Kendimi çok değersiz hissediyorum napmaliyim?

Öncelikle merhaba herkese ben biraz drumumdan bahsetmek istiyorum 23 yasındayım. Biraz içe dönük çekingen bir yapım var ama sonradan açılıp rahat olabiliyorum da aynı zamanda. benim sorunum şu ki kendimi dış görünüş olarak hiç beğenmiyorum çekiçi ve güzel bir kız olarak görmüyorum kendimi şişmanlamaya çok meyilli bir vücudum var şu anda sismanim zaten hadi kilolar bir şekilde verilir ama yalnızlıktan begenilmemekten etrafımdakilerin mutluluğunu izlemekten çok sıkıldım. Bugüne kadar bir tane çıkma teklifi almış değilim hiç flortum olmadı erkek arkadaşım diyemedim kimseye begenilmiyorum sevilmiyorum arzulanmiyorum böyle bir hayat hayat mıdır ki yaşamaya ne kadar değer? Düşünsenize hayatınız boyunca dışardan insanlara bakıp iç geçiren imrenen insan rolundesiniz çok sinir bozucu değil mi acaba fazla mı acele ediyorum diyorum etrafımda gördüğüm kızların peşinde koşuyolar yakınımda kuzenlerim evlendi coluk çocuğa karıştı ben hala yalnız ve tek basimayim bende ilerde sevdiğim adam olsun gelinlik giyeyim çocuklarım olsun istiyorum ama bu bunları yasicagima dair umudum günden güne azalıyor yaşamaya devam mi edeyim yoksa pes mi edeyim sizce?
Kendimi çok değersiz hissediyorum napmaliyim?