Erkekler cevap bekliyorum ??
'' Eğer bir erkek bir kız için ağlıyorsa o erkek bir daha aşık olamaz '' bu söz doğrumu sizce ?
'' Eğer bir erkek bir kız için ağlıyorsa o erkek bir daha aşık olamaz '' bu söz doğrumu sizce ?
Ne yani 21 yaşımda birisini çok sevdim diye bir daha kimseyi ondan daha fazla sevemeyeceğimi mi zannediyorsun :D Esmer, benim boylarımda, yengeç veya başak burcu, siyah gözlü birisini bulsam, biraz konuşsam, kafamız uysa yine deli gibi severim :D :D
bunu kim uydurduysa acilen bana ulaşsın ! link
Cevap
13Cevap
Ağlayan Erkekse O kız çok şey kaybetmiş demektir..
Erkekler yalnız ağlar da... ulu orta ağlıyorsa saklamadan o kız çok ah alacak..
Çektirdiğini çekecektir demektir...
benim eski sevgilimde ayrildim diye pesimden dolmusa bindi dolmusun icinde agladi bu cok sevdiginimi gosterir
bir erkek ağladığında o iki kişi ayrılmaz, ama aralarındaki ilişki farklı bir boyut olur, artık ilişkide roller değişir derler... şahidim
Yalan.1 sefer ağladım yıllar önce o günden bugüne fazladan 4 kişiye aşık oldum.Ama tabiki ağladığım kızı bırakmadım :D
Kişiden kişiye değişmekle birlikte şöyle bir örneğin yol gösterici olacağına inanıyorum. İlk okulda bir kız ayağımı baya bir yaralamıştı ağlamıştım şimdi adını bile hatırlamıyorum.
Kız ağlıyorsa sevmiştir. Eğer ağlayan erkekse, o kızı kimse birdaha öyle sevmeyecektir.
nötr bir cevap heran herşey olabilir. kişiye bağlı kısacası.
Bence doğru, ben ağladım. Çünkü tek taraflıydı. Artık aşık olamıyorum, çünkü aşk 1 kere yaşanır..
yalan insan unutur alışır nelere alışlmıyor ki yine sever
hayatımda tek bir kız için ağladım allah hiçbir erkeği bi kız için ağlatmasın ama öyle bişey yok aşık olunur.
Yanlış.Kendimden biliyorum bir kez daha aşık olmuştum:((
böyle kuralların hemen hepsi yanlıştır
yok daha neler oldu hepsı bekar kalsın ozaman
Kesinlikle doğru. Aşık oldugunu sanarsın sadece
yok ya neden olmasın olur tabi
Yanlış
Yanlış. Ben oldum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar