Hayır elbette avuntu cümlesi değildir. Ben bu cümleyi biraz daha motivasyon olarak kabul ediyorum. İnsan kendine inanmalı ve kendini bu şekilde motive etmeli. Evet bana göre de aşk kavuşmaktır. Belki bugün belki yarın belki seneler sonra. Yeter ki insan istesin.
Aşk bulunduğu zaman dört elle sarılmayı ve birdaha bırakmamayı gerektiren bir hazinedir. Ondan daha değerli bir şey yoktur. Paranın pulun mantığın geleceğin önemi kalmaz. Ama herkese nasip olmaz. Sadece anı yaşamaktır aşk. O kişi ile birlikte olmuşsun olmamışsın önemi yoktur. Kavuşamasanda sadece iyi olduğunu bilmek bile insanı mutlu eder. Aşk görünümünde bir şeytan vardır. Adı libido dur. Onun maksadı hedef 12 dir. Eğer uzun süre hayatında biri olmamışsa onun içinde gemiler yakılabilir. Libido da hedefe ulaşamazsan sinirlenirsin hırs yaparsın.
Doğru o kadar doğru çok çok aşık olduğum adam ki oda bana aşıktı birbirimizi yıprattık yinede yanında olmaya çalıştım her anında dün beni aradı evlendim dedi o kadar zoruma gitti ki diyemedim o senin nasıl yemek yediğini müziksiz uyuyamadığını renkli çorap sevdiğini sadece acı kahve oda kupada içtiğini ve daha bir çok şeyi öğrenmesi bu kadar kısa mı sürdü diyemedim
Yani bence aşk kavuşamamak değildir eğer gerçekten iki kişi birbirini seviyorsa kavuşur mutlaka eğer ki işte seviyoruz ama kavuşamıyoruz diyorlarsa ben bir tarafın sevgisinden şüphe ederim
Birine eğer gerçekten aşıksan bunun kavuşmak veya kavuşamamakla alakası yok. Aşk kavuşamamaktır diye bir şey yok. Bazıları gerçekten aşık ve yan yanayken bazıları gerçekten aşık ve aşkından kendini paralıyor durumunda.. İşte bu kendini paralayanlar geçmiş yaşantılarımı baz alırsak ben de buna dahilim tamamen avuntuu! Aşk kavuşamamak diye bir şey yok 5 yıl birine aşıktım aşk kavuşamamak derdim kavuşamadığım için.. Ve yıllar sonra umut ışığım dediğim esas oģlan çıktı karşıma yeniden aşik oldum. Ve birlikteyiz. Yani aşk kavuşmak veya kavuşamamak değil. Tesadüf kimi kavuşur kimi kavuşmaz. Allah kavuşanlardan eylesin.. Ha bu arada eskiden 5 yil sevdiğim çocuk da sonradan geri döndü yok dedim cjshcjd
Anne ve babalarımıza sormak gerekiyor aşk ne demektir diye evli ve biz olduğumuza göre onlar aşkı bulmuş ki çocuk yapmışlar. Gerçekten bu aşk kavramını onlardan dinlemek isterim. Aşkın karşılığı kavuşamamak olduğunu düşünmüyorum
Ağzı olan herkes bir cümle atıyor ortaya sonra yayılıyor. Aşk aynı ortamda bile ayrı nefes almaktır diyorum. Hadi yayılsın ahah. Aşk işte nasipse kavuşursun, değilse dibinde bile olsan yine de uzak olursun.
Hayır aşk varya bu aşk gülün dikeni var diye üzülmekten ziyade bir diken cicek acmış diye sevinmeye benzer nerde imkansız varsa gider onu secer kahbe aşk 😂