Ben 22 yaşındayım üniveriste öğrencisiyim. Kendimi çok yetersiz, başarısız, işe yaramaz gibi hissediyorum. Herkes bir şeylerle ilgilenirken ben yerinde sayıyorum. Ama nereden nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum. Herkes şunu yap şöyle yap diyor ama benim kafam çok karışık neyi sevip neyi sevmediğimi bilmiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerektiğine dahil hiçbir fikrim yok. Sadece oturup ağlamak kaçmak istiyorum. Her şey çok üstüne geliyor. Geleceğimi düşünürken kendimi boşlukta hissediyorum. Benim gibi hisseden bir çok insanın da olduğuna eminim. Örneğin sosyal medyadan bakınca herkesi bir amacı var ve ilerliyor ama ben daha amacimi bile bilmiyorum. Bunun için çabalıyorum ama bulamıyorum. Bu durumu aşmak için tavsiyeniz var mı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Öncelikle bende senin gibiyim ve üstüne psikolojik olarakta iyi degilim yerimden kalmak bile kötü hissettiriyor ne yazık ki allahtan ailem kötü davranmıyor ama içim içimi yiyor insanlar benim düştüğüme seviyor ve ben bir yol alamıyorum bazen diyorum çok kötü bir insan miymisim
Sosyal medyaya bakma. Ben de gerçekte kötüyüm ve yerimde sayıyorum hiçbir şey yaptığım yok ama sosyal medyada gösterdiğim hayatım ve attığım fotolar çok farklı, sadece insanları kandırıyorum. Sosyal medyada gezinme ve bir liste oluştur kendine
Gayet başarılısın , elti görümce kayınvalide sohbetlerinin arasına girmek için bir çişliyle evlenme derdinde olan basit biri değilsin :) okulunu iyi şekilde bitirip işe yarar biri olarak hayata atıl
Icinden gelen seni mutlun eden birseylee yap
Eblet bulursun buna baslamak için en iyi yöntem olumsuzlukları düsünmen
hiç mi seni anlayan biri çıkmadı..
Bu hayatta kimsenin umrunda değilsin. Herkes yanında gibi ama değil.
sil gitsin ne uyraşıyon.
Uğraşmıyorum kimseyle zaten ama kendimi de bulamıyorum.
Bunun sonu yok zaten boş ver yasa gitsin
Bu ben ya
🥺🥺