Sen kandini reğerli hissettirecek şeyler yapmaya çalışma bence. Onun sani her halinle değerli hissetmesi lazım. Senin kılını bile kıpırdatmana gerek duymadan. Asıl sevgi bu bence. Aksi ise yalan sevgidir.
O zaman başka bir sorun var bunu ilk başta güzelce dile getir ilgisizse bana daha fazla zaman ayır de beni önemsediğini düsünmuyorum de devam ederse biraz mesafe koy
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen kandini reğerli hissettirecek şeyler yapmaya çalışma bence. Onun sani her halinle değerli hissetmesi lazım. Senin kılını bile kıpırdatmana gerek duymadan. Asıl sevgi bu bence. Aksi ise yalan sevgidir.
Bence öncelikle onunla konuşmayı denemelisin. Eğer olmuyorsa ayrılmaya kadar gider.
Konuşuyorum sonuca varamıyorum hep gülüyor şaka yapıyor o an
Ciddi olunca da kızıyor hemen
4 yılda değer gittiyse bundan sonra da geri gelmez hayır bekleme o ilişkiden (ben çok zorladım olmadı)
4 yıldır olmuyorsa olmaz boşuna uğraşma. Bazı insanlar değerini sadece kaybedince anlar elinden gidince.
Başlarda iyiydi şu an değil
İlk sevgilisiyim bilmiyor olabilir mi ya da ben mi kendimi kandırıyorum
O zaman başka bir sorun var bunu ilk başta güzelce dile getir ilgisizse bana daha fazla zaman ayır de beni önemsediğini düsünmuyorum de devam ederse biraz mesafe koy
biraz ilgiyi kes bakalm ne olcak
Sevgilinden önce sen kendinin farkına var ve bir insan olarak ne kadar değerli bir varlık oldugunu anla sonra zaten o değeri görürsün
ayrıl peşinden koştur değerli olursun :d
Olamazsın öyle gelmiş öyle gider
Öyle alıştırdım o yüzden mi
Aynen maalesef
Kimse için değerli olmak zorunda değilsin.
Gel. Ben sana değer nasıl verilir hissettirim
Altin zümrüt yakut elmas tak değerin eminim artar
Olamazsın