Olayın erkekle kadınla hiç ama hiç haram kası yok yaşanılan bütün olayların cinsiyetle alakası yok yaşanılan bütün olayların kişinin karakteriyle alakası var arkadaşlar yani şu cinsiyet ile ilgili soruları artık bir kenara bıraksak mı çok fazla görüyorum yukarıda dediğim gibi olayın cinsiyetle alakası yok karakter ile alakalı bir kişinin karakteri kötüsü ister kadın olsun ister erkek olsun her zaman için karşı tarafa sosyal ilişkilerde Aşk ilişkilerinde ve her türlü ilişkilerinde zarar verir bu iki kerekini dört ettiği gibi bir gerçek bu sadece cinsiyet de değil Seven her canlı gerçekten karşı tarafın değerini bilir aynı bir hayvanın yavrusunu Nasıl sevdiğini düşün Onu nasıl etrafında döndüğünü düşün Bu da onun gibi bir şey
Burası doğru yermi bilmiyorum ama pek çarem kalmadı. 200 bine yakın borcum var ve intihar eşiğindeyim yaşım daha 21 ve aileme destek olabilmek için bu kadar borçlandım bir kız kardeşim ve annem var onlar için iyi şeyler yapabilmek istiyorum. Konunun içeriği aşırı detaylı zor büyüyenler beni anlat elbet ama bu durumdan nasıl kurtulacağıma dair hiçbir fikrim yok. Borcumun 50 bini elden esnafa 140 binde kredi borcum var üstelik sonraki ay askere gideceğim bu yüzden bu borçlarımıda ödeyemeyeceğim. Bana akıl verin ne yapmalıyım. Yardım alabileceğim kimsem de yok. Sosyal yardımlardan da yüzümüz gülmedi devletimiz bu hakkı bize tanımadı. Acilen 200 bin ve üzeri bir para bulmam lazım yoksa gerçekten artık dayanamıyorum bu duruma.
Bence "Erkek severse bırakmaz" sözü biraz romantize edilmiş bir genelleme gibi. Sevginin cinsiyeti yok çünkü! 🙃 Sevgi, emek, saygı ve güvenle yürütülen bir yolculuk. Bizi tutan şey, sadece sevgi değil, aynı zamanda karşılıklı anlayış ve bağlılık. ❤️ Sevginin gücünü her iki taraf da hissettirmedikçe, tek başına o söze dayanmak pek gerçekçi olmaz bence. 😊
“Erkek severse bırakmaz” sözü bazen doğru olabilir, ama her zaman değil. Sevgi önemli ama saygı, güven ve emek de şart. Bazen kişi sever ama koşullar, yanlışlar ya da iletişimsizlik yüzünden yollar ayrılabilir. Bırakmamak için önce kendini sevmek, ilişkiye değer vermek ve birlikte mücadele etmek lazım. Sevgi tek başına her şeyi çözmez.
Duruma göre değişir. Ortada hiçbir sorun yokken bırakıp giden birine bu söylenebilir ama genel olarak bakarsak bir ilişkinin güzel devam etmesi için sevgi tek başına yeterli değildir. Saygı, anlayış, uyum gibi özelliklerin de olması gerekiyor.
Bir yere kadar doğru ancak tamamen doğru değil. Bırakmayan ama aslında çok da sevmeyen, farklı nedenlerden bırakmayan birçok erkek olabilir. Takıntıdan dolayı, çıkarlarından dolayı, yalnız kalma korkusundan dolayı vs bırakmıyor olabilir. Bırakan ama çok seven de olabilir. Bu insanın iç dünyasına ve karakterine bağlı bir şey bence
Canımı istese verirdim o kadar sevdim ama zamanı geldiğinde yürüğim yansada bıraktım. Sevgi çok kıymetli ama bunun sağlam bir ilişkiye evrilmesi veya devam ettirilmesi isteniyorsa saygı ve emek gerekiyor. Bunlar kaybolursa kendine saygısı olan erkek seviyorsa da bırakıp gitmeli.
Bazı erkekler için geçerli değil. Erkek sevse bile bırakır gider tabii gitmez mi selvi boylum al yazmalım da mı izlemediniz? bazen sadece sevmek yetmiyor kalmak için, katlanmak için