Öncelikle merhaba herkese ben biraz drumumdan bahsetmek istiyorum 23 yasındayım. Biraz içe dönük çekingen bir yapım var ama sonradan açılıp rahat olabiliyorum da aynı zamanda. benim sorunum şu ki kendimi dış görünüş olarak hiç beğenmiyorum çekiçi ve güzel bir kız olarak görmüyorum kendimi şişmanlamaya çok meyilli bir vücudum var şu anda sismanim zaten hadi kilolar bir şekilde verilir ama yalnızlıktan begenilmemekten etrafımdakilerin mutluluğunu izlemekten çok sıkıldım. Bugüne kadar bir tane çıkma teklifi almış değilim hiç flortum olmadı erkek arkadaşım diyemedim kimseye begenilmiyorum sevilmiyorum arzulanmiyorum böyle bir hayat hayat mıdır ki yaşamaya ne kadar değer? Düşünsenize hayatınız boyunca dışardan insanlara bakıp iç geçiren imrenen insan rolundesiniz çok sinir bozucu değil mi acaba fazla mı acele ediyorum diyorum etrafımda gördüğüm kızların peşinde koşuyolar yakınımda kuzenlerim evlendi coluk çocuğa karıştı ben hala yalnız ve tek basimayim bende ilerde sevdiğim adam olsun gelinlik giyeyim çocuklarım olsun istiyorum ama bu bunları yasicagima dair umudum günden güne azalıyor yaşamaya devam mi edeyim yoksa pes mi edeyim sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba;
Hayat bir paradokstur hep bir karmaşa hep bir karışıklık, bu ucubucağı olmayan karmaşadan ve burada belli bir ömür geçireceğimizin bilincin de olmalısın hayat kendini mutsuz, üzgün hissedecek kadar uzun değil sana felsefi cümleler süslü kelimeler kullanmayacağım hastane koridorları.. demeyeceğim aşk sevgi hepsinden öte sevilmek dünyanın en güzel şeyidir bu duygudan yoksun kalmak kaderin bir simgesidir 21. Yy baz alınırsa teknoloji ilerlemiş, insanlar birbirinden uzaklaşmış, asrın hastalığı başlamış, komşuluk bitmiş, çıkarcı ilişki ve arkadaşlıklar artmış. Çoğu kişinin yaşadığı bir durum içersin de aşk istemen senin en doğal hakkın fakat aşk sevgi ve sevilmek herşeyi buna da bağlamamalısın
hayatın şimdin ve geleceğin sadece senin kendini iyi hissedeceğin şeylere odaklan sana çok sevdiğim şair charles bukowski nin bir sözüyle alıntılayarak noktalayacağım…
Yenilen ve sonra yeniden yenilen,
aynı gölette yüzme.
yenilen ve sonra yeniden yenilen,
sıradanlığın kıskacından kurtul.
yenilen ve sonra yeniden yenilen,
tarzını ve şeklini öylesine sıkça değiştir ki
seni kategorize edemesinler.
yenilen, ve neyse onu kabul et ama yenilendiğin ve yeniden yenilendiğin koşullarla…
kendini sen yetiştir.
ve yaşamını yenile, bunu yapmalısın
çünkü; hayatın, geçmişin, şimdin
sadece sana ait…00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yine ben merhaba 😇
Hem doğru düşünüyorsun hem de yanlış düşünüyorsun
Bir kere kesinlikle pes etmemelisin
Ne varmış bir miktar kilon varsa
Kilo verilir önemli olan bunlar değil önemli olan senin içinin temizliğidir
Zaten sana dış görünüşün için birisi gelecekse hiç gelmesin daha iyi
Hepimiz bir gün yaşlanıcaz ve her tarafımız buruş buruş olup bastonla yürüycez
O zaman dış görünüşümüzün bir önemi kalmayacak
Yanımızda olan kişi ile omuz omuza verip birlikte ayakta durmak gerekecek
Bu nedenle evet dış görünüş bir yere kadar önemli ama gerçekten ilk planda tutupta yanındaki kişiyi ona göre seçersen zaten o bahsettiğim günlere gelemezsin
Gelsen bile yalnız kalırsın
Bu yüzden dış görünüşü bu kadar takma
Bu kadar içselleştirip kendini üzme
O kilolar verilir ve eğer iç güzelliğini boş verip direk dış görünüş ile senden uzaklaşanların zaten kalıplarına tükür geç yani00 Yorumla
- +1 yıl
Bu hayatt benim bee.. diyeceğim şu ki yavrum, bunları yaşayan sadece sen değilsin. Ama bir şey biliyorum ki bu yaşadığın hayatta senin ve seninde elinde olan şeyler.. Eğer kilo problemin var ise dikkat edeceksin vereceksin.. benimde kilo almaya müsait aileden gelen bir şey.. üstüne başına güzel şeyler alacaksın bakımını yapacaksın kendini güzelleştireceksin ki güzellik görecelidir sonra ise hayata karışacaksın. sosyalleşeceksin. özgüven kazandıkça güvende geliyor açılma da kendine güven insanlarla tanış konuş ki seni beğenecek beğenme potansiyeli olacak erkekle tanış sanaldan arkadaşlıklar da kurabilirsin yanlış anlama yalnışlığını gidermek anlamında hayatını anlatacağın içini açacağın birileri.. kendinle konuşarak nereye bir de yaşamak için her zaman bir neden vardır hayal et umut et ve sabret ve gülümse.. :))
02 Yorumla- +1 yıl
Denemekten zarar gelmez bebiş.. dene zaten sıfırdasın olmasa bile hayla sıfır olursun ama bir kazanmaya başlarsan ana yoldan basar gidersin tekrardan.. sadece dene :))
- +1 yıl
Elbette yaşayacaksın ve kendinin farkına varacaksın. Ppdeki sensen mesela dudakların, yanakların ve gözlerin çok güzel. Eminim sandığından daha da güzelsindşr. Sadece farkına varıp kendine değer vermelisin. Ayrıca insanlara tutumunu değiştirebilirsin mesela erkeklere sertsen biraz daha yumuşarsan daha farklı olur vs
02 Yorumla- +1 yıl
Ne demek canım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
resımdekı sensen yuzunde gayet hos cekıgenlıgı yenmelısın sosyalles bak takıp dıyorum yok mesaj dıyorum yok ee nasıl olcak bu sosyallesme acılma
04 YorumlaBende senin gibiyim karar verdim intihar edicem en kısa zamanda
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 541 cevap paylaştı. Kendinin değersiz olmadığını kendine inandır ve bunu kendine kabullendir
00 YorumlaBende öyleyim kendimi çok yalnız ve değersiz hissediyorum o yüzden yeni arkadaşlar edinmek istiyorum gel arkadaş olalım senle en azından bir birimizi halimizden anlıyoruz ne dersin?
05 Yorumla- +1 yıl
Sen bana yaz. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de senin gibiydim
01 Yorumla Profildeki sen misin?
05 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel kızsın. Yüklenme kendine bu kadar
012 Yorumla- +1 yıl
Koşmak onla alakalı değil. Kolay kadınların peşinde koşan çok olur. Demek ki erkeklere kolay yatağa atacakları bir kız imajı vermiyorsun
- +1 yıl
Tabii ki. Her erkek öyle kadınlarla birlikte olucak kadar t4s4klı değil. Sana bir ilişkimi anlatayım. Kız 178 taş gibi bir kızdı. Uzaktan üst ligde birisi gibi gözüküyordu. Ondan vaktinde benim de ön yargılarım vardı. Sonra kızla bir şekilde birlikte oldum. O zaman fark ettim ki o özelliklere rağmen sap kalabilen abazan bir kızmış. Erkekler hep kolay kızların peşinde koştuğu için onun peşinden koşmayı bırak ona açılanlar bile yokmuş.
- +1 yıl
Ondan ucuz malın çok alıcısı olur. Bunlara fazla takılma. Nicelik değil nitelik önemli böyle şeylerde
- +1 yıl
Deyince bir şey olmuyor. Son terk ettiğim kız birisini bulmuş üstüne profiline çocuğun ismini yazmış. Kızla aklı olan birlikte olmaz, öyle manyak bir kızdı. Ama yine de bulmuş. Erkekler aptal varlıklardır. Aklı başında kızlar yerine onları manipüle etmeyi seven ucuz kızları severler. Sen öyle değilsen ilişkilerin olmaması normal. Bir de o kız ilişkiyi nasıl başlatmıştı biliyor musun? Kızı kankam yapmaya çalışırken buluşmadan sonra geri dönüş yapmayınca alkollü bir şekilde arayıp beni beğenmiyor musun diye ağlayarak istediğini elde etmeye çalışmıştı. İyi de onu erkenden tanıyıp terk etmişim. Öyle kızların maniti olmasıyla seninkisi bir değil. Kriterin yüksek değilse onun gibi kolayca manit bulabilirsin. Ama o erkeklerin kaliteli olucağını sanmıyorum. O da seni tatmin eder mi ki? Ne istediğini iyi bilmen lazım. Benim korona öncesine kadar çok ilişkim oldu. Korona vakti azıcık eski ilişkilerimi düşünüp kendime çeki düzen verme kararı aldım. O zaman anladığım en önemli şey nitelikli ilişki yokluğu çektiğimdi. Onu da bulmak zor maalesef
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Hayatına ve kendine değer kat
00 Yorumla Pes et
00 YorumlaDuzelir peri xd
08 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz