AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Kıskansın ama bezdirmesin paronayağa bağlayacaksa kıskanmasın yeter!
bazıları kıskandırıyım diye çoçuklaşıyor o ayrı bir mesele
Hiç kıskanmayan erkeğin sevgisine samimiyetine inanmam..
Kıskanan ama sevgilisini aşağılamayan erkek. İzin vermemek, arkadaslarinin ya da baskalarinin yaninda olay cikarmak saçmalıktan başka bir şey değil
Kıskanan erkek bence çünkü değer veriyordur sana gercekten seviyodur sevmeyen insan kıskanmaz umrunda olmaz yani..
Ortası kıskanyosun ama her yaptgıharekette kusur arayack kadar değil en iyisi böyledir sınırı aşarsan artk bu güvensizliğe çkar
Kıskanmayan erkek kızları düşündürüyor sen kıskanmayı bırakırsan oda o kıyafetleri bırakır ;) artık çevre için değil senin için giyinir.
Benim olani kiskanirim abi... yeri geldi mi abartirimda bunda suc falan yok dovmuyoruzya aldatmiyoruz kisknmanin nesi kötü
Kıskanan erkek tabikide.. Kıskanan erkekler böyle bir hoş oluyo.. :) böyle bir sinirlenme falan hani ona ait olduğunu hissetiriyor tam anlamda ;)
Bence kadına ve erkeğin otoritesine göre değişiyor. Eğer adam baştan kendini ve isteklerini ortaya koymadıysa, kadının bu davranışları kişiliğine göre değişecektir.
Kıskanan erkek her zaman daha iyidir sevgilisi nerede? Kiminle? Ne yapıyo? Bunları bilmesi onun Hakkı ama fazla abartmadan diğer erkeklere gözü kaydığında küsmüş gibi yapan ya da noluyo l*n diye elini masaya vuran bir erkek iyi olur aslında :)
kısnmayak erkeğe dokunmayın o babasının premsesi :DD:DS:
Kıskanılmayı herkes ister tabii abartılmadığı sürece.
Bayankurukafa diyorki kıskanmayan erkek örgü örsün :D
Tabiki de KISKAN => ( MA) =>SIN !!! bende karar veremiyorum
Asdfghjkl :D
Kiskanan erkek ama dozunu kaçırmasın oda özgüvensizlik gibi duruyor
Kıskanan tabi ki de ama hayatı da zehir etmesin ama dozunda
zaten bır erkek sevgılısını kıskanmıyosa sevmıyodur :)
Pek kıskanç değilim
Sevgi anlamında elbette ama onun hayatını kısıtlamam
Kıskanılmak güzel bir şey o yüzden kıskanan erkek. Tabi dozunda...
kararında kıskanan erkek çünkü fazla sıkarsan boğulur boş bırakırsanda kaçar kararında kıskanmak lazım abartmadan
Kıskanan erkek ama atnı zamanda güvenen erkek ✌️✌️✌️✌️✌️
kıskanan erkek bence hiç olmazsa sahip çıktığı belli olur
Ya her kadın erkeğin kıskanmasını ister yani bende isterim çünkü bana bağlı olduğunu beni sevdiğini söylerim...
Yani sevdiğini sanarım
Kıskanan maço sahiplenen erkek olsun benim olsun 😃😃😃
Maço diyosun! !
kesınlıkle kıskanan erkek herzaman için daha ıyıdır
Gerektiği yerde kıskanması yeterli gerisi Faso fiso
kıskanmayan erkek TAYTT GİYSİNN hemde ÇİZGİ SEKLİNDE YIRTIK OLANDAN
Bence kıskanmalı. Ama bunu büyütüp eve kilitleyecek duruma getirmemeli.
Abartmayan kıskanç erkek bence beni sevdiğini hissederim
çok kıskanmıyan özgürlüğümü kısıtlanmasına izin vermem
ikisi de sıkıntı.. illaki iki durumda da birşey çıkartır başının etini yerler.. içinden geldiği gibi davran.. en güzeli..
kesinlikle kıskanan erkek tabi ama diğer arkadaşlarında söylediği gibi çok aşırı bir şekildede abartmamalı. yani ben kısmayan bir insanın sevgisini sorgularım
Kıskanan erkek.
Eşini gerçek anlamda sevmeyen ne kadın nede erkek kıskanmaz. Seven sahiplenme duygusu barındıran eşlerin içinde sadece kıskanma duygusu vardır.
sahiplenen bence kıskançlık az miktarda olmalı paronoyaklığa vurunca iki tarafada bela saçıyor insan :D
kıskanan erkek kızlara iyi görünür ama sonra abartılı olur kıskanmayan ise kro görünümü alır ortada kal
ara sıra kıskan küçük şeyleri önemseme BENCEEEEEEEEEE ;)
4-5 yıllık geçmişim olan kız fazla kıskanıyorum çok fazla ilgi gösteriyorum diye ayrılmıştı
Kıskanmayan erkeğin sigarasini ben yakarim manikürü bozulmasin. O kadar net.. 😄
Kıskanan erkek en iyidir Çünkü erkek seni seviyosa tek bir şeyden anlaşılır Kıskanclıktır Bunu bil
erkek kısakırsa bu kızı sevdıgı anlamıana gelır kısıkanmasa sorun vardır zten tabıkde kıskanan
Bence kıskanan erkek. Çünkü ona sahip çıktığını gösterir bu. Bide kadınlar kıskanilmayi sever ve ister :) tabi kıskançlığında dozu var
dozunda kıskanan erkek, kıskanıyormuş gibi görünen erkek değil de, cidden kıskanan , ama bunu belli etmeme çalışan buınu beceremeyen erkek :)
Kiskanan erkek tabiki.. Kiskanmayan erkegi hic samimi bulmuyorum..
Kiskansin ama abarti olmasin. ornegin evden cikma onu yapma sunu yapmaa gibisinden :)
Erkek adam kiskanir, kiskanmayan tayt giysin benzeri cevaplari veren arkadaslar. Kiskanclik nedeniyle kisitlanmayi ve yeri gelince hakarete maruz kalmayi hak ediyorlar.
Kıskanan erkek tabiki. Sevip sahiplendiğini hissettirir..
Kiskanc erkek tabikide kiskanmiyorsa ya ruhu yoktur ya sevgisi yoktur ya da niyeti bozuktur yani nasil olsa benim isim gorulene kadar.
Kıskanan erkek ama dozunda çünkü kızlar kiskanmasindan çok hoslanir sahiplenildi gibi anlar ve daha çok bağlanır ona :)
tabi ki de kıskanan erkek ama güvensizlik boyutunda değil zaten kıskanmıyosa sevmiyodur benimsememiştir
Ayariniz yok mu sizin?
Varda siz ayarlı davranmayınca bozulmalar oluyor bizdede. Söz dinleyin biraz.
Senmi eksiledin beni ayarli erkek
@esmerrçocuk kanka bu söze 10 numara 5 yıldız :D
eyvallah @zeusunoğlusu . eksilemedim , merak etme eksilemiycem xper in falan düşmez.
Sorun xper değilki @esmerrçocuk.. Ayrıca @zeusunoğlusu ne abartıyon.. Bişeyde demedi oyle abartılcak.. Ayrıca niye genelleme yapıyorsunuz?
"ayrıca niye genelleme yapıyorsunuz" bu soruyu sorarken verdiğin cevaba bak bence öncelikle @SuPuRGesiZ_CaDi
Bende soru sordum.. Kıskancmı değilmi diye sordu bende ortası yok mu diye.. Ne var bunda.. Hepiniz ayarsızsınız demedim.. Saptırma laflarımı
Bence çok abartılı derecede ne kıskanan ne de kıskanmayan
Kıskanmayan erkek elbette yoktur ama fazla aşırıya kaçmamak şartıyle
bilerek yaptığınız kıskanölık komploları ilişkinin amna koiyo kızlar :) bence doğal olun
Ona kıskanan erkek değilde sahiplenen diyelim. Kadında da erkektete kararınca kıskanma olmalıdır. Bu o insana değer verdiğini gözünden bile sakındığını gösterir. Ve kesinlikle kıskanılmaya değecek kadın.
kıskanmak ve sahiplenme birbirine karıştırılmamalı artık diyorum
Kıskanılma derecesi kıza göre değişir her kız farklı şekilde kıskanılmak ister
Kıskanan erkek tabi ki der.. Kıskanıyorsa seviyordur abi.. NET.
kıskansın , beni özlesin , arasın , ben yanında olmasamda benimle yaşasın..
kıskanmayan kıskandırmak içinde hiçbir çaba harcamayan Adam en makbùlù Yani bunlar Boş işler
Kıskanmalı ama dozunu da ayarlamalı öyle her şeye falan karışmaya çalışmamalı tabi ki