Bana değerli olduğumu hissettiren kimse olmadı şimdiye kadar. En basitinden moralim bozuk olsa kimse fark edip sormadı ya da sırf mutlu olayım diye ufak da olsa bir şey yapmadı kimse. Yaşım daha genç diyebilirsiniz ama bu yaşa kadar neler yaşıyor insanlar ben hiç tatmadım o duyguları. Kimsenin önceliği olmadım. Bazen çok dertlendiriyor bu durum beni bende mi bir sorun var
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Yanında değer verebilecek kapasitede bir insan yoksa bu senin suçun değildir.
İnsanların çoğu basittir. Her insan gibi evrimini tamamlar, doğar, yaşar ve ölür. Bir vasıfları yoktur. Duyguları sınırlı ve de kıttır. Sana duygusunu verebilecek kapasite de bir insan değildir. Bu senin suçun değil öncelikle.
Hayat devem eder. Sen ne yaparsan yap, sen nasıl davranırsan davran. Psikoloji büyük bir çerçevedir. Ve psikolojini bozmamaya çabala. Depresyondan kendini sakın ve koru. Karşına iyi insan çıkmadığı gerçeği senin sorunun değil hiç bir zaman. Zamanla herşey olur. Sana değer veren, seni sen olduğun için seven insanlar tanırsın. Bazı şeyler istediğin anda gelmezler. Herşeyin kıymetibi bil. Zamanın, duyguların, hislerin ve insanların. Bu insanlar bile sana bir tecrübe. Ve hayat tecrübeler ile sabittir.
Kendine dikkat et sana değer veriyorum, verdiğim için yazdım kendini değersiz hissetme :)14 Yorumla- Soran+1 yıl
Ya çok güzel yazmışsın duygulandım
- +1 yıl
Rica ederim. Sana söylediğim gibi, sen değersiz bir insan değilsin. Sadece yanında veya çevrende sana yeteri kadar değer vermeyen, veremeyen insanlar var. Seni tanımayan, seni bilmeyen insanlar.
Öyle ya bir insanın en fazla ismini bilebilirsin hikayesini değil. Kimse senin hikayeni bilemez, bu yüzden eleştirir, eleştirir ve eleştirir. Bu yüzden değer vermediğin insanların hakkında ne düşündüğünü umursama hiç bir zaman.
Yaşadığın mühdetçe doğan her sabahta güneşe muhtaçsın. Kendini üzmeni gerektiricek herhangi bir mesele yok.
Bir başka arkadaşın yorum yaptığını gördüm, Allahtan, dinden, aileden bahsetmiş boş boş. Bu gibi tecrübesiz insanların boş safsatalarına kulak asma. Herkes konuşur, kimisi boş, kimisi dolu.
O yüzden herşeyden önce kendini metanetli tut, kendini sev, sen kendine değer ver. Bir başkasına elbette ihtiyaç var. Ama bunu sen tayin edemezsin. Zamanla olur, zamanla tanırsın, zamanla değer kazanırsın. Şarap bile öyle değil mi yıllandıkça güzel olmaz mı? - Soran+1 yıl
Teşekkür ederim üşenmeyip böyle uzun yazmış olman bile beni mutlu ediyor
- +1 yıl
Rica ederim kendini üzme hayat aslında güzel, sadece belirli püf noktaları var :)
En İyi Cevaplar
NE DEMEK DEĞERSİZ HİSSEDİYORUM Allah a inancın da mı yok Eğer varsa yemişim böyle inancı Allah İn sana değer verdiğini göremiyorsan ya da annenin seni büyütmek için girdiği zahmetleri göremiyorsan ya da okulunda öğretmenlerin sana bir şeyler öğretmesi arkadaşların vs vs kısaca sen bunları göremiyorsan ki bunlara devlet bile dahildir Sana hizmet etmek için yol hastane karakol vs yapıyor Sen bunları göremiyorswn Ya çok canın yanmıştır ya da gerçekten dibine kadar nankörsündür
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Benim bahsettiğimle senin bahsettiğin baya farklı değil mi
hissetme böyle..
sana bunu kim hissettiriyorsa onu çıkar hayatından..15 Yorumla- Soran+1 yıl
Bunu hissettiren biri de yok
- Soran+1 yıl
Sen böyle diyince daha bir üzülesim geldi ya
- Soran+1 yıl
Gülümsettin abla ya :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
- +1 yıl
Değeri başkalarından beklerseniz beklediğinizi bulamayabilirsiniz. Kendiniz değerli olduğunuzu hissedin. Bunun için bir şeyler yapabilirsiniz. Bayan için bu çok kolay. Siz kendinizi iyi hissederseniz bu çevrenize de yansıyacaktır. O zaman ne kadar değerli olduğunuzu çok daha iyi anlayacaksınız. Kendinizi gereksiz yere üzmeyin.
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne yapabilirim ki öyle hissetmek için
- +1 yıl
Öz saygını yüksek tutmalısın. Kurban psikolojisinden çıkmalısın. Bir şeyler başarman ve kendini ispat etmelisin. Bu sayede aslında o kadar da kötü değilmişim diyeceksin. Başarılı olabileceğin küçük hedefler belirleyip küçük adımlarla bu hedefleri başarmayı denemelisin. Spor falan yapabilirsin. Kendimden biliyorum spor yaptığım zamanlar öz güvenin oluyor. Mutlu hissediyorsun bu sayede.
- Soran+1 yıl
Okulda kulüplere katılmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Demeye çalıştığın bu tip bir eşt herhalde
- +1 yıl
Olabilir. Umarım iyi olursun.
- Soran+1 yıl
Umarım teşekkürler
- +1 yıl
Kimsenin değerlisi olmayı beklememelisin. Kendini değerli görmedikten sonra yüzlerce kişi sana " sen değerlisin" dese bile buna inanmazsın. Kendi kendine değer vermeyi öğren önce
110 Yorumla- Soran+1 yıl
Onu beceremiyorum işte
- +1 yıl
Kendini değerli hissetmenin tek yolu var. Pozitif olmak ve insanların ne dediğini umursamamak... Özgüven için kendi isteklerin dahilinde önce ruhunu iyileştir , başkalarının isteklerine öncelik verirsen çok taviz, ruhen yorgunluk ve önemsiz hissetme nedeni.
- Soran+1 yıl
Kendimi sevmeye çalışmam gerekiyor
- +1 yıl
Kendini seversen olay kopar zaten 😂
- Soran+1 yıl
Deneyeyim bir ama
- +1 yıl
Ne denemesi direk sev kendini 😂😂
- Soran+1 yıl
Öyle pat diye nasıl seveyim ya 😂
- +1 yıl
Pat diye sevebileceğimiz tek kişi, kendimiziz 😂 Burnunu sev, böyle sorgulayabildiğin için beynini sev, ayaklarını sev, saçlarını , dertlerini sev seni olgunlaştırdığı için... başla işte,
- Soran+1 yıl
Başlayayım bari 😂
- +1 yıl
Başla bari 😂
Sağ gözünü kapat sol göze faydası var mı? Senin senden başka kimsen yok aile dahil unutma bir tecrübeden dolayı böyle söylüyorum.
12 Yorumla- Soran+1 yıl
İnsan yanında birilerini arıyor ya yalnızlık bir yere kadar
- +1 yıl
İyi biri iseno zaman Allah'ın gözünde çok degerlisin
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Öyledir inşallah
- +1 yıl
Ailemden yeterli değeri görmediğin için bu istek var içinde muhtemelen
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok şükür ailem konusunda öyle dertlerim yok ama yakın zamanda babamı kaybettim ondan sonra bu hislerim daha da arttı
- +1 yıl
Başın sağolsun çok üzgünüm :( aradığın şefkati özlemen çok normal... umarım bunu sana hissettirebilecek biri çıkar karşına
- Soran+1 yıl
Umarım işte anlatmaya çalıştığım da bu aslında 😕
- +1 yıl
Anlıyorum, incinmezsin umarım
- Soran+1 yıl
Umarım teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen millete sor, millet sana niye sorsun;kontrol sende olsun ;)
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben soruyorum da dönüşü oluyor mu
- Soran+1 yıl
Keşke hep böyle olsa
- +1 yıl
muhtemelen güzel değilsin
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Her şey güzellik dimi
- +1 yıl
Genelde etrafına bak güzel kızların etrafında ilgi vardır. Doğanın iğrenç bir kanunu bu.
- Soran+1 yıl
Çok da güzel olmayıp çok güzel sevilenler de var ama
- +1 yıl
Orta olan sevilir zaten. Çok güzel kız sadece peşinde koşturur kapris yapar.
- Soran+1 yıl
Ortadan da çirkin değilim bence
Kimsenin seni değerli hissettirmisine ihtiyacın yok sen çok değerlisin her insan değerlidir ya
10 Yorumla- +1 yıl
bak çok iyi birisin ama kendini çok boş hissettiriyosun yani ciddiye almıyosun
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Kendimi ciddiye almadığım doğru bazen çok gereksiz hissediyorum
- +1 yıl
bak oldugun gibi birisin ama biraz cekingensin icindekinleri dile getiremiyosun bukadar senin ruh halin çok ince biliyomusunn
- Soran+1 yıl
Çok mu ince
- +1 yıl
takip edermisin sen senle biraz konuşalım olurmu pekliyorumm
- Soran+1 yıl
Kimseyle takipleşmiyorum buradan ya
- +1 yıl
gelsen yaz ordan biraz konuşalım biraz degil baya yorgunsun bunu aşman lazımm iç dünyanda yaşıyosun gülmeyi bile unutmuş sunn
- +1 yıl
korkma sadece
- +1 yıl
Boşver yalnizlık en güzeli
10 Yorumla Benimde cogu zaman ayni
10 YorumlaCanını sıkma her bayanda olan birşey
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Hiç zannetmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 28,3b cevap paylaştı. Sorun sende
17 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl bir sorun mesela
- +1 yıl
İnsan bilinen kişilik özelliklerini edinerek kendine değer katar bunun için başkalarından onay beklemez bu bir kişilik sorunudur özgüven eksikliğidir bu şekilde bir düşünce yapısı oluşmuşsa kişide zaten değer yargıları doğru çalışmayacağı için değer anlamını yitiren bir kavram olacaktır
- Soran+1 yıl
Evet özgüven eksikliğim olduğunu kabul ediyorum ve aşmaya çalışıyorum
- Soran+1 yıl
Şöyle ki hiç bu benim en yakın arkadaşım dediğim biri olmadı. Ayrıca hiç bir erkekten ilgi de görmedim sebebi bunlardır muhtemelen
- Soran+1 yıl
Arkadaş edinememe durumum yok çok şükür bir sirü arkadaşım var. Kastettiğim en yakın arkadaş
nedenn peki
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Bilmem
- +1 yıl
Ben dee xpp
00 Yorumla - +1 yıl
Sebeb?
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Bilmiyorum
- +1 yıl
Niye soruyon o zaman
Devamını Gör(11)