"Bir erkek bir kadın için ağlıyorsa O erkek artık bir başkasını sevemez"
sözü bana pek inandırıcı gelmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
sözü bana pek inandırıcı gelmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer erkeğine göre değişir kimi vardır hala aşkı içiin şarkılar yazar türküler söyler ama bilemeyiz biz kim olduğunu ama bazıları vardır gelenin gidenin haddi hesabı yoktur artık senin hemncinslerine kalmıs hangi türe denk gelecekği ( tabikide bu iki tür dısında da başka türler var :D )
ağlama işi tamam da neden ağlıyor? sevip kıymetinin bilinmediğine mi, yıkılan hayallerine mi? onsuz mutlu olamayacağını düşündüğü için mi? asıl cevap burada gizli bence fakat yine de sevebileceğini düşünüyorum. uğruna göz yaşı döktüğünü söküp atamasa da sevebilir bir başkasını.
teşekkürleeer :P
Ben teşekkür ederim:)
en alkışlısından bi +1
Teşekkür ederim carefulhowi :)
Buna en iyi cevabı erkekler verir muhakkak ama bana sorarsan erkekte kızda ne kadar göz yaşı dökerse döksün, sonrasında bir şekilde hatırlar o ağladığını, sevdiği insanlar olsa bile hayatlarında.Doğanın kanunu bu seversin ve sevdiğin için ağlarsın çok doğal..
Sever. Neden sevmesn hatta unutur bile ağladığını. Büyütüyorlar göz yaşlarını erkek adam ağlamaz ağlarsa bla bla bla bla... ağlar ya onlarda insan sadece gizlerler genelde erkeklik gururu ya. Açık ettikleri kısımlara da yüksek onurlar yüklerler.
Cevap
33Cevap
Benim sevdiğim bi kişi var ve çok kez ağladım onun için..Bi daha sevemeyeceğimi düşünüyorum onun gibi kimseyi..Ama son bi düşüncem var ondan sonra bırakmayı ve başkasını sevmeye çalışmayı denemeyi düşünüyorum.Başarırım sanırım o kadar da gerçek değil bu cümle..
Zamanı gelince, uğruna alğanılan kadın da tarihin tozlu sayfalarında bir anı olarak yerini alır
Ve yürek, zor da olsa ağlanacak kadar çok sevebilir birisini!..
Ama bir yürek, ağlıyorsa seviyordur en içten duygularla...
lanet olası pislik ben ayrılalım dediğimde ağladı ayrılmak istemedi tamam dedim 1 hafta sonra benimle başka birini daha idare ettiğini öğrendim oda bana tecrübe oldu birdahada inanmadım erkeğin ağlamasına
Başkasını tabiyki sever.Ama o ağladığı kadın birbaşkadır ve onun gibi sevemez kimseyi.Onun kadar çok ve içten olmaz sevgisi.
Deli saçmalığı.
Şahsen biz çoğu erkekler 85-90 beden ile başlayan, 55-65 ile devam eden ve 85-95 ile son bulan beden ölçülerine taparız.
Bak bakalım çıksın böyle beri. Aşık olup ölmezsek, ben top olayım.
bunu kızla erkekler alakası yok.Her aşk acısı birini bulup onu sevene kadardır.biriyle olmadığın sürece acı çekme süren uzar.
mutlaka sever.gerçekten seven bi erkek ayrılık yaşadığı zaman başkasını sevemicek olsaydı ne olurdu bu dünyanın hali?
nsan unutur herşey eskisi gibi olmaz...kolay kolay ağlamayan biri ağlıyorsa gerçekten işlemitir kalbine o an birşeyler... Ama hayatta burası neyle karşılaşılır bilinmez başkası onu daha da derinden etkleyebilir.. Kalp bu .kuyu değilki dibi olsun:)
Çok garip bir dilemmadir bu.Benim görüşüme göre her ne olursa olsun kimse alternatifsiz değildir. Bunun istisnasına ben rastlamadım. Lakin bir insan gercekte bir kere mı sever su fani ömründe asıl sormamız gereken soru bu olmalı sanırım
Öyle olsa eski sevgililerimin bir kısmı benden başka kimseyi sevmezdi... Üzülürdüm cidden... Bırakın da mutlu olsunlar...
Tabikide yalan.Hatta bi erkek bi kadın için ağladıysa o kadından daha kolaylıkla soğuyabilir :)
bence ağlayan erkek gercekten sevıyodur baskasını sevse bıle agladıgı kısıye grı döner gerçek aşk onun ıcın odur ınsanlık halı baskasına gönlu kayabılır ama bu gecıcdr
külliyen yalan asıl ağlayan erkek daha çabuk baskasını sever
inanmamakda dogrusun her türlü baskasını sever onun içinde aglar gene sever gene aglar
+1
kesinlikle sevebilir ve bir başkası içinde ağlayabilir...
ağladıüı anda bir kadın yanına gelip yanağını tutarsa ne yapacağını görmeden tek şey demem
sever niye sevmesin.yıllarca kimse kimse için kendini yıpratmaz :(
katılıyorum hayat ne getireceği belli olmaz o söz herkes için geçerli bence
o neymiş yaff kampanya gibi sgşlhksjşgfh
:D
Wampirella bacı: banada gelmiyor zaten böyle sözleride kim yazıyosa artık bilemiyorum.
Katılıyorum sana hatta kanıtladım diyebilirim:)
erkeklere atılmıs kotu bır ıftıra
Sen hiç bir kiz için ağladinmi
zaman herşeyin ilacı..
gözüne soğan kaçmıştır
Erkek bir kere ağlar, sonra hep ağlatır. ;-)
evet haklısn
+1
Sever , severde o gözyaşlarını unutamaz .
töbee yalan severler walla .
hiç bi anlam ıfade etmıyor..
unutması uzun sürer ama bir şekilde sever bence
o an zoruna gitmiştir
kendisi bıraksa ağalamaz
Sevebilir. Örneklerini gördüm.
banada inandırıcı gelmiyor
aglayanı görmedim adam gibi
yalaaaan yalaaaan yalann :))
sever ama ne blm baskasını senn kdr sevemez glba
bizde doğru demedik ki :D
söyleyen doğru söylemiş bence.
İnsanoğludur,çiğ süt emmiştir derler güven olmaz .
Uydurma laf kalabalığı derim
aynen sana katlıyorum . +1
Hep hatırlar ama elbette o da silinecek.
Garasevda :D
Koca bir yalan :D
Bal gibi sever.
sever sever.
doğru bir söz
sever
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar