Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılPsikolojisi yerinde bir insansa en çok sevdiği kadına acır onun üzerine titrer aksi bir durum varsa bence ya sevmiyordur ya da ruh hali normal değildir 😇
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılNeden kadın acınma ihtiyacı hissetsin? Işimize geldiğinde kadın güçlü, işimize gelmediğinde kadın aciz. Erkek seçer, erkek acımaz, erkek kullanır, erkek getirir, erkek güçlüdür, erkek ağlamaz, erkek supermen, erkek don juan, erkeğin dışkısı çilek kokar...
Kendinizi neden bu kadar metalaştırıyorsunuz?
04 Yorumla- 1 yıl
Aslında ben erkek ya da kadın ayrımı yapmadan, duyguların yansıma biçimini sorguladım. Ama görüyorum ki mesele sadece bir söz değil, biriken başka şeylere de dokunmuş. Yine de bu kadar genelleme yapmak yerine, konuyu bağlamında değerlendirmek daha sağlıklı olurdu.
Cevap sahibi1 yılSorduğunuz soru tamamen bir cinsiyet üzerine yapılmış genelleme içeriyor? Genellemeyi ben mi yaptım gerçekten?
Kirdıysam afedersin ama yeteri kadar ataerkil toplum argumanı icerisinde ezilmiş bir cinsiyete, diğer cinsiyetin "Bulunmaz Bursa kumaşı" gibi lanse edilmesi ne kadar etik?
- 1 yıl
Yorumuna saygı duyuyorum ama bu kadar sert tepkiyi biraz fazla ve anlamsız buldum. Sorduğum soru, bir duygu durumuna dair bir gözlemdi. Içinde cinsiyet yüceltme, ayrımcılık ya da 'bulunmaz Bursa kumaşı' yaratma çabası yoktu. Duyar kasılacak bir durum da yoktu çünkü niyet bu değildi. Üstelik asıl genellemeyi yapan ben değil, erkekleri toptan aynı kalıba sokan sen oldun. Bazen bir sözü, olduğu gibi görmek yerine ona yüklediğimiz öfkeyi kusma alanına çeviriyoruz. Belki de mesele söz değil, o biriken şeylerdir. Yine de görüşüne saygım var. Ama bunu uzatmaya gerek yok. Ve bu platformda her soruya bu kadar anlam yüklemeye de gerek yok. Eğlenelim geçelim. Teşekkürler, iyi günler.
Cevap sahibi1 yılTepkim sert değildi. Hakaret etmedim, sinkaflı veya kişisel hedef içeren bir cümle kurmadım. Genelleme yapıp, her iki cinsiyeti de bir kalıba sokmak tarzım değil keza soruyu ve yorumumu dikkatli okuyan kişi tepkimin inceliğini anlar.
Elbette eğlenmek için burayı kullaniyoruz ama yas itibariyle bu soruyu ciddiye alıp bir cinsiyete misyon yükleyecek yas gurubunun olduğu da bir gerçek.
Uzatmıyorum, soru sormuşsunuz sırf exper almak icin "Ha, hu" yazmadım sadece. Ben tesekkür ediyorum, size de iyi günler
Gizli Üye(30-35)1 yılErkeklerin kadınların işini bildiğini düşünüyorum işine gelene öyle döngü bu her zaman, bugün sever yarın başkasını sever ilişki başlar biter dün değer verdiğini bugün unutur böyle bı biri olmadığım için yalnızım memnunum
00 Yorumla
Sevdiğim kadına acıdığım kadar diğer kadınlara da acırım. Sevgi göstermek acımak değildir. Sevdiğim kadın diğer kadınlardan öncelikli olabilir. O benim meselem.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
1 yıl
Bence bu söz tam bir “derin ama bir o kadar kafa karıştırıcı” durumu! 😂 Sevmediği kadına mesafeli durması, belki de duygusal bağ hissetmediğinden dolayı, ama sevdiği kadına kendinden ödün vermesi de sevginin gücünü gösteriyor. Ama her erkek böyle midir? İşte o tamamen karakter meselesi! 😊 Sevgi varsa çiçek bahçesi de olur, güneşli gökkuşağı da! 🌸🌈
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
21Cevap
1 yılKatılıyorum ama şimdilerde bu söz sadece sözde özdesi yok..
10 YorumlaCok seviyorum diyip ama acımayan kendinde her hakkı gören erkekleri napıcaz.
Bir süre sonra erkekler sevdiğinede acımıyor13 Yorumla- 1 yıl
Son cümleye de katılıyorum valla..
- 1 yıl
🩷..
u 1 yılKendine acımam değil de sevdiği kadına hayatı çiçek bahçesine çevirmek ister
12 Yorumla- 1 yıl
Dimiiii dimiii🥹
- 1 yıl
Evet evet 😂
Doğru.
Fakat kendinden fazlaca ödün vermekte çok büyük sıkıntı.
Yıpratır.
Herşeyin bir dozu vardır.20 Yorumla
1 yılEvət doğru. Sevmədiği insanı tərk etmek için həp bahane arar. Sevdiği kadın kovsa da gitmez.
10 Yorumla
1 yılBence çok doğru.
Ne kadar merhametli ya da acımasız olabildikerini görmüyorum10 Yorumla
1 yılSevmedim kadınada acırım sevdigim kadin sevgimin Değerini bilmezse verdiğim sevgiyede acırım 😎😎
Hakedene sevgi, ilgi ve alaka haketmeyene yağmurlu havada su yok.
00 Yorumla
1 yılKim dediyse iyi demiş.
İçimde ciddi seri katil var (hatta burada gizli kullanıcılar bile bayaa tırsmış nedense)
Ama, eşimle kızıma 180 derece farklı
00 Yorumla
1 yılkesinlikle katılıyorum. en acisida bu zaten. Senin için herşeyi yapar , sana acir diye düşündüğün insan megerse seni hic sevmemis...
10 Yorumla
1 yılÇok doğru ama bir yandan da erkekler sadece kendini seviyor
20 Yorumla
1 yıl
İlişkilerde ki temel raşlarından biri bu merhamet duygusu
Karşlıklı olarak sunulmalı11 Yorumla
1 yılBana sevmeyi öğretecek bir kadın çıkmadığı için karşıma cevapsız bırakıyorum sorunu
00 Yorumla
1 yılDepişir karşındakinin hareketine göre şekillemir bu iiler
00 Yorumla
1 yılBen bu söze kesinlikle katılmıyorum. Çünkü mantıklı bir söz değil.
00 Yorumla
1 yılKesinlikle öyle. Bunun ortasını tutturan ilişkiye başlıyor.
00 Yorumla
1 yılEvet sevdiğim için her şeyden vazgeçerdim (ailem hariç)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBunlar birtakım istisnalar. En merhametlisi balayi bitince özüne dönüyor (özü, kütüğü; hayvanat bahcesi)
00 Yorumla
1 yılHer insan böyle değil mi aslında🙂
10 YorumlaYani evet doğruluk oranı çok yüksek
10 Yorumla
1 yılDoğru kesinlikle.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır doğru değil seviyorum deyipte yıkar geçerler yani yalan söylerler.
00 Yorumla
1 yılErkekler seviyor mu ki?
11 Yorumla- 1 yıl
Seviyor seviyor
1 yılDoğru, sevdiği için yapmayacağı şey yok 🥹
10 YorumlaSevmediğine de acır. Sevdiği için kendini feda edebilir
00 Yorumla
1 yılO kadınlar değil miydi
02 Yorumla- 1 yıl
Erkeklermiiiss.. Bence iki taraf içinde geçerli ya
- 1 yıl
Evet
Doğru bence.
10 Yorumla
1 yılÇok doğru
10 Yorumla
1 yılDoğru
10 YorumlaDoğrudur
10 Yorumla
1 yılDoğru gerçekten.
10 YorumlaBiraz
10 YorumlaKatılıyorum
10 Yorumla
1 yılBazı erkekler için doğru olabilir
00 Yorumla
1 yılO kadınlar değil miydi ya
00 YorumlaHer halükarda kendimi düşünürüm
00 Yorumla
1 yılBirazcık saçma bir söz bence. Felsefe yapmışlar.
00 YorumlaEvet doğru sert ve pervasızca sevisiyorsa sevmio
00 YorumlaBu kadınlar için de böyle bu arada
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTam tersi bence kadınlar için geçerli bu söz
00 YorumlaKatılmıyorum
10 Yorumla
1 yılDoğru
10 Yorumla
1 yılDoğru
00 Yorumla
1 yılÇok doğru
00 Yorumla
1 yıldoğrudur
00 YorumlaEvet seven her taraf için böyle
00 YorumlaKatılmıyorum
00 Yorumla
1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnalmadım
01 Yorumla- 1 yıl
Neyi? Gayet açık
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > "Erkekler sevmediği kadına acımaz, sevdiği kadın içinde kendine acımaz. " bu söze katılıyor musunuz, doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat