NEDEN ALDATILIYORUM İHANETE UĞRUYORUM ya da TERKEDİLİYORUM?

27 yaşındayım sarışın yeşil gözlüyüm kendi işyerim var 6/7 bin tl gelirim var bana kalsa iyi bir eş bulup evlenicem eşime sadık kalıp düzgün bir yşam sürücem haftasonlrı eşime vakit ayırıp beraber dilediğince vaktini geçirmesini ona bırkıcm eğer çalışıyosa evde de yardımcı olurum diye düşünüyorukat bundn önceki 4 kız arkadaşım lada 1 i hariç diğer 3 ü en mutlu olduğum zamanlarda hep arkamdn bıçakladılar biri eski sevgilisi ile görüşürken gördüm - biri sözlüyken teyzesi ile beraber kafede okuldan erkek arkadışıymış oturuyorlar diye arkadışımdn mesaj geldi tüm aramalrıma rağmen telefonuma cevap vermedi bir gün denk geldi beni görünce kaçtı neden böyle yaptın diye bile soramadım bile. Diğeri ise beni sürekli hor görüp ters cevaplar veriyordu ben ayrıldım. o 1 i dediğimde 1.5 senelik ilişkimizden sonra senden artık hoşlanmıyorum ilgim azaldı deyip terketti sonra meğer başkası ile işi pişirmiş. Tüm kız arkdaşlarıma hiç bir şekilde kötü davrnmadım hakaret etmedim ya da kırmadım ihmal etmedim. Garip alışkanları olan biriside değilim normal düzgün basit anlayışlı bir insnım fkat neden böyle oluyor bir hata mı yapıyorum yoksa kadınların tmamında mı böyle sıkıntılar var o zman nasıl bir kız bulmam gerekiyo bana denk gelenler mi yönde. Herhangi bir cinsel sorunumda akıllarda kalmsın. Yanlız günümüz kızları neden böyle sıkıntılısınız neden basit olamıyorsunuz. Bu arada kadın düşmanı falan değilim kimse alınmasın size içinde bulunduğum durumu anlatmya çalıştım sadece şu an geneli bu şekilde görünüyor sizin görüşleriniz nelerdir. ?
NEDEN ALDATILIYORUM İHANETE UĞRUYORUM ya da TERKEDİLİYORUM?