+1 yılÖncelikle insanları kıskanan veya kıskanmayan olarak nitelendirmemeliyiz herkesin kendine ait doğruları vardır sadece. buda onları karşısındakini sahiplenmeye yani bizce "kıskanmaya" sürükler. Erkeklerin "seni çok kıskanıyorum" demesi bu şekilde iletmesi kadınların hep kıskanç erkekten hoşlandığını düşünmesidir. Yani fikrimce karşındaki kıskançlıktan hoşlansa bile yaptıgı hareketler senin doğrundaysa sen kendini yalanlaştırıp kıskanıyorum triplerine girmemelisin dozunda, ayarında olmalı ama tabiki hatta kesin olarak kadınların çoğu "kıskanan erkek" leri daha cazip görür daha çok sahiplenildiklerini düşünürler ama dikkat çekiyorum bunlar gerçek duygular için geçerli hiç bir kadınında bu konuda saf ve erkeğin ona olan yalancı kıskançlığını anlayamayacak kadar kendini kandıracağını düşünmüyorum :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne kadın erkeğini kıskandırmak için bir çaba içine girmeli, ne de erkek gösteriş uğruna kıskanıyorum ayaklarına yatmamalı. Ben buna karşıyım. Yoksa seven her insan, kaybetme korkusu yüzünden, eşini sahiplenir ki zaten. Belli etmese de, her türlü kıskanır. Bunu bir şekilde hissedersin. Hayvanlar da bile durum aynıdır. Kıskanmayan erkek, bana göre hayvan kadar olamayan erkektir.
349 Yorumla- +1 yıl
Ne dicem bilemedim :/
- +1 yıl
Mantıklı bir görüş eig seçiseçilmesi gerekiyodu ;)
- +1 yıl
Güzel düşünceniz için teşekkür ederim @barraquda
Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı. Kıskanmakta bir duygudur. Kimi sevme kimi acıma kimi üzülme hatta kimi asık olma duygularını kavrayamyip yasayamadigi gibi kıskançlıgıda doğru ya da yanlış hissederek yaşayan veya nasl Bişey dir bilmeyen insanlar var. Aşık olan kıskanır buna kendi sular ya da şuraya kadr kıskanır diye bu sinir koymaz. kıskançlık nefesini kessede kıskanır çünki buda aşkın içinde yaşanan bir duygudur. Aşk içinde neleri barındırıyor hiç biri engel olamıyorum. Kiskanciligida aşkın dışında tutmak bence aşka ihanet olur.
20 Yorumla
+1 yılSoru yanlış olmuş birader Kıskanılmaya değecek kadın mı yoksa kıskanılmaya değmeyecek kadın mı? Her erkek kıskanır :)
12 Yorumla- +1 yıl
Hemen güncelledik soruyu kanka :D
- +1 yıl
Eyv adamsın :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılKıskanmak sevmenin doğasında var. Küçücük bir çocuk bile sevdiği oyuncağını diğer çocuklar ile paylaşmak istemez... Sevmediği ya da göreceli olarak az sevdiği oyuncağını arkadaşına verir... Sevdiğini kendine saklar... Büyüyünce de durum aynıdır... Kadın ya da erkek, insan sevdiğini kıskanır... Bu normal bir davranış. Yaradılışımızın gereği oluşan bir durum.
Normal dozunu aşan kıskançlıklarda ise durum çok farklıdır. Erkek ya da kadın sevdiğini aşırı kıskanıyorsa, üzerine düşüyorsa korktuu bir durum vardır. Kendini eksik hissettiği, tamam görmediği bir konu... Bir konuda kendini eksik hissettiği için sevdiğinin üzerine düşer... Bu durum psikolojik bir oluşumdur... Kişi kendini eksik hissettikçe sevdiğinin üzerine daha çok düşer...20 YorumlaKıskanan erkek tabiki. kıskançlık bir nevi sahiplenmenin belirtisi. Ama kiskancligi doğru tanımlamak gerekir bizim bahsettiğimiz kıskançlık her seyi kapsamiyor. yani her giydigine laf edilen her yediğine her konuştuğuna laf edilen bir kıskançlık iki tarafida bir sure sonra sıkar.
10 YorumlaKıskanılmaya değecek kadın lafı hiç hoş bir laf değil öncelikle. Çünkü kıskançlık hoş bir şey değil. eğer bir insan karşısında ki kişiyi kıskanıyorsa bu toplumun empoze ettiği gibi sevgiden veya verilen kıymetten değil tamamen kendine ve karşıdaki kişiye güvensizlikten dolayıdır. Ancak ülkemizde bu kavram o kadar çok aşk ve sevgiyle bütünleştirilmiş ki kimse arkasında ki problemleri görmüyor, göremiyor. Benim tavsiyem, kıskanç olmayan erkek ve kadındır. kendinize güveniniz olsun, karşınızda ki kişiye de öyle daha mutlu bir birliktelik için =)
10 Yorumla
+1 yılkıskanan ama dozunda kısıtlayan erkek galiba. dürüst olalım, kıskanılmayı sevgi kanıtı gibi görüyoruz çoğumuz. kıskansa bile dengeleri tutturmayı başarabilen olgunlukta erkek çok çok az, en makbul olanı onlar ancak karakter dışında karşılıklı güvene de bakan bir durum bu.
10 Yorumla
+1 yılİkiside değil Sahiplenen erkek diyorum ben. Bide Kadınının "erkeği" olan erkek olur bu kişi.
Tabi bu kişi yine üzülecektir ve sonuç şu şekilde olacaktır:
Ben seni çok benimsemişim.
Çok katmışım kendime farkında olmadan.
Benimki hiç biz olmayan bir şeyi sahiplenmekmiş.
Ben ne yaptığımı bilmeden, çok uçsuz bucaksız sevmişim seni.
Sahiplenen üzülüyor arkadaş. Herneyse konudan çok dışarı çıktım sanırım.10 Yorumlatabiki kiskanan erkek... :-)
cünkü sevdigini belli ediyor bu benim Karim diyor baska bir erkek yaklasamaz benim karima dedigi icin seviyor
kiskanmayan erkek ise baska erkek benimle konusmak istese asilsa hic ilgilendirmez kendisini ne bilim kiskanmasi lazim bu ne soru.. yaww ben kime ait oldugumu hissetmek isterim sahsen
herkes herkesle flört yapip konuscakmis hic kimse alinmixcakmis olmaz bu ben hemen alinirim10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherşeyin bir ayarı olmalı. kıskananda kıskanmayanda çileden çıkartabilir. ortası en iyisidir. hemen başka bir erkekle gördü mü o kim diye kıskanıcak kadar salak olmamalı, vurdumduymazda olmamalı. bunun bir dozu var heralde çoğu sıkıyor, azıda bu ne * dedirtiyor. aynı şey siz erkekler içinde geçerli, çok kıskanan kız hoşunuza nasıl gitmezse bizimde gitmez.
10 YorumlaKıskanmayan erkek hıyardır ben ondan iyi turşu yaparım :D
Sevgiler Donut21 Yorumla- +1 yıl
Ahahahha turşu yaparmış bak bak :D
+1 yılKıskanınca performansta azımsanamayacak bir artış yaşanıyor :D
21 YorumlaAhahahahaaaahahahah :D
Kıskanmayan erkek mi olur ne o öyle gol atmayaan messi gibi :D :D kıskanmayan erkek gitsin tayt giysin :P
38 Yorumla- +1 yıl
gol atmayan messi :D :D sevdim bunu
- +1 yıl
Ahahahha :D gol atmayan messi l*n asdfgjkl :D
- +1 yıl
@Abdülaziz abi üç görüşe aynı şeyi yazmışsın :D
- +1 yıl
@Abdülaziz abi dediğinden bişi anlamadım :D
+1 yılEger aşıksan kıskandırmaya ihtiyac yokdur. Gercekten seven her erkek kadınını kıskanır. Gercekten asık her kadın erkeyını dişi sinekden bile kıskanır. O yüzden kıskanan erkek diyorum. Çünki kıskanıyorsa seviyor kıymet veriyor demektir.
10 Yorumlakıskannan erkek iyidir ama bazen abartıyor yani kıskanırken şüphelenmeyin ikisini birbirine karıştırmayın
kıskançlık şüpheye kaçmadıkça kıskanmak iyidir :D20 Yorumla
+1 yılkıskanan erkek kıskandığı kişiyi sevdiği için ve aşık olduğu için kıskanır ama fazla kıskançlık hereşyi mahveder. Dozdan çok kontrol öenli fazla kıskanç olma kıskançsız da olma...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam dediğin sahiplenir kıskanır. Modernleşme ve medeniyetleşme adı altında pezevenkleşmeye gerek yok diye düşünüyorum.
25 Yorumla- +1 yıl
Ona göre beyler adam oluyoruz akıllı oluyoruz o kadar :D
Cevap sahibi+1 yılO kadar ulan 😂
- +1 yıl
Fazla atarlısın kanka sen. Bu genç yaşta bu atar fazla. Sen sinirlenme biz akıllı oluruz 😂😂
Cevap sahibi+1 yılTamam kanka 😄😄
- +1 yıl
necip fazıldan alıntı yaptığını söyleseydin. Kendi söylemin sanmasınlar.
+1 yılkiskanma ama eger gercekten abartamaya basliyorsa azicik kiskandigini ona belli et cunku amaci seni kiskandirmaksa istedigini almadan pes etmez. bu yuzden kiskanmasan bile azicik numara yap ki tekrar barisabilin
11 Yorumla- +1 yıl
Benle alakası yokki olayın :D
Yani kiskancliktan kavga edecek boyuta gelmesin olay ama hani bir iki laf etsin askim senin o guzel giysilerini keserim ona gore bak tarzinda.. boyle canavar gibi kiskanclik iliskiyi kopariyor
10 Yorumlakıskanan erkek çünkü ilişki daha heycanlı oluyo ama dozunda abartmadan en küçücük olaylarda deill :) ve kıskanmassa bazı kızlar sevilmediklerinii düşünüyorlar bide sevgilisi olan erkek hariç diğwer erkeklerlede daha rahat bir konuşma şekli oluşuyoo hanii nasılsa sevgim kıskanmıyo diyo haksızmıyımmm zatende böyle şeylerdende ayrılma sebepleri doğabiliyo :)
10 YorumlaDozunda kıskanan erkek, abartmadan :) İnsan elbet sevdiğini sahiplenmeli ve heeyyt bu benim diyebilmelii :) Ama rahatsızlık derecesine gelip bayanı bunalttımı bu bir süre sonra güvensizliğe giriyor.
10 YorumlaTabii ki kıskanan erkek. Kıskanılmak kadınların hoşuna gider. Bir erkeğin kadını kıskanması demek o kadını çok seviyor demektir. Sevmeyen kıskanmaz zaten. Bu kadınlar için de aynı şeydir. Ama ilişkide taraflar birbirini kısnakdırmaya çalışmamalı. Ve tabi ki kıskanılmaya değecek kadınları kıskanın ;)
10 YorumlaTabi ki kıskanan erkek. Çünkü bir kadın sevdiği adam tarafından kiskanilmak ister. Erkeklerin kiskanip sevdiği kadının üstüne düşmesi onunla ilgilenmesi kadınları her zaman mutlu eder ve erkeğin kıskanması bir nevi kadinini sevdiğinin göstergesidir bence.
10 Yorumla
+1 yılTabikide kiskanan erkek. gözünden sevdiği kisiyo sakinan hem sevdigind hem başkalarına zarat vermeyen bir kiskanclik. o sahiplenmr duygusu super bisey
10 YorumlaKıskanan erkek. Çok kıskansın beni. Hastasıyım kıskanç erkeklerin.
13 YorumlaNasış bir manyaksın sen :D
- +1 yıl
Farkedilmicek gibi değil zaten :D
+1 yılKıskanmayan erkek sevmiyordur. Ya da sevdiğini güzel bulmuyordur. Sevdiğini güzel bulmayan erkek sevmiyordur. Yani yine aynı pokun laciverti. Ben nefes alan erkek diyorum.
10 Yorumla
+1 yılEğer hayatındaki kadın kıskanılmaya değecekse tabiki kıskanacaksn. Kendi adıma konuşmam gerekirse kıskanlmaktan ayrı bir zevk duyarm :D
Ve sevgilimi de kıskanrm10 Yorumla
+1 yılkıskanmayan ne erkek ne kadın olmamalı bence. kıskanmadığım biriyle olmak istemem sorgulamaya başlarım heralde.
20 YorumlaMaço, kıro, öz güvensiz, paranoyak erkek değil.
''Şununla görüşemezsin, bunu giyemezsin.'' değil.
''İzin vermiyorum.'' veya ''İzin veriyorum.'' değil.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. Herşeyin normali iyidir.. Aşırı kızkançlık sevmek anlamına değil hastalık anlamına gelir.. Ve sıfır kıskançlık ta normal değil.
20 Yorumlaherşey gibi kıskançlıkta düzeyli ve karşılıklı olmalı. güncelleme sorusuysa tabiki kıskanılmaya değecek kadın :))
20 YorumlaKıskanan erkek bence erkek dediğin
tabi ki kiskanacak sevdiğini sevip sahiplendiğini belli edicek ama dozunda çok fazlasi iyi olmaz :))10 YorumlaYerinde kiskansin. Hiç kiskanmasa sevmediyini duwunurum. Kendim kismaniyorsam guvenmediyim icindir. Guveniyorsam kiskanmam
10 Yorumlatabiki de kıskanan erkek.
çünkü seven insan kıskanır paylaşamaz tek benim olsun der yani benim görüşüm bu10 Yorumla
+1 yılTabi ki kıskanan erkek. kıskanması sahiplendiğini gösterir.. Bu sen benimsin ulen deyip evlere kapayabilir anlamına gelmiyo tabi o kadar da değil
10 Yorumla
+1 yılKiskanmsyi abartmayacak yerine gelince anlayis gosterecekki iliski yuruyebilsin tabiki kiskansin kiskanmassa sevmiyodur sahiplenmemistir ama kiskanmaninda bokunu cikarmasin yani
10 YorumlaSevgiyi göstermenin tek yolu kıskanmak değil. Kıskanmak özgüven eksikliğidir zaten onun in kıskanmaman erkek
10 Yorumla
+1 yılkıskanmak insanın o hayvansal içgüdülerini bastıramamasındandır.. insan kendini geliştirip eğitip bunları da gecmelıdır...
10 Yorumlatabiki kiskanir erkek biz turk uz avrupayla karistirmayalim hatta biz kadinlar erkek I kiskandirmak icin olmadik oyunlar yapariz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı. Kıskanan erkek tabi ki de. kıskanmayan erkek ne biliyim sekersiz pasta acısız ciğköfte gibi :D
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHep kıskanç kişileri tanıdığım için sanırım kıskanılmaya değecek kadın oluyorum ama kıskanmanın fazlası tehlikee... Bence kıskanmayan daha iii
10 Yorumla Tabikide kiskanan erkek kiskanmiyosa bence sevmiyodur
20 Yorumla
+1 yılDozunu tutturan erkek sahiplensin ama aşırıya kaçmasın
20 Yorumla
+1 yılKıskanılmak tabiki hoşuna gider insanın lakin dozunda olmalı. Yoksa aşırı kıskançlık güvensizliğin belirtisidir bence :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılKıskanıcak kıskanmaz ise ben onun namusundan şüphe ederim.
20 Yorumla Her şey ölçüsünde olmalı ne aşırı kıskanıp insanın hayatını zindana çevirmeli, ne de hiç kıskanmayacak kadar da geniş olmalı. Kararında yani
10 YorumlaKadın ya da erkek kıskanmayan insan mı olur ben anlamıyorum :D
20 Yorumla
+1 yılherşeyin fazlası zarar.. çok kıskanmıyacak vurdumduymaz da olmayacak.. accık kıskansın beahh :D
20 YorumlaKıskanmayan erkek, kıskançlık gerektirmeyen kadın :)
10 Yorumla
+1 yılKıskanan erkek. Kıskanmayan seni takmıyodur yani bu kadar basit.
10 YorumlaBence kiskanmayan erkek daha iyi hic sevmiyorum kiskanan tipler cok itici
10 YorumlaKıskanan erkek derim :)) Kıskanan erkekler kızları daima daha çok etkiler
11 YorumlaKıskanan ve kıskanınca hayvanlaşan erkek tek geçerim
10 Yorumlakıskanmayan fakat seven önemseyen bırı olması güzel
10 Yorumla
+1 yılTabi ki kıskanan erkek çok klişe ama seven kıskanır :)
10 YorumlaAşırıya ve saygısızlığa kaçmamak şartıyla kıskanan erkek.
10 YorumlaKıskanmayan erkekle daha rahat oluyor ama kıskanan erkek daha bir çekici sanki
10 YorumlaKiskanilan kisi kendini her zaman degerli hisseder. O yuzden kiskanan erkegi tercih ederim. Ama siz erkeklere de hak verdigim bir konu var, zorla kiskandirmaya calisan kadin... Ne bileyim, uzak durulmali. Yeterince ilgi gosterdiginizi dusunuyor, korudugunuzu ve sahip ciktiginizi biliyorsaniz bu konuya pek takilmayin. Ama yerinde oldugu surece bu saydiklarimi kiskancligi kullanarak belli edebilirsinz ve kadinin hosuna gider
10 Yorumla
+1 yılAbartmadan kıskanabilir. Kıskanmamasını hoş bulmam , kıskansın.
10 YorumlaKiskanan erkek tabi,, ne ole midesi genis erkej istemem
10 YorumlaDozunda kiskanan erkek bence abarti olmayan kıskançlık onemsediginin gostergesisir
10 YorumlaKıskanan erkek tabiki ! Sahiplenen seven erkek kıskanır aksini kimse idda edemez...
10 Yorumla
+1 yılkıskanmaya son vermiş erkek sevip acısını götünün her zerresinde hissetmiş erkektir. sikilmiştir. acıyordur hala. siklememeyi öğrenmiştir. bknz; johny bravo
10 Yorumla- Devamını Gör (189)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat