Saygı!
Sevgi <3
Görüş bildireceğim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkisi arasında seçim yapmanın mantıklı olabileceğini düşünmüyorum bana kalırsa sevgi ve saygı birbirini beraberinde getiren iki kavramdır sevginin olduğu bir kalp saygıyı zaten kusur etmez, saygının barındığı kalpte ise bir süre sonra ister istemez bir sevgi oluşacaktır :)
Beni şaşırtıyorsun D:
Şaşırıyor olmama şaşırmana şaştım şimdi de :)
Senle her şey güzel
İkisi de önemli ama saygı olmazsa sevginin bir önemi kalmıyor.
Kesinlikle efendim
Sevgidir hep gösterilye çalışılan, Neden saygı hissetirilmiyor? Saygı gösterildiği hissetirilse gerçekten, ayrılık durumları olamaz. Eşimden ayrıldım sebebiyse biribirimize saygımız yoktu.. Birbirimizi severek ayrıldık.
Sevgi olmadan, böyle bir yola çıkılmaz. Ama uzun yıllar süren bir ilişkide, daha büyük bir rol oynamaktadır saygı.
Katılıyorum efendim
Teşekkürler yorumunuz için
Kendinize iyi bakın*
Cevap
4Cevap
Saygı varsa sevgi kendinden tohymlanır bence ama sevgi olsun kız ya da erkek şımarık olsun ilişki yurymez görücü usulu ile evlenen kişilerde mesela saygı oluyor sevgi sonradan filizleniyor 😊
Saygı önemlidir. Sevgi biterse saygı kalabilir ama saygı biterse sevgide kalmaz.
Saygı olsa nolur sevmedikten sonra sevgi olsa nolur saygı olmadıktan sonra 😀
Saygı ve sevgi birbirini tamamlayan iki kelime bence, yani sevgi varsa zaten saygı da beraberinde gelir, saygı olursa zamanla sevgi de olur.
Saygı olmayınca sevgi olmaz
Saygınin olmadığı yerde sevgi kalmaz
İlk başta saygı kesinlikle..
evliliğin temelinde saygı vardır
Saygının olmadığı yerde sevgi anlam ifade etmez.
Sevgi, sevgi eğer gerçek sevgiyse saygı da olur
Saygisi olmayan insanin sevgisi de olmaz zaten.
saygı
Yorumunuz için teşekkürler efendim
Saygı
Saygı.
Karakter
Saygı
İkisi de be
Seks önemlidir
Saygı
Kesinlikle saygı
Önce saygı
Saygı.