Bilinç altına aşkı yerleştirdin bile sj ergenlikte anne babadan nefret ederken bunu kesin kullanacak. Babam yapma demişti kesin güzel bişeydir falan sj
Haha, yok ya. Bizim baba kız ilişkimiz farklıdır. Baba kız gününde 2-3 saat biz baba kız değil kankayiz. O bana yiğidim kimseden hoslanamiyorum, ben de sorun mu var deyince ben ona neden olmaması gerektiğini, yaşanan salakça süreçleri açıklaması ile birlikte yaptım. Anlayacağı dilden. Biz de o tarz ters durumlar olmaz. Haftalık yaptığımiz bir etkinlik bu. 😂
Bizimkisi müdahale değil. Anlatması biraz uzun ama kızım bana hoşlandıklarıni da söyler. Biz daha çok isin geyigindeyiz. Bütün bu konuşmalar kahkaha eşliğinde olur genelde 😂😂😂
Tahminen ergenlik döneminde olmalı, benim sıpalar büyüdüğünde böyle aklı selim şekilde oğlanlardan konuşabilir miyim bilmiyorum. Büyük ihtimalle oğlanları takip eder annelerinin saçlarını yolarım gibi geliyor sjs
Kızım 15 yaşında. 11 yaşında da oğlum var ama henüz onunla bu diyaloğu kuramadik. Hem erkek hem küçük olunca daha baba oğul gününe geçemedik. Ama kızımla ayrı bir iletişimiz var. Kıskançlık bende de yok değil ama sonuç da birileri ile görüşecek. Yalansız , açık açık girussun ki yanlış yapmasın. Öbür türlü yalanla, gizleyerek yapmaya çalışır. O da hoş olmaz.
Yarım kalan aşk yoktur yaşanmamamış aşk vardır Yarım kalmak çok başka bir şey insan isterse bana göre her şeyi aşabilir ve yarım kalmaz her şeyi sonuna kadar her ne olursa olsun Yaşar fakat hayatta aksilikler olabiliyor çok severken ayrılmak zorunda kalıyorsun araya engeller giriyor ayrılmak zorunda kalıyorsun fakat gerçekten seven insan bırakmayacaktır bir şekilde seneler sonra BİLe olsa birbirinize kavuşacaksınızdır. Söze kesinlikle katılıyorum. İnsan istese bütün engelleri aşabilir taşları kaldırabilir. Ne demişler en büyük aşklar yarım kalan aşklardır;)
Beklentinin bittiği yerde suskunluk başlar. Ne güzel demiş şair: “Susmak, kabullenmek değil, cevaptır. Eğer insan, kısa cümleler kuruyorsa, uzun yorgunlukları vardır."
Yaşanmamış Aşk çok başka bir şey.. Yaşanmamışlıklar, içimizde ukte kalanlar.. Bi kere en kötüsü söyleyememek. Söylediğimiz zaman rahatlayoruz ve Sonuca bakıyoruz belki de kısa bir zaman sonra unutuyoruz ama söyleyemediğimiz zaman pişman oluyoruz her gün her gece düşünüp hayal kuruyoruz yeri geliyor üzülüyoruz yeri geliyor ümitlenip mutlu oluyoruz ve sonra yine üzülüyoruz... Çok kötü işte yaa içinde kalıp dert olacağına dışına çıksın mert olsun. İçinizde tutmayın.
reis oyun üzerinde çalışıyoz. :D CAMİ ADAM oyunu yapcam. CİDDİYİM doktor künefe adam var ondan intikam almak için taramalı silahlarla mafya insanları öldürüyoruz. BUNDAN DAHA NE İYİ OLABİLİRDİKİ?3D tasarlarken pc çok ısınıyor o yüzden 2d yapcam :D
En İyi Cevaplar