İnsanlarda böyle bir düşünce hakim. Gerçekten biz erkeler ilişkide hiç üzülen taraf olmaz mıyız? Bizim kalp taştan mı yoksa odundan mı yapılmış? 😕

Erkek fiziksel olarak gucludur kadin duygusal olarak gucludur ben hic bir kadini su bidonu tasiyamazmiyim ben ya die buraya yazdini gormedim ama erkekler bizde duygusaliz derler evet ama bizim gibi dusunceli hassas olamazsiniz yaradılıştan gelir bu kadin erkek farki.
Üzülüyorlar kesin ama farkli yaşıyorlar hüzününü ve buda bazen odun diye yargılayıyor ola bilir sanırım
bilmezlerki değerini onlar bir önceki ilişkisinde ona nasıl davranıldıysa öyle davranılmasını isterler..
hatun tip ve ten olarak bile öyle birini istiyor sen düşün...
evettt hastalık bu yaniii benceee
öyle hocam ooooo hep öyle birisini arıyoralr..
Erkekler güçlü görünmeye çalışır üzülür tabiki de ağlaması zordur sadece kadınlar mizmiz sulugoz olarak atlatirlar
Cevap
4Cevap
Erkeklerde üzülüyor hatta aglayip kendini alkole verenlerde oluyor ama kadin af edince erkekler eski hatalara devam ediyor yani birseyleri düzeltmeye caba gösteren cok olmuyor
Maalesef öyle. Ben bu yasima kadar yapici olan bir erkege hic denk gelmedim
Sorun degil galiba bu erkeklerin özünde var
Ya ben fazlaca üzülüp melankolinin dibine vuranlardan hoşlanmıyorum kız da olsa erkek de olsa 😄🙈
Hepimiz insanız ve hislerimiz var bunun cinsiyetle ilgisi yok. Aşırısı iki cinste de kötü duruyo✌
Çok fazla dert edenler de çok yorucu.
Fazla melankolik...
Kadın sadece fazla duygusal yaklaşır erkek toplum tabusu gereği duygularini belli edemez. Bence iki tarafta esit uzulebilir...
Ya üzülen vardır elbette. Hepsi odun diye kestirip atmayı içim elvermiyor.
Fazla önyargılı olunuyor değil mi?
Şu fotograftaki filmin adı neydi ya arıyorum bulamıyorum cok guzel bı fılmdı.
Kadın da erkek de üzülmesin herkes hayatına baksın. Madem üzülüyor niye bitti diye sordum.
Erkekler kolay kolay ağlamaz. Eğer bir kadın için gözyaşı döken erkek varsa, ki illa ki vardır işte o zaman gerçekten kaybetmemek için çaba sarf edilmeli.
Bence bu doğru değil. Erkekler de üzülür ama bazen ilişkinin amacının mutluluk olduğunu unutuyoruz. Birbirimizi üzmeye gerek yok. Ayrilacaksak da uzmeden, kötü sözler söylemeden ayrılmalı..
Uzulen erkek yok hepsi sahtekar allah belanizi verecek :D
Gorucez bu aminler tutunca sizi
İlişkide bence en çok seven taraf üzülüyor o yüzden kız veya erkek diyemem
Ya üzülen erkek olmasın rica ediyorum inanılmaz ezik iğrenç bir şey oluyosunuz
Benim delikanlı sevgilim 6 senedir sadece 2 sefer ağladı bırakma beni dedi senden başka kimsem yok dedi gerçekten seviyor mudur?
Aglamasin ya ben kiyamam.. katilmiyorum sevgi yurek isidir cinsiyet isi degil..
evet bence oyle.. bir erkek kolay kolay aglamazz
Karekterli erkek kadın dan gizli daha çok ağlar.
Erkekler daha fazla üzülür bence.
Erkeklerde uzuluyor duygusuzlar haric
Erkekler gizli ağlarlar
Malesef doğru
Ben ağlayan erkek görmedım :)
Üzülsenizde sizde durumlar fazla uzun sürmüyor.
Erkeklerde üzülür belli etmez.
evett
Doğru
Tabii ki değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar