KENDİMİ GÜZEL BULMAK VE BEĞENMEK?

Merhaba, kendimi çok güzel buluyorum ve çok beğeniyorum. Çevreme bunu yansıtıp ego yapan biri degilim. Ayna karşısında gerçekten çok vakit geçiyorum, odamda çok faazla yerde ayna var. Baktıkça daha da bakasım geliyor.

Makyaj hiç sevmiyorum, sanki asıl beni kapatıyor gibi, sade halimi aşırı beğeniyorum. Bu neden kaynaklanır bilen var mı? Bu konu hakkında pek bilgi bulamıyorum. Aslan burcu oldugum için mi yoksa altında başka bir etken varmıdır? Flört ettigim biri var ancak ben kendimi daha çok seviyorum. Resmen onla flört ederken kendimi düşünüyorum, görünüşümü, tatlılığımı..

Bu durumu yaşayan var mı? çok yetenekliyim, insanlara karşı kibar ve iyiyim, yani hem dışımı hem içimi aşırı derecede begeniyorum. Güzellik değişir, burada foto at bakayım gibi saçma şeylerden ziyade herkesin güzellik algısı farklıdır. örnegin Asya tarzına bayılırım. Başkası sarışın sever gibi. Ben siyah saçlı siyah gözlü minyon kısa boylu ince hatlı biriyim ve sürekli kendime bakasım geliyor, baktıkça mutlu oluyorum. Vücuduma sık sık hoş kokular sıkmak artık takıntı oldu.

Her an güzel kokmak kendimi daha da begenmek ister oldum. Sürekli saçlarımla oynuyor harika olduklarını düşünüyorum. Olur ya biri ile mutlulugunuzu paylaşır mutlu olursunuz, onsuz zaman sıkıcı olur, ben bunu kendimle yaşıyorum. Kendim dışında geçirdigim vakit sıkıcı geliyor. Arkadaşlarımı da seviyorum ama kendimden önemli hiçbir şey yok gibi.

Kusurlarım derseniz kusurlarımı bile seviyorum. bazen sivilce lekesi oluyor, tedavi ediyorum, ancak etmeden bile diyorum o bile yakıştı bana, Bu kötü bir şey mi? Sizce Yoksa Normal bir kişilik şekli mi? (yazım yanlışı olabilir üzgünüm )

KENDİMİ GÜZEL BULMAK VE BEĞENMEK?