançlık konusunda baya baya aynı düşünüyoruz :)
Aynen öyle söylemiş 😅 ayrılırlarsa büyük bir boşluğa düşer ikisi de, o yüzden ayrılamıyorlar maksat zaman geçsin diye devam ettiriyorlar beraberliklerini herhalde. Gerçekten aynı düşünüyor olmamıza sevindim hele bir erkekle aynı düşünmemize açıkçası şaşırdım da bir miktar, çünkü hiç böyle birine denk gelmemiştim, herkes böyle düşünmüyor çünkü. Güzel güzel anlaşmak - devam etmek varken böyle şeylerin yaşanması gereksiz, karşılıklı özgüven lazım bir ilişkide.
Aynen zaman geçiriyorlar dediğin gibi bitecekte uzatmaları oynuyorlar gibi :D Sevgi, saygı ve güven en önemli şey bence ilişkide. Şöyle söyliyim bide eskiden kadınlardan sadece kıskançlık anlamında değil genel olarak ne böyleler falan filan diye. Kendi açımdan düşünüp anlam veremiyordum çoğu erkek benim gibi düşünür diyodum ama anladımki öyle değilmiş hatta bazı konularda kadınlara direk katılıyorum ya benim etrafımda arkadaşlarım bile neler neler yapanlar var :/ Ama gerçektenmi hiç bu düşüncede olan bir erkekle konuşmadın şaşırdım dediğine göre. Bir yandan da sevindim ama :)
Uzatmaları oynamak da zaman kaybı 😅😅 genel olarak ilişkilerde sevgi oluyor ama güven ve saygı azınlıkta çoğu zaman, özellikle saygı çok çok az, senin gibi düşünen erkek çok az var ya, %90' ı ya kıskanır ya kısıtlar toksik bir ilişki olur hani.
Ve evet gerçekten şaşırdım, alışık değilim böyle düşünen bir erkeğin olmasına ya 😅 çünkü gerçekten dediğim gibi senin gibi düşünen erkek çok az var, ben denk gelmediğim için öyle düşünüyorum hani, bu iyi bir şey ve olması gereken bir şey, böyle şans eseri birbirimize rastlayınca bu şekilde düşünen bireyler olarak, farklı geldi öyle söyleyeyim :)
Aynen uzatmalar bile zaman kaybı ya. Ama dediğin gibi güven ve saygı az oluyor ya. Ben genelde çok değer veririm bu 3 üne. Hatta şöyle bir şey olmuştu birine hep saygı duyduğum için bir şey söylerdi üstelemezdim, bir şey yapmak isterdi tamam derdim ortak bişeyler yapardık. Bana değer vermiyosun dedi. Aslında tam tersi çok değer verdiğim için saygı duyuyordum her hareketine ama anlaşılmadı bu yaptığım. Çoğu kişide anlamıyor zaten. Hatta şeyi bile duymuştum siteden birine nasıl davrandığımı yazmıştım sen fakemisin demişti erkek olduğuma inanmamıştı :D Zaten bu kadar süredir böyle muhabbet edişimizden belli yani. Aynen böyle bir sitede böyle bir konu hakkında bu kadar ortak noktamız çıkması sevindirici :)
Aynen öyle,
Sana yaklaşımları ve düşünceleri biraz garip olmuş, ama sen detaylı ve ince düşünmüşsün ve davranmışsın bu güzel bir şey:) insanların seninle ilgili dediklerini düşünme boşver 😅😊
Bu arada merak ettim de kaç yaşındasın? :)
Zaten hayatımda değil bu kişiler artık kendileri kaybetti :) Zaten bunları da kafaya takan biri değilim ya insanlar istediği şeyi söyleyebilir benim hakkımda. Örnek olması için yazdım sadece. 24 yaşındayım. Sende sitedeki doğruysa 21 sin herhalde.
Boşver kaybedenler öylece dursun yerinde, bende öyle yaptım.
Ben.. evet 21 yaşındayım :)
Okula devam ediyosun o zaman :) Bide benim yaşımı neden merak ettin ya :D
Ben üniversiteyi bu yıl yeni kazandım :)
Neden merak ettim çünkü biraz ilgimi çektin 😅
Ne güzel. Bilerekmi geç başladın yani istediğin bölümmü olmasını istedin. Bide fikirlerimiz benzer olduğu içinmi ilgini çektim? :)
Ben tercümanlık bölümündeyim o bölümü yıllardır hayal ediyordum, ingilizcede alt yapım yoktu birkaç sene böyle ingilizce öğrenmeye çalıştım, kurslara gittim o yüzden üniversiteyi kazanmam zaman aldı geç de olsa oldu bir şekilde 😅😊
Evet, hem düşünce olarak böyle düşünmen hoşuma gitti, hem de konuşman hoşuma gitti, bilmiyorum merak ettim diyebilirim seni 😅 ısındım sana biraz öyle hissettim bir de.
Ben kolay kolay merak etmem böyle, çok nadirdir 😅
İstemediğin bir bölüme gitmekten iyidir bence. Geç olsun da güç olmasın. Hayalindeki şeyse peşini bırakma ki öyle yapıyorsun zaten. Teşekkür ederim söylediklerin içinde. Fikirlerimiz en azından benzerdi zaten o yüzden o enerjiyi almış olabilirsin. Bide benim biraz kendi huyum herhalde kişileri önceden tanışıyormuş gibi konuşuyorum. Bunu sevende var sevmiyende tabii. Kolay kolay merak etmem dedin bu iyi bişey o zaman bu dimi? :D Ama en azından önceden tanışıyormuş gibi konuşmam bazı kişiler gibi seni rahatsız etmemiş :D :D
Aynen öyle.
Pes edebilirdim ama etmedim, çünkü bu bölümü merak ediyordum baya bi, bu yıl o yüzden mutluyum, yeni dil de öğrenmek istiyorum, bakalım ilerde ne olur 😅😊
Farklı bir enerjin var gibi geldin bana,
Bu az önceki dediğimi iyi bir şey olarak anla kesinlikle 😅😂
Seni tanımak istesem kabul eder misin 😅 bence etmezsin 😅
Sevdiğin şeyi yapıyorsan sorun yok ya. Bende ingilizce dışında japonca veya almanca öğrenmek istiyordum ama dersler filan zaman bulamadım hiç :/ Yani olabilir bişeyin garantisini veremem ama tanışmış sohbet etmiş oluruz en kötü :)
Anladım, bence beraber dil öğrenebiliriz nasıl fikir? 😅
Bende Fransızca ve İspanyolcayı merak ediyorum bu iki dili öğrenmeyi planlıyorum.
Ve aynen tanışmış oluruz :) soruyu gizliden sormuşsun profilini bilmiyorum o yüzden, sen istersen mesaj atabilirsin bana ya da takip edebilirsin
Eğer zaman bulabilirsem düşünülebilir :D İspanyolca ve Fransızca da güzel diller ama. Aaaa doğru soruyu gizliden sormuştum unutmuşum. İstek atıyorum.
Evet öyle, her dil birbirinden güzel.
Bekliyorum 😅🤣
Kıskanmayan.
Anladım genelde insanlar kıskançlıkla sahiplenmeyi karıştırıyorlar bu yüzdenmi kıskanmayan erkek dedin? Çünkü sahiplenmek başka bir şey bence.
Evet başka.
Anladım teşekkür ederim yorumun için :)
Kıskanmayan erkek
Aynen öyle kıskanmakla sahiplenmeyi karıştırıyorlar eğer konuştuğun biri varsa ve seni kısıtlıyorsa bunun adına da sevdiğimden kıskanıyorum diyorsa bence hiç uğraşma uzaklaş
Aynen bende senin gibi düşünüyorum. Seven kıskanır lafınıda sevmiyorum genelde. Mesela ne giyeceğine karışmak filan kısıtlamaya girer. Ama arada belki tatlı kıskançlıklar olabilir en fazlası o kadar bence. Ve dediğin gibi sevdiğimden kıskanıyorum diyenden uzaklaşıcaksın.
Tatlı kıskançlıklar abartısız şakayla karışık ufak tefek kıskançlıklar da sorun olmaz ama diğer türlü ilerisi için çok tehlikeli
Aynen aynı düşüncedeyim. İlerisinde büyük sorunlara sebep olabilir. Teşekkür ederim yorumun için :)
Rica ederim 🙂