Dün sevgilimden ayrıldım onu sevmiyordum ama şimdi duygusal bir boşlukta hissediyorum bir hafiflikte var bundan nasıl kurtulurum zamanla mı yoksa bir şey yapmalı mıyım?

Dün sevgilimden ayrıldım onu sevmiyordum ama şimdi duygusal bir boşlukta hissediyorum bir hafiflikte var bundan nasıl kurtulurum zamanla mı yoksa bir şey yapmalı mıyım?
Hayatına birini al. Birileriyle tanış. Sohbet başlat. Sonra onu kesfetmeyi dene. Birde bakmışsın tam sana göre bir erkek. Tanımadan.. denemeden bilemezsin. Çekinme. Korkma tanış birileriyle. Tanı birilerini. O duygusal boşluğunu kapatmak için kendin için mucadele et.
Ben bu boşluğu yeni bir insan ile doldurmaktansa, kendim ile güzel vakit geçirerek kullanırım.
İlla sevgili olmak zorunda değil bence. Arkadaşlarım ile konuşur, ya da bana ne iyi gelir ise onun ile meşgul olurum.
Bazen hiç bir şey yapmadan, gözlerimi kapatır, sessizliğin tadını çıkararak olumlama yaparım -aslında bazen değil, her gün yaparım-
KENDİNİZE HEDEFLER KOYUN! Hiç bir hedef olmadan yarınlara yürümek, nereye gittiğini bilmeden yürümeye benzer. Bu da enerjimizi bir hayli tüketir.
Spor yaparken biraz unutuyorum sonra genel anlamda bir boşluk var bazen telefona bakıyorum mesaj falan var mı diye dediğin gibi arkadaşlarımla buluşacağım tş
Ne yapmamalıyım diye sorman lazım.
Başka bir ilişkiye atlamamalısın mesela.
Zaten bana göre olmadığını anladım
İlişki istemiyorum
Cevap
6Cevap
Yeni hobiler bulabilirsiniz ya da sosyalleşmeyi deneyebilirsiniz
Kendine yeni hobiler edin. Spora falan başla.
Ben hergün spor yapıyorum zaten ama haklısın yeni hobiler edinebilirim
Ben biraz hareketli şeyleri seviyorum futbolda geliştirebilirim kendimi bu arada fikrin için tş
Anlamadım
Zamanla bu duruma alışırsın. Eğer sevgilin uzaktaysa bu bir avantaj getirir sana zira gözden uzak olan gönüldende uzak olur. Eğer yakınındaysa uzak kalmaya çalış. Bunu başaramayacaksan kendine yeni bir sevgili bul. Çivi çiviyi söker.
Zamanla geçecek
Kitap okuyarak
Bir yöntemim var
acil yeni sevgili
İlk ilişkimdi ve sonuç kötü bitti yani sevgililik bana göre değil onu anladım başka yolu yokmu
ne alaka bitanesi kötü bitti diye yalnız mı kalıcan ömür boyu hiç inanmıyorum böyle şeylere iyi bitane denk gelir elbet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?