• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Kıskanan erkek mi yoksa kıskanmayan erkek mi?

AşkıÖldürmek
AşkıÖldürmek Takip Et
FenomenMaster Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1519
Yapay Zekaya Sor
Aşırı kıskançlık özgürlüğü kısıtlarken,
kıskanmayan erkekte kadını kendinden uzaklaştırıyor mu?
Erkekler de kadınlar açısından yanıt verebilir..
Erkekler de kadınlar açısından yanıt verebilir..
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
34 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • By_Barsss
    By_Barsss Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 73%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.

Elbette yerine göre kıskançlıklar olabilir ancak insanımız da sevgi ve algı ayarları değişti sanıyorum, eşlere diyecek bir şey yok ancak zamanı gelince ailemizi dahi karıştırtmadığımız hayatımız sevgili ve ya flört işlerinde hayata tamamen müdahale ile eşleşebiliyor, bunu giyme, buraya gitme, bunlarla görüşme, istemiyorum vs kızlar açısından ise bu kim, neden oraya baktın, özellikle sosyal medya üzerinde kıskançlığa dayalı tamamen saçma sapan gereksiz tartışmalar çıkabiliyor, bir ilişki temeli sevgi karşılıklı güven ve saygıya dayalıdır, kişinin özgürlüğünü tamami ile kısıtlamak buna bağlı psikolojik hatta fiziksel maalesef üzülerek belirtiyorum ki yaralama ve ya kıskançlık cinayetleri dahi var, kusura bakılmasın bunları saçma buluyorum, zaten yeterince stresli bi hayatın içerisinde yaşıyoruz, günlük problemler ve aksi haller hepimizin hayatında mevcut birde bunları katıp günü tamamen berbat etmek, ya da karşılıklı konuşarak çözüme ulaşıp iyi geçmesini sağlamak tamami ile bizim elimizde.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• RyanThePlayerSpecial
    RyanThePlayerSpecial Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Kıskanma kavramı kaybetme korkusundan ileri gelen bir davranıştır, ancak bu kaybetme korkusu bildiğimiz klasik kaybetme olgusundan farklı bir şey, kıskançlıkta kaybetme korkusu: başka birisinden zarar görme ihtimali veya başka birisi kıskandığınız kişiye sahip olursa onu terk etme ya da kıskandığımız kişiye bizzat kendimiz zarar vermemiz olarak kabul görür.

Benzeri durum birçok hayvanda da var, evcilleştirilmiş muhabbet kuşu ya da papağanın yuvasına bıraktığı yumurtayı ellerseniz onu gagasıyla kırar ve imha eder, siz ellediğiniz için, bir köpeğin yanında aynı ortamda beslediğiniz diğer köpeği daha çok okşayıp severseniz diğeri ağlar biçimde sesler çıkartır.

Burada tek istisna domuz hayvanıdır domuz asla çiftini kıskanmaz, domuz a eski dilde deyyus denir, deyyus ile güzel kardeşim benzer manadadır. Eti diğer sebepler dışında bu yüzden dolayı da yenmiyor derler ki insanlara domuz DNA sı az da olsa geçmesin bulaşmasın diye.

Dolayısı ile aslında sevdiğimiz şeyi kıskanma nedenimiz kaybetme korkusundan ileri gelir. Bazı insanlar özellikle kadınların çoğu kıskançlık ile aldatılma kavramını birbirine karıştırıyor bu ikisi farklıdır. Eğer doğru biçimde kıskanmayı biliyor iseniz zaten doğru davranıyorsunuz demektir bunu başarabiliyorsanız birde bunu ayarında dozunda yapıyorsanız her şey doğal biçimde yolunda gidiyor demektir.

Kıskanılmanın sevilme sebebi de bunun gibi bir şey, kaybetmek istemiyor o yüzden kıskanıyor şeklinde düşünülür.

Her erkek sevdiği kadını asla kaybetmek istemez. Aksi durumda ya sevmiyordur ya da siz onu yeterince kıskanmayarak kaybetme raddesine getirmişsiniz demektir. Hiç kıskançlık yapmazsanız kendini iyice değersiz hissetmeye başlar elbette, ancak aşırı düzeyde kıskançlığın bencillikten ve egoizm den farkı yoktur ve bencil bir insanın yanında da kimse barınmaz bu sefer kaybetmek kıskançlıktan değil egoizm den kaynaklı bir kaybetme olur.

1
    0 Yorumla
  • La_llorona
    La_llorona Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Görsel beni güldürdü 😅
    Eski sevgilim beni öyle abartılı şekilde kıskanmazdı, bende onu kıskanmazdım. Benim en yakın erkek arkadaşlarım vardı, onunda yakın kız arkadaşları vardı. Ona jessicayla neden görüşüyorsun dediğimi hatırlamıyorum. haha😅 Çünkü birbirimize güvenimiz vardı ve birbirimizden haberimiz vardı. Jess'le konuştuğu zaman haberim oluyordu. Yıllardır arkadaşıydı. Ve o da aynı şekilde benim yıllardır arkadaşım olan ali ya da francesco ile neden görüştüğümü sormuyordu. Ama haberi olmasını istiyordu , oluyordu. Aldatma olmadığı sürece ikimizde görüşebilirdik istediğimizle. Duygusal olmadığı veya başka amaçla olmadığı sürece. Onun her zaman dediği bir şey var. " bir erkeğe duygusal olarak veya başka gözle bakmıyorsan kıskanmam " diyordu. Çünkü kendime güveniyorum ve sana güveniyorum başkasına o gözle bakmayacağını biliyorum diyordu. Bende aynı şekilde kendime güveniyorum. Ve onunda ben varken başka birine duygusal olarak veya başka bir anlamda olarak bakmayacağını biliyordum.
    Hiç kıskanmayanda değildi. Mesela bir bana erkek bana mesaj attığında (tanıdığım ya da yakın arkadaşlarımdan) ya da bir erkeğin bana yürümeye çalıştığını gördüğünde, iltifat ettiğinde deliyordu. 😅 demem şu ki dozundaydı her şey yani. Kıskançlığı dozundaydı. Abartmıyordu. Kıskanılacak şeyi kıskanıyordu. Bende onun gibiydim.
    Dozunda kıskançlık iyidir yormadan, bıktırmadan.

1
    0 Yorumla
  • sssicaksutlukahvem
    sssicaksutlukahvem Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl

Ne çok kıskanılması, ne de hiç kıskanılmaması iyidir bana göre. Ortası olsun, ufak tefek kıskançlıkların aksine daha bağlayıcı ve tatlı olduğunu düşünüyorum ben çünkü insanlar değer verdikleri kişileri sakınıyorlar ister istemez, ki bir eşyaya dahi değer verdiğinde gözünden sakınıyorsun, sevdiğin insan karşında ki...
    Aşırı kıskançlıklar da tam tersi başlı başına problem, hayatınının yanı sıra seni, isteklerini, düşüncelerini, yaşayış şeklini, bakış açını hepsini kısıtlıyor. Bu daha çok bencillik bana göre, karşında ki kişiye mutluluktan ziyade mutsuzluk verdiğinde, sen nasıl mutlu devam edebilirsin ki... İşte bunu dahi umursamıyorlar, yeter ki dedikleri olsun...

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

94

Cevap

73

Cevap

• _Maidetta_
    _Maidetta_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

İlişkiye başlamadan önce zaten hoşlanmadığım şeyleri söylerim. Bu saatten sonra yapacakları beni çok bağlamazç uyarı yapmadan giderim. Aşırı kıskançlığı sevmem her dakika müdahil olma kişinin özel alanına saygısızlık gibi geliyor bana. Kıskanma güdüsüne engel olamayan erkek türü; sadece ikili ilişkilerdeki davranışlarıyla değil, genel tutumuna bakılarak kişinin alnına etiket niyetine yapıştırılması gereken sırat tamlaması. "seven adam kıskanır" mottosunu benimsemiş xy kromozomu taşıyıcısıdır. Kimi bünyelerce tercihlerde üst sıralara konan, kimilerince de "aman kıskançsa hiç kasmasın beni, allaha yakın bana uzak olsun" diyerek mümkün mertebe uzak durulan insandır. Kıskanırım ama ufak bir dozda.

3
    5 Yorumla
    • cicimod
      cicimod
      +1 yıl

Sevdiği olan erkek için özel alan nedir? Yani nelerden ibarettir?

Yorumla
    • _Maidetta_
      _Maidetta_
      +1 yıl

@cicimod Netice olarak karşımda ki insanın benden önce paylaşım yaptığı arkadaşları, benden önce alışkanlıkları, benden önce değer verdiği insanlar vardı. Bir iliiki her ne kadar çift olarak dile gelse de o çifti bireyler oluşturuyor. Sürekli 'Z' raporu tadında ön bilgi istemem. Aradığımda şurdayım demesi kafidir benim için.

Yorumla
    • cicimod
      cicimod
      +1 yıl

peki sevdiğiniz olduğunuzda bazı alışkanlıklara son vermek ya da karşı cins değer verdiklerinizle yanlış anlaşılmasın diye mesafe koymaz mısınız aranıza?

Yorumla
    • _Maidetta_
      _Maidetta_
      +1 yıl

Karşı cinste her konuştuğum kişiye değer vermem. Değerlim dediğim kişileri de kendisi mutlaka tanımış olur. Alışkanlıklarımı asla değiştirmem. Zaten çizgilerim nettir.

Yorumla
    • cicimod
      cicimod
      +1 yıl

tabi başından beri her şey netse zaten ileride şüpheye düşecek ve tartışacak durum olmaz. Bu önemli zaten. Katılıyorum.

Yorumla
  • lotus-patra u
    lotus-patra Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Kıskançlığı güvensizlikten oluşuyorsa ve hastalık derecesindeyse bu sıkıntı bir durum.
    İlişkiyi felç eder çekilmez hale getirir.
    Ama sevdiği için sahiplenme duygusu ile olan kıskançlık ise tadından yenmez hatta keyifli hale bile getirir ilişkiyi.
    Ben çok kıskanç biriyim.
    Ama kıskançlığımın kimseye zararı dokunmaz kendi içimde yaşarım.
    Yani ikimiz de birbirimizi kıskanalım ikimizde didişelim bunun için ama dozunda
    Ayarını kaçırmadan...

1
    0 Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.

Kıskançlığın aşırısı kötü, kısıtlamaya ve özgürlüğü daraltmaya gidiyorsa, maalesef kadını uzaklaştırır, aslında erkeği de. Kıskanmayan erkeğede hiç tahammül edemem. Öyle birini hayatıma hiç almam. Kıvamında orta dozda kıskanç erkek alayım :D

1
    4 Yorumla
    • AşkıÖldürmek
      AşkıÖldürmek
      +1 yıl

Herkese ondan birer doz lazım sosi😅 kıskanmayan da en az kıskançlığı abartan kadar kötü

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Kıskanmayan adam mı olur ya :D o ne öyle koyarım kapının önüne

Yorumla
    • AşkıÖldürmek
      AşkıÖldürmek
      +1 yıl

Yani koy gitsin bence de 😅

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

😅✌️

Yorumla
  • Hayatİstanbul77 u
    Hayatİstanbul77 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 49
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.

Bunun bir dengesi olmalı ve o denge sınır aşılmamalı dozunda olmalı kıskançlık. Ne boğacak kadar sıkı ne de soğutacak kadar gevşek olmamalı..

2
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Çok aşırı kıskanıyorsa sıkıntı ya kıskanmamasına katlanabilirim ama her şeyi kıskanıyorsa belli bir yerden sonra tokat atarım

1
    0 Yorumla
  • 54srp
    54srp Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 44
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Ne çok kıskanan, ne de hiç kıskanmayan olsun.
    Dozunda olduğu zaman hiç bir yan etkisi olmaz😂

1
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Dozu ayarlayamayanlar ilişkiyi sonlandırır

3
    0 Yorumla
  • MustiEmre u
    MustiEmre Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Kıskanan ama dozunda ayarı kaçmadan jfjfj 😄

1
    0 Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 42
    +1 yıl

hoşuma giden şeyleri bilir sevgilim
    hoşuma gitmeyen şeyleri de bilir
    bu minvalde hoşuma gitmeyen şeyleri yapan birisi
    hayatımda olamaz..
    kıskanmak güvensizliğin maskesi gibi ben hayatıma aldığım kadarının her hareketini zaten kontrol edemem bu imkansız
    neyi yapmasını yapmamasını bilmesi lazım ancak bana ait olduğunu onu sevdiğimi ve sahiplendiğimi hissettiririm ona
    aksi durumda buna itiraz ediyorsa ortada bir ilişki yoktur zaten

kıskanıyorum diyerek ona saçma sapan kısıtlamalar getirmekte çözüm değil zaten içinden gelmeli ve senin isteklerine saygı duymalı

2
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Birisini kıskanmıyorsam, daha dikkatli ve detaylı bakmıyorsam sallamadığım içindir. Ha kıskanma da nasıl olur dersek haddini aşan, yersiz konuşan, yılışık ve erkek olduğumuz için iki hareketinden ne olduğunu anladığımız insanları uzak tutmak adına yapılan davranışlar olur. Günümüzde genel davranışları da biliyoruz. Sitedekiler gibi sosyal hayatta da ilişkisi olanlara hatta evlilere dahi yürüyenler var. O yüzden kıskanmak, koruyup kollamak, sahiplenmek gerek.

2
    0 Yorumla
  • SmellSmoke
    SmellSmoke Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl

Selamlar.. Her şeyin bir dozu olmalı kesinlikle.. Ben karşımdaki insanın bana güven duymasını isterim ve beni korumaya çalışırken bana zarar vermemeli.. Kıskanmadan ve kıskanılmadan bir ilişki yürüyemez buna inanıyorum fakat karşı taraf üzerinde baskı yaratarak emrivaki ile bunu yapmaya çalışmak kesinlikle ilişkiye zarar verir.. Neyin nasıl söylendiği ile alakalı bir durum aslında.. Keyifli günler..

2
    0 Yorumla
  • ϻerii_
    ϻerii_ Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Kıskansın evet ama ayarı kaçırmasın. Her şeye de müdahale etmesin. Yerinde yapılan her şey daha güzeldir. Aksi özgürlüğe özendiriyor beni. Ona göre şekil alacaksam her konuda, gelsin benim yerime o geçsin, o yaşasın. Ben birazda bencilim bu konuda ya. Kendim kısıtlayım ama o kısıtlamasın istiyorum. 😬

3
    0 Yorumla
  • sierravista
    sierravista Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 22
    +1 yıl

Kıskanan erkek daha iyi bana göre. Tabiki de kıskanırken çok fazla aşırıya kaçmaması lazım. Hiç kıskanmayan erkek ise, gereksiz bir şekilde rahattır ya, itici gelir bana böyleleri. Seven insan sevdiğini kıskanır.

3
    0 Yorumla
  • TuƝiȿș
    TuƝiȿș Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

Kıskanmayan erkek

Sevgilisinin yanında uçan erkek sineği imha eden erkek

3
    0 Yorumla
  • cicimod
    cicimod Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 85%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Kıskançlık değer vermekle ilgili ya karşıya ya kendine. Ama anlamadığım şey birisinin daha 2 gün internet üzeri konuştuğu kıza sayfandaki erkekleri sil demesi kıskanması üstelik eski sevgilisine takıntılı şekilde aramada araması ama bu kızı da armaya başlaması ve kıskanmasını anlamıyorum. Yan, kaç insanı aynı anda takıntı yapmak kıskanmak mümkün acaba?

1
    0 Yorumla
  • cileklicorbai
    cileklicorbai Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    +1 yıl

bence kıskanmanın da bir dozu var yani kızı kısıtlamak elbette iyi bir şey değil kız seninle evlenince senin himayene girmiyor nasıl olsa yani bu şey gibi olur türkiyenin amerika himayesi altına girerek özgürlüğünü kısıtlaması gibi... kıskanırım ben ama dozunda bazı kızlar vardır güzellik algısı için kıyafetlerini giyerler bazı kızlar vardır kendilerini başka erkeklere göstermek için sevgilim olacaksa amacı tabiiki 1. olmalı diğeri olursa zaten konusmam daha onunla nasıl erkekler 2 kadın alamıyor ise kadınlarda sevgilisinden başka sevgiliye kendini gösterme cabasına grmemeli bence

1
    0 Yorumla
  • Rakine
    Rakine Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Kıskançlığın kaybetme korkusunun dışa vurumu olduğuna inanıyorum. Benim eşim, en az benim kadar zekaya ve bilince sahip, eğitimli ve olgun bir insandır. Benim ona herhangi bir konuda müdahale etmem, onun kişiliğine bir saldırı, bir aşağılamadır. Neyi, ne zaman ve nasıl yapacağına kendisi karar verir. Ben sadece fikrimi söylerim. Tercih ona aittir. Dolayısıyla beni kıskanmak gibi bir durum yoktur.

1
    0 Yorumla
  • tiryakinimtiryakin
    tiryakinimtiryakin Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Kıskanmak ya da kıskanmamak bizim tercihimiz değil asla..
    Çünkü yaralanıyor insan aynı zamanda kıskanınca.. u kıskançlığın sebebinden emin olmak lazım. Önemli nokta bu..
    Sevdiği, sahiplendiği için mi yoksa sırf kıskanıldığı için mi kıskanıyor buna bakmak lazım..
    Kıskanmadığım, kıskanmayan bana ilişemez..

Boğacak kadar ileri giderim bazen. Bu asla bir şeyleri tatmin etmekten değil.. Gerçekten rahatsız ve huzursuz olduğum için.. Açıkça da söylerim bunu. Kandıramam kimseyi..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ben asla izin falan istemem, onun benden istemesini de kabul etmem. Ben kendimi montrok edebecek, kendi kararlarımı verebilecek biriyim. Ve izin talep eden kişi zatem kıskamç değil, takıntılı ve kontrolcüdür.

Kıskançlık hoş ve çifti birbirine bağlayan bir duygudur. Daha çok sarılmak, elele olmak, güzelliğine/yakışıklıliğına hayranlık duyup daha çok yanına sokulmaktır. Yani karşı tarafı değerli hissettiren bir duygudur.

1
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.

Kıskanmak, sevginin tezahürü ile o kişiyi kendine özel saymaktır. Bu o kişinin özgürlüğüne engel olmamalı ve onun hayatında yokmuşuz izleniminide vermemeli.

3
    0 Yorumla
  • sunshineylul
    sunshineylul Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

ortası idealdir çok kıskanç kişi iyi değildir çünkü büyük ihtimal kendine güveni yoktur ve seni kısıtlar sen ona uydukça da onun dedikleri olur tabii ki seven kıskanır ama orta seviyede hiç kıskanmaması da iyi değildir umursamadığını gösterir

1
    0 Yorumla
  • yaren____
    yaren____ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 47%
    +1 yıl

Abartilmadigi sürece kiskanilmak her insanin hosuna gider. Yanliz görsele cok güldüm 😅

1
    3 Yorumla
    • AşkıÖldürmek
      AşkıÖldürmek
      +1 yıl

Biraz da eğlenelim dedim👻

Yorumla
    • yaren____
      yaren____
      +1 yıl

Basarili bir secim olmus, tebrikler 😂

Yorumla
    • AşkıÖldürmek
      AşkıÖldürmek
      +1 yıl

Teşekkürler😅

Yorumla
  • Tertemiz1deli
    Tertemiz1deli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Sahiplenen ama yersiz kıskançlıklarla yormayan, kıskançlık adı altında toksik bir baskıya maruz bırakmayan, haddini, yerini, konumunu bilen ve ona göre davranan, kendisinden destek istendiği sürece kanat geren kadın/erkek.

1
    0 Yorumla
  • OmenTonrimDidim
    OmenTonrimDidim Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınlar olarak hiçbir şey beğenmiyorsunuz. Kiskan değilim desem gava* oluyorum. Kıskansam keko. Anlam veremiyorum size. Ben kıskanmam asla. Kendine güvenen biriyim çünkü.

2
    0 Yorumla
  • Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.

Kıskançlık tabiki olmazsa olmaz ama herşeyin dozunda olanı güzel kıskançlık karşındaki kişiye sevdiğini ve değer gösterdiğini belirten etmenlerden biridir

2
    0 Yorumla
  • kutayt
    kutayt Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    +1 yıl

hic kiskanc deilim giyinecegi seye falan karisma hakkimda kiskanc olsam bile yk zaten. O da kiskanc değil cunku birbirimize sonsuz guvenimiz var yeyey. Kim hakkimizda ne dusunursa dusunsun umurumuzda olan hic bir sey yok cunku koru bir sey yapmayacagimizi bilioruz yeyeye

1
    0 Yorumla
  • jean007
    jean007 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.

kıskanmayan erkek hanımefendi çünkü karşısında ki bayanı kıskanan çoğu kişiler anlattıklarına göre o bayana güvenmeyen kişilerdir halbuki o bayanın suçu değildir şu bizlerde yani erkeklerdedir.

1
    0 Yorumla
  • Bir-Piremses
    Bir-Piremses Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler çok garip yaratıklar. Sen bir erkekle konuş bu çok büyük olay olur, hatta ayrılığa gelir olay sadakatsiz filan olursun. Ama kendisi "dişi arkadaşı" ile mesajlasir kankisi olur sadece.

1
    0 Yorumla
  • niceness
    niceness Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Kıskançlık, çiftler arasındaki sevginin yansımasıdır. Kıskanç olması tercihimdir ama dozunda kıskanmalı. Özgürlüğümü kısıtlayacak, üzerimde baskı kuracak kadar kıskanç olması sıkıntı yaratır.

1
    0 Yorumla
  • Uga915
    Uga915 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Olmadık bir şey yaptı mı ilişki milişki biter benim için. 🤷‍♂️ Duygularıma karşılık vermeyenin peşinde mi koşacağım.

2
    0 Yorumla
  • ouzinyo
    ouzinyo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Kıskançlık iyi bir şey değildir. Genelde ya benimsin ya kara toprağın gibi bir algısı vardır. Bu algı cinayetlerin en önemli unsurlarındandır.

2
    0 Yorumla
  • Enperatriz_Eztia
    Enperatriz_Eztia Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Her şeyi kararında yapan erkek makbuldür. Kıskanmaması da iyi değil, aşırı kıskanması da.

3
    0 Yorumla
  • YağmuurYlc
    YağmuurYlc Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 82%
    +1 yıl

Arası olmalı. Kıskançlık ve kısıtlama çol farklı şeyler ve kıskanılacak şey var kıskanılmayacak şey var

1
    0 Yorumla
  • Mahçup_
    Mahçup_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 80%
    +1 yıl

Dozun da kıskanma diye bir şey olabilir mi
    Bunun bir ayar dumesimi var erkek kıskandimi ayarları bozulur

1
    0 Yorumla
  • Qwerqqq
    Qwerqqq Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 95%
    +1 yıl

Her şeyin belirli bir dozajı var. Ne o dozajın altında kalmak iyi nede üstüne çıkmak iyi. O ölçüyü iyi ayarlamak lazım.

1
    0 Yorumla
  • Cleanman58
    Cleanman58 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.

Kıskanan erkek veya kadın karşı tarafa şiddet uygulamadığı sürece sorun yok. Kıskanmanın da bir adabı vardır.

1
    0 Yorumla
  • BerilEdit
    BerilEdit Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 64%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.

Dozunda iyidir. Herseyin az ve fazlasıvitaminlerde zararlı olduğu gibi insanda da duygular için geçerli.
    Akli başında olursan yolunda olurhersey.

1
    0 Yorumla
  • Milabeni
    Milabeni Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Evet doğru tespit Aşırı olmamalı ama hiç kıskanmayanda güzel kardeşim. Gerçekten değer verip sevdiğine inanmak zor Dozunda kıskanıyor olması şart

1
    0 Yorumla
  • Perilice101525
    Perilice101525 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Kıskanan kıskanmıyorsa sevgisinden şühpe ederim ama çokta boğucu olmasın bu kıskançlık dozunda ve yerinde olmalı

1
    0 Yorumla
  • Matrix3535
    Matrix3535 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı.

Eşini kız kardeşini annesini kıskanmayan erkeğe; Deyus denir.

2
    0 Yorumla
  • Melih_Simsek
    Melih_Simsek Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 91%
    +1 yıl

Kıskanılmak veya kıskanmak iyi oluyor bazen ama her küçük şey kıskanılacaksa ben orada yokum

2
    0 Yorumla
  • duygusal1poncik
    duygusal1poncik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Dozunda kıskançlık tatlı olabilir ama abartilirsa hiç çekilmez

2
    0 Yorumla
  • SadeTurkKahvesi00
    SadeTurkKahvesi00 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Yerinde tadında kıskanan hayatı zülm etmeyen ota boka karışmayan erkek/kadın makbuldür :D

2
    0 Yorumla
  • Loşçokoloş
    Loşçokoloş Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

Birinin kişisel alanını ihlal etmek sevgiden değil güvensizlikten kaynaklanır.

1
    0 Yorumla
  • Gökhan52_Unye
    Gökhan52_Unye Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 90%
    +1 yıl

Her şeyin aşırısı zarar. "Çoğu zarar azı karar"

1
    0 Yorumla
  • furkaanercaan
    furkaanercaan Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Diliniz her ne kadar kıskanmayan erkek dese de kıskanılmak sizin hoşunuza gidiyor

1
    0 Yorumla
  • Bt74ever
    Bt74ever Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı.

Çok hafif kıskanan diyebilirim aslında. Aşırısı toxic olur.

1
    0 Yorumla
  • Khlyen
    Khlyen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekte kadında kıskanmalı tabi dozunda abartınca iki tarafta saçmalıyor 😅

1
    0 Yorumla
  • İstanbul_bey
    İstanbul_bey Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Sahiplenme duygusu var bende o yüzden sevdiğim insanı kıskanıyorum,

1
    0 Yorumla
  • İlhann06
    İlhann06 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Dozunda kıskanan erkek, dozunda kıskanan sevgili, dozunda kıskanan eş

1
    0 Yorumla
  • 65412
    65412 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 109 , eic 92%
    +1 yıl

onun dozunu ayarlaması lazım :) ayarlarsa sorun olmaz ama ayarlaymazsa sıkıntısını çok çekersin :)

1
    0 Yorumla
  • EringecHayri
    EringecHayri Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Manasına bakmak gerekir. Mantıklı ise haklıdır, mantıksız ise sorunludur.

1
    0 Yorumla
  • Croyzigor
    Croyzigor Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı.

Kıskançlığı abartmayan erkek tabiki de yani kadın 😅

1
    0 Yorumla
  • İnstsarisin450
    İnstsarisin450 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.

Kıskanan tabiki sevdiğini belli etsin yoksa diğer erkeklerden ne farkı kalır

1
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    Mentor Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Tadın ve ayarın olmalı her şey. Manitayı çokta boş bırakmamak gerekli.

1
    0 Yorumla
  • _eeMRee_
    _eeMRee_ Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Seven kıskanır. Sevmeyen herşeyi normal görüp kıskanmam moduna yatar.

1
    0 Yorumla
  • dreamliner61
    dreamliner61 Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.

iyi de cevap ne alaka?
    güzel kardeşim falan :)
    kıskanır da bu kelime doğru kelime değil bence.

1
    0 Yorumla
  • Esra_4161
    Esra_4161 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Tabiki kıskanan erkek benim eşim kıskançtır mesela ama güvenir de kısıtlamaz sadece kıskanç ama hastalık derecesinde bogacak kadar değil ben ona istinaden daha fazla kiskancim ama bu onun hosuna gidiyor tabiki

1
    0 Yorumla
  • Assuşe
    Assuşe Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    +1 yıl

Ben kesinlikle kıskanan derim. Kıskanmayan erkek sevmiyordur bu çok net bir şey. Çoğu serseri tip zaten ilk kendisine ayarlayıp sonra arkadaşlarına ayarlıyor. Bundan daha kötü daha sinir bozucu bir şey var mıı

1
    3 Yorumla
    • OmenTonrimDidim
      OmenTonrimDidim
      +1 yıl

Kıskanma sevginin tek kistasi olmamalı bence saçma bir düşünce bu

Yorumla
    • Assuşe
      Assuşe
      +1 yıl

@OmenTonrimDidim sevme konusunda tek kısası değil zaten fakat sen sevdiğin birini kıskanmaz mısın?

Yorumla
    • OmenTonrimDidim
      OmenTonrimDidim
      +1 yıl

Kendine güvenen biri olarak neden kiskanayim? Neyden kiskanayim? Eğer aklı fikri beyni yerinde biriyse sorun yok. Zaten aklı fikri beyni yerinde olmayan biriyle de muhatap olmaya gerek yok.

Yorumla
  • Gelibolu58
    Gelibolu58 Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Kıskanmayan Erkekmi olur ya kıskanmıyorsa o kızdan bi beklentisi bile yoktur öylesine yanındadır

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (107)
Devamını Gör(152)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kıskanan erkek mi yoksa kıskanmayan erkek mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kıskanan erkek mi kıskanmayan erkek mi? 9 cevap verildi
Kıskanan erkek mi kıskanmayan erkek mi? 7 cevap verildi
Kıskanan erkek mi kıskanmayan erkek mi? 253 cevap verildi
Kıskan erkek mi? kıskanmayan erkek mi? 33 cevap verildi
Kıskanç erkek mi? kıskanç olmayan erkek mi? 11 cevap verildi
Kıskanan erkek mi yoksa Kıskanmayan mı? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aynaya bakıp 'işte zirvem bu' dediğiniz yaş kaçtı?
  • Çeyizinize el örgüsü eşyalar koyar mısınız?
  • Sizin üçlü saç bakım ürününüz hangisi?
  • El örgüsü halıları beğeniyor musunuz?
  • Gerçek sevenler hayalmi oldu mazidemi kaldı sizce?
  • Sarının 50 tonu!! Neon saçlar geri dönmeli mi?
  • Kupa maçı bu tüylü stadyumda oynansa harika olmaz mı?
  • Evin içinde bu kıyafet yanlış mı?
  • 21 gün spor yapma challenge deneyen var mı?
  • En çok dinlediğiniz sanatçılar hangileri?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨