Hic kimse sevmiyor beni erkeklere guvenim kalmadi babasız buyudum sayilir ailem den alamadigim sevgiyi dıșarıda ariyorum herhalde sürekli bir erkekle sevgili olmak istiyorum ama hic duzgun birine de denk gelmedim. Birde kendimi begenmiyorum
Canım... 😔 Bir erkekle sevgili olma isteği dışında sanırım seni en iyi ben anlarım. Ben de annem varken annesizim. Ki yakın arkadaşım da senin gibi. Ailesinden göremediği sevgiyi başka erkeklerde bulmaya çalışıyor ama hep hayal kırıklığına uğruyor. Sana sadece şunu söyleyebilirim. Güzel ve çekici değilsen düzgün erkek bulma konusunda umudunu kes. Gerçi profildeki sensen gayet güzelsin.
Canım benim tecrübeler bunlar artık kullandırma güçlü dur sana destek olacaktım instada ama engelledin yaştan dolayı burdada engellemenden korktuğum için gizli yazıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bence öz güveni geliştirin
Öz guvenim var zaten
Neden değersiz hissettiğini bilsem ona göre öneri vereceğim.
Hic kimse sevmiyor beni erkeklere guvenim kalmadi babasız buyudum sayilir ailem den alamadigim sevgiyi dıșarıda ariyorum herhalde sürekli bir erkekle sevgili olmak istiyorum ama hic duzgun birine de denk gelmedim. Birde kendimi begenmiyorum
Canım... 😔
Bir erkekle sevgili olma isteği dışında sanırım seni en iyi ben anlarım. Ben de annem varken annesizim. Ki yakın arkadaşım da senin gibi. Ailesinden göremediği sevgiyi başka erkeklerde bulmaya çalışıyor ama hep hayal kırıklığına uğruyor. Sana sadece şunu söyleyebilirim. Güzel ve çekici değilsen düzgün erkek bulma konusunda umudunu kes. Gerçi profildeki sensen gayet güzelsin.
Tesekkur ederim benim ama iste asil guzel olunca sirf Güzellik icin yanasiyorlar iki kullanip atiyorlar. Kimse sevmedi beni șuana kadar
Allah seni yaratarak sana değer vermiş sen zaten Allah tarafından değerlisin kafana takma olumsuz düşünceler umursama
Kimseden değer bekleme kendinden bekle sen de bunu yapamıyorsun
Olmuyor oyle iste
Saçmalama her insan çok değerlidir sende çok değerlisin böyle düşüncelerden lütfen çık
Sevgili edin düzelirsin.
Iște sevmiyor kimse bebi
Burcun ne?
Kova
Elin yüzün düzgün sevilirsin.
Iște sadece kullaniyorlar guzel olunca
Arkadaş edin o zaman kafan dağılır.
Yetmiyor
Umarım bulursun birini.
Saçmalama sen kızsın seni seven biri illaki olur
Olmuyor
Ekonomi bozuk biraz yazmıyoruz kimseye ondandır
sana deger vercek erkeklere firsat ver
Yok ki öyle biri anca kullansinlar
kendini kulandiriyorsan buda senle alakali
Ben kullandirtmiyorum
anca kullansinlar diyince oyle anladim
Neden öyle düşünüyorsun
Çünkü hic sevilmiyorum
Çokta güzel kızsın halbuki sadece psikolojin biraz bozulmuş olmalı
Iște güzelim diye sadece kullaniyorlar sevmiyorlar
Canım benim tecrübeler bunlar artık kullandırma güçlü dur sana destek olacaktım instada ama engelledin yaştan dolayı burdada engellemenden korktuğum için gizli yazıyorum
Saçmalama yaaa
:((((
Sakin ol buraya gel
Nereye
sarı ilanlar
?
bence sivilcelerin haricinde çok değerlisin ahahaha
Nazar vardir dua oku bence. Her canli değerli
Tamam inandık
Niye inanmayasin ki
Bu ülkede her hangi bir nefes alan kadına yazmayan var mı aw
Tamam iște sadece malum sey yuzunden yaziyorlar
Sosyal çevre önemli okul iş hayatı buralarda muhakkak çıkar birisi
Umarım
Hissettiren nedir?
Guzel degilim ve hicbir erkek beni sevmedi șuana kadar ve babasız buyudum sayilir erkek boslugu hissediyorum
Güzel olmadığını kim söyledi babandan uzak olabilirsin dost edinemedin mi
Hayir pek arkadasim yok
Edinmeye çalıştın mı peki hiç
Evet
Eğer bir şeyleri dökmek istiyorsan yazabilirsin
Takip etmen gerekiyormus beni et anlatayim
İntihar et ozaman
Kolay yol bulsam edicem korkuyorum