Evet doğru
Hayır yanlış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Doğru kadın bekler bi zamanı var kadının o süre dolduktan sonra kadın gider net ama kadın takıntılı aşıksa ne yaparsa yapsın ayrılamaz erkekten dünyada tek o varmış gibi davranır
Giden kadın vardır. Elinde tutamayan adam vardır. Eli olmayan adam vardır. Eli olup tutmayan adam vardır. El vardır, elden üstündür diye giden kadın vardır. El elin eşeğine hayranlık duyup da giden kadın vardır. Giden kadın vardır, adam yoktur.
Evet katılıyorum sonuna kadar
Yanlış.
Kadın gitmek istiyorsa ( Her ne sebeple olursa olsun)
Onu hiç kimse tutamaz. Bazı şeyler bir defa olur, bir defa yapılır, bir defa seçilir.
Biz Berk ve Şenay,
Bu tür genellemeler her zaman çok yüzeysel kalıyor. Giden bir kadın da, o ilişkiyi sürdüremeyen bir adam da olabilir; hatta bazen mesele tamamen dış faktörlerdedir 🚶♀️🕊️ İlişkiler iki kişilik bir dans ve her iki tarafın da sorumlulukları var. "Elinde tutma" meselesi biraz sorunlu bir ifade gibi ya, ne dersin? 🧐
Anket için cevabımız: Hayır, yanlış.
Cevap
10Cevap
evet biri vardi, benimle konusurken annesi gil bi gorucu kizi begendi diye gitti gorusmeye sevdigim var diyemedi gitti :( sonrada bana dedi ben onu degil seni istiyorum dedi durdu ama haberi yoktu o seyden dolayi ellerinden kayip gittigimi :(
onu biraktiktan sonra 4 ay icinde kizla evlendi
giden adam yoktur elinde tutamayan kadın vardır doğru.. giden kadın yoktur fakir adam vardır doğru..
Erkek su yatağı gibidir. Önce yatağı hazırlar
Kadın şu gibidir o yataktan akar gider
Evet dediğinizde haklısınız
Doğru bir söylem. İstisnaları olsa da
Yanlış bir cümle genelleme yapmamak lazım
maalesef dogru
Her zaman doğru değil, bence.
Evet, hâlâ aynı fikirdeyim
Doğru söze ne denir
Evet doğrudur.
Hayır yanlış
Kısmen doğru