Hiç mutlu degilim deger gormuyorum, bekledigim kisiler arayip sormuyor beni😔 simdi bazilariniz yazacak kendini sev felan biktim artik kendimi sevmekten, sevilmekte merak edilmekte istiyorum hayatima renk gelsin istiyorum. Yalnizlik Allaha mahsus
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Senin istediğin seni istemez seni isteyeni de sen istemezsin. Yalnızlık Allah'a mahsus diyorsun da kaderinde varsa yapacak bişey yok. Çevremde 60 yaşında bekar insanlarda var. Herkes evlenecek diye bişey yok zaten şu zamanda hangi çiftin doğru düzgün evlilik yaptığını gördün ki ortalık 56 😄
02 Yorumla- Soran7 ay
He he tamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Sevilip değer görmek istiyorsan kendine bakmalı sevecen olmalı ve güzel olmalısın
08 Yorumla- Soran7 ay
Sevecen olamiyorum ki vicik vicik biri degilim, sevgi deger gormedikce verdigimi alamadikca modum dusuyor, nasil sevecen olayim ki. Kadin cicek gibidir sevgi ilgi verirsen buyur cicek acar, vermezsen boynu bukulur solar
- Soran7 ay
Tamam yapmaya calusicam teshekkur ediyorum
- Soran7 ay
Yok o ne
- Soran7 ay
😕😕😕
- 7 ay
Aynaya bak ve kendini keşfet. Neler yapabileceğinin, haddi ve hududu yok. Değerlisin..
01 Yorumla- Soran7 ay
😔😔
Peki yalnız kalmanın sebebi ne sence?
013 Yorumla- Soran7 ay
Bilmiyorum ki ilgini bastan veriyolar bende onlara karsiligini veriyorum sonra bi anda uzaklasiyor hepsi. Duzgun giden iliskim olmadi, hepsi flortde kaliyor
- Soran7 ay
Vallah agirdan satdigimda oldu hic arayip yazmadi onlarda hic yazmadi toz oldular. Mesela bekledigim kisiler vardi kadinlar gunumu kutlar dedim hic birisi yazmadi. Kendimi agirdan satdim yine yazmadilar behaneyle yaza bilirdiler ama
- Soran7 ay
Bilmiyorum nerde yanlis yaptigimi degerde veriyorum kendimi geride cekiyorum olmuyor😔
- Soran7 ay
Mesela 2 aydir tanidigim biri vardi bir birimizi iş gorusmesinde tanimistik, konusuyorken zamanin nasil gelip gitdigini anlamiyoruz o kadar keyifli oluyor. sonuncu kez konusurken nezaketli sekilde beni ara- sira arayip sorsana hosuma gidiyor demisti, 3 gun sonra aradim acmadi, 1 gun sonra geri donus yapti, bende mesajina 10 gundur cevap vermiyorum. Bu gun bekledim belki yazar diye yazmadi..
- Soran7 ay
Yani genel anlatdim sana hikayeyi
- Soran7 ay
Yok valla net kurarim
Akışta kal zamana bırak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi