Bunu şöyle anlatayım, 24 yaşımdayım. Okuyorum hala, param yok, işim yok, kariyer yapmaya çalışıyorum ama gittikçe zorlaşıuor adımlarım, doğru insanı bir türlü bulamadım en çok da bu koyuyor. Bazı insanların önüne basit bir şekilde çıkan fırsatlar benim binbir takla atıp, nasibimi zorlayıp etmemle oluyor. Olunca da zaten burnumdan geliyor, hayırlısını diliyorum o da galiba çok uzun süreç sonunda olacak. Tabi ki bekliyorum ama inanın kendi hayat enerjim kalmadı artık henüz 24 olmama rağmen. Yani o sosyal medyada gördüğünüz kasımpatı, yok işte karda dans etmek, yağmurla beraber ıslanmak... Biraz duygusal boşluk içine giriyorum zaman zaman. Elbette insanız, bazen sarılacak birisi, yaslanacak bir omuz istiyoruz. Hayatın yükü ağır, tek başıma taşımak zorunda kalmak zor. Bundan 5 sene öncesinde de doğru insanı bulacağıma inanıyordum şu an tam da 5. senedeyim ;)) Üzüldüğüm kısımlardan birisi de gelecekte yine bu durumda olmak olur galiba, yani insan geçmişe döndüğünde ay ne güzel anılardı der ya, ben henüz öyle anılara bile sahip değilim.
Çok sıkıp bunalttıysam özür dilerim. Geceniz güzel olsun🌙
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer