Bu tarz sözlerin hiçbirinin %100 doğru olduğunu düşünmüyorum ama kısmen doğru olabilir çünkü erkeklerin çoğu birlikte oldukları kadının dış ya da iç güzelliğini, zekasını kıskandığı için başka erkeklerin önünde sergilemesinden hoşlanmazken bayanların çok yakışıklı olduklarına inandıkları bir erkeğin kolunda hemcinslerine görünmekten mutlu olacağını zekasını, karakterini sergilemesinden mutlu olacağını düşünüyorum. Bu bayanlar için hemcinslerine hava atma vesilesi olabilir. Bir de bu ülkenin bir erkeği kendisinden hoşlanan yakınlaşmaya çalışan bir bayan farketse onu çirkinde bulsa karakterini kendi karakteriyle 360 derece uyumsuz da bulsa yine de ondan hoşlanması sevimli gelir arkadaşça konuşur başkalarına da bahseder ama bir bayan kendisinden hoşlanan ona yakınlaşmaya çalışan bir erkek farketse ve tipini beğenmiyor ya da karakteri itici geliyorsa kendisine ondan nefret eder ümit vermeyeyim diye konuşmak şöyle dursun kendisine baktığında sinirle başını çevirir ve kimseye de bahsetmeye tenezzül etmez genelde bence.
17 Yorumla- +1 yıl
@Asikkbiri zaten farketmişse sürpriz olmaz kırmadan reddeder gönül alıcı bir şeyler söyler eğer kendisini bıktıracak birşeyler yapma ihtimali yoksa da arkadaş kalmaya hayır demez hepsi demiyorum çogu öyledir diyorum ya da ben öyle olduğumdan herkesi kendim gibi zannediyorum.
- +1 yıl
@Asikkbiri zaten bizim erkeklerin çoğunun öyle olduğuna inandığımdan bu yorumu yaptım ama bayanlar daha yüzeysel baktıgından erkeklerin bu yaptığını yapamıyor bence genelde.
- +1 yıl
@Asikkbiri Daha mantıklı da denebilir kendisinden hoşlanan birinin duygularını incitmemeye kalbini kırmamaya özen gösterme açısından bakarsak daha merhametli de denebilir.
En İyi Cevaplar
Al fadimem bal fadimem yanakları gül fadimem
13 Yorumla
+1 yılBence doğru önemsemediğim birini anlatmaya gerek duymam ben. Ama önem verdiğim kişiyi de anlatmak isterim dilimden düşmez
12 Yorumla- +1 yıl
Haha aynen öyle ortalık karışıyor o konudan o konuyu nasıl bağlıyoruz ben de hayret ediyorum 😀
+1 yılerkeklerinkini bende merak ediyorum ama biz her türlü dünya duyar
14 Yorumla- +1 yıl
:D :D :D
- +1 yıl
Sağol asena 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Neden hep bir genelleme olayı var bazıları anlatır bazıları anlatmaz İnsan psikolojisi olaya girdi mi çoğunluk mu kalır arkadaş?
710 Yorumla
+1 yılYa anlatırız bizde önemsediğimiz birini. Birisi var deriz yakın arkadaşlarımıza, sevgili olacağız sanırım. Seviyorum kızı, böyle böyle gibisinden. Önemsemediğimi anlatmam zaten. :D
17 Yorumla- +1 yıl
He şu var, öpüşme gibi şeyler olduysa, anlatılmamalı bence. Anlatanları şey buluyorum biraz... Seven adam özel şeyleri anlatmaz öyle yakın arkadaşı da olsa. Hele cinsellik yaşanıyorsa. Bu da anlatılmamalı, yok şöyleydi böyleydi gibi. Çok yanlış...
- +1 yıl
Onu söylersin ya, ne olacak ki. Söylenmesinde bir şey yok. Ama herkese değil tabii. Arkadaşlarına sadece. :D
- +1 yıl
Eee tabii ki. :D Daha yakın arkadaştan neticede. :D Aileden birilerine anlatması, iyidir. :D
Ben bu güne kadar hangi kıza aramızda kalsın dediysem 2 saat sonra herkez duyuyodu. Güvenmiyorum lan size gıybetci garılar zaaa 😂😂
12 Yorumla
+1 yılErkekler pek konusmaz. Genelde ona kaysam buna kaysam seklinde konusuruz.
13 Yorumla- +1 yıl
Kalben severiz ama millete anlatiken Zeusa bile kayiyorsun 😂
Evet anlatmaz sadece sevdigi kadina asiksa bunu haykirir
113 Yorumla- +1 yıl
Kendime gore aciklayacaksam evet cok kiskanc bir insanim ve arkadaslarim da sevdigim insanla ayni ortam da bulunup fazla labali yuz goz olmamalıdır tabikide guven meselesi biraz belki cok iyi dedigin arkadasimin kani bozuktur isin kisasi ben kiskancim ve sevdigim kadini kimseyle paylasmam olay bu
Anlatmam yarin ne yasanirsa ne konusulursa özelimdir.
16 Yorumla- +1 yıl
Yok çünkü iyi niyetli bir kıza farkli bir gozle bakabilirler farkli yorumlayabilirler +ben boyle boyle bir kizla tanistim ilgi duyuyorum kardesim arkadasim vs. -kanka guzelmi gideri var mı sorusu bana ters. yarin oburgun is ileri seviyeye geldiginde bu kizi boyle boyle yorumlamislardi diye hatirlamak istemiyorum
Bazı erkekler hiç kimseye anlatmaz ki anlatmamak lazım büyüsü bozuluyor.
Bazı erkekler de yakın arkadaşlarına anlatır sadece.113 Yorumla- +1 yıl
Bak benim en yakın arkadaşımın 2-3 yıllık bir ilişkisi var ve sevgisi asla sahte olmaz. Sevgiliside çok iyi biri. Ben sadece bir kere gördüm, pikniğe gitmiştik. Onunla alakalı her şeyi söylemez ama bazı özel durumları söyler mesela annesi babası boşanma kararı alabilirmiş üzücü bir durum. Ayrıca diğer insanlar gibi sevgilisini reklam edenlerden değil. Görüyorum insanları fotoğraf çekilip sosyal sitelerde hava atma derdindeler içtem içe biraz. Bunlar asla öyle olmadılar, değiller.
Diyeceğim o ki ne kadar az insana tanıtırsa seni o kadar onunsun, o kadar özelsin onun için sen.
+1 yılHayir. Çünkü kadinlar sevdigi adami yoldan gecen copcuye bile anlatir.
14 Yorumla- +1 yıl
Oh my hat g*t oluş ve kapanis ahshbshshahs
- +1 yıl
Yaaaaaas :D
Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. Erkek adamsa anlatmaz. Kadin da umursamadigi icin anlatmaz. Onemsiyosa anlatir kankasina duramaz
18 YorumlaBen bir erkek olarak sadece sadece sevdiğim kıza anlatırım cevreme asla neden anlatım
122 Yorumla
+1 yılErkekler için olan görüşe katılıyorum ama kadınlar için aynı midur durum orası meçhul 😊
110 Yorumla- +1 yıl
Önemsemekten kastın ciddi bir ilişkiyse anlatmam, benim en yakın arkadaşım 2 hafta oldu evleneli.. 3 yıldır olan ilişkisini bilmiyordum 😊
- +1 yıl
Onun yanında ayvada taktım ben 😄
- +1 yıl
Değil mi 😄 Ben takmasam da Nasıl olsa ayvayı yiyecek
- +1 yıl
Daha cicim ayları dur bakalım 😊 Gerçi ben yeni evlidir diye bir süre aramak istemedim; 2. gün Ada'm beni arıyor kuzen gel buluşalım bir kahve içelim diye, yedi mi yemedi mi diye de sorulmaz ki şimdi 😄
- +1 yıl
Yok, o laf aramızda kuzen. Kanki kelimesini sevmediğimizden.. 😊
+1 yılönemsediğini anlatmamak diye bir şey yok onu sadece paranoyaklar yapar kıskançlıktan. erkek adam sevdiğiyle yaşadıklarını başkasına anlatmaz. düzgün kadın erkekle ise iki günde, anlatılmayacak kadar ayıplar yaşamaz
10 Yorumlaerkeğin anlatmaması kıskanmasına bağlansa kadın herkese anlatıyor övünüyor deriz ama biraz uzun konuşacak olursak bu işin içinden çıkılmaz :) ama deneriz:)
10 Yorumla
+1 yılİlişki çift arasındadır. Anlatılmaz, yaşanır :)
26 Yorumla- +1 yıl
Anlatılmaz ki böyle şeyler. Tabi ben gençken yani 16. yy'da farklıydı her şey ☺️
- +1 yıl
Sevgi 2 kişinin arasındadır. Nasıl anlatabilirsin 3. ye onu nasıl özlediğini, sevdiğini, gözlerine bakarken içinin eridiğini... Hem gerek de yok bence. Hem dur bakem, bişiler mi oldu da bunu sordun?))
- +1 yıl
Peki :)
+1 yılKandırmışlar seni. Yok öyle bir şey. Anlatır
13 Yorumla- +1 yıl
O kadar da farkımız olsun dimi. Kesin hepsi yalan söylüyor :) anlaşmışlar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılKimseyi kimseye anlatmıyorum
15 Yorumla- +1 yıl
Eskiden vardı bir tane. Evet bir tek ona anlatırdım 👍🏾
- +1 yıl
Tamam işte 😂. Şimdi en yakın arkadaşım yok, bu yüzden kimseyi kimseye anlatmıyorum şu an 😉
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Doğru delikanlı adam sevdiğini kimseye anlatmaz
13 YorumlaYa acikcasi kadn bn inmsedigim kadinla sevismek isterim
01 Yorumlasadece ismini ve okuyup okumadığını anlatırım
12 Yorumla
+1 yılİçimde yaşarım bütün duyguları
12 Yorumla- +1 yıl
En yakın konuma koymam da kimseyi :)
bence kadinlar icin oyle degil
14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. aşık olasım geldi şu an
11 YorumlaBen hicbirseyi anlatmiyorum :D
16 Yorumlaben anlatmam, anlatılırmı ya
10 Yorumla
+1 yılDoğru diye düşünüyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılnoktasına kadar doğru
10 Yorumla
+1 yılDogru ya da degil
11 Yorumla
+1 yılEvet anlatmaz
10 Yorumlatabiki dogru
10 YorumlaKesinlikle doğru :D
10 YorumlaBence doğru.
10 Yorumlayok ben anlatmam
112 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılAynrn oyle oluyoo
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için geçerli
10 Yorumla
+1 yılevet çok haklı
10 YorumlaAynen
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası